What a day!

Ja vilken underbart hærlig dag det har varit. Idag sov vi till nio, sløisar som vi ær, men det var vældigt skønt vill jag lova. Det blev inga skidor, ingen mer æn jag var speciellt intreserade så jag satt ute i solen o det var helt underbart. Sen tog jag o Cornelia en riktig långpromenad och det tyckte hon var jættebra att få ha mamma før sig sjælv en stund o prata utan o bli avbruten av en massa syskon! Ja det var hærligt. På hemvægen tog vi en svæng inom affæren o køpte med oss lørdagsgodis ( ja jag vet det har blivit mån till lørdagsgodis denna vecka) Men det ær ju sportlov trots allt! skærpning till veckan!

Kækade middag och Amanda hade bakat kladdmuffins som hon bjød på till efterrætt. Det var smarrigt værre!!! Mums........

Vi ska nog ta en svæng ut o gå så vi blir lite piggare. Blir væl melodifestivalen ikvæll. Så ska jag gøra kycklingsallad till mig o min kæra. Barnen har jag lovat kyckling med bearnaiesås o nån form av potatis. En av Cornelias favoritrætter.

Ha en bra kvæll och njut av livet.
Kramizar Nettan.



Amandas goda muffins med vaniljvisp o hallon. Gotti gott gott!!!!!!!!!!!!!!!!

kväll igen

Ja det är ju alltid samma sak att jag skulle vilja ha mer timmar på dygnet. Men jag rår väl på det lika mycket som väder antagligen.
 
Nu är min man  hemma iaf men han var ganska trött o intog soffläget. Han var faktiskt hemma vid 15,00 så då blev det köttfärslimpa (gjorde två o den ena hade jag i mozzarella, basilika, lök o kryddor) Det kan jag rekomendera, var nytt för mig men väldigt gott! Testa!

Tog en promenad på em, det var behövligt o skönt. Tänk om jag kunde få ut mig själv varje dag! Sen följde Clara med mig till jobbet en sväng. Handlade lite på hemvägen så nu har de ätit vattenmelon i mängder. Tog nu med sig godis o dricka till Amandas rum, ska visst se nån film där.  Jag själv ska höra med min kära om han orkar se en film. De stora barnen sitter brevid mig o spelar poker. Vi spelade det igår också (blev det ist för film) det var ju faktiskt kul förutom att jag förlorade stort. Jag är verkligen kass o det hade de roligt åt. Anton tyckte nästan synd om mig.



En helnöjd Clara på väg o se på film! Fick välja en helt egen dricka när vi var o handlade o den ville hon inte dela med sig av. Ibland märks det tydligt att hon är minst, Allas vårt charmtroll..........



Killarna i full fart med poker. Amanda ville absolut INTE va med på bild, tyvärr!


Ha det gott
Kramizar Nettan

100 %....

Ja det kan man säga, det har gått i 100 % hela dagen knappt andas.....

Valle har haft kompis och Lova med,sen kom kusin till Lova:Michaela o Fredriks äldsta syster o hennes man.
Patrik, Dick o lilla Hilda o Åsa. Så det va kaffe för fulla muggar.

Har varit i stan o shoppat lite på Lindex, tankat bilen full åker till Orsa på sön - tors.
Ska bli så kuuullll.... Mer om detta i morgon.

Nu berätta min man att vi ska på inflyttningsfest till ett hus vi äger i stan. kl 19.00 o jag är ej i ordning.
Ska börja nu så får sätta fart, jejje o Alex ska passa barnen, Fredriks minsta syster.

Vi får se hur det blir i kväll får ta det lugnt har typ inte varit ute sen nyår.

Men bäst trivs ja hemma med familjen ♥♥♥

Så jag är nog ej hemma sent...  Berättar mer i morgon!!!!
Kramiz alla från AJA!!!!!

Vädergudarna skiter i mig!

Hej svejs....... Ja här har vi tagit det lugnt på morgonen. Gick upp vid 8,00! Åt frukost med mina barn o hade en lugn stund. Passade på att skala potatis o förbereda middan för idag. Anton o Amanda har åkt till leklandet. Cornelia fick en kompis hit o gissa vad jag o Clara gjorde. Gick o la oss i sängen o bara kosade o såg på barnprogramm. Finns det nått bättre. Ja det skulle väl va alla barnen hos mig, men då brukar det bara bli bråk o skrik. Så nu låg vi verkligen o bara njöt.  Såååååååå skönt!!!

Ska ta en dusch o göra oss i ordning för o gå ut. Har väntat på detta väldiga solsken jag beställde men det verkar som vädergudarna inte tar hänsyn till vad jag vill. Så jag får väl pallra mig ut iaf o göra nått annat än o sitta i en snödriva,  fniss!

Ingen har väl undgått förlovningen mellan vår kronprinsessa o Daniel. Tycker verkligen det är smått patetiskt att hon ska behöva få så mångas godkännande för o gifta sig med den hon älskar. Det borde bara va så självklart att välja efter sitt hjärta o inte den som är av kunglig börd eller inte. Tycker att vi är lika värda o det är handlingar som styr om du är en bra människa inte blod. Man alla delar inte min syn. Läste om gruppen som verkligen tycker att människor ska delas in i grupper efter släkt du kommer ifrån. De måste ha stoppat i utvecklingen................

   Men de är ett vackert par o han måste ju verkligen Älska henne som går igenom alla dessa prov. Vi önskar dem all Lycka till!!!!!!!!!!

Nej nu har jag barn som står o väntar otåligt, vill  verkligen ut nu.

Hörs senare-
Kramizar Nettan.

GO LEKLANDET ☺

Tar sin tid innan man får skriva, kom hem allihopa samtidigt i dag. Då är det lite som ska fixas.

Men nu sover alla utom jag förstås. Ja som ni ser blev det leklandet i Karlstad för oss i dag.
Jag o Fredrik va där med barnen för några veckor sen o dom älska det båda två.
Så i dag fråga ja om dom ville bada eller leka, leklandet vann.

Det va en hög ljud nivå där inne, det kan ja lova o fullrulle från första stund.
Är ju inte klokt va mycket det finns för barnen man blir ju själv ett barn där inne.
Men kul hade dom, vi flög i rutchkanor, bada i bollhav, hinderbanor o jag med min träningsvärk, ja det kändes kan man säga.
Tur att det fanns en fin stor cafeteria så vi fick i oss något lätt att äta barnen tog köttbullar o mos, pannkakor o jag en ceasar sallad med kyckling.
Fika hade inte barnen tid med fick bli lite glass på slutet.
Efter två timmar va jag helt slut o barnen med, dom slocknade i bilen hem.

Väl hemma kom ju vår kära pappa Fredrik hem o barnen va sååå glada o jag med.
Blev rester från i går o prata om veckan o tog en kopp kaffe ihop ingen av oss hade fått det i dag.
Sen va det fullrulle igen barnen va pigga!!!!!
Vi skulle ju se film som vi alltid säger men Fredrik o Lova somnade i soffan.
Föresten så känner jag mig ganska trött i kväll, så sängen ska bli skön♥♥

Kameran va ju även med i väskan idag!!!!


Aja med sina sötisar redo för leklandet



Här tävlas det i ett race: Lova, Valle o Aja (mörk bild sorry)


Aja o Lova försöker komma upp, inte lätt


Valle i ett boll hav


Den hemskaste FRITTFALL. Som ni ser va det en mindre för barn men
den va hemsk. Lova ville själv klart åka så jag fick offra mig.
Oj va det pirra i magen men sen åkte hon den själv om o om igen.
Men inte nog med det Valle ville också åka när storasyster gjorde det, så
jag fick ju åka en gång till jag o Valle o han skratta o jag trodde jag skulle döööö.

SOV GOTT nu alla för det ska jag göra !!!!!

KRAMIZAR FRÅN AJA

blev badet

Ja då är vi hemma igen då. Det blev badlandet för Anton skulle få följa med sin farmor i morgon till leklandet. Så bra! då kan jag ha en lugn hemmadag. Känner att jag verkligen behöver det, är inte riktigt i form.

Så i morgon när solen kommer ska jag placera mig i en snödriva medans Cornelia o Clara leker. 

Idag i Askim så hade de en utomhuspool som vi satt i en stund. Barnen rullade sig i snön o hoppade sedan i det varma vattnet. Åhhh det var bara så skönt att sitta där, men tyvärr ville barnen göra lite annat också. Så det var spring mellan olika saker. Hade med våfflor som barnen fick till lunch o en sallad till mig själv. Fika hann vi dock inte med. Frågade dem om vi skulle köpa glass men det var bara rutschkanan som gällde då. Men det kom de ju på att de ville ha glass ändå när vi skulle åka o jag var ju tvungen att va hemma o hämta Amanda vid bussen 18,30. Så när vi handlade (igen, det gör jag jämt känns det som) fick det bli glass där ist.

Det roliga var att Clara har tjatat om bad hela veckan och förra. Så nu blev det äntligen av. Men när vi kommer till Årjäng så pekar hon på vårt badhus o säger '' det var dit jag menade mamma'' Då har jag åkt ända till Askim, också var de nöjda med vårt lilla bad...  Ja där ser man att barn ofta inte behöver så stort som man många gånger tror utan det kanske är grejen i sig. Ja men nu har vi varit där o hade en mysig dag tillsammans!

Nu har vi ätit middag, fick bli pasta o köttfärssås med en stor sallad till. Gott med mat!!!  Sitter nu här o skriver i lugnet, alla är väl trötta. Själv tog jag  mig en kopp kaffe, har inte druckit sen i morse. Så det var gott vill jag lova.

Ska se om jag o de stora barnen har någon film vi kan se på. Känner starkt för att sätta mig i soffan o slappa.

Tog självklart några kort....
Lunch paus


Strömvirveln


En kana som går ute en stund



Innan vi skulle åka idag så brände sig Clara på våffeljärnet, och när hon skadar sig så gör det ONT ska ni veta! Men med plåster och bandage så går det alltid över. Konstigt att det ska ha en sådan läkande effekt, hmmm!


Ha en skön kväll.
Kramizar Nettan!

Hemma igen!

Har förhandlat mig till o låna datorn en stund av Anton, snällt va!   Jag har ju som sagt ingen alls nu, behöver verkligen. Så nu måste min minipc komma eller att jag snaaart får tillbaka vår stora! Jobbigt utan, behöver den verkligen till en massa saker. Jobb o blogg!!! hi hi..........

Ja mina var också helt slut efter gårdagen o somnade tidigt, jag o Amanda tände i kaminen o en massa mysljus o slötittade på tv. Hon var verkligen trött hon med o somnade i soffan. Så henne fick jag väcka o få till sin säng. Idag har hon åkt till Karlstad med en kompis (Elin) skulle gå på stan o sedan se på bio. Jag o de andra tre ska nog åka till Askim på äventyrsbadet eller leklandet i Karlstad. De har längtat så efter badet men Anton vill hellre till leklandet.  Men får väl se hur vi kan få till det, kankse hinner båda, är ju en dag i morgon också.  Vad gör man inte för sina små. Alltid roligare när Håkan är med men han har så fullt upp på jobbet att han måste jobba i morgon också. Stackarn!

Passar på att skicka en hälsning till min kära darling. Puss på dig min älskade. saknar dig!  
 
  Du har en speciell plats i mitt hjärta. Älskar dig. Puss o  Kram // DIN Fru......

Ja men vi har ju helgen på oss o umgås hela familjen, hoppas det blir fint väder roligare o va  ute då! Längtar så o åka lite skidor, träna lite mer med Cornelia..... som hon tyckte va så kul! Fniss fniss......................

I Måndags hade ju småtjejerna lite mys på kvällen, passade på att ta lite kort på dem. Nybadade!!
 

Plåtade lite i butiken, det har kommit så mycket tufft o snyggt även på killsidan så ska han ha nya kläder vet ni vart ni vänder er.




Nya söta blusar finns på Vero Moda! Billiga också Endast 129,95. jag gillade den här men fanns i olika färger o mönster.

Tusen Tack till Aja igår för den underbart goda maten o trevligt sällskap. Alltid lika härligt att träffas.....

Och till söta Madde vill jag jag säga Stort GRATTIS till nya jobbet o Grattis på födelsedan (en dag för tidigt) men i morgon drar hon till Gtb på Ulf Lundell. Ha så kul!!!

