Kjolen

Självklart så är den snygga kjolen från Vero Moda och bara 199,95. Den kom idag så den är helt ny. Va kul att du gillade den Pernilla. Finns i denna färg jag har på mig och askgrå ( nästan svart ). Kom o prova vettja...

Har varit på brasa men där hade de börjat tidigare än vanligt så tyvärr va det nästan slut när vi dök upp. Men men hann o se det sista iaf o fyverkerier.  Sen åkte vi hem o käkade lite kvällsmat o nu ska det bli sängen.

Ha en skön nattsömn alla söta bloggvänner, kramelikram Nettan.

Grillat

Ja det blev grillning idag hos Magnus & Åsa.

Det va ju kanon väder o hur varmt som helst, när vi va i Jössefors hör barnen glassbilen. Och det va bara att sätta sig i bilen o jaga den!!!! Dom va överlyckliga, va hur länge sen som helst vi köpte glass.
Den åker ju aldrig förbi oss, men nu har vi glass vill jag lova.

Hos Magnus o Åsa va det massa gott o en hel skara som grilla. Jätte trevligt o mysigt, så mycket gott att äta.
Vi grillade kycklingfilé, kotletter, majskolvar mums. Sen hade Ylva gjort en efterrätt som va super......
Det va en exotisk fruktsallad med grekisk yoghurt o sirap. Men hur gott som helst har aldrig smakat det förut, det rekommenderar jag starkt. Å vilken nyttig efterrätt, det va det bästa ha ha.... Tips om frukt:
Melon
Kiwi
Ananas
Banan
Druvor
Mandarin klyftor


I dag skötte Magnus grillen o det gjorde han riktigt bra det!!!


Här från kalaset igår Jennie som är hög gravid o vi väntar alla på den lille♥
Alex,Åsa o lilla Hilda som är minst i kusin skaran.

Det blev ingen brasa för mig Valle somnade va helt slut körd efter dagen o Lova stannade kvar i Jössefors så  hon fick i alla fall se. Va nöjd efter ett tag o skönt det va ju inte så kallt i kväll.
Nu ska jag o min älskling försöka se en film, båda är slitna efter denna vecka.
 
Kram kram Aja♥


Valborgsmässoafton!

Åhh vilken dag det varit, soligt och då är alla så glada. Sen kom det varor och ALLT var så fint. Rena julafton när vi kollade genom lådorna. Vill ha en massa!!!

Sen åkte jag o handlade o där var det mer eller mindra kaos. Fattar inte människor att det faktiskt är öppet i morgon också ???  För alla typ handlade som att det nu är stängt en månad framöver. Hallå vi lever på 2000 talet o det är i stort sett alltid öppet!!!

Men iaf så sitter jag nu o bloggar medans jag käkar en god grillad kycklingfileé jag köpte och  Potatissallad o grönsaker. Men Gud va gott, har inte käkat sen i morse o middag hade de andra ätit tidigare på dagen. Tyvärr blev det inget över till mig, tur!!  
        ha ha då kunde jag ju passa på att köpa det här goda!

Min pappa sov över här i natt o ska stanna nån dag till, ska med på brasa ikväll. Han har varit o lekt med Cornelia o Clara i lekparken två timmar så de var nöjda kan jag lova. Alltid kul när morfar är här.

Så vill jag tacka Katarina för hennes gulliga kommentar, va kul att du läser vår blogg. Som sagt är det ju ett tag sedan vi jobbade ihop. Nu är Cornelia redan 6,5 år. Jättekul med kommentarer Tack för det!!! KRAM

Lite bilder från kalaset igår...

Självaste födelsedagsbarnet iförd en del av presenterna.

Min svägerska Åsa med lilla Hilda ( sötisen )

Så nöjd med nya skateboarden.

Brorsan kollar Thailandskort.

Aja hade bakat så fin kladdkaka ( alla barns favorit ) Tack vännen!!

Vilken klippa all disken tog hon också. Tusen tack! ( undrar om hon vill komma hit o skura, putsa fönster, damma mm mm ) ha ha ha  

Vi diskuterade detta igår o jag sa hela tiden " Men du behöver inte, åhh stackars dig som står här osv. " Men vi konstaterade att ställer man sig där eller gör nått så är det ju faktiskt frivilligt. Om man nu börjar diska o inte vill så konstaterade vi även att då är man dum. Så nu är vi överens att vill nån diska eller städa så Varsågod!!

I kväll ska vi iväg på brasa, brukar alltid va kallt. uuuu! Men förhoppningsvis mysigt o barnen tycker att det är kul.


Nya kjolen som kom idag, visst är den fiiin! En sån ska jag ha!!!
Kom även i askgrå. Lika fin!!! Jobbigt o bestämma vilken man ska ha, hmmm. Lutar nog åt den här i hemp sand.

Kom massa annat också men tar vi en annan gång...

So long..... Nettan. Tusen Kramar till er alla kära bloggvänner.  ( jag är på ett strålande humör, just nu. Det kan vända fort )

Valborg

God Morgon alla bloggvänner!!!

Måste säga igen att det är så kul när det är så många som finner vår blogg och när ni ger era kommentarer.
Är ju jätte kul när man får possitiva o får höra att ni gillar oss. Sen är det ju endel som stör sig men som vi sagt, denna  blogg kan ju inte passa alla. Är ju även bra att ni törs stå för det :)


Ja ídag är det Valborg, jag tycker inte det är så speciellt men blir väl att vi tittar på någon brasa o äter gott.
Vädret ser ju ut att bli kanon men är kallt ute än. Barnen är redan ute här, ska bli skönt at bara va hemma på fm.
Laga till en god lunch o städa lite för det behövs verkligen.

Ha en bra dag ♥
Kram Aja................

Sent igen!

Kalaset gick jättebra o Clara fick så mycket fina presenter. Så glad o nöjd för allt. Tusen TACK alla söta som va här.

Men nu ska jag ta natten, men lägger in lite bilder i morgon. Alldeles för trött nu.

God natt o Sov gott Nettan.


Barn Kalas!!!!

Ja nu är vi hemma o varit på barn kalas till Söta Clara som fyllde 5 år idag. Barnen somnade i bilen o sover fortfarande. Har haft det så roligt o lekt för fullt.

Såg en kommentar igen från så kallade Katrin.Z o tyvärr Katrin det är så här vårat liv är. Vi brinner för familjen o barnmys är ju helt inne. Det bästa är ju att vi törs stå för det!!!!!!! Och ändå hinner vi med allt annat o är minst lika inne som dom i City....... Men kul att du upptäckte vår blogg o den kan ju inte passa alla, vi bjuder på oss själva i alla fall!!
That´s it........

Hos Nettan va det ju massa gott som vanligt, Cheese Cake med daim, drömrulltårta,två pajer hallon & päron och allt hade hon bakat själv. Fattar inte hur denna brud hinner allt, det du KATRIN Z.
Inte nog med det ett stort kakfat mm.. Så det fanns gott o väl massa att välja på.
Kul att träffa alla igen o umgås lite :)

Nu ska jag ta lite tvätt, har inte tvättat på en vecka så ni kan ju tänka er själva vilken hög jag har!!!!!
Men började faktiskt på fm. va bara hemma o fixa massa saker, så fick undan en hel del.

Lite bilder från kalaset:

Här födelsedagsbarnet Clara som ska få ta sig massa godsaker♥


Här hela kusinskaran, Clara jätte nöjd fick ju en Skateboard av morbror Magnus,
Åsa o lilla kusinen Hilda. SÖTISAR!!!!!


Här kalas fixaren Nettan med gulliga Hilda. Stolt faster!!


Vilken söt femåring, tröjan fick hon i present av oss från Lindex o passade ju perfekt till Clara.
Kul hon gillade den.

Tack för ett super trevligt kalas o nu ska jag bara njuta av kvällen o skönt ingen tid att passa till morgonen. Lova är ledig från dagis, men det dyker säkert upp något att göra ha ha !!!!!!!

Puzz o KramiZ Aja♥ ha en trevlig kväll alla bloggvänner......

HIPP HIPP HURRA....

Idag fyller vår egen lilla sessa 5 år. Hipp hipp hurra för lilla Clara.

Väckte henne i morse med paket o kladdkaka. Hon älskar och öppna paket så det gick i hundra tills allt var öppnat och först då kunde man få den goa morgon kramen.

Hon fick en kista med olika prinsessdräkter, skateboard skydd ( ja ifall det blir nån skateboard, vi får väl vänta tills ikväll. )
Ett fint smycke som det står " LOVE " på brickan, olika saker till lekstugan, kläder och småsaker från HM.

Nyvakna födelsedagsbarnet.

Blåsas ska det....

Söta små prinssessor.

Grattis vårt lilla hjärta tusen puzzar från mamma, älskar dig ♥

Nu ska vi iväg till dagis, Clara ska bjuda på glass idag o sen ikväll blir det kalas.

Ha en bra dag
Kram Nettan.


Sent blir det!

Ja verkligen, önskar att det var mer timmar på ett dygn. Men inte mycket jag kan påverka det.

Hela dan har gått i ett o nu har jag bakat till Claras kalas i morgon. Gissa om hon väntar. Hon har räknat dagarna o har full koll på att vi ska sjunga till morgonen. Hon sa till mig förut " mamma i morgon ska jag sova när ni kommer o sjunger för mig "  Och det ska vi.!!!

Ja må hon leva, ja må hon leva.... också sjunger vi även Lottas sång Vad är det för en dag, vad är det för en dag....osv.

Så i morgon när jag kommer hem ska jag bara slänga ihop två pajer sen kan de komma.  Våra kära.

Men nu är paketen klara, bara ett kort som fattas. Förstår inte vart det tagit vägen köpte det ju igår. Ett med Tingeling på, Claras stora favorit. Men ska ta o dammsuga färdigt det sista så kanske jag  finner det då. Hoppas jag!

Hörs o ses i morgon.
Kramizar Nettan.



Några kort från Karlstad turen igår.

Good Night.....

Ja nu blir det kvällen vill jag lova.
Har tränat igen eftersom det är tisdag, så nu är jag helt skakis. Det blev boxing denna gång och det är så slit samt hela kroppen blir helt slut. TRO DET ELLER EJ??
När jag kom hem va det fullrulle, Valle va vaken som sov när jag åkte o Fredrik hade kommit hem. Alltid lika skönt när han är hemma o barnen är nöjda.
Det blev en sen middag tillsammans: Köttfärssås o spagetti, mysigt.

Men nu sover alla utom jag , prata med Nettan förut som också hade fullt upp. Hennes lilla Clara fyller ju 5 år i morgon!!
Så dit far vi i morgon,lovade att jag skulle baka en kladdkaka att ta med. Är ju inte lätt att få ihop allt, Nettan stod o bakade för fullt o det blir säkert en massa gott på kalaset som det brukar vara hos Nettan. MUMS!!!!!

Ja det blev ju en fika med Sara o Neo på stan förut, bara andra gången jag va på City idag, tyckte dom tittade lite konstigt på mig ha ha ha !!!! Det va jätte trevligt o jag va själv, ja helt otroligt. Det va lite konstigt att vara utan barnen. Lova va ju på dagis o lille Valle fick va på sitt dagis med Ylva. Dom hade det så mysigt ,hade varit i skogen på picknick och gått en långpromenad. Valle va jätte nöjd så gulligt av Ylva, tack så mycket!!!!

Em. va alla samlade igen, skönt det med att ha lite liv kring benen samtidigt som det kan vara skönt att göra något själv.
Lagade lite fiskpinnar o mos, satte oss framför tvn. Hade så ont i huvudet o va inte alls i form, somnade i tio minuter tror jag. Sen kom Patrik o jag fick lite kaffe o mörk choklad, kändes faktiskt redan bättre då!!!!

Nu blir det John Blund för mig.......


Min kära väninna Sara o gullisen Neo fyra mån. på City.


Här fota Lova Josse som va på besök under helgen som jag också träffa på City idag,
inte så konstigt hon jobbar där. Riktigt bra fotograf jag har!!!!


Här är jag i full språng som vanligt!!!!!

Kramisar till er
       Aja♥

Snabbis

Ja det får bli ett snabbt inlägg.

Hela morgonen har gått och det har varit full fart hela tiden. Varit på apoteket o hämtat ny medicin till Valle, håller sig tydligen bara i 7 dagar o han ska äta i 10 dagar. Ganska onödigt blir jätte mycket över men men.
Kört Lova till dagis, lämnat min deklaration o kört Tant Sonja till stan som va utan bil idag.
Vi tog frukost på City med henne o Valle va jätte hungrig, hade inget hemma i morse. Han fick bara en liten limpskiva, så synd då. Men nu är han mätt o belåten.

Tänkte faktiskt i morse om någon ändå ville ta en fika med mig idag, så jag tänkte ringa Sara men hann ej.
Tro det eller ej men när jag kom från stan hade hon ringt mig, så det blir en fika på stan :)
Hon väntar nog på att jag ska ringa snart, får nog skynda mig. Ska bli kul att träffas blir ju inte så ofta nu.

Får ta en runda till affären innan jag åker hem hade ju inte så mycket gott i kylskåpet, konstigt att det blir tomt varje vecka???

Ha en bra dag Kram Aja♥

(Hörs vi senare!!!!!!!!!!)


090428

Så sant så sant, vi hade en underbar em i Karlstad o det var så kul o träffa Aja o barnen. Känns så länge sen. Lillasyster Jennie kom också med stora magen. Oj oj vad big den är nu men bara magen som står rätt ut. Själv var jag som en stor flod häst när jag var gravid o det var inte bara en mage. Men det är inte alltid rättvist....

Trevligt hade vi iaf o tog en fika allesammans. Fick i barnen lite mat  från Maccan också.

Fick tag på presenter till Clara o lite nytt till Cornelia. Hon fann nämligen lite själv hon ville ha och då hade jag svårt att säga Nej!!!

Anton behövde nya skor men det var slut i hans stl i typ alla skateboard skor. Så tyvärr. Men nya kläder blev det o Amanda fick en bikini som satt kanon. Hon fann även en Fred Perry väska som hon suktade efter men den packade vi in så får det bli present. Hon fyller nämligen år i Maj. Till mig blev det nada men gör inget hade varken tid eller lust att prova med alla med.

Hemma ganska sent o satte på skivan som min lillebror har gjort. Åhhh så fruktansvärt bra. Jag o Amanda satt o grät o grät.... vilken gråtar skiva. Så starka låtar. Men så otroligt bra. Han är så duktig på att sjunga. Vet inte varför jag fick den talangen. Jag kan verkligen INTE sjunga. Ha ha ha många som nickar nu när de läser detta!!!!

Nån som är minsta intreserad av att köpa den, Gör det!! Bara 100 kr o ni får en väldigt personligt gjord skiva med några helt egen skrivna låtar.

Nu ska jag skynda på, ska iväg på jobb. Clara på dagis o Cornelia är fortfarnade inte pigg så hon får bli hos farmor o farfar idag. Sen hem o baka inför kalaset.

Ha en bra dag alla bloggvänner.
Mazza kramar Nettan.