Ha nu en fantastisk dag allesammans.
Kramizar Nettan


Morgonstund ♥♥♥♥

Ja nu sitter man här igen, sovit några timmar!!!!
Så gott inga tider att passa denna vecka o skönt att bara va. Barnen leker o ser på tv.
Passar på att skriva ett inlägg då,dricka grönt te. Njuter av morgonstunden.

Trodde ju solen skulle titta fram men den kanske kommer, längtar verkligen efter våren.
Eller en resa vore inte helt fel.
Nettans familj o vi var ju i väg till Thailand 2007 nov. Helt underbart♥♥
Vi små tittar efter resor nu med men det får bli om ett år 2010. Det är ju inte bara o åka det är mycket som ska stämma o spara pengar. Ja o det är ju inte alltid lätt !!!!!


Bild från underbara Thailand, hotellet som tv 4 visar nu semester svenskar.
Där var vi 2007 ett toppen hotell.


Tre prinsessor äter frukost den va också toppen. Clara, Lova o Cornelia


Lilla Valle vid poolen


Fredrik badar  med Clara o Lova!!!!


Hela skaran på väg ut till Freedom beach


Min kära lillasyster Fanny, Valle o Aja


AJA, LOVA o FREDRIK NJUTER AV THAILAND


Fredrik o Aja    Nettan o Håkan på restaurang


Mamma Aja kramas med Lova


Själv klart va det Bamse klubb på hotellet som va populärt.
                                        Nöjd Lova


Valle o Mamma Aja vid den vackra poolen.


Glada familjen på väg hem från sin underbara semester♥♥♥♥


ONSDAG NATT

Japp då vart den natten igen när man skriver, kvällen går så fort fattar inte varför.
Sätter man sig famför datorn så är man ju fast.....
Njuter verkligen nu☺ är knäppt tyst här o har tänt levande ljus, det enda som hörs är tickandet av klockan.
Nettan o barnen har ju åkt o det blev verkligen tomt, saknar dom redan.


Sitter här nu, levande ljus är verkligen rogivande.....

Barnen somnade 19.45 helt slut körda efter dagen. Dom har lekt o lekt ja ni förstår.
Men dom har ju så roligt i hop stora som små.
Fast ljud nivån kan ju bli ganska hög i bland, men vi är vana.
Innan Nettan o dom åkte fick barnen bada, dom satt säkert i badet i 45 min.
När jag skulle ta upp dom va det som en pool där inne. Blött över hela badrummet högt upp över taket ha ha ....


♥JA ni ser själva vilka busisar..... Det lyser i ögonen på dom. ♥
             Men dom förgyller verkligen tillvaron!!!!!

När jag satte mig ner själv sen så kände jag shit va trött jag är slö i hela kroppen.
Ej så konstigt kanske, somnade halv två natten före o upp 08.00.
Sen full fart hela dagen.
Efter stan lagade jag köttfärslimpa o barnen åt jätte bra så jag hoppas den smakade bra. (Det verkade så i alla fall)
Nu har ja plockat bort alla leksaker, blöta handukar, ren disk(för Nettan diska förut: tack gumman)
Allt sådant är såååååå tråkit o tar sådan tid, diskmaskinen är full med ren disk också men får väta tills i morgon.
Men annars har det varit ett super bra dygn, va efterlängtat.
Går ej att beskriva, men har så mysigt i hop o allt bara funkar vi läser varandras tankar o allt bara rullar på.
Skrattar lite o även fäller tårar.
JA vi har verkligen varit en stor familj med 6 barn i hemmet inte konstigt ja tycker det är tyst o lugnt nu.
Men ändå så härligt!!!!!! med Alla
Får ej glömma att vi även haft mina två hundar här också o det märks va hår över allt, så har även dammsugat över allt i kväll. Det fick bi ett extra tränings pass
.
Ja ska ej dölja men dammsugaren står framme 24 timmar om dygnet här, dom som känner mig säger att det o telefonen är min bästa vän ha ha ha.( kul va )

Nej nu tickar kl i väg o ska ta lite sömn nu.

KRAMIZ TILL ER FRÅN EN NÖJD AJA ♥

Glammiga Mammor ☺


Aja o Nettan, som systrar ♥ Där ingenting är omöjligt o possitiva i det mesta☺

Bilder från fiket i dag♥♥


Nettan o semlan ha ha , glada Lova


Aja o semlan ha ha , min favorit Amanda♥

Utkast: Japp då ...

Japp då har vi gjort stan då! blev dessvärre ingen semletårta utan en varsin semla. Och Thats it.
Nu får vi vänta tills nästa år. Men det finns ju en massa andra godsaker vi kan njuta av under tiden!
Blev en hel del shopping också, så nu mår vi riktigt bra!


Clara, Anton, Valle o Lova o Cornelia i hörnet!♥♥♥     På fik  i stan


                         GLADA MAMMOR PÅ FIK. KRAMIZ

Har varit en kanon dag, men man får räkna med att det tar lite tid.
När man går på stan med 6 barn , eller va tror ni ?????

KRAMIZ AJA & NETTAN ☺


Tillsammans

Ja det var en bra film !!! La oss i soffan o skulle se på Patrik 1,5 igår, men trötta som vi var kom vi bara en bit in i filmen. Sen fick vi stänga av o krypa till kojs. Smått frånvarande!

Men alla har haft en god natts sömn o barnen väckte oss kl 8,00. Då var det full fart o leken igång.

Åt en god o lugn frukost........... När vi plockat bort satte vi oss för att se färdigt på filmen från igår. Kan varmt rekommendera, den var görbra!!  Happy Ending!

Nu har vi gjort barnen i ordning o allt är frid o fröjd. Men så har det inte varit hela morgonen. Cornelia & Lova höll på o sminkade varann förut ( o det var väl helt ok ) men sen kom de ut från rummet med tusch i HELA ansiktet. Åhhh gissa hur glada vi blev då. Det skulle va skägg påstod de! Ja det var ju bara in i badrummet o gnugga för fulla muggar. Aj, aj aj tyckte de då och kommentarer som "vi skulle ju bara testa", "glömde bort att man inte får måla på sig med tusch" mm mm... Men fick iaf bort det mesta o ja, testat en massa har väl alla gjort o vi blir väl aldrig riktigt fullärda????

Nu ska vi iaf åka in till city o hoppas på en mys dag. trodde det skulle bli sol idag. Men icke!!  Ja men nu är vi väl bra tråkiga när vi pratar om vädret....Trodde vi skulle få världens brainstorm när vi var tillsammans o en massa att skriva om. Men vi pratar desto mer, skrattar och gråter......

Ha en bra dag
Stora kramizar Aja & Nettan  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tog några kort från morgonen....





Och de tre bustjejerna........

Amandas val!!!!


Natten är lång...........

JA det kan man säga, som ni vet så är ju Nettan o barnen äntligen här. ♥

Lova har väntat hela dagen o nu är showen i full gång. Valle sover men det är den enda.
Nu ska det bli film time o smått o gott, är ju sportlov!!!!!
Men kl går ju fort så det hinner väl bli natten inann vi sätt på filmen.

Träna även denna tis. o är imponerad av mig själv, lika jobbigt denna gång men hoppas det blir bättre.
Som ni vet blir det en runda på stan o vi ska inte missa fiket.(LOVAR)
Det är så mysigt när Nettan o alla barnen kommer o vi kan bara vara oss själva, mår alltid bra med dom.
TOPPEN : Är en stor familj nu!!!!!!

                
Min out fit today                   Glad Hilda på besök

Ja det va ju semel dagen så själv klart åt ja det.
Åsa, jag o barnen fika med hembakade semlor o dom va ju toppen!!!!!!!
           
Åsa o Aja gör semlor               Valle mumsar för fullt


Min kära älskling åkte o jobba idag så han fick en liten kram!!!! PUSS

Nej nu ska ja o Nettan o alla barnen mysa resten av kvällen !!!!!

KRAMIZ AJA


Japp då var vi här!

Åhhh nu har vi äntligen fått sportlov vi med.  Var o hämtade Amanda o Anton och begav oss sedan till Arvika o kära svägerskan Aja. Kom dock lite sent,  men nu är vi iaf här o barnen är redan i full gång o leker fastän kl är 22,17. Ja ja vi är ju lediga o kan sova till morgonen, kanske!

Var inom min andra broder o lämnade datorn, har en kusse som ska hjälpa mig att få ordning på den. Har inte fått min bärbara än. Hoppas den kommer i morgon! Det återstår att se.................

Fick med mig Magnus (bror) matteböcker hem till Aja, han håller på med c-matten o jag tycker det är så roligt att räkna. Men upptäckte till min förvåning att jag glömt hur man gör. Frusterande JA!!! Men får väl skaka lite på min hjärna o se om det pluppar fram nån info om hur det var nu igen.  Jag lär väl va sysselsatt hela natten..........

I morgon blir det sovmorgon, sedan en god frukost i goda vänners lag. Tänkte även ta en sväng i lilla staden. Tycker det är så mysigt o gå o ta en fika, men det har ni väl redan förstått att vi gillar, fniss fniss!

Nej jag får väl lämna över datorn till Aja ( det är ju faktiskt hennes ) annars känner jag mig verkligen hemma här o barnen med. Vi är som systrar som typ aldrig är oense. Otroligt men SANT!!!!  Jag ska övergå till matten igen. Finns det nån som kan o vill lära ut om Potensfunktioner och Logoritmer så får ni jättegärna höra av er!

Ha en bra kväll
Kramizar Nettan ♥

FETTISDAGEN

JA nu idag då får man äntligen äta semlor!!!!!

Jämt som om jag inte har gjort det förut ha ha. Idag blir det hembakade som jag o Åsa gjorde för en vecka sen.  
Det ska bli så gooottttt♥
Sen pratade ja o Nettan o vi skulle ju äta den sista i dag o det får bli en semle tårta.

                                           
                                               Passa på o njut ni som tycker om semlor nu, sen får det va nog!!!!!

Sitter o funderar va vi ska planera i dag, i kväll kommer Nettan o jag ska även träna behövs nog efter denna dag.
Barnen roar sig för fullt är som ett diskotek här inne.

                                                          Kommer lite sköna bilder från gårdagen


                                           INGESTRAND

CORINNE O LOVA FIKAR I SNÖN


                 DEN FINA PULKABACKEN


                   GLAD VALLE MED FIKA PÅSEN 

                 
LEKER FÖR FULLT                          AJA TITTAR FRAM

NJUT AV FETTISDAGEN ALLA!!!!

KramiZar AJA

AJA `S FAVORIT !!!!!

                                        

Tis morgon

Förstår inte varför jag är så trött, Jo  Nettan,  kankse för att du inte går o lägger dig förränn efter tolv. Måste skärpa mig.............

Pratade medc Aja bra länge igår medans jag höll på o stöda ihop här, som hon säger, mycket lättare då. Japp så är det!

Ska sätta mig med frukost nu o se på, jo gissa va    vakna med the voice!!! sen blir det jobb. Har en del att pyssla med idag, men har verkligen ett toppen jobb så man ska vara glad. Ska passa på att ta kort på lite nyheter så ni får se. Alla härliga vår plagg........

Hörs senare o ha det gött allesammans

Kramizar Nettan ♥

Telefon beroende???

HA HA ja man kan ju undra.

Prata med Nettan i 50 min nu fast dom ska komma i morgon. Jag vet inte själv va vi prata om men det finns alltid något. Skojjit o tokit, o ser fel på alla utom oss själva ha ha ...
Innan det prata jag med min kära mamma i 30 min o berätta om min långa härliga dag o allt vi gjort.
Har även pratat med typ 3st andra i kväll.

Så nu på slutet fick ja höra av min man att jag bor i telefonen, han somnade t.o.m innan ja va färdig o har väntat på mig typ 1 tim 30 min. But this is AJA !!!!!!!!!!!!!
Jag vet ja pratar mycket i telefonen o grejar samtidigt då flyter ju allt på så bra o då märker ja ej att jag gjort tråkiga saker.

Men vilken dag det va jag fick se solen JI HOO.
Åkte till Ingestrand, det blev pulk o bob åk o fika i snön. Barnen va hel nöjda o Lova sa: VA mysigt det va här mamma o fin utsikt. Då blir man glad o sånt värmer.
KL är så mycket nu så jag lägger ut bilder i morgon från våran ute dag.
JA va helt slut själv i eftermiddag fast på ett skönt sätt, det känns när man varit ute ja tog vara på varje minut.

Men ja fattar inte att kl redan är så mycket. Kvällen tog slut så snabbt o Lova somnade i soffan har haft kompis hela dagen. Men inga problem i den åldern o dom två leker så bra ihop.
Det görs av med mycket energi o då behövs det mer.
Idag va det  fika, mellan mål, lunch o middag o kvälls mat det gick bara i mat.
Efter utflykten fick dom MC Donalds, sen i kväll stekte ja korv med bröd o smörgås som mellan mål o bulla, kex till fika o frukt i två omgånger.
Ja så i dag kändes det som om ja hade dagis hemma: Ett Aja Dagis Ha ha
Men dagen har varit såååå braaa o bara vara med barnen.

Såg ju även när ja åkte hem att bilen va kolsvart så det fick bli en snabbtvätt på den också.
Så nu har ja även en ren bil♥

NU får det bli sängen så hörs vi i morgon!!!
Glöm ej Nettan kommer, så i morgon kväll blir nog ett roligt inlägg från AJA O NETTAN ♥

KRAMIZAR AJA

Hello again...

Ja det får bli Antons dator nu med. Min bara strejkar. Har badat mina sessor o nu sitter de vid tvn och äter pop corn. Lovade dem det idag att de skulle få ha lite mys. Kort dag i morgon o sen lediga, det blir nog skönt för dem....

I fredags såg jag på en film med dem som vi hyrt. Den handlade om en massa djur och det var med två hundar där den ene störde sig på alla o var gnällig o sur. Den andre positiv o glad med sig själv o mot andra. En livsnjutare med andra ord! Den sure var en pudel o hackade på livsnjutaren för att han käkade så onyttigt. Jag citerar ''Hur tror du att du kommer att va vid poolen till sommaren''. Han svarar '' förmodligen rätt mätt o nöjd ''  Och det fick mig att le gott, han har ju så rätt. Värt att tänka på ............ Ha ha !!!

I höstas var jag o Amanda i London o träffade på några kändisar, kolla in!



Och tjejerna Elin o Amanda med Tom Cruise 

Och jag o Ann-sofie med en gammal skådis 

Ja men han är ju rätt död nu, vi var på Madame Tousaudes vaxkabinett. Det var så himla kul och vi hade en helt underbar tjej weekend med en massa shopping. Vi tog oss inte ens tid att äta i godan ro. Men hann det mesta...... effektiva som vi är!

Fann ett kort på gullungarna Cornelia, Clara, Lova o söta tuffingen Valle....


Ja vi längtar verkligen efter dem nu, var ett tag sedan vi sågs men får försöka nu när vi blir lediga lite. Pratade på om vi skulle ses i morgon det är ju semle dagen då. och jag o Aja har lovat varann att det ska bli den  sista, för i år alltså. Så då kom vi på att det nog vore bra o dela på en semletårta. det blir ju kanon... fniss fniss

Fikaråttor som vi är, ska nog skärpa oss snart, men bara snart..............

Ja ni får ha en bra kväll nu, jag ska titta lite på tv med mina flickor o sen blir det sängen för dom. Och då får jag passa på att plocka ihop inför morgon dagen. ja gud va kul, NOT!!!!

Kramizar Nettan

SPORTLOV!!!!

Första dagen på barnens sportlov kul, har varit en lugn morgon o sitter här med mysbyxor.
Lova har fått Corinne hit o vi ska packa lite matsäck o varm oboy, åka pulka.
Så det blir nog full fart.

Snöar även i dag för fullt, prata med Nettan  i går o dom kanske kommer i morgon.(kul)
Så vi får fixa lite med bloggen o mysa med semlor o gott......
Det va ett tag sen vi träffas med barnen o då blir det alltid full rulle med ett långt fika bord ha ha.... 

HA EN BRA DAG ALLA ♥
KRAMIZ AJA

iiii va arg jag blir!

Jag hatar verkligen datorer som krånglar och nu är den värre än värst..... så fick hoppa över o låna Antons till slut. Men han har ett speltangent bord så jag får gissa vart bokstäverna är. men det verkar ju gå bra hittills. Min måste jag bara få nån som kan fixa lite med den. Full i skit antagligen.....

Ja nu är det Mån morgon o Cornelia o Clara ska va på fritids resp dagis. Jag jobbar Mån, Tis sen är det sportlov för oss med. Jihooooo

Anton och Amanada ska åka till valfjället, kul för dom. Hoppas de får en fin fin dag. Nej kl är mycket o jag måste snabba på. Vi hörs i kväll.

Kramizar Nettan.

Önskar my dear friend Madde LYCKA TILL idag. Kram Kram

Små flickors IDOL...(Lovas i alla fall)


Ja då var min jobbhelg över.

Åhhh va gott det var. Lilian o Karl -Erik ( mina svärföräldrar ) bjöd oss på laxmiddag nu i em. Det var lax som Håkan o Karl- Erik fiskat själva i Vänern för ett tag sedan. Det var bara SÅ himla gott. Till efterrätt bjöds det på glass o Lilians hemmagjorda jorgubbssylt. Så nu är man verkligen mätt o belåten.

Dagen på jobbet har gått fort o det är alltid skönt när helgen är gjord. Och nu till veckan är det sportlov så jag har tänkt att vara ledig några dar. Hoppas vädret blir bra så man kan va ute en del. Har även lovat barnen o åka till nått äventyrsbad nån av dagarna också. Kul kul!!


Ja vad tyckte ni om melodifestivalen då??? Själv hade jag hoppats på BWO och Molly, men det gick ju inte när de kom i duell mot varann. Så då struntade jag i att rösta. Men nu blev det Molly och hon är ju så otroligt söt och det var en bra låt, så då kan man bara önska henne Lycka till!! Sen att EMD gick vidare beror väl mycket på alla unga tjejer som hade telefoner som gick heta. Eller??? Petra tycker jag inte alls är kul, synd! Jag har verkligen gillat henne i andra sammanhang men nu blir hon iaf dissad av mig. Känns som det bara är hon själv som tycker hon är kul o skrattar åt sina egna skämt. Skärp dig Petra o dra ner lite, behöver inte vara så överdrivet o ansträngt. Lite mer avslappnad komik är bättre.

Veckorna går så himla fort och det finns alltid en massa  saker jag känner att jag inte hann. Inte Denna vecka heller!!!

Nu är det Sön kväll o det kan ju va ganska skönt, ska planera lite för morgondagen o sedan sätta mig i soffan en stund. Ikväll blir det sängen tidigt för barnen och då får man lite tid för sig själv...............

Har några kort sen förra helgen.

Här är när Cornelia kör fyrhjuling. Tuffingen!!!


Amanda O Ebba leker på isen!!!


Och igår när Byggare Bob kom på besök.


Ha en underbar kväll.
Kramizar Nettan!
(får nog ringa Aja nu har inte pratat på hela dagen, det känns konsigt, nästan onaturligt, fniss, fniss)


ROSA!!!!!

Hej alla kära läsare, vilken lång dag det varit det känns som om den aldrig tar slut............

Rosa ja det har ja över allt, gardiner, ljuslyktor i alla rosa nyanser i köket, kläder o mina tulpaner.
Såg t.o.m när ja duscha i dag att ja har även allt i rosa tänk som det kan bli.
Rosa har alltid varit min färg men nu har det blivit mycket denna vår.
Vill väl pigga upp lite eftersom det är bara snö, snö ,snö..

Skulle ha varit ute med barnen i dag det va min tanke men det blev ju ej så.
Vi drog till Charlottenberg Köpcentrum hela familjen o åt lite mat.
Lova köpte sig en ny ROSA kofta o ROSA hello kitty byxor på HM. Jag va bara tvungen att köpa mig en dagcreme den va helt slut, så det blev Lancome Aqua Fusion med fukt 24 tim. Den rekomenderar ja starkt!!!!!

Snart ska barnen få bada o I KVÄLL SKA JAG SE EN FILM som jag alltid säger!!!!!!!!!!
Till veckan får vi se vad som sker det är ju sportlov o Lova är ledig hela veckan.
Kan nog hända mycket skoj ♥

                                                             
Lova på datorn, likt mamma!               Lova med sina nya kläder                    Lova njöd med sina rosa hello kitty byxa
                                                                     Valle o hon vilar sig till en film



Mitt rosa kitt i badrummet.........♥♥

KramiZ Aja

Melodifestivalen


Ja nu är det över för denna helg o denna kväll!!!!

Nej då men lite komiskt är det, alla i min familj sover jag natta alla ha ha .
Jag försökte ju lyssna på låtarna men Valle va över trött så han gnällde o grät o retade Lova .
Så det va väsen hela tiden då blir jag över nervös, smått o gott det hade vi över hela bordet.

Men när Molly sjöng sista gången o hon va vidare till final då sov alla. JA TYCKTE HON VA TOPPEN VILKEN 16 ÅRING.
Helt rätt att hon gick till final, första gången ja hållde med.


Så här såg det ut efter vi varit o handlat på OK jag ,Fredrik o barnen


Lova gick runt o tog bilder fann den här när ja blädra. Petra är ju så kass !
Jag tycker inte ens hon är rolig hon är bara dryg, då va Kristian bättre!!!!!!

KRAMIZ AJA

vad det snøar!!

Hej svejs!!  Shit va snø det kommer. Jag har ju stått inne hela dagen o bara hørt hur alla pratar om all snø som vræker ner. men så hær mycket ??? Oj oj oj...... Ja det var ingen snabb færd hem vill jag lova. 

Ja ursækta nu att det blir lite norsk text men vår dator hade flickorna lagt beslag på. Cornelia frågade så søtt, " MÅSTE JAG HA MYS KVÆLL MED ER MAMMA" Och det ær ju klart att hon då får spela lite om hon vill. Har hittat nått nytt spel som hon fastnat før. Så nu sitter jag o min man sjælva i soffan o kækar lite smått o gott. Jag har føresten bestællt en egen laptop med inbyggt modem så jag længtar verkligen efter den. Har spanat efter den ett tag, men nu slog jag till. Rosa ær den också bara sååååååååå FIN! Ni ska få se nær den kommer. Væntar, længtar....

Dagen har gått i ræserfart. hade kommit massor av varor som inte hunnits packas upp också har det varit massor av folk. Kul kul... Byggare Bob hælsade ju på också så Cornelia o Clara kom till centret. Vi kækade lunch o fikade. Tog kort på dem med Bob men det lægger jag upp i morgon. Så mycket vår klæder dimper in hela tiden, farligt! hela lønen går åt till shoppingen, INTE BRA!!  Men jag får væl vælja mina køp.

Nej nu ska jag se på melodifestivalen Rickfors ska precis sjunga. Ja vi får se vad jag tycker om den hær omgången...

Ha en bra kvæll, sjælv tror jag att jag somnar tidigt.
Kramizar Nettan :-))

Lördag Kväll

Kvällen redan här, ska hämta Lova hos kompisen Corinne nu dom har lekt hela dagen !!!

Idag va det verkligen en lugn dag är ej van det o har inte haft ett enda besök idag. (ovanligt)
Men det måste va vädret för fy va det snöar i Arvika, här har det inte skottas på hela dagen så undrar om ja kommer ut med bilen.

Alla pratar väl om det men vi ska faktiskt se melodifestivalen i kväll o mysa med lite smått o gott.
Har bara varit hemma i dag det ör ovanligt, Lova har haft sin favorit kompis här i dag Corinne.
Dom har lekt för fullt, klätt ut sig med klackskor mm.
Men sen drog ja med dom ut o fick skotta fram en pulkabacke åt dom.
Det va rätt skönt ute o det snöade för fullt.
Sen  bar det i väg hem till Corinne o Lova blev kvar, så nu har det säkert varit full fart där.

Ja o Valle har lekt med bilar å ätit pizza rester från i går. (gott, slapp ja laga mat)
Nej nu får ja åka!!!!

Ha en mysig Lördag !!!!

Kramiz Aja ...........


Lova o Corinne i pulka


Valle ute i dag i all snö inte lätt ha ha


Valle, Lova o Corinne redo i bilen...... På väg till stan♥


Chauffören blev Aja så klart !!!!!!

SVAR PÅ FRÅGOR!!!

Så kul att många gillar vår blogg, klart ni ska ställa frågor!!!
Vi svarar själv klart.