Shopping

Ja det blev så. Nettan ringde mig på ÖF. och frågade om jag skulle med till Karlstad. Kul att ses bara tänkte jag o ta en fika, som vanligt när vi träffas :)
Ja man kan aldrig planera dessa dagar det blir som det blir........... Idag blev det så här o shopping i Karlstad är ju
aldrig fel! Barnen tycker det är så kul att se varandra o är som en hel syskonskara.
Va jätte kul o allt flöt på, ovanligt bra faktiskt!!!! Blir ju lite längre tid i varje affär o man kan ju inte stressa precis.

Det blev lite saker för min del, Lova fick lite på HM. o baddräkt på Stadium. Jag fann som vanligt lite på Ginatricot.

Här inköpte jag denna fina baddräkt till Lova o min älskade man fick en keps o
vatten flaska denna gång♥. Ett par vita leggings på HM till Lova.


Nettan fick med sig en hel del hem hon, här redo för bilturen hem med dom
söta tjejerna. Dom stora barnen Amanda & Anton ville inte va med på bild
fattar inte, dom som va så trendiga idag.


Väl hemma sen kom kaoset. Dom va vrålhungriga när vi kom hem båda två. Fick slänga sig i kvällsmaten, sen kom energin tillbaka. Blev lek o spring tillslut fick jag avbryta o ta med dom till sängen. Men tur det kom hemma o inte i Karlstad ha ha. Här på bild mina små liv: Lova i nya rosa leggings o nytt linne allt från HM, hon va super nöjd!!!!!
Lägger ut fler bilder i morgon, tack Nettan med familj för en trevlig em. i Karlstad.

Sov Gott Natti, en stor godnatt puss till min älskling som är på jobb.
Kram Aja♥


Måndag= ny vecka.

Idag är det Måndag o jag är ledig, stämmer inte. Men har lovat Louise o Ida semester samtidigt, de åker nämligen till Egypten på Tis morgon och då ska jag jobba en massa dar på raken när de är borta. Hoppas de får en helt underbar semester med mycket bad o sol.

Men vi har varit iväg på fm o fixat lite grann. Och nu har jag ringt en massa samtal med saker som måste bli gjorda. Men blir så frusterad att det aldrig går o få tag på nån. Det är kö o telefon tider hit o dit. Jag har ju inte tid att vakta tlf hela dan, men men vad gör man???

Cornelia är hemma idag har blivit så förkyld men har förberett farmor o farfar på att hon kanske blir hos dem i morgon när jag jobbar. Det är tur för oss att vi har världens bästa farmor o farfar på nära håll. De ställer oftast upp. Kram till er...

Har satt en deg o ska baka tekakor så jag o flickorna kan käka lite nybakat sen med te till. Det är inte så dumt!

Sen när Amanda o Anton slutat sticker vi till Karlstad, passar nog bäst idag så kan jag släppa det sen. Har ju som sagt kalas på Ons då Clara fyller år. En del som ska göras.

Ha nu en bra dag allesammans....

Stora kramar Nettan.

090427 God Morgon♥

Yes, yes nu funkar internet, krånglade igen igår o var borta hela dagen. Bor visst riktigt ute i skogen jag.
Jag blir så irriterad o där betalar man ett fast pris.  Ja vet det kan hända men det ska inte hända!!!!!

Men nu är allt frid & fröjd, jag o Valle va pigga i morse.Pappa o Lova kom upp nu  dom.
Igår va det en lugn hemma dag ovanligt lugnt  för att vara Aja. Lova va hos kompis o lekte. Jag o Valle tog en långpromenad, riktigt skönt.
Sen blev det god grill mat o det kom faktiskt typ tio regnar när jag stod ute o grillade.

Ja idag är det mån. igen, så jag o barna ska iväg på öppnaförskolan, gott då blir det frukost där.
Ska även va i tid denna gång o försöka ta mig till Åsa. Så vi kan ta följe ner.


Valle här i storasysters kläder på morgonen, han vill vara lik sin syster.
 Dom är bara för goda!!!!!!!!!!

Nu ska jag slå en pling till Nettan o sen hoppa in i duschen. Dricka morgon kaffe med min älskling som åker på jobb♥
Hörs sen mina bloggvänner!!!

Kram Aja♥



Söndag!

Ja ha då har denna dag snart gått och jag vet inte riktigt vart timmarna tar vägen. Städat ett föråd och det var välbehövligt kan jag garantera. Fick packa undan all vinter nu och fram med sommarskor mm. Har testat det som funkar i år o resten ger jag bort. Blir väl nån tur till Karlstad o inhandla lite nytt. Alla bara behöver en massa nu känns det som....puhh!!!

Vår lilla Clara fyller fem år nu på Onsdag o jag får väl ha lite mer presenter till lilla sessan. Kalaset blir på Ons kväll o barnkalas nästa helg jag har ledigt. Hoppas på fint väder. I fjol var vi ute o det var en kanondag.

Till middag idag blev det Kyckling gryta på Thaicurry o sweet chili med ris till. Smakade bra utom för de två minsta som tycker sånt är alldeles för starkt. Så de blev serverade lite annat hopkok. Annars gillade de det allesammans. ( jag är alltid lite orolig när jag testar nått nytt om det gillas eller inte, men denna gång åts det med stor aptit = bra betyg )

Lite bilder från helgen som gått...

Fredags mys med smått & gott!

Snygga killar spelat match o nu ska det fikas....

Fikastund med trevligt sällskap. Linus o dottern Ina & Peter o Ulrika Ling med barnen.

Rörigt men det blir nog bra. Ulrika o Anton sitter i solen.

Söta lilla Vera.

Body o mössa till Jennies & Alex lilla prins.
Mössa beställde jag från Asos och bodyn kommer från Name it. ( nu är det bara en vecka kvar )


Ja det var det.... nu ska jag rycka med mig min kära på en promenad ( roligare med sällskap )


Ha dä gött...

kram kram Nettan.


WOWSAN!

Kommentar från självaste Zytomierska, det var inte dåligt. Engagerar sig o läser vår blogg. Himla kul iaf.

Kram kram Aja & Nettan.

Puhhh

Ja dagen började bra o slutade bra, men dess emellan har det hänt en del. Till att börja med gick allt smärtfritt, såg på matchen till Anton. De förlorade o det var ju inte så kul men då var grabbarna i det andra laget två år äldre. Så det så....

Sen hade vi besök o fikade ute och det var ju mysigt .Men sen drog det igång, Cornelia o Clara har haft rackartyg för sig, grejer dom vet att man inte får göra. Sen har de fått målarfärg på nya skor o kläder. Och detta tycker inte mamma Anette är så kul och det är så himla tråkigt o va arg. Men nu har vi rett ut allt o det är frid o fröjd.

Grillade o hade det mysigt emellan varven iaf o nu är de badade ( var som två svarta troll när jag fick in dem ) Nu sover de minsta så sött o Cornelia ligger i mitt knä ( lite svårt att skriva ). Hon blev väldigt mammig efter våra konflikter. Men det är skönt när man kan vara vänner igen o kramas o kramas o kramas. Mina älskade små gullungar allesammans.

Ja så vår dag har varit  lite av allt idag men man skulle inte vilja va utan det för en enda sekund. Det hör ju till familjeliv allt detta kaos!!!! Eller är det bara hos mig??? Hoppas inte.

I morgon är en ny dag så  får se vad den har att bjuda på.....

Kram o so long.... Nettan.
( har tagit lite kort, får se om jag hinner lägga upp dem i morgon )

Lördag kväll

Härligt är bara hemma o tar det lugnt o hela familjen är samlad.


Ja denna dag har också gott o vädret är ju kanon, det alla tjatar om nu. Men man njuter verkligen......

På fm. hade Valle besök av en liten William o dom lekte för fullt. Vi passade på att sitta ute o dricka kaffe, glass o hallon.


Sen hade ju Lova sin Funky Kids show o hon skuklle va en pirat. Dom dansade o showade för fullt o va super duktiga.
Är verkligen jätte bra!!!!!!!


På slutet av showen fick barnen rosor o diplom. Här är det disco med ballonger o
dom hade super skojit. Funky Frasse va förstås med!!!!!!


Valle sitter o tittar på sin kära storasyster♥

Nu ska det bli lite mys med smått & gott denna lördag kväll!!!

Kram Aja♥


Lördag.

Vilken härlig dag att vakna till. Jag o Håkan tog oss en promenad på morgonen, det är så härligt ute. När vi kom tillbaka dukade vi upp en stor frukost buffé med massa gott. Satte oss ute på altanen o det blev årets första frukost där.

Igår gick det i ett och hann inte blogga nått. Kom inte från jobbet i tid o sen skulle det handlas o lagas mat. Så det tog sin lilla tid innan vi fick sätta oss till bords. Gjorde kyckling / köttfärs röror, olika grönsaker, såser o sallad o pita bröd att fylla med gott. Och det vi alla älskar, vitlöks / bruschetta bröd, mmmm smakade bra med mat!

Bruschetta mix köpte jag på Maxi mat o det var bara o blanda med lite vatten, låta det svälla o sedan bredde jag på bröden, strödde över mozzarella o in i ugn. Är ni där köp denna underbara lilla burk. GOTT!!!

Ja nu idag har vi fullt upp. Ska o se när Anton spelar sin första match för i år, sen blir det målning.

Ha nu en helt underbar dag alla kära vänner.

Massa kramar Nettan.

Grillafton

Hej svejs kära blogg läsare, har faktiskt inte hunnit blogga nått idag.

Va ju så fint väder i morse så jag o Valle gick ut i solen,sen blev det helg handling. Hämtade Lova o Corinne (kompis) på dagis o vi har varit ute precis hela dagen. JÄTTE HÄRLIGT!!!!! Bara att njuta.

I kväll va det grillafton, Fredriks syster Lilian & Jimmy med familj kom, hennes barn o barnbarn. Ylva & Torgny. Så vi va ett helt gäng. Oj va mycket mat det blev. Allt i från hemmagjord klyftpotatis,grillad kycklingfilé,sallad, kalla såser grillspett, kött, potatissallad mm.
Det gick i ett så kameran glömde jag totalt bort SYND!!! Men det blev kanon bra i alla fall.
Kul när man kan träffas o äta lite gott o umgås:)
Alla hatar när jag har kameran framme, men i kväll då hade ni tur som inte kom med på bloggen ha ha !!!!

Nu somnade våra små trollungar på en blund, dom va helt slut efter dagen som gått. Imorgon blir en ny o lika fin dag säger dom i alla fall, hoppas det. Imorgon har Lova show, hon ska vara sjörövare o dansa på sporthallen.
Ska bli super skoj att se!!!!!!


Lova & Valle i Torsby igår.


Här kommer hon solstrålen våran!!!!!


Lova i den varma barnbassängen, 32 grader va det o helt perfekt :)


Ja det va en trevlig dag igår, fint o rent badhus. Inte jätte stort men lagomt för dom små.

Nu är jag sliten efter denna utedag så får bli sängen snart o sover ju så skönt nu när hela familjen är samlad i denna dubbelsäng. Har ju inte alltid så stor plats men är ju så gott att sova tillsammans!!!!!!

Kram Aja♥

090424

Ska snart iväg till jobbet o idag slutar jag kl tre, sen är det ledig helg. Ska bli så härligt att umgås HELA familjen denna helg. ALLA barnen ska va hemma, hoppas jag iaf. Slutar väl som vanligt med att jag o min käre make sitter ensamma i soffan. Men , men så är det kanske???

Har lovat barnen att vi ska äta en massa gott o en grillning vill dom ha med. Få nog ta den i morgon. Så ska vi fixa med huset också. Håkan har målat en hel del redan o det ska bytas fönsterfoder. Ska bli vitt NU!!!

Köpte nya fina kläder til Clara igår så hon har fixat sig själv nu på morgonen. Blev så bra så! Min egen lilla sessa.

Have a nice day.... ska bli en kanon helg har jag hört. Lovely!!

Massa karmar Nettan.


trött..........

Ja nu är jag trött. Varit på Torsby badet idag, Lova hade jätte kul. Även jag, roligt att göra något med bara Lova.
MOR & DOTTER♥

Man blir skönt avslappnad efter en dag på badet. Fick god middag av min kära mormor o morfar o massa gott fika.
Magen är sprängfull nu och man får alltid mycket gott av dom.
Det blev laxfilé till middag o barnen fivk köttbullar = FAVORIT!!!!!!! Sen blev det kaffe, glass med hallon i det fina sommar vädret idag. Det kändes så i alla fall.

Nu ska jag vänta in min älskling som snart är hemma från jobb o lägga mig o se Snow buddies med Lova.
Lägger ut bilder i morgon när jag är klar i knoppen ha ha!!!!!!

Kram på er o natti natti AJA♥

Hej svejs

Ska göra ett snabbt inlägg.

Har varit hos tandis på morgonen, det gick bra inga hål i tänderna. Räkningarna man får är ju inte så kul men fick ett bidrag på 300 :- eftersom jag va under 30 år. DET NI!! :)

Nu ska jag o barnen åka till Torsby hälsa på min mormor o morfar. Där ska jag o Lova gå på badhuset. Har aldrig varit där så det ska bli kul. Passar ju mig är alltid 30 grader i vattnet jippi!!!!!!!


Ha en skön dag i solen my friends♥

Hoppas min underbara man kommer idag miss you!!!!!


Kramisar Aja♥


Torsdag!

Ska bli väldigt fina dagar har jag hört, det låter väl härligt?

Ska iväg o jobba kvällen sen. Men min lilla Clara har feber så Håkan kommer hem tidigare. Får mötas i dörren. Men, men vi har ju helgen sen o då ska vi pyssla med vårt lilla hus.

Nu har jag fullt upp o ska ta hand om Clara o hemmet.

Ha en bra dag alla söta blogg vänner.

Kram Kram Nettan.


Toppen film. Aja låt♥


Till vår hemliga läsare.

Va kul att du läser vår blogg o sen att du har lite åsikter ser vi bara som något positivt o kul. Vi är alla indivudalister.

Men absolut ska vi svara på dina frågor.

1. Vi skriker inte i varannan mening utan är saker vi kanske vill betona lite extra.

2. Vi har absolut inga aggritioner men tokiga Ja absolut. Om du tycker detta är lite crazy. Då skulle du va med när vi är tillsammans o live! Då kan vi prata om utspel. Men vi är inte arga utan bara väldigt, väldigt glada o  vi skrattar åt det mesta, det är såååååå himla kul!

3. Ang hur vi skriver med versaler o massa !!!!!!!!!!!!!!!!!, ....................., hi hi hi o ha ha ha ha tecken. Så Ok vi har upptäckt att den HAR faktiskt hängt sig. Tricky!!!!!!!!!!!!!!!    oooopppsss nu hände det igen.

Men nu är fallet så att det har blivit vårt personliga sätt att skriva på. Så vi kommer fortsätta med detta.
LIKE IT OR NOT!!!!!!!!!!!!!!!

Vi ser det absolut INTE som något påhopp utan tycker det är intressant att höra åsikter o kommentarer. Bra jobbat! Som sagt feedback är alltid bra och det är genom konstruktiv kritik vi kan utvecklas o bli bättre.

Men än en gång. En personlig blogg är ingen fakta o rätta grammatiken blogg.

Thanks and so long..................

Kramizzzzzzzzzzz kram krameli KRAM Aja & Nettan. ♥

Middags tips!

Gjorde en av barnens favoriträtter idag till middag. Och vill dela med mig av denna underbara soppa till er.
Håll till godo....

KRÄFTSOPPA

2  morötter
2  msk mjöl
1 liter vatten
2 dl creme fraiche
1 tub kräftost ( 275 g )
2 fisk buljongtärningar
1 burk kräftstjärtar
salt, peppar o dill.

Skala o riv morötterna o fräs dem i en gryta med smör o kryddor.
Strö över mjölet o blanda.
Tillsätt vatten o bulongtärningar.
Kokas i ca 5 min.
Ha i creme fraiche o kräftost.
Dra grytan åt sidan o ha i kräftstjärtar. ( jag brukar ha dem i en skål brevid ibland för Anton & Cornelia vill inte ha dem ) Så då kan var o en ha i efter eget smak o tycke!!  Bra va?

Har tyvärr ingen bild men prova. Den är supergod o enkel att göra. Snabbt går det med.

Lycka till....

Krameli Kram Nettan.

Onsdag Kväll

Ja nu äntligen sover alla, Valle va ju inte så pigg så han somnade runt sju. Men då va Lova piggare hon har fått världens energi av våren. Härligt men nu sover hon med!!!!!!

Knäppt tyst här hemma, hör faktiskt bara klockan som tickar. Skönt en stund speciellt kvällen men annars håller jag med Nettan. Man blir rastlös o det är att härligt med barnen runt omkring sig. VA VORE LIVET ANNARS!!!

På ef. åkte jag o barnen till en lekpark så dom fick leka av sig lite och dom va hur nöjda som helst. Fick med mig två sand barn hem. Så det blev direkt i badet........

Läste Sofies Mode igår o det va ju kul, ROSA är ju helt inne i år, men det har man ju märkt!!!!
Klänningen Nettan visa igår va hon tvungen, den va ju skit snygg o en riktig AJA KLÄNNING. Men har ju två kan ju nästan inte köpa en till. Men det va ju inte riktigt samma färg som dom andra två o längden va lite längre tror jag. Kan ju alltid prova det är inte förbjudet.... ha ha ha!!!!!
Älskar ju sådana klänningar men när ska jag använda dom, jag som typ är ute 3 gånger om året hi hi!!!!
Får väl bli en spel kväll på Casino i sommar..........


Här ser ni själva ROSA jag som alltid älskat det :) Vilken sommar det kommer bli!!!!!


Detta shoppade jag till lille prinsen ifrån Lindex


Detta till min Prinsessa: Jeans kinckers o hjärttopp o söta strumpor med hjärtan


Sen valde Lova en topp själv, glitter katt i lila snygg!!!!


Hörs i morgon kära vänner........

Natti Natti Kram Aja♥

Hemmadag!


Ja idag har vi varit hemma o pysslat o dolat. Är så skönt o bara va med mina darlings ( den största är dock inte hemma, han sliter i Norge! )

Åkte o handlade o fick även tag på två stora utekrukor på blomsteraffären. Precis såna  jag letat efter. Och sån tur att jag fick de för 50 %.  Sån tur kan man ha ibland. Var även in på Överskottsbolaget. Gillar inte den affären alls men många hade pratat om vad fint de gjort där. Så nu hade vi tid att gå in en sväng. Och jag måste säga att det var verkligen uppfräschat o snyggt. Sån otrolig skillnad. Massor av bra saker. Slutade med en kasse när vi lämnade butiken.

Sen bar det av till EM o hittade present åt Ida. Så hem till Ida o Pelle  begav vi oss på kvällingen o kikade på nya huset och grattade till de 20 fyllda åren. Fikade med Dröm rulltårta vi hade bakat  ( Cornelias favorit ).

Och vilket hus de hade köpt, ligger så superfint med utsikt över sjön. Jag är så svag för sjöutsikt. Känns så lugnande o fridfullt o blicka ut över vattnet. Min önskan o bygga hus på en sjötomt. Men det ser inte ljust ut för det, ha ha....



Utsikt från altanen på Ida & Pelles nya hus.


Fikade så klart... De hade det så fint. Tack för titten!

Hoppas inte barnen skrämde slag på dem men Cornelia var överallt o skrämdes o höll lådan. ( brukar faktiskt va lugn, så vet inte vad som for i henne ) Sockerchock kanske efter typ halva tårtan.......

Men till slut var det dags för oss att bege oss hemåt. Amanda hade läxor att göra.

Kramizar Nettan.

AJA♥

Hello hello!!!

Hurtig som jag är har jag jämt varit ute o Power Walkat i 40 min. Är ju så skönt efteråt. Barnen är med faster Jejje o Alex till Mc Donalds så man får ta all ledig tid man har........ Och även passa på medans lusten finns, jag kan ju tröttna på det. Är typ roligt i 2 veckor men hoppas jag kan fortsätta ha ha !!!

Solen försvann idag, jag som hade tänkt suttit ute efter vi kom hem från sjukhuset. Hann typ sitta 20 min sen va den borta. Så typiskt men skönt det regnar ju i alla fall inte.
Ja vi va ju till doktorn o kolla Valles öron, jo visst han hade öroninflamation så pencelin i 10 dagar nu. INTE KUL!!!!


Valle va super nöjd för T shirten från HM, förstås med bilar på!!!!!


På Lindex fick han en Bamse keps igår, gullig!!!


Här kommer vi från sjukhuset o Valle jätte nöjd att han fått en påse, men fattar nog inte
riktigt va som är i den........

Nu kom mina gullisar så får hitta på något med dom innan kvällen kommer......

Kram kram AJA♥

Ledig.

Åhh va skönt för mig o Clara o få va lediga idag. Har varit ute på en promenad på morgonen. Redan så skönt ute. Igår fann jag vitsippor så det är årets första vårbukett på bordet.


Så fint när vitsippor kommit...

Lovade lite bilder från mobilen sen vi var i Orsa...

Amanda & lilla Clara vid toppstugan.

Här njöt vi i solen av den goda lunchen.

Me and my princess.


Väldigt poppis när blåbäret Berra kom o delade ut Påsk godis.

Men nu är det slut på vinter o snö. Vi hade det så superbra när vi var iväg men nu är man hemma igen. Men som sagt det är ju VÅÅÅR o det är inte så dumt.

Ska ta o röja ihop här sen får vi nog hitta på lite jag o Clara, ska köpa present till Ida också som fyllt 20 år. Ska dit i em o hälsa på henne i nya huset.

So long dear friends, Nettan.

090422

God Morgon !!!!!

Sitter nu med en kopp kaffe, kan inte bli bättre på morgonen.
Hade tänkt att ta en morgon promenad, men jag står nog över........  På fm. idag ska jag med Valle till öronmot. i Arvika.
Hoppas det blir fint väder då blir humöret på topp!!!!!

Måste även göra lite pappers arbete o det brukar ta lite tid det. Har nyss varit inne på Nordljus sida, fann lite tips...

Jag som älskar att baka va jätte mycket roligt.

Se dessa söta hjärtformade, mått!!!

Söta bakformar, kan jag göra fina Cupcakes!!

Denna krona vill jag ha i min hall, har ingen lampa där :(...

Nu ska Lova till dagis så får göra klart allt.....
Have a nice day my friends♥
Kram Aja♥

 

Så bra..

Har precis sett färdigt på Desperate HW, det är ju bara så bra. Idag va det riktigt bra!!

Åkte på drop in fika på dagis efter jobbet o det var nog världens snabbaste. Fick lite dåligt samvete att jag inte stannade längre för barnen hade det så kul ute. Men, men var tvungen att hjälpa Anton o finna grus skorna till första träningen på grus idag. Men när jag kom förbi idrottsplatsen var han redan där o hade fixat detta själv. Bra gjort o finna dem i förådet för där skulle det va välbehövligt av en sortering. Bort med all vinter nu o fram med sommar :-))

Men Clara fick ist leka med en kompis o Cornelia ringde nån men hon kunde dessvärre inte. Så då blev det att hon va med Amanda o jag tog en promenad. Efter detta tränade vi på Cornelias nya cykel lite ( hon tycker den är lite stor ) Men hon va superduktig o klarar detta galant.

Har kommit snygga kostymer till J&J. Erbjudande nu också...

Skjortorna är bara så snygga.

Söta blusar till VM, har haft dem förr. Men nu kom de i nya snygga färger..

Blus för 129,95. Sååå fin!!!

Så kom det en rosa dröm som min kära dotter ska ha. Jag tiggde o bad att hon skulle ha på sig den när jag tog kort. Men icke sa Nicke. ja då fick jag väl dra på den själv ist. Hade gärna velat ha en själv. Men det blir en Amanda klänning ist. Perfekt till henne o hon va bara så FIN i den. Får allt se om vi kan få ett kort längre fram...
  
Lovely dream in pink

Good Night Nettan...........

Äntligen!!!!!!!!!!!

Ja nu har man tid att blogga, äntligen.......

Fattar inte vart dagen tagit vägen, varit borta hela dagen. Bara snabbt hem o lagat mat!!
Jag o Valle tog en runda till city på fm. där luncha vi med svärmor o Ylva alltid lika gott. Sen letade vi present till lilla prinsessan Clara Nettans tjej som fyller 5 år 29 april. Va på leksaksaffären o Lindex mer kan jag inte avslöja......

Lova o Valle fick lite fina vår kläder, tänkte dom skulle ha med sig till Paris. Resan närmar sig jiihooo!!!
Tar kort i morgon o lägger ut.


Vår lilla söta tjej, alltid lika skönt att hämta henne från dagis♥

Idag va det en enkel mat meny: Fullkornsmakaroner o stekt falukorv inte min favorit men barnen äter.....
Va även duktig idag: Jag träna som jag brukar göra på tis. dagar i en o halv timma så jag har jämt kommit hem.
Det luktar inte så gott om mig nu i alla fall.
Så nu blir det en dusch o sen ska jag ta det lugnt, försöka i alla fall hi hi hi.......
Har ju även lite besök i stugan som vanligt, en hel stor skara. Patrik, min pappa,  faster Jejje som går höggravid o hennes kille Alex.

Kramizar från AJA♥

090421

På väg till jobbet o ska snabbt göra ett litet inlägg. Har varit på utvecklings samtal på Claras dagis o allt var ju bara bra. Hon trivs o vill dit ibland även på lediga dar. Det tycker jag är bra, finns inget värre än att lämna barn som bara gråter. Då skär det i hjärtat. Har nämligen varit med om detta periodvis. Men nu är allt frid o fröjd o alla stortrivs. Njaa stor trivs var väl o ta i. Anton gillar nog mest loven om jag ska va ärlig. Men nu är det ju som sagt en massa lovdar framöver. Tur!!!

Men duktig är han....

I em har även Claras dagis drop in fika för föräldrar och det brukar va poppis för barnen. hurry hurry hela dan känns det som...

Men på jobbet idag ska jag lära upp vår nya tjej som ska börja hos oss o jobba extra o i sommar. Ska bli kul, har en del planerat vi ska hinna med. Det är ju bra.

Ha en skönis dag
Kramizar Nettan.

Ha ha ha

....ha ha. Ja man kan väl inte mer än skratta åt Ajas promenad klädsel idag. Jag trodde hon skämta eller nej föresten det trodde jag inte. Hon är så impulsiv så är det nån som sticker iväg på Power walk i kjol o strumbyxor, så är det Aja. Du är ju bara för härlig. Vilken tur för mig att Fredrik träffade dig.

Här hos mig har det gått i ett. Men nu tror jag inte jag ska plocka nått mer. Var väldans skönt o gå ut på en prommis. Tur att Aja ringde o drog med mig ( via tlf ) . Annars hade jag nog inte kommit iväg förränn det var mörkt.


Har pratat med lillasyster i tlf och nu är det bara två veckor kvar tills lilla bebisen ska komma. Jag längtar så jag med. Hoppas hon prickar in det på en bra dag så jag kan va med eller iaf va tidigt där när han kommit ut. Lilla prinsen ♥
Det har barnmorska sagt iaf att det är en lite kille så nu har alla handlat till just en kille. Så då kan det ju inte bli nåt annat, eller??? Nej, de brukar väl allt som oftast ha rätt.

Min söta lilla sessa plåtade jag när vi var på väg till dagis o sen skulle jag ta lite kort på jobbet. Men upptäcker att den har jag lämnat kvar i bilen. Så tyvärr inga kort från VM eller J&J idag. Gör ett nytt försök i morgon.

Clara på gång och som vanligt så är "Rävis" ALLTID med


Nu blir det snart sängen för mig med.
God natt alla kära blogg läsare.
Massa kramar Nettan. ♥



Yes yes....

Läste Nettans inlägg hon skrev i morse, hon va tidig o kunde vara med i historieboken.
Det hände faktiskt mig med, jag va i tid på ÖF i Jössefors 5 min tidig t.o.m. alla va chockade!!!!!
Kom till Åsa o gick ner tillsammans med Hilda o henne. Var väl laddad nu efter påsklovet ha ha ha ....

Håller med Nettan är skönt nu när vardagen är tillbax, visst ledigt är skönt men man tröttnar på det med.
Annars har vi varit ute idag o barnen har lekt, sen bakade jag en mumsig kladdkaka o vi satt ute i solen♥
Har även varit o postat Cd skivor åt min älskade man, jätte många som har frågat efter den KUL!!!!!!

Är som ett bomb nedslag hemma nu, inne alltså. Grus, gräs o damm över allt. Tvätt o massa saker överallt. Men är så trött i kväll o måste försöka lägga mig tidigt o bryta mönster. Va faktiskt duktig idag o höll va jag lova.

Jag va ute o gick, ringde Nettan som också följde med via telefonen. Kom vi på ett nytt sätt kan ju prata medans vi går så är vi ej ensamma ha ha ha ... Vi är lite knasiga vi!!!!
Sen när jag börja tala om va jag hade på mig när jag gick tyckte hon jag skulle ta kort så hon fick se, hon skratta åt mig. Då förstod jag kanske varför folk titta så konstigt på mig när jag va ute o gick. Hade mina riktiga Walk sko,
thigts, en svart fin kjol o en flecetröja. Jag kände mig jätte hurtig jag.


Här är jag tillbaka efter min walking runda, var väl inte så fel ha ha.... 

Förresten jag har ju fått höra jätte många som läser denna blogg som jag inte vetat om, jätte kul tycker jag o Nettan att det är. Super, bara att ge kommentarer om ni undrar över nått. Blir så glad att ni gillar den :)

God Natt alla mina söta vänner....

Bamse kram Aja ♥

090420

Jaha då är det som vanligt igen då o vet ni vad.......Jag älskar det. Alla hemma uppe i tid o lite rutiner. Men det har varit välbehövligt för alla o haft lite ledigt vi känner oss nu pigga o fulla med lust o energi att göra en massa här hemma o med båten. Hoppas det håller i sig!

Såg på vakna i morse o har faktiskt inte sett på drygt en vecka så det var kul. Håller absolut med Aja o hennes syn på Zytomierska. Där ser man hur det går när man pratar om sånt man inte har att göra med. Tänk dig lite för innan du öppnar munnen Katrin. ( Om du kan )

Bea pratar ju också om rykten men har en helt annan syn. Det får ALDRIG skada nån eller bara hitta på en massa. Det ska va välinformerade källor o bara för nöjes skull. Hon är så söt o gullig tycker jag. Tummen upp för Bea!