Ni undrade vart jag hade köpt mina gardiner det va på Hemtex.

Sen koftan o kjolen va i från Lindex.

Anettes recept på kycklingpajen står i inlägget lite längre ner,  under bilden på tacopajen.


                                          TUSEN KRAMAR FRÅN OSS !!!!!

Lite visning av HIGH SCHOOL MUSICAL 3


LOVA `S FAVORIT FILMER

LOVA ÄLSKAR ALLA TRE FILMERNA, DET ÄR SÅ KUL ATT SE HON DANSAR O ROCKAR FÖR FULLT.
HON SER ÄVEN OM DET ÄR ENGELSKA, BRA DÅ LÄR HON SIG DET MED!!!
HON SJUNGER JU LÅTARNA PÅ ENGELSKA SÅ VI REKOMMENDERAR O MAMMA AJA MED.
VI SÅG ON ICE MED HIGH SCHOOL DET VA SUPER O LOVA VA HELT .....
JA NI FÖRSTÅR O DET VA BRA JAG O FREDRIK TYCKTE T.O.M DET HA HA HA
SÅ NI SKULLE SE HUR JA O LOVA STÅR HÄR O DANSAR EN LÖRDAG DET NI !!!!!

snö,snö,snö....

Vaknade i morse o det snöade för för fullt känns som om ja snöar in snart.
Vilket väder, roligt för dom som får sportlov men för min del räcker det nu. Vill ha mer sol.

Ja som vanligt på Lördag har Lova varit på funky kids o dansat, nu är det fullt med lek hon har med sig en kompis hem.
Själv dricker ja kaffe o äter naturgodis♥
I dag får det bli en liten mys dag o bara va = vi får väl se om AJA klarar det?
Nettan jobbar hel dag, så ja får slå en singnal till hene i kväll.

Hörs senare idag,  KRAMIZAR AJA


Tre sötisar Cornelia, Lova o Clara hemma hos Lova♥= Kusinerna

                            
Lova redo för dans.                                   Aja bloggar för fullt.

PIZZA TIME

Nu är ja trött känner mig halv död, har gått i ett hela dagen fram till nu.HA HA HA

Prata med Nettan i kväll också o vi båda älskar att blogga, det är på både gott o ont.
Vi tycker det är kul med alla som läser, men vi kom på: att  sen vi börja blogga har vi träffats mindre själva.
Var tvungna att skratta åt det, nu vet vi precis va vi gör dygnet runt = TOPPEN
Så bloggen passar oss perfekt.

Nog om detta, ja här var det pizza bak i kväll.
Lova bakade för fullt o gjorde sin egen pizza hon va hel nöjd o den va super god!!!!!
                                                                 
Här är Lovas lilla pizza                                                                  Här är den mamma Aja gjorde

Själv klart ska det va sallad till med röda o gula körsbärstomater, gurka,fetaost, gröna oliver o vitlöks klyftor.
                                     
   
                                                                                    AJAS PIZZA

Pizza degen är vanlig deg mix från affären som ej behöver jäsa.
Tomat såsen är  50% ketchup 50% chilisås , blanda med pizza krydda.
Sen gör ja köttfärssås av 500gr, kryddar,passerade tomater(en burk), pressad vitlöksklyfta o små kokar i hop.
Lite tjockare än vanlig köttfärssås en liten skvätt grädde.
Bred ut ett lager köttfärs o sen pizza ost över.
LYCKA TILL♥

Så nu är vi mätta o belåtna.

GOD NATT O SOV GOTT
KRAMIZ AJA


SKÖNT MED HELG!!!!

Nu sitter ja i badrummet o skriver o barnen badar för fullt, det fick bli så det är ej lätt att hinna med allt annars....
Blogga vill man ju ej glömma :) Lyssnar på min man när han spelar i sin studio(låter toppen)!!!!!

Idag har jag haft huvudvärk på em. jobbigt men det släpper.
Det blev en runda på stan förut med gänget o ja fann en del roligt, det va vår nytt i varenda affär.
Fick ju köpa mig nya gardiner till köket, våran kära chihuahua hade ju pissat på båda längderna.(usch)
Så dom fick åka i tvätten, men ja fann ett kap på rean dom kostade 50:- o ni undrar kanske va det va för några men dom va faktiskt fina. Så då blev ja glad!!!!

Lagade pannkakor hemma o sen blev det ju bakning, samma kladdkaka som Nettan baka i går.
ÄLSKAR JU KLADDKAKA O ÄVEN BARNEN GÖR DET.........

Sen har vi haft Dick o Patrik på kaffe, det är alltid någon som tittar in, vissa dagar går bryggaren dygnet runt.
Lova vill se Let´s Dance som vanligt i kväll o ja ska faktiskt göra hem gjord pizza med köttfärs på, det är så gott!!!!
Längar är riktigt hungrig nu har bara blivit lite flingor i dag o en halv banan o kladdkaka, ja ni förstår säkert!!!!!

Nej nu får ja ta upp barna snart annars har ja ingen dator kvar, dom skvätter vatten över allt.
Är sjöblött här o flyger saker över allt !!!!


Mina nya gardiner ja fynda för 50 lappen.

                                           
Jag o Valle på stan♥                                                Köpte även en rosa kofta till mig o en snygg rosa kjol.
                                                                                      I LOVE PINK. Valle fick nya vantar o 2 st bad djur med tvål i.



Kladdkakan med vit blockchoklad ♥


Två busungar som åt för fullt, SMASKIT!!!!

HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA ÖNSKAR AJA
                        KRAMIZ

Redan kväll..

Hujeda mig vad fort tiden går, skulle behöva några extratimmar per dag. Synd att inte det går att ordna. Vi har haft en bra fm ute i backen, började dock frysa efter ett par timmar (om fötterna givetvis, det gör jag jämt). Men hade en trevlig stund o fick umgås ute i denna härliga vinter. Alla delar inte min syn på vädret som tex min man som numera hatar snö. (jobba i den här skiten är värdelöst, hans ord)  ja det kanske är sant. Vad vet jag som på mitt jobb står inne hela dagarna o inte ser dagsljus.

Cornelia tröttnade så småningom på skidåkning, tyckte det blev för mycket träning. Hmm vi sa nog det ett par gånger.
" Du måste träna " Och då får det ju givetvis motsatt effekt. så då fick det bli pulka, grillning o fika. Kaffe till mammor o pappor.

Nu är mina småttingar ute igen, väntar på mig, ska gå till deras farmor o farfar en sväng o hälsa på . Får nog ta med mig av muffinsen jag o Clara bakade efter maten. Om dom törs äta!!! Hade glasyr på toppen som hon fick blanda i olika färger av karamell färg. Såå de ser ganska annorlunda ut. men jättekul tyckte Clara som nu är blå hela hon.

Ha en bra kväll, själv ska jag käka räkor o vitlöksbröd senare.  Jobbar hela helgen. Och i morgon kommer figuren Byggare Bob på besök i centret. Så ni som har barn o gillar han kom gärna dit!

Kramizar Nettan :-))




 Ja de ser inte ätbara ut, men tro mig de var faktiskt Goda!!!

Hello our dear friends!

Först vill vi bara Tacka alla er som gillar vår blogg. Tusen TACK! Det är också era kommentarer som ger oss mer inspiration till att skriva så fortsätt gärna med det... Kom gärna med kommentarer vad ni gillar och inte gillar ( det är också bra att veta) Vi tycker detta är super kul o hoppas ni kommer fortsätta besöka oss.
 Stora Kramar Aja & Nettan
Tulpaner

Friday go to city

Ja som Nettan känner mig också utvilad o redo för helgen.
Fredrik har kört Lova till dagis, så hon va så nöjd.....

Jag o Valle ska in till stan, helg handla lite o möta Hilda o svägerskan Åsa.
Ska även uträtta lite ärenden. Annars blir nog dagen ganska lugn.

Aja är sen som vanligt o får nog börja göra mig klar ska va i stan kl 10.00 o sitter här i morgonrock o Valle går i pyjamas. Men det hinner ja det är lugnt!!!

Ha en trevlig Fredag i det snöiga vädret så hörs vi sen !!!!!!

KRAMIZ AJA ♥


Goooood Morning!!

Åhhh va skönt det är att sova, känner mig riktigt pigg nu. Här är det full fart med o packa matsäckar o få alla i ordning. Amanda är på väg till skolan, hon har fransk prov idag. Hoppas det går bra. Hon är jätteduktig (men så tycker väl alla mammor) Lycka till önskar vi henne ♣♣

Anton, Cornelia o Håkan ska åka slalom. Jag o Clara får hålla oss till pulka. Hon är nämligen höjd rädd så fort vi kommer upp på toppen. Men det går väl över i sinom tid.................hoppas jag! Det snöar fortfarande här, men det verkar vara lagom temperatur. Nej får lägga på ett kol här nu...........

Ha en underbar dag!
Kramizar Nettan.
(Rapporterar senare om vår dag.) Bye bye

AJA `S MODE TIPS!

Nettan hade rätt det va en Aja sko den rosa som hon fann i Oslo, kunde ju ha köpt med den till sin svägerska ha ha ...





Fann en annan snygg sko som Aja skulle vilja ha men priset va ju ej så kul.
                BIANCO 1700:-



Men såg ju även en snygg på HM till ett mycket bättre pris= Vill ha !!




Denna kläning har jag o är super fin på, rekomenderas i från HM.

Vart sugen på lite mode tips när jag hörde Anette varit i Oslo o shoppat !!!!


TORSDAG KVÄLL :)

Dagen har varit ganska lugn, fast har hunnit med mycket!!!

Va i dag hos svärmor o åt lunch blev baguette med skagenröra från CITY, JÄTTEGOD!!!!



Här sitter Lova o Valle med farmor o lunchar..... GOTT


Sen gick vi på promenad alla i snö yran, Lova hade tur o fick åka bob.

Efter det åkte vi hem för då hade ju kära pappa kommit hem, så barna va så glada♥
Dom längar alltid i slutet av veckan.
Så vi lagade mos, fiskpinnar det va lättast så, det blev även några kaffekoppar.
Fredrik hade ju även överraskning till barnen, det blev några paket.


Glad Lova som fick srap kitt o en barbie med vovve!!!!


Valle va så ivrig o fick bilar så klart o hellikopter :)

På kvällen fick vi besök av kusin Hilda o barnen lekte för fullt, sen var det dags för nattning.
Valle somnade på 2min. även i dag.(Har ju slutat att sova middag)

Nu ska ja umgås lite med min man o så klart har ja pratat med Nettan i dag o bara tre ggr.
Hon hade ju en kanon dag i går, det va hon o Håkan värda♥
Nu står Lova o tjatar, ja hon är vaken hon!! Men ska få se en film nu.
HIGH SCHOOL 3 med svenskt tal, hon har väntat så länge på denna film hon avgudar alla dom filmerna.
Aja med dom är ju såååå bra, mor o dotter lika ha ha !!!!
Får höra i bland av Patrik att ja ej är tonåring längre, men man gör sig ju ej äldre än va man är ha ha !!!
Dom är ju så gulliga i filmen o sångerna är ju toppen.
REKOMENDERAS ATT SE !!!!!!

GOD NIGHT ( Får nog  tjuvtitta lite med Lova på filmen )
KRAMIZ AJA


Fortfarande trött..

Ja känner mig seg idag (verkligen inte van att va ute sent) är det tantvarning då eller??? Skulle gå ut o leka i snön med barnen men det blev det inget av, skärpning Anette! Men hur som haver så gick Cornelia o Clara runt i pyjamas till kl 13,00 och de var ju störtnöjda. Bara spelade spel o lekte.............  tiden går fort o så var det dags för lunch till tjejerna. Själv fick jag iaf städat här idag o tvättat undan. Tvätt är verkligen det tråkigaste av allt när det gäller hemmet. Okej för o sätta på en maskin det kan väl gå, men sen  o Vika o få in det är pyton!!! Men måste bara göras så är det väl för alla..........

Till slut fick jag tummen ur o gjorde oss i ordning, iväg o handla o lämna in böcker på Biblioteket. Tänk att vi ALLTID är sena med det. Då ringde min Man som var på hemväg. Den stackarn har ju inte sovit mer än ett par timmar inatt, så kände i mitt samvete att maten skulle va på bordet så han sedan kunde gå o lägga sig i tid. Det var ju faktiskt för min skull han åkte med hem på Ons natt.