Kors i taket för mig. Trot eller ej men jag gick ner till skolan med barnen i morse. Jag är typ alltid sen så har lite svårt att få tid till det men idag hände det. Ska nog skriva in i en historiebok. The one and only!!!

Så nu är både jag o Clara färdiga o ska snart bege oss hemifrån. Har massor att fixa på jobbet idag o sen hämta barn o käka middag.

Ska bli intressant o höra hur barnen haft det, brukar va massa o prata om efter lov vad alla gjort o hur de andra haft det. Men nu har vi ju också en helt underbar tid framför oss. Solen skiner o våren är här på allvar. Lovely!!!

So long my dear friends, Nettan ♥

Måndag Morgon

Hej Hej!!!

Nu ska vi göra i ordning oss o dra i väg till öppnaförskolan, har varit uppehåll i två veckor. Så nu blir det frukost där,
skönt slipper man stressa med det innan vi åker.
Lova sover än, har ju vänt på dygnet under Påsklovet.
 
Läste kropp & hälsa igår innan jag la mig där va Pernilla W. med. Va ju tydligen så bra att Power Walka så jag har tänkt att börja denna vecka. Men prata med Nettan igår o det är ju alltid kul att ha någon att gå med. Sorry det är ju 6 mil emellan oss. Men vi får väl peppa varandra!!

Nu ska jag göra i ordning oss så vi är i tid idag!!!

Hörs sen Kram AJA♥


Alla hemma.

Åhh va det känns bra, nu är Amanda & Anton hemma också och det är ju som allra härligast när alla mina söta barn är hos mig. Har saknat dem så....

Men nu blir det vanliga rutiner igen o jobb o skola i morgon. Får se hur trötta barnen är till morgonen, hmm???

Var hos mina kära svärföräldrar förut idag och åt en underbart god påsk middag. Blev en vecka senare pga att så många var bortresta på påsk. Vilken tur för oss. Smakade super som alltid.



Clara var så nöjd o glad att storebrorsan var hemma. Kram kalas blev det då. Mina små sötisar, mamma älskar er ♥

Och Amanda ville som vanligt ej va med på kort o Cornelia slog sig förut så har väldans ont i sin ena stortå. Stackarn!!

Men nu sover de flesta. Håkan ska ju upp väldigt tidigt till morgonen så Söndagar brukar vi försöka o komma i säng i hyfsad tid. Clara tror han åker på natten, men riktigt så illa är det inte. Men tidigt JA absolut.

God natt alla kära blogg vänner.
Kramizar Nettan.    .........................and sleep well!

Röjardag!!!!!

Det kan man verkligen säga, vi har varit ute hela dagen.
Allt från att tvätta bilen ,städat garage o krattat mm..... Ni kanske tror jag har hur mycket som helst att göra å det stämmer.
Sen är jag ju en sån person som har svårt att vara stilla, vill göra något hela tiden ha ha ha ..

Kommer det besök undrar dom om jag kan sitta 5 min o dricka kaffe med dom. Till middag blev det köttfärslimpa o det va så gott, man är ju även mätt länge på sån riktig mat.
I morgon är det ny vecka  o tiden går så fort, önskar i bland att det fanns flera timmar på dygnet.

Nu ska jag gå o ta mig ett skönt bad är ganska skitig efter dagens plock LOVAR......
Valle va helt slut efter ute dagen o lovade han mjukglass innan han somnade, men tror knappt han minns att han åt en glass. Hela han va kladdig i ansiktet!!!!


Min lilla plutt, som va såååå trött.... Puss på dig

Sov gott  Kram AJA♥


Hello....

Sitter ute i solen o bloggar kan inte bli bättre, tur jag har min lilla pink friend!!!!!
Helt otroligt jag sov till tio idag kan inte minnas när jag sov så länge men det va skönt. Jag o min kära man har vänt på dygnet.

Barnen är ute o leker för fullt o Lova har kompis här. Dagens mat tips för mig blir Köttfärslimpa, det är Lova som har bestämt det. Barnen o även Fredrik älskar det. Lätt att göra är det också.
Jag änväder lök,kött o grillkrydda,salt,vitpeppar o 1 dl rågflingor o lite grädde till 500gr köttfärs.
Sen kokar jag vanlig potatis o lite morötter o brocoli så är det en super god middag.

Ha ha jag hade rätt kan man bara säga, läste igår på aftonbladet att Katrin Zytomierska får sparken från Vakna.....
Nu har Perelli anmält henne för förtal, inte så konstigt när hon påstår att folk varit otrogna. Hon tror hon är rolig men är ju bara blåst det är ju det jag sgt hela tiden!!!!!!

Fick ett paket från HM igår det va två T-shirtar till Lova o Valle jätte söta, tar kort senare o lägger ut på dem.
 HA en bra dag alla blogg läsare!!!

Kram från Aja som har varit på ett glatt humör nu när våren är här :)

Propp mätt

Ja det kan man säga att man är!!!!! Blev en god mat bit från The Roof ååå det är så gott där.
Som jag sagt förut så rek. jag verkligen att köpa mat där.

Annars har det varit en lugn dag, trodde jag skulle få de solen lite mer idag  men men.
Lova o Fredrik va ju på bio o den va tydligen bra o även rolig. Hon va så nöjd när hon kom hem.
Det blev massa popcorn, chips o godis!!!

I kväll har vi haft massa folk på besök alltid lika trevligt o tiden går fort!! Pratat lite i telefon som jag gör flera gånger dagligen med min kära mamma MISS YOU!!!
 
Såg Nettan lagt ut bilderna på kopparna jag fick av henne visst va dom fina!!!


Men visar dom igen :)




Kusinen Hilda som vi passade i går ♥ Lova o Valle tycker det är så kul.

Sen drog vi ju till Karlstad!


Sol va det i Karlstad dä sola skiner..... Lova nöjd med sin nya jacka från Intersport.


Aja utanför Bergvik, outfit topp gina även kjolen o jeans jacka en gammal från JC i diesel.

Nu vet jag inte va jag ska skriva är tom i huvudet, men är glad att våren är här alla blir på så gott humör.
 Tjiii hooo man ser solen igen o slipper det det dystra mörkret!!!
Ska försöka ta mig till Nettans butik till veckan o spana in sommar modet 2009........

God Natt Kram Aja  ♥

Svar om bandet!



Hej söta du .... bandet som jag har haft på flera kort kommer från JC o kostar 79kr. Men finns på flera ställen har jag sett nu som både Bik Bok o Glitter. jag tycker jätte mycket om det.

Kul att du frågar.
Ha det jättebra
Kramar Nettan.

lör kväll...

Såg att Aja försökte lägga ut kort på kopparna. Men här kommer det....


  Hämtade kort på Åhlens. se. Kaffe kopparna som jag köpte åt mig i blått o sen gick jag dit igen o köpte med present till vår kära Aja. Självklart i rosa. Dom var ju bara så otroligt söta o perfekt till sommaren. Vi har redan testat våra o de var goda o dricka ur. Fick sin plats i nya skåpet på altanen.

  De här kuddarna tyckte jag också var så fina.

Ja de hade massor av snyggt på Åhlens nu inför utesäsong. Sen tipsade Aja om att de har fått Pappelina mattor i Arvika på en butik. Jag har en i köket o den är kanonbra ( kan tvättas hur mycket som helst ). Så där måste jag gå in vid nästa Arvika tur.

Dagen på jobbet har gått fort o det var kul o komma tillbaka. Hade en hel del att göra med nya varor som skulle upp. Massa snyggt var det också så klart o mycket godbitar på ingående kan jag lova.

Nu ska jag sätta mig i soffan med min familj innan det blir sängen. Barnen är uppe än så Cornelia sitter brevid mig o väntar, vill bara kramas nu o det säger man inte Nej till. Så härligt....

Good night my sweet friends

Kram Nettan.

Krångel

Har inte blivit något inlägg idag, internet krånglar.......

Men nu funkar det ganska OK. Jag o valle är ensamma Lova o Fredrik är på bio: Kul att vara ensam med pappa:)
Någon Monster VS Aliens ska bli kul att höra om den va bra!!

Har varit ute idag men det va is i luften det är bara varmt när solen tittar fram. Men satt ju still en stund i alla fall.

Försöker lägga ut lite bilder, fick ju snygga kaffe koppar av Nettan med familj i torsdags. Själv klart va dom vita med rosa prickar på = skit snygga. Sen tog jag ju lite bilder i Karlstad men det verkar inte funka att lägga ut nu.
Så typiskt.

I kväll ska jag o min älskling köpa mat från The Roof, ska bli gott!!
Nu ska jag o Valle gå ut en sväng innan pappa o Lova kommer♥

Kram Aja, hörs i kväll!!

090418

God morgon! Här sitter jag med kaffe o rostat grovt bröd o lite tomater. Det är så tyst när det bara är jag uppe. Efter veckan som varit har barnen kommit i helt fel ordning. Sena kvällar o sov morgon varje dag. Så då kan man räkna ut hur kul det kommer bli på Mån morgon, hmmm.

Det är redan fint ute så kommer nog bli en strålande dag.

Själv ska jag iväg till köpis o jobbet. Jobbar ihop med Micke idag så vi ska allt få gjort en del.

Läste att min bror fått sin skiva som han hållt på med ett tag. Han är så himla duktig på att sjunga så ni som vill köpa en, hör bara av er. Jag ska absolut investera i en sådan.

Hade planer på att gå ut på en promenad på morgonen, men som vanligt är jag alldeles för trött. Jorå jag ställer ofta klockan mycket tidigare som om jag inte känner mig själv. Den ringer helt i onödan. För upp i den tiden kommer jag aldrig. Inte riktigt min grej o gå upp sååå tidigt. Så promenad blev det ingen men men vi får väl se ikväll om Nettan orkar.

Ha en skönis dag alla, nu ska jag fixa till mig.

Krameli kramiz Nettan.

Home Sweet home

Alla hemma o samlade skönt♥

Jag o barnen tog en sväng till Karlstad, fann en resväska så nu är jag nöjd..... Bara resan som väntar!!
Lova fick en jätte fin vind o vatten jacka o en liten väska som hon valde själv. Den fick hon eftersom hon va så duktig i dag o tog spruta på BVC.... Gick jätte bra. Så nu är hon redo för förskolan min stora tjej!!

Barnen är vakna eftersom dom somnade i bilen, så nu blir det film för hela familjen.
Idag fick min lovely sin cd skiva: han har gjort en egen o tryckt upp. Den va super bra o starka låtar. KUL :)


Nu är jag trött o sliten så får se om jag orkar vara vaken hela filmen...

God Natt Natti Natti

Kram AJA♥

Vårstädning!

Idag har vi haft en riktig vårstädar dag. Grejat o fixat ute hela dan o det känns så skönt när vi fått gjort en hel del. Bla blev altanen storstädad så där har vi haft vår första grillning nu ikväll o det smakade superbra.
 
Men vi var dock ensamma min man o jag o det kändes konstigt o inte alls särskilt bra. Han skrattade åt mig o undrade hur det skulle gå när alla barn blivit stora o kanske inte alls är med oss särskilt ofta. Tjaa det är nog inte så vidare kul eller så har man vant sig och har det alltid sååå lugnt. Och tycker att det är alldeles toppen. Men just nu mår jag bäst av middagar med omkull välta glas lite lagom tjafs o att man ska äta o inte leka. Tajt o gnat ha ha ha tänk vad man uppsakattar allt detta man är så arg på  ibland, när det helt plötsligt inte är där.  Bra o få sig den tanken....

Ja Cornelia o Clara har varit nere hos farmor o farfar hela dan i stort sett. Där är som oftast en massa barn o massa kul att göra. Ja där stortrivs de och det är ju bra. Men det var skönt o få hem sina småttingar nu. Har på " så ska det låta " på tv´n.  Agnes är med så Cornelia hejar på det laget hon är med i, såklart!!!

Lite kort från veckan....

Agnes uppträder i Borlänge.

Frukost i stugan. ( väldigt sena såna under veckan )

Clara leker med de populära dalahästarna.

Tog lite kort innan hemfärd...

Utsikt från stugan, dock inte bästa vädret.


Idag när min kära fick koppla ljus till ett skåp vi skulle ha på altanen. " Fixar Håkan "
         Ja inte så fint idag när vi drog ut allt. Men nu är det städat o fint.  Håkan i grillningen.

Ja en god grill middag på tu man hand.

Ja denna dagen har också nått sitt slut o nu ska vi bara slappa i soffan o mysa. I morgon är det jobbet som gäller, har varit ledig en hel vecka så ovant o komma igång nu men kul.

Ha en skön kväll.
Massa kramizar  Nettan.

090417

Hej hej vakna o pigga???

Det va jag idag eller va tvungen ha ha o har fått lilla Hilda hit på morgonen, så mysigt att låna en 8 mån bebis :)
Nu kom lilla Valle min upp, tänkte göra ett inlägg innan alla ska ha frukost.

Har själv druckit kaffe o sett Vakna på femman.  Varit ute med mina hundar, är lite som ska fixas på morgonen.
Lite bilder från gårdagen.


Valle redo för en tur till stan


Kusinerna på besök igår, åt lite mat våra sötisar........


Dom goda Cupcakes men va finare än va dom va goda!!

Önskar alla en trevlig fredag så hörs vi senare, i kväll blir det lugnt med lite mys o min man kommer äntligen hem.
Kram Aja♥

Torsdags Kväll....

Hej igen jag lever lovar, men har fullt upp i mitt liv!!! HA ha ska inte klaga, får vara glad att man är frisk o kry.

I ef. fick vi fint besök av Nettan o familjen så himla kul att träffa barnen igen!!!! Jag bjöd på middag:
Bakpotatis med  räkröra, sallad o grekisklantbröd.
Va en trevlig stund o sen blev det fika med snygga CUPCAKES lovar dom va snygga.......
Barnen lekte för fullt alltid kul att se.

På dagen va barnen med farmor på stan, så jag passade på att rensa lite kläder o städa förråd.
Skönt nu är det gjort, en hel kassa med försmå barnkläder.
Tog en runda på stan även jag o såg ju massa med fint i bland vill man ha allt.

Ska snart lägga mig o till morgonen kommer lilla Hilda igen, ska passa henne några timmar. Efter det ska
 Lova ta 5 1/2 års sprutan, får väl se hur det går.
Sen skulle jag vilja ta en runda till Karlstad, ska titta på en resväska drar ju ihop sig till PARIS RESAN!!!
Ska bli så kul att åka dit längtar o även barnen längtar för fullt. Då blir det DISNEY LAND JIIIIHOOO!!
Roligt o när hela FAMILY åker det är mitt liv det o med ett perfekt sällskap: Nettan o familjen :)

Försöker lägga in lite bilder men det är ju hopplöst på kvällen, får bli i morgon...

SWEET DREAMS AJA♥



Hemma!

Åhh så skönt när man fått upp allt, det är det värsta med att komma hem o ta vara på all packning. Men lika bra o ta tjuren vid hornen direkt. Så nu är det mesta på plats o i tvättkorgen så klart.

Ja o på hemvägen ringde min underbara svägerska Aja o ville bjuda på mat i Arvika, det tackar man ju inte nej till. Var en helt underbar måltid med bakpotatis, räkröra, en riktigt god sallad, färskt bröd mm småplock. Mmmm smakade super. Men inte nog med detta till efterrätt blev det kaffe o härliga cupcakes i olika smaker.

Tusen TACK från alla oss. TACK, TACK

Skönt o va på plats hemma igen o hinna fixa lite innan helgen. Jobbar ju som sagt.

Men vilken underbar vecka vi haft tillsammans. Innan vi åkte gick nog både jag o Håkan på högvarv så det var en välbehövlig tid tillsammans o bara vara. Har umgåts o gjort massor tillsammans o det är sånt man borde göra oftare. Lätt att glömma det i vardagen när alla har fullt upp med sitt. Tack min älskade ♥

Men nu ska jag ta en dusch o sedan se andra delen i en film Håkan köpte.

Good night and sleep well...... Nettan

GOD MORGON

På er alla ny dag igen.

Vaknade o solen sken in i fönstret, men är inte jätte varmt ute.
Nu är alla vakna o det ska bli frukost med svärmor o Dick. Har suttit o tittat på Vakna. med en kaffe kopp i handen.
Finns inget bättre att bara få sitta o vakna till. Ha ha ha

Katrin Z. va ju gäst idag, henne som jag gillar starkt not!!!!! Hon bara pratar massa dynga o rykten hon hör i stockholm innerstad. Hon vet aldrig något själv utan hör jämt rykten o sen sprider hon ut det.
Idag va det massa om otrohet hon kände ju förstås till alla som va det!!!!
Men det får stå för henne tycker bara hon gör bort sig själv!!!!!!


Mitt verk som jag gjorde igår.


Fann en stor murgröna som passade perfekt på verandan.




Våran frukost som vi ska äta nu, får bli enkelt absolut ingen hotell frukost.

Kramiz AJA ♥


UTEDAG......

Har nyss pratat med min man knappt hunnit på hela dagen, MISS YOU BABE!!!!

Ja i dag har vi fått frisk luft i alla fall. Varit ute precis hela dagen, gick in med barna kl 20.00 badade dom o i sängen.
Efter det tog jag med mig Molle o gick en rask promenad i 30 min. Behövdes skönt att bara rensa allt.

Ja det har varit lek för fullt o sen kom barndomsvännen Katrin förbi med sin pojk Ludvig o lämna påskbrev.
Mer godis tänkte jag!!!!!!! Det var ett tag sen sist så vi passa på att fika med smörgås o lite kakor ute i solen.
Barnen njöt o Lova hade ju även en kompis här.

Planterade ju även blommor i dag, så nu är jag jätte nöjd!!!! Känns lite i kroppen i kväll. Har ju sopat asfalten
 o krattat löv.
Ett bra träningspass ha ha ha .....

Nu ska jag hoppa i duschen o sen lägga mig o läsa!!!!!

Försökte lägga ut lite bilder på blommorna jag planterade men men är alltid trögt på kvällen. Ni får se i morgon!!!

Kram Kram Aja ♥



Hjälp!

Hjälp, vart tar dagarna vägen. Nu har vi varit här en vecka o det har gått sååå fort. Men vad skönt det är. Det är först nu som jag känner mig nervarvad o lugn. Hmm tar så många dar o så ska man åka hem då, knepigt hur det är????

Tog en riktig långpromenad i dag. Kom en regnskur på mig men vad gör väl det. Regn har väl aldrig skadat, eller? Det var väldigt skönt. Efter en lång dusch ( jag duschade länge alltså, så duschen var inte lång, fniss, fniss ) så stekte jag våfflor åt oss.

Sen fick det bli lite städning i skåp o vrår här i stugan. Håkan var så duktig så han har lagat en soffa som var trasig o rensat bort skräp. Så det känns himla bra när sådant är gjort. Åkte ner till Orsa o fixade nya lysrör o lite annat som behövdes. Så nu är det ljus överallt igen.

När vi ändå var i Orsa o klockan var så mycket så bestämde vi oss för att käka en bit mat. Det smakade super!!

Nu blir det lite plock inför avfärd i morgon. Ska försöka komma iväg i hyfsad tid.

So long my friends Nettan ♥


15 April.

Dagarna går fort o nu är det redan Onsdag. Vi har haft en lugn fm med besök av några grannar här i Fryksås. Grått o mulet ute, inte så kul men inget att göra åt det.

Vi hade tänkt o åka hem idag men barnen vill så jätte gärna stanna o va gör man inte för dem. Själv vill jag helst hem o greja lite eftersom jag ska jobba helgen. Men borde passa på att njuta av lugnet o bara va. Kan nog va ganska nyttigt. Så försöker o träna mig på att ta vara på stunden. Ahhh känn så fridfullt allt är....... ja försöka går ju!

Så planer för dagen har jag redan hunnit tänkt på miljoner gånger men nu skulle jag ju bara va. Så tänker släppa det där. Ska nog ta mig en promenad o rensa tankar.

Så får vi se vad som händer...

Saknar alla därhemma nära o kära.

Kram till er alla bloggläsare

Kramizar Nettan.

Blommor

Hej gott folk!

Sitter nu med en koppkaffe, ska se om huvudvärken släpper. Känns som en liten förskyldning i kroppen.
Lova har tagit sov morgon, är sliten efter påsken. När hon vaknat till ska vi i väg o köpa lite blommor.
Såg igår att folk har börjat planterat o det är ju så fint när blommorna kommer!!
Får se va vi finner o vilka färger det blir.

Satt en stund o surfa runt på nätet i går, Nettan tipsade ju om tröjorna på asos. Tjejerna va ju så fina i dom men fanns ju även till killar. Blev sugen att beställa till lilla Valle min♥

                           
                                                Jätte snygga även till killarna!!!!!

Fann ju även roliga nyheter på Nordljus!!!!


                                    


Snygga kakfat o kort med massa kakor i alla färger passar ju mig perfekt!!!!  En snygg skylt o självklart FAMILY.

 Denna snygga träsko i rosa eller mer gullig va den!!!!!

Nu ska jag väcka min lilla sessa!!!!

Ha en trevlig dag MY FRIENDS..................

AJA♥


Tankar

Ja det har barnen, va tvungen att lägga ut denna låt.
Hon vann melodifestivalen för junior, Lova älskar musik o lyssnar mycket.
När hon hörde den här tänker hon på sin farfar sa hon själv.


Lovas låt till sin farfar♥


090414

Redan mitten av april helt otroligt!!!!!

Idag va jag dagmamma åt lilla Hilda, gick hur bra som helst. Va ute nästan hela dagen, hon va så nöjd o snäll.
Lova o Valle hade också varsin kompis så det va fullt hus men kul så länge barnen trivs. Va gör man inte för dom :)

I kväll har jag varit ute i eldat gräs, vi har en stor hage o gräsmatta. Man kan ju plocka hur mycket som helst när våren kommer. Är ju kul om det är fint ute också.
Nu är nästan all snö borta på gården gött tycker jag.




Hilda ute i dag, hon lånade Valles cykel ♥



Valle tyckte det va slitsamt att va barnvakt i dag han. Så här såg det ut när han slocknade.
Vår lilla prins..... Han somnade på stolen. Såg inte skönt ut..


I dag åt jag faktiskt nyttigt, behövdes efter allt påsk godis vi hade i hemmet.
En enkel räksallad:
Krispsallad
En rödlök
Gurka
Körsbärstomater
Räkor på burk
Sen krydda jag med citronpeppar o havsalt....
Super gott !!!!!!

Nu ska jag sätta mig o spana lite på nätet o se om jag finner något roligt o nytt.....
Hoppas ni har det gott alla när våren är här, vill även hälsa till Nettan o familjen, njut nu i stugan !!!! Saknar er♥

Kram AJA♥

Mora!

Ja med risk att inte jag ska få lappsjuka så har vi haft en em i Mora, det är en jättemysig stad med roliga butiker. Käkade lunch på kaffestugan då jag o min kära tog bakpotatis med räkröra. Mmmm den var jättegod. Träffade även på ett par från Arvika ( en vän ) som var på väg hem ifrån Vemdalen. Ja det är lite scary, att vart man än är så ser man alltid nån man känner. Men KUL !!!!

Sen gick vi o strosade. Köpte lite prylar till hemmet. Känner en stor lust nu när det är vår att göra om en massa. Men vi får väl ta det vi påbörjat först. Blir nog bra nu med lite nyinköpta saker. Fick även tag på ett jättefint halsband till Clara hon ska få i födelsedagspresent. Hon fyller nämligen den 29 April. Vår lilla smöla..



La in lite kort förut i brist på annat, ha ha ha

Mys med pappsen. Nya tröjor jag beställde från Asos. Det kan jag rekomendera. Kom snabbt o allt gick smidigt.

Jag o min kära dotter Amanda.

Påsk bufeé på Värdshuset. ( Amanda är inte nått fan av kameran )

Lek o skoj i lekparken.

Thats it folks!!!

Nu ska nog jag ta en promenad. Ha en god kväll.

Kramizar Nettan.

Påsklov ja!!

Ja Påsklov hela veckan o vi är kvar i Dalarna o vår stuga i Fryksås.

Har svårt att hålla mig från jobbet så har ägnat mig åt det nu en stund. Men det är väl tur att man har ett jobb man trivs med, det är inte alla förunnat, tror jag!!!  Alltid kul o komma tillbaka o se allt nytt som ramlat in. Var en hel del vi behövde nu efter denna fantastiska helg som varit.

Flickorna leker o Håkan är ute o grejar. Amanda o Anton är i Idre o åker skidor med sin pappa. Saknar dem i massor men glad att de har det så kul. Kommer hem på Sön igen.

Ja här är det mulet men inget regn iaf. Ska ta o åka ner till Mora en sväng o kika lite. Blir nog lunch där också. Bortskämd nu när vi har ätit ute för det mesta. Men passar på o njuta.

Ha ett skönt Påsklov alle sammans o  även alla som inte har det...

Kramelikram Nettan.

PÅSKLOV

Det stämmer det, Lova är ledig hela veckan i från dagis så får väl hitta på något kul med dom någon dag.
Har ni förslag säg bara till !!!!!

I morgon ska jag passa lilla Hilda, det ska bli kul♥ Så det blir nog full fart ......
Är så glad att våren är här, för nu känns det verkligen. Blommorna börjar komma o fåglarna kvittrar.
MAN BLIR GLAD i alla fall jag.


I dag va det plätt kalas hos Aja o tjejerna Wilma o Lova åt för fullt!!!


Valle gillar inte plättar så mycket så han tog en skål med ostbågar i stället.
Här ska han säga hej hej, han brukar säga det när vi tar kort!!!!!

Nu ska jag bara sätta mig i soffan o slappa om jag lyckas med det, försöka undvika påsk godiset för det är inte ens gott längre...... Men jag äter tydligen ändå ha ha !!!!!

Kram AJA ♥

Klarnar upp!!

Ja då har vi haft en helt lovely day i Borlänge. Tjejerna var sååå himla nöjda över o se Agnes, eller Ja Cornelia iaf som tycker hon är superbra. Clara tyckte mest det var trångt o folk i vägen. Men hon sjöng tre låtar o sen fick de autograf o kort med Agnes = Poppis :-)

Jag tyckte det var o kul o komma till nått nytt ställe o shoppa på. Fick ju som sagt välja lite presenter för att jag fyllt år. Blev smink o huvårdsprodukter.  Nya träningsbyxor mm.  Spanade även in ett par nya Vaga bond skor, men vill inte förhasta mig. Kanske blir det dom eller några andra. Har ju precis fått mina efterlängtade Converse.

Till flickorna blev det lite nya sommarkläder o nya dojjor. Clara skulle ha på sig en ny klänning på direkten. De är ju så spontana  barn. Jag sa till Clara " vad söt du är gumman " hon tittade på mig o svarade " det vet jag väl, jag såg mig ju i spegeln förut." De är ju för härliga, sån inställning skulle man ha, ha ha ha....

Det blev många kassar med hem o nu är vi på väg tillbaka till stugan.

Det har varit grått o mulet idag så en perfekt shoppingdag. Men nu ser det ut som solen kommer igen.


I väntan på Agnes.

Agnes på scen.

Kan man komma nämre sin idol....

Autograf på ärmen fick det bli.

Våra små underbara älskade tjejer. LOVE YOU!!!!

Ja nu ska vi käka lite smått o gott vi inhandlade på Ica.

Ha en bra kväll.
Kramizar Nettan.


Annandag Påsk

Nu är påsken snart över o tiden går fort den.....


Idag har jag städat ute, skönt att få bort skräp som kommer fram när snön försvinner. Tänkte lägga ut lite bilder från i går som krånglade sist. I morse krånglade internet så då gick det inte heller... Men ska göra ett försök nu!!


Valle kör för fullt med gammelmorfar....


Valle fann ju även en bil hos faster Lillian


Lova leker med Caroline....



Grillades för fullt i gåri grillstugan, här kommer tre gullungar Valle, Lova o Celina



Men i går när vi åkte hem va barna helt slut, våra gullisar...

Nu ska jag hämta Lova mi som leker med en kompis ...

Kram kram så länge AJA


Agnes dag!

Sitter nu i bilen o är på väg till Borlänge köpcentrum. Får bli en shopping dag idag när det är regn ute. Agnes ska uppträda på Kupolen, så gissa om det är två nöjda flickor som ska dit o lyssna o kanske få en autograf.








Så vi får väl ta lite kort o rapportera senare om dagen.....

Ha de gött.

Kramizar Nettan.

JEPP!!!

¨Så är det påskdagen och nu är det lugnt barnen sover o allt trevligt besök har åkt.
Men så här lugnt va det ej igår va väl 15 pers. Hur trevligt som helst åt god mat o efterrätt åt vi. Senare spelades det för fullt med gitarren o min älskling sjöng. TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!!!
JA det blev sent kom väl i säng vid tre tiden, så sov lite extra i morse typ till 09.15.......

Min mormor & morfar sov här i natt o barnen va så glada o nöjda att få busa o leka med dom.
Vädret har ju varit toppen så har varit ute hela dagen.
I kväll va vi bjudna till Fredriks äldsta syster med familj, så det fick bli en tur dit. Där grillades det för fullt med massa mat, så mat o godis har det inte varit brist på denna helg ha ha ........

Nu är vi hemma o känner mig trött nu faktiskt!!!! Men ska bli en film eller nått tror jag. Äta lite mer godis, barnen fick fruktansvärt mycket godis o vem äter inte dom utan AJA!!!!!!

Hoppas ni haft en trevlig helg sköt om er alla / KRAM Aja

Lite bilder.......


Se vilken söt påsk kärring som besökte mig igår. Lilla Hilda!!!!


Kusinerna Lova & Hilda


En riktig SÖTIS.... GLAD PÅSK


Min kära Mormor står o fixar inför påsk bordet....


Jag o älsklingen grillar......


Morotskakan som vi hade till efterrätt super smaskig va den!!!!!


Våra älsklingar äter påsk mat Puss & Kram!!!!!

Detta tar tid, att lägga ut bilder va så segt i kväll. Kommer fler till morgonen.......

Kram från mig Aja TJO HOOOO!!!!!


Påskdagen!

En lugn morgon o fortfarande fint väder. Verkligen vår ute....   LOVELY!!!!

Maten igår smakade super o väl tillbaka i stugan såg vi slutet på Robinsson. Sedan en film, men som vanligt var vi jättetrötta o fick anstränga oss för att se färdigt. Måste va nått fel,  ha ha ha...