Idag fick det bli Taco paj, den är så lätt att göra o gott!!!
Tänkte ge er receptet på denna!
Pajskal: 4 dl mjöl
                2 tsk bakpulver
               1/2 tsk salt
               50 g margarin ( rumsvarmt )
               1 1/2 dl mjölk
Rör samman allt till en deg o tryck ut i en form.
Stek köttfärs med tacokryddor.
Häll i degskalet.

Rör samman...
                 1 stor burk creme fraiche
                  majonäs( ca 4 msk )
                 3 dl riven ost. ( mozzarella är allra bäst ) Jag brukar slänga i lite extra ost!
Häll detta överst o fördela jämt.
Sedan in i ugnen på 200 grader i ca 20 min.

Lycka till!!!!


Jag garnerar sedan med rödlök o fefferoni!

Denna Paj brukar jag oftare göra med ett lager pesto i botten (stryk ut) stekta kycklingfileér i bitar, ha i dem och soltorkade tomater. Häll lika creme fraiche blandning över o in i ugn. Den är skiiit god men mina barn gillar dock taco smak bättre. Men variation är ju alltid kul!

Medan den stod i ugnen bakade jag o Clara en kladdkaka o hade i bitar av vit choklad. Mums till efterrätt!!!



            Så gjorde jag en sallad till maten!

Nu har jag de minsta i badet o ska få dem i säng. i morgon ska vi med Cornelia o Anton på ute dag i slalom backen. Hoppas vi är piggare då. Men det borde vi va. Håkan sover redan o jag ska inte bli sen jag heller.
Ha en bra kväll Kramizar Nettan
 Fick bli lite frukt kompott till kvällsmat. De tycker det är så mysigt att äta i badet. Ja vad vet jag Aldrig testat. Fniss.........

WOW säger jag bara!

Först när jag gick upp idag var det som tortyr. Hade betalat för o sova kvar. Hade mamma varit här o passat dem hade jag inte åkt hem utan stannat kvar i Oslo. Såna köer ut så vi var hemma först kl 02.00. Men shit va bra det var!!!

AC/DC var grymma, vilken fart alltså. En fullpackad nybygd arena, premiär för dagen. Det var full fart från början till slut, och jag som inte är nått fan av dem hoppade o skrek med i dunk till musiken.  Högt var det. Susade i mina öron ett bra tag efteråt men men det får man tåla. De blandade nya o gamla låtar o Angus strippade på scen...... Jag är helt impad av honom, så gammal o sån energi. Jag var rädd att han skulle få hjärtinfarkt emellanåt. Men han är väl inte som oss dödliga! Han verkligen gav 200 % o svetten rann, körde solonr på gitarr o folk jublade. Snacka om att leva för det man gör.


Extra nummret blev "High way to Hell" o en till som jag inte kan namnet på! Jag har aldrig sett så mycket människor på en o samma plats i hela mitt liv. Så det var kaos när alla skulle ut därifrån!!

Min käre man ville inte släppa iväg mig ensam hem så han följde med så vi kunde bytas av med körningen. Han åkte till jobbet i morse igen, Stackarn!!! Men får väl pyssla om honom ikväll ( lär nog sova det mesta ).

Hela dagen var bra men man hinner ju aldrig så mycket som man tänkt sig. Men det var skönt, vi tog det lugnt o njöt av dagen.

Först åkte jag till Håkans arbetsplats o hämtade upp honom. Ja såå många killar i ett omklädningsrum då är det inte sån lukt o ordning som vi skulle ha det tjejer. När han var nyduschad o klar drog vi in till Oslo city. Gick runt o kollade i butiker. Käkade på en sallads bar där det var superfräscht o gott! Jag tog en sallad med kyckling o givetvis pesto till.

Skorna va inte kvar, va inne i tre Bianco butiker. Men icke sa nicke. Men jag blev inte förvånad. Så några skor blev det inte. Hittade inga alls som föll mig i smaken. ( skulle verkligen vilja ha ett par nya stövletter)
Men fann en söt kofta, armband, linne till Cornelia och en ny chanel foundation. Den kan jag verkligen rekomendera den är bara så bra.

Och givetvis en AC / Dc t-shirt, stod försäljare överallt o sålde sådana. Jag var bara tvungen o ha på mig en kvällen till ära kändes det som. Ska jag på konsert så ska jag verkligen VA med!!!! Here I come........







När vi anlände va kl 18,15. Det bara fylldes på hela tiden men här var det packat senare på kvällen.
 
Det strömmar in folk hela tiden........... Senare var det en fullsatt Telenor arena!


Kort under dagen! Här anländer jag till Håkans jobb, han ska precis hoppa in i duschen.......wopsss a naked man, mine!!



Jag i killarnas omklädnings rum..........


Han var tvungen att fixa ett par saker innan vi kunde sticka.........



Snygg sko på Bianco, but No! Kommer inte använda. Men det var deffintitivt en Aja sko......



Snygg mössa, ska ha en sån men denna var dock för stor..........


Den goda lunchen ( önskar det fanns mer av sånt här hemma o välja bland )
 

Blev dock inte så mycket shopping men här är det jag fick med hem iaf, blir väl snart nån ny tur somewhere!


Ja så nu är man hemma igen o har en hel del att fixa med. Ska ta lite jobb nu o sen får jag ägna mig åt mina barn.
Ska ringa Aja också o Rapportera om gårdagen. Har inte pratat med henne sen i går morse o det är ovanligt lång tid sen....

Ha en underbar dag.
Pyss o Kram Nettan


TORSDAG MORGON.....

Gud va fort veckorna går det bara rullar på.
Vaknade i morse med att det snöade för fullt.(inte kul)

Trött va ja också för Valle har små vaknat hela natten o skrikit att vi ska hämta Lova!!!!
Det va väl någon dröm han hade, men sen vaknade dom båda kl 07.15 o va så pigga med ett gott humör.
Nu har vi ätit frukost.
Valle som gillar välling  än fick det o Lova fick nutella smörgås,inte så nyttigt men hon äter då i alla fall.
Själv har ja tagit grönt te har fastnat för det nu. Ska ju va hälsosamt !!!!!!

Täningsvärken är värre i dag inte kul kan knappt sitta ner, så det känns att ja tränat i alla fall :))
Nu  ska ja hoppa i duschen o piggna till lite, idag är ju en ledig dag. SKÖNT!!!!
Passa på att bara va o sen kommer min man hem i kväll, det ska bli skönt.........

VI HÖRS SEN KRAMIZ AJA ♥


                                      
                       Mor o dotter lika tokiga !!!!!!!!!                    


TRÄNINGSVÄRK!!!!!

Japp som rubriken så har ja det!!!!
Det va inte så farligt i morse, men nu i kväll kan inte ens skratta det känns i hela magen. Ja man kan säga att ja är öm i hela kroppen ha ha .....
Kommer nog sova gott i kväll.

Nu är ju Nettan på AC/DC hoppas hon har en trevlig kväll, fullt  ös tänker jag.
Vi får väl se bilder där i från i morgon hoppas ja, jag väntar kul!!!!!!

Skulle ju ha skrivit tidigare men som vanligt är Ajas dag= fullt ös ♥
Jag o Valle va på stan förut o lämna in cd skiva med 240 kort som ska framkallas, det blir kul att få sen.
Då har ja fullt upp o sätta in i album för det är ett måste för mig, har bara typ 20 st album.
Men det är ju det enda man har sen som minne, kort är ju perfekt att se tillbaka på.
Speciellt på barna som utvecklas hela tiden.
Blev även en fika på stan med Ylva som är Valles lek kamrat tror han i alla fall.

Hämta Lova på dagis hem en snabbis o packa bad kläder, sen bar det i väg på simskola hon älskar det.
Även Valle bada där för fullt o va jätte duktig, kul att se.
2 timmar där sen va alla helt slut o det blev dusch, bastu. Väl hemma sen somna Valle på två minuter.
Lova som är en piggelina är vaken än men blir nog natten snart för henne med.

Nu ska det bli lite nyttigare kvällsmat o inte en fika ha ha...


Vilken goding som badar han som varit så rädd för vatten, lilla Valle
väntar på syrran när hon är på simskola


KRAMIZ TILL ALLA FRÅN MIG AJA!!!!!!!!!!!!!!!!


Nettan på gång...

Japp då är man klar för o dra iväg då, lie sen som vanligt. Men men thats me!! Var bara tvungen o köpa ett par nya jeans (hade inga jag ville ha idag ) och innan jag stack hem igår köpte jag med mig ett par i snygg tvätt. Tog min vanliga stl, och upptäckte nu när jag klädde på mig att de var jäkligt trånga, SHIT alltså!! Tight fit low waist stod det på dem. Så nu kan jag inte äta nått idag med risk för att jeansen ska spricka, ha ha . Men det kanske är skit bra om jag typ bor i de här en till två veckor. Så kanske jag kan gå ner ett par kilo! Ja ja känner jag mig rätt så kommer jag ändå att stoppa i mig en massa gott under dagen. Problem med karaktären. Så här ser jag ut inpressad i nya jeans.....
  



   Men nu ska jag dra o njuta av hela dagen, ska bli sååå kul o komma iväg. kameran tar jag med o hoppas få lite kort jag kan lägga ut i morgon. Ha en super bra dag Kramizar Nettan :-))

LITE NYARE HIT........


Morgon music!!!


"TISDAG KVÄLL"

Ja det kan man säga att det är nu!!!!

Har haft min pärla Patrik här i dag (kusin till Fredrik).
Han hjälper mig alltid i nöden o har fixat nu så ja kan lägga ut klipp från You Tube. Det va super bra så jag var ju tvungen att testa o det funka. JIPPI......

Ja gjorde det Yes Yes !!!
 Jag kom i väg o träna i en o halv timma, det är inte sant. Jo det är det föresten o jag är helt slut!!!!
Trodde jag skulle dö,så i morgon kommer jag nog ej kunna gå.(kul,kul)
 Själv klart va Aja ej i tid o kom in typ en minut i åtta, där stod 30st utspridda i den lilla gympasalen. Det va bara att le o gilla läget hamna så klart längst fram. Jag ville ju ej va sämre än dom andra så ja kämpa.
 Värst av allt va ju att alla bakom mig skulle ju se om ja ej orkade så det va bara att hålla ut. Men det va tufft så det kändes som ja fick andnöd, men det är ju så gott efter o det va väl behövligt för mig.
 Så nu har ja en dag till i veckan med en aktivitet kom ja på, men den är ju till mig själv då.

 AJA`S VECKA:   Mån = Lova gympa
                              Tis = Aja gympa
                              Ons = Lova sim skolan
                              Tor = LEDIG
                              Fre = LEDIG
                              Lör = Lova Funky Kid´s
                             Sön = Familje dag (Då hela familjen ska göra nått)

JA som ni ser är det fullt upp, o folk frågar va jag gör som ej jobbar ja det får ni ju reda på nu om ni läser min blogg.
HA ha!!!!

Nu ska ja ta mig en dusch, känner mig ej så hot nu... Sen ska nog John Blund komma.
 Prata ju även med Nettan i kväll o skratta som vanligt, det är ej många som förstår oss ha ha men kul har vi!!!!

                                                         ♥ KRAMIZ AJA ♥

Har ni sett Aja spela guitar hero??



Kände ni igen mig? Ha ha ha

Aja låt !!!!!!


Hoppsan!!

Ja hoppsan kan man säga, fick ett telefon samtal från mamma. Hon ligger i magsjukan, INTE KUL! Hon sa hon kunde komma till morgonen " är nog piggare då " Men NEJ TACK!! Jag är livrädd att barnen ska få den skiten det är absolut det värsta jag vet! (ja av lite lättare slag alltså) Så nu blir det till att leta barnvakt. Annars har jag fått förfrågningar om att det finns de som är mer än villiga att ta över min biljett. Men detta måste bara fixas.............

Annars har dagen varit som vanligt, har ju haft Stina med idag också ( vår söta prao ) Hon fick modella lite idag på em när vi gjort klart det mesta. Hon är kanon duktig o fort går det också. Kul att se ungdommar som är villiga att jobba o framför allt tycker det är kul. Då kan man
komma långt med bara det!  Plåtade henne i några nya styles!
Håll till godo.........     