Men idag blir det en lugn dag. Ska köra Amanda till Mora sen för hon ska ta bussen till Idre o möta upp sin pappa. De ska va där en vecka o åka skidor. Blir tomt utan dem. ( Amanda & Anton )  Men hoppas självklart de får en härlig vecka.

Vi har inte något inplanerat o får väl se vad som händer. Passar väl på att va ute iaf så länge det fina vädret håller i sig. Lekpark brukar alltid va poppis.

Ha en härlig dag....

Kramizar Nettan.

( Känner redan jag är på gång o bli väldigt, väldigt rastlös, men bra kanske o träna sig på o inte gör nått, ELLER??? )

Påskafton i Fryksås.

Ja, här har vi det hur underbart som helst. Vaknade i morse o solen sken redan in genom fönstren.

Påskharen hade funnit hit med o barnen blev jätteglada för äggen han lämnat med godis o leksak. Cornelia var dock misstänksam på hur han kunde veta vad hon ville ha? Hmmm.....

Åt en god frukost med ägg så klart. Sen har det varit ute som gäller hela dan. Lunch blev det i toppstugan och vi åt en jättegod Gulasch soppa med bröd till. Den var super. Alla utom Clara som valde våffla istället. Mätta o belåtna så blev det några timmars åkande till.

Cornelia har verkligen lärt sig jättemycket o tyckte det var jättekul när hon nu kan åka lift o barnbacken alldeles själv. Men nu tar det hårt på snön så nu får vi vänta tills nästa vintersäsong.

När vi var på väg därifrån så träffade vi på " Blåbäret Bärra o Påskräven" som delade ut godis till barnen. Det var ju jättepoppis. ( Men då tog jag kort med telefon o har inte den usb-kabel med. Så det får jag lägga upp senare.)

Väl hemma i stugan så tog jag o min käresta kaffe o bulle o fikade ute i den härliga solen.


Cornelia & Clara fann äggen Påskharen lämnat. Mums!!!


Amanda fick också ett ägg med godis o en fin tunika.


Jag & min kära njuter av det vackra vädret. Lovely!!!

Nu ska jag snart in i duschen o göra oss i ordning. Ikväll blir det Påsk bufeé. Gott i gott gott....

Sen blir det nog en lugn kväll, som vanligt!!

Ha det bra o GLAD PÅSK önskar Nettan.

PÅSKAFTON.....

GOD MORGON på er alla, här skiner solen o ser ut att bli en underbar dag!!!!!

Nu ska det bli frukost med ägg smörgås, påsk haren har även varit o hälsat på!!!! Hade lite bråttom så barnen fick leta upp äggen. Busig hare han hade gömt dom ha ha !!!!
Men Lova o Valle blev såååå glada med massa godis på morgonen.
Jag vill också ha ett stort påskägg med massa hemlisar i :).

Nu får jag sätta lite fart ska ju dela ut påskbreven också o sen får vi massa trevligt besök.

Hörs senare ha nu en trevlig dag o ät inte för mycket godis :) 

Kram Aja.........

Så här glada va våra sötisar i morse..... Puss & Kram


MOROTSKAKA


Ja det är inte alla som bakar morotskaka kl 23.00 men det gör Aja, ska ha en tårta i morgon.
Får ju lite gäster och spisen går säkert varm i morgon för fullt!!!

Idag va det en underbar ef. solen kom fram, jag o barnen tog en cykel tur. Hade med oss lite fika o gott.
Sen invigde vi faktiskt grillen idag och det va ju sååååå goootttt!!!
Är ju alltid lika kul att grilla o första grillningen blir ju toppen.


Lova o Alex blev grill mästare båda två....




Valle hade super kul i gungan tjo hooo




Även vår stora tjej hade kul!!!!!

              
Mysig ute dag o barnen va nöjda o slitna efter dagen o Lova va jätte duktig o cyklade en bra bit!!!!

  
Efter maten tog min underbara älskling fram gitarren o spela lite. Alltid lika trevligt!!!!

Nu ska jag vänta på att kakan svalnar o sen blir det sängen, ni får se resultatet i morgon.
Har blivit en natt människa o känns typ som om jag aldrig sover ha ha ha......
Men kaffe o choklad är ett bra tips, LOVAR....


Lova har fotat detta o ville jag skulle lägga ut på bloggen. Hon va så gullig detta fick jag i ons. när jag hämtade Lova på dagis. Dom hade gjort påsk pyssel!!!

GOD NATT NU O SOV SÅ GOTT EN NY DAG I MORGON!

KRAMIZAR AJA♥



Vilken dag!

Vilken underbar dag vi har haft. Varit i backarna hela dan, ja nästan iaf. Först var vi tvugna att orda med liftkort o det var en väldans lång kö. Sedan köpa slalomglasögon till de minsta. Märks det är Påsk, massor av folk överallt.

Men vi har haft en helt fantastisk dag o solen sken i stort sett hela tiden. När vi satt o käkade  så såg vi tigrarna på insidan av " Björn parken " som hoppade omkring o lekte. Så dit vill barnen gå nån dag fast vi har varit där några gånger. Men vi får väl se vad som händer. Vi ska bara njuta o inte planera för mycket.

Nu är vi tillbaka i stugan o har fikat ( så gott med kaffe ). Barnen ser på tv. Mycket slitna!! Själv ska jag ta en dusch o sedan börja med maten. Ikväll ska det bli gratäng, kött, sås o sallad. Ska bli väldans GOTT!!!

Blir en lugn o skön kväll med mat o mys. imorgon ska vi på Påsk buffe´  på Värdshuset i Grönklitt.

Kort från dagen...

Cornelia & Clara spelar Häxan Surtant i väntan på att JAG ( den sena i familjen ) ska bli färdig.

Clara väntar & väntar...

Till slut så är mamsen färdig.

Uppe i backen o ska åka i barnenes favorit " Blåbärsskogen "

Me!

Ja det var det....

Ha en skön o god kväll så här i Påsktider.

Ciao Nettan.

Glad påsk!!!!!!!!!!

Vill önska er alla en GLAD PÅSK!!!!!                   
Hoppas alla får en trevlig helg........

Det ska vi ha o bara vara hemma o umgås med nära o kära. Får se om vi inviger grillen.
Sen blir det förstås påsk godis o god mat. Påsk breven är färdiga så i morgon blir det BLÅKULLA.

Nu får jag hitta på något med barnen innan dom river stugan, mycket energi här idag!!!!

KRAM  AJA♥

Fryksås.

Ja nu är vi på plats o det är så lugnt o skönt här. Barnen fullkomligt älskar o va här o har lekt hela morgonen.

Resan upp gick bra och väl framme så käkade vi lite innan det blev sängen.

Men nu har vi sovit som stockar allihop o ska nu göra i ordning frukost. Ser ut som solen vill kika fram så det kommer nog bli en helt underbar dag. Får bli utförsåkning idag.

Ska ta bilder o lägga upp senare!

Ha nu en helt underbar dag allesammans, det ska vi ha.

GLAD PÅSK & STOR KRAM Nettan ♥


PÅSKEN.........

JA nu börjar påsk helgen, Nettan o familjen drog till fjällen Orsa och hoppas dom får det super härligt där uppe!!!!
Nu har jag handlat o korgen eller vagnen blev propp full!!
Hämtade Lova på dagis o där hade stora PÅSK KÄRRINGEN varit :)

Våran lilla Lova som en söt påsk kärring!!!!!!



Sen tog vi en runda på torget, va som lilla marten typ. Köpte själv klart nougat o ett fint fat. Nettan hade ett liknade o tyckte det va så fint. Kan jag lägga mina choklad bitar i där!!!!


Här är det fina fatet med färsk nougat MUMS........

Hoppas vi får fint väder under påsken hade ju så fina dagar denna vecka.
I måndags va det ju kanon väder... Då gjorde vi också en runda på stan, passade på när syster va här!!!
          
Barnen en runda på stan i mån våra gullisar!!!!


Aja på staden......


Invigde mån. med att köpa mjukglass o sen satt vi på torget o njöt....


Jag o Lova mi på gympa avslutning i mån.... Så duktig o fick diplom...


Här gympas det för fullt......


Valle i mosters knä,funderar va barnen gör♥

Nu ska jag börja med lite mat tills min älskling kommer hem, sen blir det mys under påsken o träffa lite släkt.......
Har även varit i Charlottenberg en sväng idag med Hilda o Åsa.
Lova köpte sig en jätte fin jeans jacka får visa den senare på bild. Ja där va det en del norskar som trängdes.
Så är glad att jag inte handlade där idag, ska även försöka göra klart påskbreven i kväll o lägga godis i....

Kram Aja ♥

Skärtorsdag

Ja nu är vi på gång o ska åka. Skönt när man packat färdigt för det tycker jag är så tråkigt.

Lite bilder från igår.

Min lilla Clara som Påsk kärring på väg till dagis.

Kalset igår. Brorsan Andreas o Amanda ( som inte tycker om o va med på kort )

Jag & min kära svägerska Aja.

Min kära har jag satt i arbete med glasyr till kakan. Han kan om han vill, fniss fniss......

Ja o nu ska jag fixa det sista så drar vi till snön ( Hmm Håkan tycker det är lite crazy  när vi vill ha vår. ) Men det blir ju inte samma grej, är det fint väder är det ju helt underbart i backarna. Hoppas jag!!!

Ha de gött.
Krameli KRAMAR Nettan.

Nattis


Så här såg det ut tidigare idag när min kära lillasyster åkte hem!!
Ska köra henne till tåget.


Valle kramar moster innan hon reser :) :)



Tack syster för en trevlig vecka o en rolig moster att leka med........


På fm. va Valle sliten o passade på att kosa lite med Molle GULLIG!!

JA nattis det kan man säga, inte alla som bloggar nu men det gör AJA. Har ju varit på kalas hos Nettan.
Alltid lika kul o det va ett långt bord med goda bröd sorter av alla slag. Massa pålägg,grönsaker o kex. MUMS
Älskar små plock, efterrätten blev morotskaka som va smaskens. TACK Nettan för ett jätte mysigt kalas.

I morgon är det en ny dag o ska handla fy, gruvar mig redan. Men ska det bli lite mat till PÅSK så har jag inget val ha ha...
Lova ska till dagis o gå påskkärring kul!!
Nu ska jag sova lite .....

Kram på er AJA♥

Guld för Färjestad!

Yes, yes va gött guld till Färjestad. Tjhooo o vet ni vad. Bäst av allt min man blir på strålande humör, ha ha ha

Nej skämt å sido det har varit en helt underbar dag. Invasion på jobbet o då trivs jag som fisken i vattnet. Verkligen så himla gött. Hann ta en snabblunch med lite vatten, tomater o salta pinnar som fanns på personalrummet. Bra lunch! NOT!!

Men hann inte tänka så mycket på det.

Min kära slutade ju tidigt idag så han hämtade barn o åkte hem o tog hand om tvätt mm. Så när jag lämnade jobbet blev det raka vägen hem o då var det ordning o reda här hemma. Han kan om han vill, darlingen!

Fixade lite kvällsmat till gästena o till kaffet fick det bli en morotskaka. Fick massor av kuliga saker. Bla....

Ett fint rosa fat o en ny Body lotion av mina två bröder med svägerskorna Aja o Åsa med barnen.
Blommor o lotter av brorsan, Jessica, pappa & lillasyster.
Pengar av svärmor o svärfar.
Pengar av mamma, lillasyster & Alex.
En jättefin blomma av mina gulliga arbetskamrater Ida & Louise.
En jättefin blomma i en stol ( så fin som prydnad ) av min älskade kusin Annica.
Av mina barn vet ni ju, men nu ikväll fick jag rosor av min kära o barnen o att välja va jag vill när vi kommer till Dalarna. ( blir ju säkert nån dag vi åker o shoppar. )

Ja så himla nöjd o glad för alla grattis hälsningar. TACK alla söta ni.

Vilken kanondag o i morgon drar vi till Fryksås.

Lägger upp lite bilder i morgon. Så trött nu o fortfarande en del att plocka med.

Tack alla våra kära läsare o ha en underbar kväll.
Stora kramar Nettan ♥

AJA HÄR!!

Nu är jag tillbaka o dagarna går o går.... Hinner inte med hälften av va jag ska göra!!! Typiskt våren.


                                                     
Ett stort Grattis till Nettan o min kära svägerska o min bästa vän på din födelsedag, ska ju dit o gratta henne sen.
Va jag köpt kan jag ju ej avsöja, surprise får ni veta senare.........

Idag har det regnat o varit en städar dag, tvättat o bytt på alla sängar. Min kära syster körde jag till tåget i morse :( TRÅKIT
Men får ju va glad att hon varit här nästan en vecka och barnen har haft det super kul med MOSTER!!!
Alltid lika mysigt att umgås!!!
Men nu är veckan igång som vanligt, ska på avslutning på simskolan med Lova sen. Min älskling har åkt på jobb, men blir väl kort vecka SKÖNT!!!!


Så här ser det ut nu o målas med fingerfärg för fullt!

Har inte tid med detta nu det krånglar med bilderna så lägger ut mer godbitar i kväll....

Kram så länge från AJA ♥

 

8 April.

Go morron på er! I dag fyller jag Nettan år, men jag brukar inte vilja fira det något värre. Men idag kommer iaf några av mina kära o då förstås är det ju jättekul att träffas.

Vaknade med en härlig huvudvärk men hoppas det släpper. Härligt väder är det också, INTE!!! Ha ha ha....Men det gör inte så mycket. Det har ju faktiskt varit fint så länge nu. Hoppas bara vi o alla andra som ska åka skidor i Påsk får några fina dagar. Det är ju sååå mycket roligare då. Ja men annars får vi väl sitta i stugan o mysa.

Min älskade dotter Amanda är alltid så noga på uppvaktning när jag fyller år. Så inget undantag i år. Kom upp i morse o sjöng o gav mig presenter hon köpt alldeles själv. Gulligt va??? Fick en så fin skål i rosa med bara rosa godisar i o ett jätte vackert halsband med pärlor.


Så fint o gulligt.  Jätte kul!  Så fick jag en massa underbara kramar av alla mina  älskade barn. 

Cornelia tyckte det var en tråkig födelsedag när hon inte fick gratta mig på morgonen men jag fick förklara att det är så ibland när man är vuxen. Och att vi måste jobba o gå i skola. Men vi tar det ikväll ist när Pappa kommer hem. Jaa då gick det väl bra till slut.


Trötta barn vid frukost.

Nej nu ska vi dra iväg men ha en bra dag alla.
Kram Nettan.

Tisdag 7 April.

Idag har varit en jobbig dag, vi har varit på begravning för en underbar människa. Av respekt till de närmsta skrivs inget mer om detta.

Ville bara ta med några vackra dikter.


När dagen synes oss som bäst
Kom döden som vår gäst
Hämtar det som kärast var
Lämnar bara tomhet kvar





Det är vackrast när det skymmer
All den kärlek himlen rymmer ligger samlad i ett dunkelt
ljus över jorden, över markens hus
Allt är ömhet, allt är smekt avhänder
Herren själv utplånar fjärran stränder
Allt är nära, allt är långt ifrån
Allt är givetmänniskan som lån


I morgon fyller jag ( Nettan )  år så vi hörs då igen. Och va rädda om varann o ta vara på dagen.