 Och Vero Moda modellen i nya klänningen för endast 299,95                                                                                          


Till Middag fick det bli Kycklingfilé fylld med pesto (som jag älskar) och soltorkade tomater o massa mozzarella, till det pasta som jag blandar i grädde med fyra sorters pepparost. Krämigt o gott. serveras med sallad. Mumseli mums!!!!

  

Cornelia o Clara har kusin Rebecka här, de klär ut o sminkar varann. har haft en uppvisningsdans för mig också.


Nej nu får jag kolla barnvakt o sedan ta en prommis. Drar till stan tomorrow, förhoppningsvis..........
Men vi hörs till morgonen.
Kramizar Nettan

TISDAG!!!!

Aja här va tur jag har, i morse när ja skulle skriva bröt dom strömmen.Skulle koppla in en elmätare,så jag o Valle fick ta oss en tur .
Vi lämnade Lova i morse på dagis o va uppe i ganska god tid så det va inge stress ialla fall. (skönt)
Sen har telefonen gått varm i dag alla har ringt känns det som.
Har även pratat med Nettan så klart, det hinner man alltid.
Såg ju kläderna hon lagt ut, den rosa där det va en AJA KLÄNNING det så den måste ja bara pröva när den kommer.

Nu är det ovanligt lugnt här, Lova är hos en kompis o Valle ser på Musse o min man jobbar borta.
Annars brukar det vara fullt hus här ,ibland är det som ett öppet café!!!!!!
Ska ju försöka träna nu kl 19.00 det känns som om det är dags nu, men kommer väl vara helt slut efter passet.
Träffa  även kusin Hilda o Åsa o vi fika med kaffe o grov tonfisksmörgås.
Fick ju åka till dom eftersom ja ej hade ström  o kaffe är ju ett måste !!!
 
Idag har det varit en Mamma o Valle dag med mys o lek. Han vill hämta Lova nu så vi får väl göra det snart.




Så här kan det se ut en dag på öppnaförskolan Lova spelar piano, Valle har fullt upp!!!!


Valle redo för motorcykel tur..........


Mamma o Valle redo för en tur ut med Nemo


Chihuahuan våran. Lilla Nemo i snön!!!!



Aja redo en tur till stan o köpa något lätt när srömmen dog i dag!!!!!


Goood morning!

God morgon. Va skönt det är att komma upp o ha en stund för sig själv, även om jag är som halvdöd när jag kliver in i duschen. Men nu är jag " fit for fight". Kollade in lite nyheter som anländer till jobbet soon...

                    
Så kul med all vår som dimper in. Det kommer massa godbitar!  Enjoy!

Ja nu har vi käkat frukost allihop o jag ska köra barn till skolan. Blir lite si o så så på morgonen med bloggandet. man börjar o sen får man göra nått annat emellanåt. Men fick dit lite bilder på nyheter iaf. Slutar 15.00 idag. Skönt o komma hem i tid. Min kära mor kommer i kväll. Ska ju passa barnen när jag åker till Oslo i morgon. Ska bli så kul o komma iväg...

Ja men då hörs vi senare
Ha dä gött, Kramizar Nettan ♥♥


"MÅNDAG KVÄLL "

Ja då va det kvällen redan, sitter o bloggar dricker grönt te o har tänt levande ljus.
Det gör mig lugn o ja njuter skulle helst vilja tända över allt.
Min älskling har sagt att det snart brinner upp här för ja tänder både högt å lågt, ja tänder o han blåser ha ha !!!
Lysnar även på Jordin Sparks `"TATTO" den är ju så bra !!!

Barnen sover o det har varit full fart som vanligt men va vore livet utan dom små sötisarna♥
Prata med Nettan förut o vi är ju bara så ... ibland ha ha . Men vi tycker ju båda att det är bra vi bloggar för då behöver vi ju ej berätta i telefon för varandra va vi gör varje dag.
Då kan vi prata om annat roligt i stället. TOPPEN!!!
Vi är så lika o känner varandra innan o utan till, när vi träffas så bara är vi o är oss själva. Man blir alltid så glad med Nettan o barnen, fast det är ju inte alltid lika Glammigt som vi önskar.
I bland blir det huller om buller o barnen leker o tjatar ja ni vet säkert o dom är ju kusiner å dom älskar att träffas!!!!

Ja ja vi får se nu hur den här veckan blir med allt fikande, ska försöka dra ner på det lite ha ha .
Ni som läser våran blogg måste tro ja bara lever på sötsaker, fast det va ju nästan sant ha ha .
Det är inte alla som bakar flera gånger i veckan o fikar nästan varje dag!!!
Men ja kan va ganska nyttig
o i morgon har ja tänkt att träna .



Ja så här kan det också se ut hemma hos Aja, nyttigt ha ha !!!!!!


Föresten bilden som ja skulle lägga ut i går kommer här i stället.


Det va det här ja menade i går  vore ej fel att se ut så till sommaren !!!!
Heidi Klum i bikini ....

Nu blir det sängen KRAMIZ AJA



Hello again!

Ja då sitter jag här igen, men tycker att det är väldigt kul. Annars skulle jag inte göra det så klart, hi hi!!

Måste bara berätta en sak jag hörde på Vakna i morse. Beatrice från Expressen va där, hon är ju vimmelreporter bland melodifestivalartisterna. En av medlemmarna i bandet HEAT hade hon snackat med efter sändningen. Han tyckte det skulle bli skönt att komma hem o få ligga i sin egen säng och ligga med sin egen tjej, hmmmmmmmmm. Hade jag varit hans tjej hade jag nog inte varit det idag.  Men nu kan vi väl hoppas för deras skull, framför allt hans att det inte riktigt va så han menade. Eller kan det ha varit det. Ja, jag förstår väl kanske inte hur det funkar när ett " Rockband " är ute på vift! Nog om det!

Har haft med mig en prao elev på jobbet idag så söt o duktig! Annars har dagen varit som vanligt. Har precis varit ute o gått med min goa dotter. Så nu ska det bli kvällsmat o få barnen i säng. Min man skulle också komma hem idag, fick precis sms att han är hemma vid 21. Han sover inte så bra i stugan de har på jobbet. Fyra killar och Håkan som är känslig för lukt o ljud, ja förstår då att han vill hem till sin egen säng, Och mig förstås. Ha ha...

Good Night sweeties. Kramizar Nettan.

Jag o Amanda på kvällspromenad!                         

GOD MORGON!!!!

Hej alla mina vänner!!!

Idag va ja så trött när ja gick upp, ögonen var t.o.m. svullna inte kul.
Men nu har ja druckit några koppar kaffe så ja har piggnat till.
Lova va pigg hon som hon oftast är och Valle kom upp just nu, sitter i pappas knä o vaknar till!!!
Idag är det kallt o det kommer snö här i Värmland. Nu ska vi på Öppna förskolan, sen får vi se va vi hittar på idag.
Aja brukar ju komma på något, Lova har gympa i em. kom ja g på.

Kanske ska baka något gått , ja älskar att baka o Lova med !!!!!




Så här kan det se ut när vi bakar hemma en i dag !!!!!

  ♥VI HÖRS SENARE KRAMIZ AJA !!!!!!


Ny vecka!

Ja då är det Måndag igen. Har kört tre skolbarn till skolan, snöar ute! Härligt att det kan va lite vinter o inte detta himla jobbiga slasket som " brukar " va i denna del av detta avlånga land. Njut medan vi kan och ännu bättre våren är på G........

Igår va en väldigt vanlig dag, lite tråkigt också. Man vi var iaf ute en sväng på isen. Cornelia lärde sig köra fyrhjulingen själv ( 110 kubikare ) Men när hon väl kommit igång var jag lite smått nervös ( får inte visa, får inte visa ) Jag är ju Glad om hon har självförtroende o inte är rädd. Men hon blev lite väl tuff damen... Sladdade o körde lååångt bort o fort skulle det gå med. Hon var hur nöjd som helst, och allt gick ju bra. Ja! förutom att hon var nära o köra på lillasyster, hmmm.

Väl inne var det till o laga middag, alla jättehungriga. Snabbt på med ris o slängde ihop en köttgryta. Em ägnades åt att städa ihop här hemma ( liksom hemma hos Aja ) Ja det är skönt att det är något sådär iordning när Mån är här.

Clara vaknade när Håkan skulle åka i morse ( kl 04,45 ) Hon var så söt, hon bara slår upp ögopnen o säger." Kör försiktigt Pappa " Ja undrar vart hon har hört detta nån gång, ha ha!

Denna veckan är det ju AC/DC konsert, undrar vad jag kommer tycka om detta. men lovar ska ge en rapport om det senare.

Nu ska vi iväg på jobb o dagis. Ha en underbar dag alla ni o Kramizar Från Nettan :-)
PS. Ska ringa min kära sis Aja på väg till jobbet!! DS

STÄD DAG :( :(

Idag har det varit en städ dag, är helt slut nu.
Rensat barn kläder o leksaker sånt som tar sådan tid.
Möblerat om på Valles rum fixat o ordanat med det mesta. Det är tråkit men skönt när det väl är borta.
Helt otroligt båda barnen sov 20.30 i dag o det händer ej ofta kan ja säga, dom var slitna efter helgen.
Nu ska ja ta ett ryck o köra det sista, sen ska jag o Fredrik se en film som vi säger typ varje kväll!!!!!
Jag tror även ja ska ta lite chips o dipp, ja rullar nog fram snart om ja fortsätter så här ha ha !!!
Alla bara pratar om vikt nu o beach 2009, ja visst vore det kul om man vore perfekt till sommaren men så
säger jag varje sommar ha ha ....
Men gott är det att leva o äta lite annars vore det allt tråkit.
Ja ja då var det måndag i morgon o får börja dagen med lite lek på Öppnaförskolan.

 VI HÖRS I MORGON KRAM AJA


Ps. Skulle ha lagt ut bild men bloggen krånglar ni får se den i morgon ds.


15 Februari

Japp helt klart så va andra omgången av melodifestivalen bättre. Men var lite kluven vilken jag skulle rösta på. Stod mellen Lili & Sussie eller Måns. Cornelia avgjorde och det fick bli Måns som fick våra röster. Och det var ju tur för vår lilla tjej på 6 år vill absolut ha rätt o vinna i allt. Och hade vi då röstat på nån som inte gick till final hade det inte varit så KUL!!  Efter detta somnade våra små sessor o vi halvsåg på nån film som hette " The perfect man " Va såådär! och nån perfekt man finns det väl ändå inte , eller???? Fniss, fniss.....

Ja har varit ute på morgonen o tagit en promenad med Ebba. Madeleine ska hämta henne snart. Hoppades att solen skulle kika igenom idag också men vill inte riktigt. Men det får bli lite utedag ändå.

I present igår fick Cornelia o Clara varsitt linne med trosa o en liten väska ( de älskar väskor, smycken o krims krams ) Men det gör väl de flesta flickor i den åldern.
Så Här fina var de iaf i nya kvällsutstyrseln...   

Utedag igår .......                     Tog även ett kort på semlorna jag bakade

igår, det var ett jättelätt recept o ska nog prova nån gång att göra smletårta av degen...

  Ha en bra Söndag! Kramizar Nettan

Hur ska man hinna allt????

Ja nu är det natten igen, ja fattar inte hur bara tiden rinner i väg....... Känner mig ganska trött nu somnade typ halv två i natt o vaknade halv sju i morse o kunde ej sova pga. förskyldningen.
Hela dagen har gått o det har varit fullt upp hela tiden. Lova har haft kompis o vi har haft massa besök av släkt o vänner hela kvällen. Men kul, ja är ju ganska social !!!!!!
Det har blivit mycke kaffe o fika i dag (det kan man ju säga)!!!!!


 Måste bara  visa våra bakelser vi åt idag, har ej bakat är i från Nordells.
Super goda o super fina!!!!!!!!


Och en fin liten hjärttårta som Lova beställde.


Det var ett fullt fika bord i dag med massa hjärtan!!!!!!


Sen kom också söta kusin Hilda hit, så klart hon fick en liten present♥

Så idag har ja haft fullt hus hela dagen, med lek o spring. Det är trevligt men nu känns det att man är sliten.
Barnen o Fredrik har somnat som en stock o hundarna med ha ha , bara ja kvar nu.

GOD NATTI KRAM AJA


Både ja o Valle va trötta i kväll,
när hela dagen varit fullt ös!!!!

Vilken underbar dag!