Kram Nettan & Aja ♥


Vilken dag!

Ja vilken dag, snacka om full fart. Har verkligen gått i ett hela dagen. Massor av folk hela dan o tusen saker att göra ( känns det som iaf ) . Vi var inte hemma förränn strax efter sex o då var det till att börja med middag. Krånglade o barnen bråkade. Inte min dag idag!!!

Men nu sover de två minsta o jag har hunnit städa ihop det värsta, resten får bara va. Det tar jag i morgon.

Alla dagar är inte de bästa och mitt uppe i alltihop vill man bara sätta sig ner o gråta. Men vad hjälper det. Ger bara huvudvärk. Fast egentligen brukar jag förespråka att man ska gråta om man känner för det, kan rensa kropp o hjärna.

Men just idag så kändes det inte som läge för det. Fyra hungriga o trötta barn som inte alls förstår o kan rå för att mamma inte är på sitt bästa humör.

Men nu har jag läst saga o kramats o spelat spel o kramats o det är alltid bra medicin. Så nu ska jag gå o kramas med min största dotter lite ( hon behöver också ) Min lilla lilla tonårs tjej...................

God Natt o kram på er Alla.

Nettan ♥

Måndag

HEJ HEJ!!!!

Samma här dagen gick igår, hann ej blogga det va kalas o kalas.
Först va Lova i väg på DISCO kalas till Johannes som fyllde 8 år. Lova va den minsta tjejen som va där. Hon va så söt våran lilla tjej. Men roligt hade hon i alla fall, så nu ska Lova ha disco när hon fyller :) ( i september)

Lova på disco, va rosa o gul i håret häftig tjej!!!!!


Födelsedagsbarnet Johannes cooling!!!!


Valle va med en stund han med på discot......

'

Sen va vi på 24 års kalas till Fredriks lillebror, va så trevligt att träffa alla. Som nettan skrev va det ett stort bord med goda hembakade kakor o tårta.
Igår kväll blev det film med min underbara man o syster, vi såg Me and Mearly tror jag den hette.
Tyckte inte först den va så bra men den blev bättre på slutet.
Efter filmen va jag sååå trött slocknade med en gång.


Bild från kalaset, Hilda i centrum så klart...


Nettan med lillasyster o Anton, sin man Håkan:)

Min älskling med sin lillebror som fyllde 24 år....



Söta värdinnan Åsa o sin älskling Magnus!!!!

Tack för ett jätte trevligt kalas!!!!!!!!

Idag är det sol igen o det ska bli en cykeltur med barnen, ha en underbar dag alla!!!!!

Kram från AJA.......


God morgon

Ja igår blev det inget bloggande ( tyvärr ) jobbade o sen direkt iväg på kalas, så vi var inte hemma förränn halv elva. Då var det o ägna all sin tid åt att få barnen i säng o förberda morgon dagen.

Men nu sitter jag här framför tv´n med kaffe o vakna på femman. Är ovanligt pigg = skönt !!!

Ja igår var det full fart i köpis, kul. Påsk nu denna veckan o den är stor för Norr männen. Så vi kommer ha full fart hela veckan. När vi kom till Åsa & Magnus så var det uppdukat stor kakbuffé med massor av gott. Och tårta så klart.

Hon bakar alltid en massa roliga saker som iaf inte jag ätit förut så det värsta är ju att man vill ha av allt. Men det var ett mysigt o gott kalas. Tack för det brorsan o Åsa o söta, underbara lilla Hilda så klart.


Jag o brorsan som fyller 24 År. Grattis, Grattis.....

Mamma o lilla Hilda som vi hade med Påskpresent till. ( ser de kankse inget mer innan Påsk ) Ja trodde JAG, nu ska de kanske komma på Ons, då jag fyller år. Brukar inte vilja ha kalas när jag fyller år. Tycker det är kul o ordna för de andra i familjen men mig, njaaaa.

Men nu kommer nog mina närmaste iaf så då blir det nog bra. Kul o träffas iaf.

Cornelia med Hilda. Så söta :-)))

Alex ( Jennies pojkvän, ja men han har friat det har vi fått se LIVE )

De går ju i väntans tider bara fyra veckor kvar Nu! Åhh va vi väntar allihop. Men de mest o förstår dem. Man bara längtar efter denna lilla bebis som snart ska komma ut. Och vill att det ska komma före. Jennie är så fint gravid men ville absolut inte va med på bild. ( Hormoner, ha ha ha )

Men Alex " Här kommer bild, som lovat. Va rädda om er. Hörs snart igen! "

Hade en fin bild på Åsa som fixat hela kalaset, men min kamera är ju som den är. Så Batteriet dog NU! Men men det går ju alltid att lägga upp det senare.

Ser ut o bli en helt underbar dag, igen. Vi har nästan ingen snö alls kvar på gräsmattan.

Nu ska vi snart iväg.
Ha en bra dag.

Krameli kram Nettan.

FILM TIME

Nu ska även vi sätta oss o se en film, o äta lite gotti som vanligt!!! NJUTER

Va ju som sagt va hos svärmor o fick en super buffé, gratäng, potatis, fläskfilé, hem gjorda pannbiffar, vitlöksbröd o en god sallad. Det va en tio poängare hon kan verkligen laga mat. Tusen tack för en god middag.
Barnen älskar farmors mat o åt stora portioner.

Lovade lite bilder i från Karlstad trippen igår.........


Min kära Svärmor mötte vi i Karlstad!!!!!!


Sen hade vi tur Bamse va där o Valle älskar honom. Sjunger t.o.m hans sång.
Men han blev lite blyg o ville inte fota med Bamse......Så det blev Lova som gjorde det.


Här kör gulliga moster Fanny runt på Lova o Valle. JÄTTE NÖJDA!!!!!


Så här såg den snygga klänningen ut ner till......


Jag föll ju för den när jag provade den...


Det va inte lättaste att plåta sig själv????


Full show va det att pröva o svärmor hjälper till men SNYGG VA KLÄNNINGEN
tyckte jag i alla fall!!!!!!


Lite saker från IKEA o barnen lekte för fullt när vi väl va hemma♥


Tvungen att visa påsen jag köpt under helgen, liten va!!! Ha ha ha


Här busades det för fullt igår......


Vår lilla prinsessai gult, jag vet det är dålig bild SORRY!!!!!
På vårkavalkad i stora sporthallen som va full satt.


Lite redskapsgymnastik Lova står o väntar på sin tur.

Nu fick ni lite bilder som jag lovat....

KRAM AJA♥

Tjena, tjaba, hallå..

Ja då sitter jag här i soffan efter en dag på jobbet. Har varit fullt upp som vanligt o det är ju bra. Precis som det ska va,      ( ha ha nu rimmar jag med ).

Igår såg jag en film förresten " Twilight " o den var bara sååå otroligt BRA, Se den!!!

Som sagt, idag har jag jobbat o Håkan o barnen kom till mig så vi käkade lunch. Cornelia ville visa cykeln de va o köpte också. Hon är så nöjd, den är jättefin. Fick välja helt själv. Så när jag kom hem nu ikväll så tog vi en liten promenad så hon fick prova lite. Lite osäker men det kommer hon nog snart över.

Annars har vi käkat o slötittat lite på Robinsson, inte så mycket bra en Lördagskväll. Men det blir nog nån film i sängen när jag bloggat klart. Det tycker vi om.

På jobbet hade det ju kommit nytt ( som alltid ) o massor man vill ha, ( också som alltid )
 Den här klänningen hade jag på mig idag.

 Så kom Cornelia, ända upp till mitt jobb med cykeln. Hon är väl för GO!!!

WOW!!! Säger jag bara, ja denna snygging är min man.

Det kommer ju alltid en massa snyggt till J&J också o det är ju perfekt att prova på Håkan. Men han brukar inte vilja ställa upp, men idag fick jag allt på honom en ny tröja. Skitsnygg. Så en sån får det bli o nya brillor, också J&J.

Harems byxor är ju hett i vår o självklart har Vero Moda. De är snygga i modellen o satt skönt på. Och inte alltför mycket häng. Bra!!!

Ny kjol som jag gillade a lot!!!

Ja kan inte hålla mig för skratt. Micke ( min arbetskompis ) tyckte jag såg ut som en skolfröken. Ja men det är väl fiiiint!

Louise som jobbar i centret på skobutiken Milano. Tjusig i sin nya vårjacka som självklart kommer från oss. Hon sa att hon var SÅ nöjd!!  Det tycker vi är BRA. VI ska ju va o är " the best place to shop "

Innan jag åkte hem efter jobbet åkte  jag förbi Statoil o köpte denna skapelse som alla pratar så väl om o vi inte har provat. Men nu så....

Och den var verkligen God, nästan gudomligt god. Så denna delade vi på jag, Håkan, Cornelia o Clara. Mmmmmm

Men nu blir det God natt o Hej då.

Imorgon ska vi på kalas till min lillebror Magnus som fyller år. Men först jobba!

Kram kram Nettan

LÖRDAG

Hej bloggen!!

Tiden går för fort fattar inte har ju inte bloggat så mycket nu.
Har ju min familj hemma o min kära lillasyster så har passat på att umgås. Då får bloggen tyvärr komma i andra hand!
SORRY

Men dagen har gått o min hjärna är helt slut, lovar. Först va Lova på dans sen hem o åt lite rester.
Vid tre hade min tjej AGF uppvisning en stor vårkavalkad. Så dom fick visa upp va dom lärt sig under två terminer.
Jätte kul att se dom va super duktiga. Dom minsta va helt oroliga o det va massa grupper o barn.
Själv klart tog batteriet slut i både kameran o videokameran, känns som om jag har tur!!!!

Nu är vi hemma igen, lovar lägger ut bilder senare i kväll. Nu ska vi upp till svärmor hon bjuder på middag.
Känns toppen i kväll såå gulligt av henne. Svärmor alltså.

Sen blir det Robinsson, får väl ge det en chans till!!!!
Tack älskling för ALLA GULLIGA KOMMENTARER♥ (undrar va han vill nu ha ha)
Nej då kommer direkt från hjärtat o jag säger som Pernilla W sa: Tala om för alla du älskar o som betyder mycket för dig medans du kan en dag kan det vara försent!!!!  THE TRUTH
ÄLSKAR DIG MED till min man!!!!
Barnen är ju den största kärleken man kan ha tillsammans så den kan man aldrig neka utan är en själklarhet♥

Nu ska jag dammsuga o krångla lite med Patrik ,vår kära kusin he he !!!

Kram på er alla som läser bloggen♥

AJA

Helt Färdig....

Är helt slut nu har tyvärr ej hunnit blogga i kväll.

Det har gått i 100 km/ timmen ha ha ... Jag o min kära syster, barnen åkte en sväng till Karlstad!!!!
Trevligt när hon är på besök. Där åt vi en god lunch, va på IKEA o tillsist inne i MITT I CITY där avslutade vi med en fika.
Va en jätte trevlig heldag i Karlstad.
Shoppandet blev lugnt, Lova fick lite gulliga saker till sin lekstuga o Fanny fann sig ett par snygga skor.
Valle fick en ny POLARN & PYRET mössa, den förra tappade vi hos Nettan i Töckfors köpcenter.
Det va störande o det va nog någon som fann den fina mössan, så jag fick köpa en ny, han är så fin i den modellen.
Till mig själv köpte jag i sista sekunden en klänning från VILA, ja tro det eller ej den va rosa!!!!
Är lite osäker på den men den va skit snygg.........
Ni ska få se bilderna jag tog i morgon kl. är mycket o sov bara fem timmari natt. Så känner mig helt slut nu.
är ju en natt människa o somnade 01.30 o gick  ju upp 06.30 eftersom bilen skulle fixas.
Men tur hade vi o bilen va färdig 09.30 JIPPII!!!

Väl hemma började jag med middag. Fanny önskade Lövbiffgryta o ris + vitlöksbröd.......
Va gör man inte för sin syster o som har lekt med barnen hela dagen. Hon är såå  gullig♥
Vi bor ju 60 mil i från varandra så det är alltid lika kul att träffas.....

I kväll hade vi öppet hus igen o det va fulla stugan med folk o det är jätte trevligt.
Lova såg Talang o vi satt o myste hela högen o då trivdes jag, hela familjen samlad.
Nu skriver jag o skriver så klockan är snart halv två igen o vill sova några timmar!!!!

God Natt på er alla vänner ni sover säkert redan men inte AJA ha ha ha .....

AJA ♥

Disigt..

Ja då är det Fredag igen som Aja skrev. Det går verkligen superfort. Nu till veckan är det Påsk o barnen har ledigt i över en vecka. Skönt för dom, Amanda o Anton har varit lite slitna ett tag. Mycket läxor o prov så bra med ett litet break o hämta nya krafter. Vi åker till Orsa på Skärtorsdag o jag o Håkan har också tagit ledig ska bli sååå gött!

Drog igång o bakade när jag gick upp i morse. Lika bra att få det gjort. När Cornelia o Clara vaknade till ville de också baka. Tycker att det är så kul. Men nu är det gjort o vi har käkat frukost.

Så tyst o lugnt här. De stora är i skolan, Håkan hjälper sin pappa, de små ser på tv. Och inget bråk eller tjat på mig. HELT OTROLIGT.... Så jag tar tillfället i akt o njuter av en kaffe o passar på att blogga. Härligt!!!



Sötisarna i full fart med att baka bullar!!!

.... Och så här blev det färdiga resultatet. De små söta bullarna är Cornelias o Claras verk. Gjort alldeles själva.

Och kärleksmumsen ( recept ur Leilas bok " a piece of cake " ) får vi dela på garneringen. Så en del med kokos o den andra med strössel. Branen gillar mest det sistnämnda.

Läste att Luuk o Berg ska ha barn. Det måste ju bli värtsa smarta snillet med såna föräldrar. Men så kul för dom, de är verkligen ett passande par o jag gillar dem båda.  Premiär idag för " Berg flyttar in " och det är hos Pernilla. Det ska jag absolut se.


Ja det ska nog bli en härlig familje kväll. Alla vill se på samma program. Vi äter i lugn o ro o alla är bara så nöjda o glada, syskonen fullkomligt älskar o sitta ihop o är bästa vänner allihopa..... ha ha ha.
 Vad är det jag inbillar mig, har aldrig hänt o kommer nog aldrig o hända. Men så är det o vet ni vad .
JAG BARA ÄLSKAR DET.  
 Det är min familj med tjafs o bråk o olika viljor, så det så!!

Ha nu en underbar dag alla sötisar.
Kram kram Nettan. ♥

FREDAG MORGON

God Morgon alla sötisar!!!!!!

Va uppe tidigt idag skulle lämna bilen på verkstaden kl 07.00. Hoppas inte det är något stort fel på den, alltid onödiga utgifter tycker jag....... Men va skulle jag göra utan bilen:)

Nyss druckit kaffe o tittat på Vakna alltid lika härligt att följa gänget..... Bara jag o Valle uppe än så länge. Blev lite sent igår när pappa kom hem i huset.  Barnen ville leka för fullt !!!!!
Pappa hade ju även med sig present denna gång.


Så gulligt bara, ett hjärta att dela fick Lova o pappa ska ha ena halvan.
Då har far & dotter varsin halva och bär alltid med varandra♥
Lova har nämligen velat ha ett sådant!!!!!