Har precis haft svärföräldrarna o Håkans syster med familj på besök. Fikade av de gjorda semlorna för dagen, de blev kanon. Vilken receptbok alltså.

Var ute hela dagen i det vackra vädret. En fin vinterdag i Sverige är det inte mycket som slår. Tyvärr är det alldeles för få av dessa underbara dar. Men jag njöt av varje minut o blickade åt solen. Barnen var nöjda o glada o åkte scooter o fyrhjuling. Även busade med Ebba i snön.

Nu ska jag o de minsta åter ta en promenad med Ebba så hon får kissa. Sedan blir det filé o klyftpotatis. Brukar fylla filén med något gott, får väl se vad vi kan finna i kylen. Potatisen bara skärs i klyftor o strör flingsalt o örter över plus lite olja. Det får bli kvällens mat med sallad till.  Gott!! Sen får vi väl ge melodifestivalen en ny chans, tyckte tyvärr att förra helgen var kass. Rörigt o dåligt. Men får se om dagens program har mer att erbjuda.

Min dag har varit sååå bra som jag hoppats på och det vackra vädret gör mig på gott humör. ( älskar verkligen sol ) Amanda tyckte jag blev tjatig idag som typ upprepade alldeles för många gånger. " Vilket väder alltså "  Men det har jag ju lärt mig att tonårsmorsor är tjatiga..... Men hur som helst så kan vi prata om allt o det är skönt.

Nej nu får jag ta med mig Corenlia o Clara ut, de hoppar runt omkring mig o skriker så jag blir väl döv på cupen. Men ha en bra o trevlig kväll alla. Många kramar Nettan :-)

Hjärtan,Hjärtan,Hjärtan!!!!!

Våran morgon va lugn o mysig men blev ej så fixat med frukosten som Nettan hade!!!!
Synd att vi ej va där ha ha ha !!!!
Själv drack ja kaffe o gelehjärtan till frukost barnen fick lite presenter o Lova hade fixat till både mamma o pappa (gulligt) o ritat o skrivit ett kort till hela familjen.
Sen bar det i väg till stan en liten runda, in på Galerix där Miranda björnen va i dag o dela ut presenter!!!!!!!
Jag fick en ros o Lova o Valle ett litet paket så dom va såååå nöjda.
Efter det skulle Lova dansa på Funky Kids som hon har varje lördag.
I dag ska det bli en mysig familje dag med lite tacos o hjärtan bakelse o en liten hjärt tårta MUMS!!!
Alltså lite fika som Aja brukar ha!!!!

                                                  
                                                   Så här såg det ut i morse när Lova o Valle överraskade Pappa !!!!

                                                  
                                                   Här är Pappas nalle som Lova valde ut, det var det som fanns i paketet
                                                                                               från  Galerix !!!♥

                                                                                        
                                                    Även jag fick ju en Nalle där det stod Världens bästa Mamma
                                                                                                   GULLIGT!!!!!

                                                     
                                                     Även barnen fick ju lite smått o gott av mamma o pappa ♥


                                                   
                                                         Här är besöket på Galerix med Miranda Nallen Super söt!!!!!!!


Nu fick vi besök av Faster Jejje o Alex :) o så har ja försökt skicka en hälsning till släkt o vänner på Alla ♥ dag!!!
                                                              Hoppas ja ej glömt någon ( tur ja skickar gratis sms)

                                                                   VI HÖRS SENARE KRAMIZAR AJA !!!!


Loveday på valentine

Älskar verkligen när allesammans är hemma o vi äter frukost ihop ( det är bara på helgen det händer, de som läser vår blogg vet hur mina veckofrukostar ser ut ) Så detta är bara sååå mysigt!!!
      Vi gav varann Alla hjärtans dag presenter! Cornelia hade gjort ett jättefint kort dagen till ära som var till mamma o pappa. Gulligt Va? Alla var näjda med sina presenter. ( Lucky me )

Av min underbara man fick jag det jag så länge önkat " Leilas bakbok " ( Aja har en o den är bara så mysig ) Den ska verkligen få sin egen plats på hyllan i köket.
           Har redan satt en deg o ska baka semlor innan vi går ut. Har lovat Cornelia o Clara att de ska få göra sin egen sedan.

Söta Madeleine o hennes goa dotter Wilma var här o lämnade Ebba . 


Nu får allesammans ha en underbar Alla   Dag !!! Det ska jag ha Kramizar Nettan :-)      
 

Mina sötisar

Blir en lika fin dag idag, Härligt! Förutom mina fyra så har jag två bonusbarn Elin o Erik. Elin är 15 år o har kille så henne ser vi inte så ofta o ibland är även killen med. Men just igår så kom hon själv o Cornelia som avgudar sin storasyster va supernöjd över att hon fick sova brevid Elin.
Så här söta va de när det var sovdags... GULLUNGAR


Och de andra prinsessorna låg o såg på en film, Amanda ( min största ) och Clara ( den minsta )
Söta va!!!


...som mamma så blir man väldigt lycklig av o se alla syskonen ha det så mysigt. Och tro mig så här är det inte jämt!!

Blev iaf en lugn kväll. Jag låg o läste, några såg på film o Håkan Let´s dance.
Kramizar Nettan


ALLA HJÄRTANS DAG!!!!

                                                                    
                                                                       
                                                              HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG
                                                      
                                                                     KRAMIZAR AJA O NETTAN

Aja`s fredags kväll

JA håller med Nettan skönt det är helgen, veckan har gått fort med tanke på att vi varit sjuka.
Valle o jag kom ej ut idag blev besök av släkt i stället, så det blev kaffe o fika i dag med.
Sen blev det lite helg handling o barnen fick välja en varsin film o Lova valde så klart en jul film med
Musse o hans vänner. Tyckte det kändes som man lagt julen bakom sig men men!!!!

Sen kom svärmor på besök då var barnen glada (farmor är ju bäst) o hon bjöd oss på mat i kväll TOPPEN!!!!!
Så då slapp jag laga mat skönt, maten va toppen fläskfile gryta, klyftpotatis o vitlöksbröd.
Sen va det bara att åka hem o sätta sig i soffan o se Let´s Dance som hela familjen gillar.
Dom är ju duktiga att dansa o Lova blir påverkad o dansar för fullt.
Så nu blir det nog en film kanske en skräck, nej dagen har gått bra så vi får avsluta med en komedi film!!!
Det va ju tur att det blev en lugn fredag den trettonde.

SOV GOTT ALLA KRAMIZAR AJA 


                   
                        Så här såg det ut kl 20.45 i soffan, far o son lika.
                                   Det blev verkligen en lugn kväll!!!!!!!!! 


                   
                   Men vår söta Lova är som en piggelina i kväll !!!!!!♥



HOT LIPS

                                                    

                               Ville tipsa er om ett vår läpp glans från LANCOME
                                JUCIE TUBES I ROSA o glitter som ja bara älskar!!!!



                                                   
                                            
                                                 Perfekt när solen skiner

Fredag kväll!

Åhhh va skönt det ska bli att vara ledig i morgon, ska ha en riktig utedag o sedan laga en smarrig middag . Det är ju så härligt ute nu när vårsolen kikar fram. Ja det blev ingen spelkväll hos Aja o brorsan. När jag slutade var det handling som gällde o väl hemma så är barnen ute o leker. Så kändes som att det blev för sent. Nu har de små badat o vi väntar på pappsen som är o köper pizza ( ja kanske inte världens roligaste eller nyttigaste men alla var helt slut, så att börja med middag nu kändes inte så vidare kul ) 

Har fått tag på presenter till mina kära nu iaf, men kan ju inte avslöja förränn i morgon vad som är i paketen. Men vi hade fått ett kort av mamma idag med posten o jag blev så himla glad. Sånt betyder mycket för mig. En litet kort kan betyda så mycket mer än dyra presenter. Min mamma är en väldigt " busy " kvinna i sina bästa år, så henne ser vi inte så ofta men desto roligare när hon väl kommer hit, hmmm om hon nu kommer. Kan ju faktiskt gå oroväckande länge ibland. Ha ha ha nu kommer hon få dåligt samvete när hon läser detta.

Ja detta med bloggandet är ju så bra för alla. Ska säga till mor o far o hela Släkten att de kan gå in o läsa om mitt liv här. Eftersom vi så sällan träffas. Nej skämt åsido det är ju hemskt egentligen att det ska va så dåligt med tid. Måste skärpa mig, det är typ 100 st jag känner jag ska hälsa på, det lär jag ju inte hinna men kanske kan börja nånstans.  Till mamma Tusen Tack för det gulliga kortet. Du är BÄST o vi älskar dig. Puss o Kram din dotter Nettan :-))

Köpte en ny fim till barnen " snow buddies " tror jag den hette. Så ni får det bli käk o sedan lite mys. Ska sova läääänge till morgonen. Ända till åtta, då brukar det va full fart på barnen! I morgon ska vi passa en underbar hund som heter Ebba. Alla väntar så, hon är hur snäll som helst. Hennes Matte Madeleine ska jobba o vi ställer gärna upp eller rättare sagt tigger om att få ha henne.

Här är presenterna jag fixat idag...


Och här är det fina kortet från mamma.....



Trevlig Fredag kväll till er ALLA Kramizar Nettan :-)


JA O FREDAG DEN TRETTONDE!!!!

Ja det sägs ju vara en tur dag det för endel, hoppas det är även för mig!!!!!
Annars har det varit en vanlig morgon med kaffe o jag som Nettan gillar ju Vakna med the Voice på 5:an.
Super skönt gäng som är sig själva!!!!
Nu blir det att fixa allt hemma o har pratat i telefon med min mormor o morfar, så blir det väl mamma sen.
Det pratas en hel del i telefonen här, har förstås pratat med Nettan idag också.
Dom kanske ska komma i kväll????
Lova är på dagis, så ja g o lilla Valle ska bege oss ut en sväng o busa i snön ett tag.
Om han vill?? Har en trött o arg Valle nu som somnade 22.30 igår o vaknade 08.30 i dag.
Har ju även ett tvätt hög som väntar på mig.........:) , sen ska ja även bokföra i Fredriks firma som ja gör varje månad.

Så denna Fredag kommer att gå fort har ju lite att göra.Sen får det bli en mys kväll med lite mat,smått o gott med min älskade familj som betyder allt för mig!!!!!!!♥

Va rädd om er i dag nu med tanke på dagen !!!
KRAM AJA


Äntligen Fredag

Ja va skönt att det är fredag snart helgen.... jiiihooo! Ska bli så skönt att vara ledig o bara mysa med min familj!. Såg som vanligt på Vakna i morse o käkade frufost framför tv´n, mumsigt! Men en sak man kan undra över, på första sidan i expressen så är det Laila Bagges rumpa ( och nu inget fel på denna ) för snygg är hon. MEN finns det verkligen inget viktigare att skriva om än vad som händer i Let´s dance???

Igår var Aja med barn o hälsade på mig på jobbet, alltid lika kul :-) Och Imorgon är det Valentines day så jag måste fixa presenter IDAG!!!!

Idag ska jag jobba med Louise min kära kollega ( en stor till gång på jobbet ) Hoppas det blir full fart idag!



Min make är ledig Fredagar så han o Cornelia o Clara ska ta en utedag, tror de ska köra snöscooter. Lite avis, jag vill också va med, men vi får ta det under helgen.

Hoppas ni alla får en helt underbar dag....  Så här ska jag se ut på jobbet idag! Vår nya top som jag gillar skarpt. Leopard mönster o kostar endast 199,95
.... och vår älskade lilla Clara fortfarnde i nattlinne!

Bye bye Nettan....

Nattpasset!!!!!

Får skriva nu, barnen sover o allt är frid o fröjd nu. Det är inte bara glamor att vara småbarns föräldrar.
Idag fick det bli kvällsmat i sängen o tv bio det va lugnast så.
Sen somnade dom så nöjda.
Ja o Fredrik hade tänkt mysa med en film men oj va kl. går så det får vi skjuta på till en annan kväll.
Nu ska ja passa på att läsa lite så hörs vi till morgonen o hoppas ja är helt pigg då.
KRAMIZAR AJA
P:S så här såg det ut när ja kom hem från besöket hos Nettan o min man fick plåta mig D:S


Det blev att en full kasse med kläder från Vero Moda !!!!!