Lova nöjd när pappa kommit hem, efter en lång vecka......VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


Lova jätte glad o öppnar presenter.


Valle super nöjd med sin nya lastbil :)

Nu är det helgen igen o alla samlade, veckan går såååå  fort. Får se va som händer senare idag. Som sagt va kan jag ju inte planera något än har ju ingen bil. Men i kväll får det bli lite mys med god mat o gotti, gotti!!!.
Lova vill se TALANG som börjar i kväll.
Sitter nu o funderar va jag ska göra, men får väl ta ett ryck här hemma igen. Har ju massa tvätt som ska bli rent.
Sen hoppas jag att jag kan få tillbaka bilen ganska fort.

Moster Fanny vill åka till något köpcentrum o spana in lite nyheter, Aja hänger alltid på!!!!
Så vi får väl se vart dagen slutar. Nu ska jag ta ett ryck innan resten av familjen kommer upp.


Är tvungen att visa va min gulliga lillebror stickat till Valle, en mössa som är
som en nallebjörn. Han är 10 år inte ens jag skulle klara det!!!!!
Valle va jätte nöjd o speglade sig!!!!

Kram så länge....
   AJA

Kvällen.

Ja då är det kväll igen o dagarna blir inte riktigt som man tänkt sig. Inte här i alla fall.

Var uppe o lånade böcker o även två filmer på Biblioteket. Sen in på Konsum o fann påskliljor att ha ute o Fika så klart. Sen hem o laga mat. Tjejerna åt jättebra o sedan fick de se på en film medans jag plockade undan här. När jag precis var färdig kommer vår efterlängtade man/pappa innanför dörren. Då flyger det upp två lekfulla tjejer.
 
La mig i soffan o skulle kolla lite på filmen med flickorna, men blundade ist. Så trött var jag. Tänkte att det här va ju inte så lyckat. Men orkade till slut ta mig upp o började trots allt med garderoberna. Trodde aldrig jag skulle få detta gjort. Men det är det NU, TJHOOO....

Ja men påskris blev det inget men vi får se vad Nettan kan ha lust med i morgon. Skulle egentligen behöva baka ( Amanda ska ha till Franskan igen ). Men just nu vill jag inte o då tänker jag inte göra det heller. Får väl betala eller nått om det skulle va så. Men får väl se om det kan infinnas lite Leila inspiration till morgonen. hi hi...


Mina små tjejer ute idag.

Gullisarna i soffan efter maten.

Fann den här i garderoben när jag städade, har inte velat kasta den. Sydde den själv till ett bröllop en gång i tiden. Ha ha inte så fin nu, men trot eller ej det tyckte jag då. Det är en långklänning med riktigt hög slits och i sammet ha ha ha... Corenlia o Clara älskar ju som sagt o klä ut sig o då passade den här kanon. Min tiara sen vårt bröllop lånade hon också.

Ha en skön kväll.
Good Night Nettan.

Hej Svejs♥

Sitter man här igen, har hunnit en hel del idag!!!!!!

Varit ute hela fm. med barnen och passa på att frissa våran hund Molle.....
Sen kom äntigen moster Fanny Lova har väntat o väntat:) Passa på att äta lite lunch.

Va ju även in till stan, fick ju inte missa VeroModa erbjudandet 20% på allt o Goddie bag!
Nettan påminnde mig, fick ju även reklam på mailen.
Fann ett par snygga ljusa jeansleggings o ett ny inkommet lila linne. Fick ju rabatt o en goddie bag.


Detta köpte jag idag SNYGGT........


En hemlig GODDIE BAG .....

Nej då ska att visa er innehållet.


Allt detta fina fick jag, linne, glamour tidning, ljuslykta, duschcreme o godis prover!!!!
Gratis till de 50 första kunderna, va ju super snygga gåvor.....♥


Sen ville barnen fika, så det blev en sväng på Nordels.......


Chokladboll o festis.......GOTT

Moster hade ju med lite paket till barnen, va ju halvår sen vi såg henne sist. Alltid lika kul att träffas.
Storasyster fick ju även, så gulligt. Ska visa er en jätte fin påsktupp!!!

 
Se va snygg........ Passade perfekt i Tv rummet!!!!!

Nu väntar jag bara på min älskling o barnen på sin pappa, blir nog senare i kväll han kommer .
Då blir det säkert full rulle.

Nu ska vi busa lite med Moster ha ha ha .....

Good Bye Aja.... See you later......

Solar!!!

Åhhh va det är skönt ute. Riktigt, riktigt varmt. När jag gick upp i morse fick det bli en tallrik flingor o yougurt framför mitt morgon programm. Vakna med the voice. Så bra, de förgyller min morgon. Ja och han var allt där den där Jakob, men det var ett bra Aprilskämt, eller vad tycker ni som tittar???

Pratade med en väninna förut o hon visste inte riktigt vad som är poängen med denna låten " Tingeling " Inte jag heller, har verkligen ingen aning o nått måste det ju va eftersom alla tycker den är såååå himla bra o verkligen skrattar. Så snälla ni som har fattat poängen kan väl va så gulliga o förklara för mig. Trots att vi faktiskt är två brunetter har vi inte en minsta blek om vad det kan va....... Please HELP HELP!!!!

Ja sen var det bara att sätta igång o städa, det gick undan ska jag lova för jag hade bestämt att jag SKA va ute. Så jobbar jag helgen så kände att det var behövligt o ta ett ryck här hemma. Men det fick bli det allra nödvändigaste bara. Får se om jag har lust att ta garderober ikväll. skulle va behövligt o bara ut med allt, sortera, städa i garderoberna o sen in med allt. Men det är ju inte det roligaste jag vet precis. Cornelia o Clara fick påskpynta lite.

Men nu är vi klara o jag sitter ute i det härliga vädret. Cornelia o Clara leker i lekstugan. tror de försöker o städa. Ja det skulle behövas där med. Men det får vi hjälpas åt med en annan gång.

Idag kommer min käresta hem.

Tror vi ska åka upp i Årjäng o handla lite. Som Aja skrev så har hon sockerberoende. OCH det har JAG MED. Men skillnaden är att vi inte har nått hemma o det är Tråkigt.  Borde köpa saft iaf o nått att fika på.Cornelia tycker det är Tråkigt att hon får dricka vatten, men det är ju bra för kroppen  ( har jag hört )

Hörs senare idag alla sötisar
Krameli KRAM Nettan

Frukost Time!!!!!!!!!

Jepp nu har vi ätit frukost, va ju inte som en hotell frukost precis!!!!!!

Skönt Lova är ledig så inga tider att passa, börjar bli spring i benen här så vi ska snart gå ut i det fina vädret.
Bloggar nu med en kopp kaffe och Lova har nyss varit på datorn, tur jag fick en egen rosa.....
Annars blir det nog lugnt  idag tror jag i alla fall. Moster Fanny kommer ♥ o även min älskade man idag.....

Får väl mysa senare med god mat, tror jag ska göra lasagne???
Har ju kommit på att jag med har ett stort sockerberoende, Sara min vän skrev det i sin blogg att hon va det.
Du är inte ensam lovar. Men ni som läser våran blogg har säkert redan förstått det. Alltså att jag är beroende....
HA ha ni ser ju va många gånger jag fikar på en vecka... Men det är ju inte lätt o man blir ju pigg av allt socker..
Har ju världens energi, ända tills jag sätter mig ner o känner shit va sleten jag är!!!!!!!
Men mat kan jag vara utan det funkar hur bra som helst....

Jag o Nettan kom på ett vad!!! Vi skulle se va länge vi kunde vara utan mat o bara äta sötsaker....
Inga problem sa jag ha ha ha .... Skulle nog klara några dagar utan problem!!!!
Lovas öppnaförskolans fröken sa hon skulle skicka Anna Skipper på mig, hon som har du är vad du äter i 3:an.
Tror jag inte då fick hon en chock!!!! LOVAR.

Nu ska vi borsta lite tänder o klä oss.....
Ha en super dag mina vänner,
KRAMISAR AJA ♥


Så här bra frukost åt Valle i morse, fin VA!!!!!!


Men Valle va ju super nöjd!!!!!!!!!!!!!!!!


Min lilla tjej morgon surfar hon med, Bolibompa

Hej hej....

                                       
                                                  Min lunch idag fajitas i pitabröd, enkelt o gott!!!!!!


Kvällen redan här känns skönt,är gött sleten man blir det efter badhuset även barnen.
Pratar med Nettan nu i telefon o skrattar lite !!!! Nu är jag färdig o kan skriva igen ha ha ha !!!!

Vilken underbar dag det varit, nu ska man inte klaga. Satt ute på fm. med kaffe o solen brännde .....
Va duktig o tvättade bilen så den blev skinande ren.

Handlade ju även lite mat idag och är så tråkit att man funnit glasbitar i kyckling. Jag som är så glad i det.
Är ju sjukt att man inte ens ska våga köpa mat i affärer. 
Imorgon kommer min älskling hem o även min syster kommer (lillasyster) ska bli såååå kul.
Lova väntar för fullt nu på moster Fanny!!!!!
 

                       Valle fikar kladdkaka i solen♥


Som ni ser är det inte bara fika hade faktiskt med frukt ut idag o självklart kaffe.


Så här kul hade Valle på badhuset!!!!!!!!!!!!!!!


Glad Lova på badet♥


Valle riktig bad kille♥

Nu ska jag ta kvällen,min hjärna är sliten....

Go kväll  Kram Aja


Trött...

Nu är jag så himla trött o orkar inte så mycket mer för idag. Jorå lite till...

Nu är det klart i butiken iaf o sååå skönt när allt är på plats. Louise får finjustera efter hand. I morgon är ju Clubdagen så känns bra att butiken är fin o städad. Som oftast... Vi har ju som sagt 20 % på ALLT i butiken i morgon, inte illa eller hur????

50 första kunderna får en fin Goddiebag också  bjuder vi på smått o gott.

Slutade tre o kom ut i värsta fina vädret, va härligt. Kom till dagis o möttes av en lerig unge som de sa var Clara. Och jo då det var faktiskt hon. Lerig från topp till tå. Hon är för härlig gullungen min. Hon älskar verkligen när hon får hälla vatten o röra i lera o allt vad hon nu kan hitta på med detta söl.

Av med kläderna o lyfte in henne i bilen men hon var ju inte nöjd med detta lekande så det var att ta på ytterkläder igen här hemma. Hon o Cornelia sprang på baksidan o lekte bra länge. Så skönt när det är ljust ute, känns som man får ut mer av dagen.

Jag lagade middag under tiden o det fick bli köttfärslimpa. Barnen åt massor o sedan var det dags för ett ordentligt bad. Nu är de RENA o sitter o ser på barnprogramm innan det blir sängen o godnatt saga.

Amanda gör läxor o Anton ser på en film o har pratat med sin söta tjej Ida. De ska träffas på sön i köpis. Jag jobbar!

Men har faktiskt tagit kort idag.


Vår nya torso docka, kändes kul o få till butiken. Vi är så nöjda så.

En ny klänning som har kommit till butik. I  Fina vårfärger....

Ny klänning i de nya härliga färgerna......
   Måste visa ett så fint spel som Amanda gjort på skolan. Gjort i ull o hon har tovat o kardat. Fint Va??? 



Cornelia var på badhuset idag med fritids, så nöjd. För ett tag sedan fick de nya bikinis, så den skulle provas o nerpackas. Den passade ju kanon. Vår härliga tjej!

Nu ska jag lägga mina söta små sessor så säger bye bye för idag.

Tjingeling Nettan ♥

Onsdagen 1/4





Som Nettan skrev april, april..... Så skönt tänk va fort det kommer gå sen blir det maj, juni......

Bara härliga tider att se fram emot!!!!!

På morgonen har jag kört Lova på dagis och dom skulle ut i skogen o grilla korv, så hon va super glad!!!!
Sen fick jag lite nya husdjur i hemmet = svartmyror inte kul. Hatar våren för att alla djur kommer...........
På vintern får vi in möss o våren myror...... Det räcker med mina hundar tycker jag.

Men men inga problem går väl inte att lösa, så jag ringde Anticimex.
Gulliga som dom är så kom dom med en gång så nu har dom fyllt på rått gift o sprutat något för myrorna.
Hoppas nu att problemet är löst........

Idag är det ju toppen väder blev ju ingen sol igår så jag o Valle ska gå ut o sätta oss o fika..... MYSIGT.
Jag o min lilla pojk, det bästa med att vara hemma är att man får tid för sin familj.
Ska hämta Lova sen o då blir det badhuset, idag får jag offra mig o bada lite. Hatar att bada på badhus!!!!!!!
Men va gör man inte för sina barn.

Mode titta lite på nätet förut, alltid lika kul!!!!

                                                      

                                               Fann en snygg sko från asos 400:- skulle inte vara helt fel

                          
Vårens hetaste mode jeans leggings, har själv två par ett par snygga  från VEROMODA, bara älskar dom....

Ha det gött så hörs vi sen / KRAM AJA ♥


April, April...

Ja idag är det tillåtet att luras o igår lärde jag mina småttingar Aprilramsan, April, April din dumma sill........

Var nästan på väg att gå på att Jakob på "Vakna med the voice" ska sluta pga en mooning som hans chefer inte tyckte va passande. Njaaa väntar bara på att de ska erkänna. Slutar ju nu nio så får se får se, hmmm

Ja annars ser det ut o bli en helt underbar dag= skönt. Hoppas det håller i sig till i morgon för då är jag ledig. Då får jag väl passa på att gå ut o plocka Påskris.

Som sagt så fyller jag år nu snart o min man har inte frågat vad jag önskar mig o han kommer nog inte o fråga heller. Han är super duper på många saker men överaskningar o påhitt ligger inte på hans bästa egenskaper. Så då tänkte jag va så påhittig o lägga min önskelista här. Eftersom han läser min blogg varje morgon borta i Norge på sitt jobb.

Älskar dig darling o inget ont i detta, skulle jag ta upp allt du är bra på så skulle det bli en så väldig lång lista så det får räcka så här.

1. Ny parfym
2. Ny väska
3. Underkläder
4. Dagcreme ( den är snart slut )
5. Streetskor
6. Finskor
7. Nytt strykjärn ( fast det vill jag helst ha ändå o inte i present, inte av min man iaf )
8. Ring ( men det har han faktiskt erbjudit mig flera gånger, men då har jag inte sett nån jag vill ha )

Ja det var väl det jag behöver NU!! Sen finns det en massa saker jag skulle vilja ha till hemmet men det tar vi nån annan gång.

Det här med ring så har jag ju tre ringar som jag fick till förlovning, bröllop och morgon gåva men på min andra hand är det tomt. Jag vill ha en ring dit med som passar ihop med de andra. Han har tagit med mig till ett X antal butiker o vill ge mig en men jag har svårt att se nån jag gillar. Jo förressten så såg jag en från Georg Jensen o den kostade BARA 65 000! Host host ja den var ju lite väl dyr så det var inte ens tanken på det.....

Men men jag kommer säkert se nån i nån mer human prisklass som faller mig i smaken, nån gång!! Ingen brådska....

Nu ska vi åka till jobb o dagis. Idag SKA det bli kort.

Ha en härlig dag i solskenet
Kramizar Nettan


RSS 2.0