Nettan`s tips


Korall Tunika o Jeans väst o massa snygga jeans


Jeans västen o en vit söt topp !!! Nettan passar på att fota mig

Besök hos Nettan !!!!!

Nu äntligen funkar bloggen har krånglat i dag :(
Morgonen började som vanligt med frukost, göra i ordning barnen o städa lite.
Sen funderade ju jag vad vi skulle hitta på idag, vi hade ju inge dagis o inga aktiviteter idag.
Prata med Nettan på morgonen o ja blev sugen på att hälsa på henne i butiken o barnen ville det dom med.♥
Så det vart en trevlig liten tur till Töckfors!!!!

                                             Nu äntligen satt ja o barnen i bilen.......

Väl framme mötes vi av en glad, fräsch Nettan o en super fin butik. Ja passade på att pröva lite kläder, men det va ej så lätt. Barnen ville ha glass, dricka, det va blöjbyte o leksaksaffären (ligger mittemot) . Så det va full show.

Här är vi framme o överraskar Nettan o hennes fina butik!!!!!


Här prövar ja en ny tunika med rosa o små blommigt. SNYGG
Den köpte jag faktiskt!!!


Här fotograferar Lova, så klart mig o Nettan i varsin tunika !!!!!
Kram på dig Nettan !!!♥



Ett glatt besök med Nettan i dag!!!!!


Sen pröva ja en skit snygg jeans väst, som också blev min sen!!!!

Här ser ni en snygg tunika i korall !!!!

Det blev många ombyte men kul var det eftersom både ja o Nettan brinner för mode !!!!!


Jag har fullt upp med klädbyten!!!!!


Tillslut stod mina trollungar Lova o Valle modeller i fönstret♥

Sen va det bara att ge sig hemåt igen, såklart somnade barnen i bilen o det har varit full rulle i kväll.
Men i dag va det inge kul att skriva, bloggen krånglar hela tiden men, ni fick ett inlägg i alla fall.
Jag o Nettan har haft en super dag o kul att se i VERO MODA butiken!!!
Nu blir det sängen, GODNATT PÅ ER MÅNGA KRAMAR AJA O NETTAN!!!!!!!


fel på bloggen

Allt funkar tyvärr inte så bra, sorry, sorry. Återkommer så snart det funkar // Aja o Nettan

Torsdag morgon...

Ja då är det Torsdag o idag kommer min kära hem ( han jobbar i Norge och ligger borta mån- tor så idag väntar alla på mannen i huset) det positiva med att han jobbar borta är ju att man längtar så o verkligen förstår vad jag älskar denna man. min livskamrat. Puss på dig älskling! ( Detta med att jag har börjat blogga är ju så käckt för honom med, han kan ju varje dag gå in o se vad som hänt med oss under dagen o se lite bilder på våra sötisar ) Bra va!!!

Nej nu ska man snart iväg igen, jobb som väntar. Amanda är på väg till Valfjället lite väl kallt idag men får hoppas det blir en fin dag.

Min älskade stjärnfotograf får ställa upp o ta lite kort emellanåt, hon verkligen älskar kameran. Ibland har hon fått gå loss själv med den o det blir mest de otroliga bilder. Kul o ha. Men idag fick hon plåta mamma....så här ska min dresscode va idag!            
     


Också min söta Clara.... Fotografen!



Min lillasyster Jennie ska ha barn i Maj ( sitt första ) och det ska bli så kul. Jag längtar så jag med. Fann ett så fint kort på henne som jag måste visa. Hon är så snyggt gravid. Älskar dig gumman Puss från storasyster



Ja ha en underbar dag allihop o Till dig Aja min kära sis, hoppas du mår bättre idag. Vi hörs som vanligt senare o försök ta en lugn hemmadag. Krama barnen från faster Nettan. Saknar er, nu har det gått alldeles för länge. Vi kan väl se om det blir någon spelkväll på Fredag. Kram kram
och till ALLA kramizar Nettan...

" Så Va AJA´s Dag "

Hello här är ja pigg o gla !!!!  Ja det vet ja ej riktigt om man kan säga men. 
Prata med min mamma förut som bor i Sundsvall 60 mil från mig, hon undra om ja ej bara kunde va lite tyst o ta det lite lugnt. Ja ja tänkte ja o hoppas förskyldnigen släppt i morgon.

Förmiddagen vart lugn, men sen åkte hela familjen in till stan o fika = mysigt
Efter det blev det en runda på stan o ja fann självklart lite Alla Hjärtans Dag  presenter.
Till mina sötisar o min man 

                                                     

                                                       Så här fina paket fick jag från Gallerix!!  Kan ju ej avslöja va det är i så det får 
                                                        veta på lödag. Nu blev ni nyfikna !!!!!


                       Sedan blev det en liten tur till Lindex o Lova fann sig en cool klänning o jag fann en söt klänning.
                       Sist blev det Kapphal där Lova fick jeans det behövde hon verkligen o två toppar.
                       Så det blev en liten mysig shopping dag.




                                                    

                                                     Här är jag redo för en liten runda på stan .........

                                                
                                                    
                            Väl hemma sen blev det lite lätt mat o lite bad för barna. 
                            Jag är chockad för jag har haft en två åring
                            som vägrat att badat.
                            Skrikit så fort han sett vatten men nu i måndags släppte allt o han har badat
                            varje dag nu jippi !!!!!!!
                                                      
                                                    
                                                        Här är ett bild bevis !!!!!!!

                 Men nu ska ja ta kvällen sitter o njuter med levande ljus på bordet o får en stund för mig själv.
                 Prata så klart med min kära Nettan förut, ja fattar ju ej hur hon hinner allt vilken "girl" hon är .
                 Vi har ju ej träffats denna vecka o det brukar vi alltid göra, vi får se om det blir en dag under 
                 helgen.  
           
                                                         NEJ NU FÅR DET BLI KVÄLLEN KRAM FRÅN MIG
                                                                                      AJA♥


Nettans dag!

Vaknade faktiskt före kl ringde i morse o var pigg, härligt!  När jag duschat sitter jag alltid o äter frukost o ser på Vakna med the voice. Så härligt o min egentid!  Gillar det programmet starkt. Sedan är det till att väcka barn, fram med frukost o göra dem i ordning. Idag började jag lite tidigare så det blev att alla skulle iväg samtidigt.

Dagen på jobbet gick fort, fullt upp som vanligt. Vi gjorde om i butiken idag o det är alltid kul.

Slutade tre då skulle det handlas, hämta barn och hem o laga mat. Amanda har friluftsdag i morgon ( ska åka slalom hela dan ) . Hoppas de får en lika fin dag som idag. Så matsäck till henne ( sallad som alltid )

 Fröken Amanda läser franska o samlar därför in pengar till en Paris resa i nian. Kommer nog bli så kul. Men det ska bakas var tredje vecka som de sedan säljer utanför vår Ica butik här i bygden på fredagar. ( Man får ju tyvärr inte lägga pengar längre, utan det ska tjänas ihop)  så idag fick det bli " kake " som vi kallar det. Barnen älskar det!!!

Här får ni recept om någon vill ha
2 l mjölk
2 pak jäst
50 g smör
1 dl socker
2 tsk salt
8 tsk bakpulver
2 kg rågsikt
vetemjöl att baka ut med. ( ibland tar jag o delar på rågsikt med vetemjöl i degen )

La med ett kort hur dessa ser ut....

Nu ska jag lägga mina söta små, städa undan o sedan bara slappa....
Hörs i morgon
Kramizar Nettan:-)


Kakbak

  Så här blev kakorna!

Så här blev Anton

  Ja ljusare blev det iaf men nästa gång får det nog bli hos en frissa.

Trög morgon....

Trodde ja skulle vara piggare i dag, men nej då !!!!  Det har varit en lugn morgon.
Lova är också hemma i dag från dagis (hon hostar).
Det har blivit några koppar kaffe o frukost o sett disney chanel med barnen.

                                
                                  Så här såg det ut i morse när Valle satt o kosade med vår chihuahua
                                  Nemo i soffan.


Ska nu hoppa duschen o se om ja blir piggare o kan ta mig en runda på stan sen. Kanske blir en fika där också.
                                                                           Kram Aja vi hörs senare i dag !!!!

Jeansväst som man kan ha till så mycket. Billig också 159,95. Välkomna


Tunika i vårfärger


Funky leggings. Helt underbara för endast 229,95


Anton med blondering i håret


Söta Ida, helt underbar o en klippa på jobbet!


Nettans dag

Idag kom det massor av nya, snygga plagg till jobbet... så kul!  Jobbade med härliga Ida idag!

När jag hämtat barnen var det hem o laga mat. Clara hade sedan en kompis här så de sminkade o friserade varann. Jag har själv blonderat håret på Anton, hmmm spännande att se hur detta blir?? Jag är ju inte så haj på detta, Men försöka går ju alltid....

Ja som sagt snart Alla hjärtans dag o jag har bara köpt en sak till Amanda. Vad ska jag ge de andra?  Cornelia sa till mig "bara jag inte får choklad "o det var ju just det jag hade tänkt, en liten söt väska jag sett o en ask med chokladhjärtan. Men så lätt fick det visst inte va... hmmm. Ja det tål att tänkas på.  Finns ju mycket fint att välja bland och jag o Aja har ju själva gett tips på lite söta presenter! Svårast är min man, jag vet ju tusen saker på mitt jobb, men grejen är ju att han alltid får kläder eller parfym. kanske inte så kul. Vad tror ni om jag ger lappar om uppvaktning, massage på ryggen... Näää det blir alldeles för jobbigt ha ha ha. Ja vi får se, nått bra ska jag allt ha hittat på innan Lördag.

Han har ju faktiskt fått AC/DC biljetter.  Jag satt vid datorn en evighet kändes det som för att få tag på biljetter o till slut som genom ett under så kommer jag fram o då är det ju klart jag köper fyra st. Ringde Håkan o berättade den goda nyheten. " Du har fyra biljetter till AC/DC o göra vad du vill med" Och gissa vem han vill ha med MIG, jag tycker ju inte ens att de är bra. Men nu har han iaf övertygat mig om att det är en kanonbra konsert o jag kommer älska det. Ja det blir ju kul att komma till Oslo iaf, har planerat in att åka  redan på morgonen så jag kan gå på lite shopping på dan och sedan hinna med en god middag på tu man hand med min man. Och det är ju alltid trevligt.

Ska nu åka o hämta Amanda som varit på badhuset.
Ha en bra kväll
Kramizar Nettan:-)


Till söta tjejer.....

                                                                            
                                                                               

                                                                                Hello Kitty Dagbok från Linus&Lotta



                                                                                            
 
                                                                                                Hello Kitty

SEMLOR!!!!

Nu är denna dag slut snart skönt, har ej varit pigg i dag. Men hatar att va dålig har ju svårt att sitta still.
Det blev lunch ute i dag med Fredrik o Valle.♥
Sen kom ja på att ja kanske skulle baka Semlor o frågade min svägerska Åsa o hon nappa direkt.                             KUL KUL har aldrig bakat det förut o var ju tvungen att pröva receptet från Leilas" a pice of cake".
Sen vart det även en kladdkaka som ja hade lovat min lilla LOVA.
 Semlorna vart super, gud va goda. 16 st vart det men vi fryser ner hälften till semeldagen.
Så det vart ett stort fika kalas med kladdkaka o semlor o kaffe. Nu vart ja på bättre humör !!!!!


Här ser ni resultatet live!!!!MUMS!!!!!!

AJA`S NYHETER!!!

Paul & Joe Nya Disney collection





Inge pigg !!!!

Vaknade i dag med täpt näsa o alldels genom förskyld. Det har ej varit många timmars sömn, Lova som har hostat hela natten. När ja väl kom upp satt Fredrik vid tv´n o hade ej sovit sen fem i morse.
Hela familjen har fått en virus förskyldning :(
Jag som hade så mycket att göra i dag men nu får ja ändra mina planer. Kanske får ta o baka en kladdkaka sen så det piggar upp mig lite haha .
Slänger i mig några koppar kaffe nu i alla fall.
Läste nyheter på datorn o fann något som piggar upp alla som är sjuka denna tid!!!!

TIO ROSOR O CHOKLAD :)       



Kram på er alla AJA !!!!!

Ja då var Måndag gjord!

Vilken strålande dag det blev trots kylan. Hoppas det blir fler sådana, särskilt till helgen då jag är ledig. Anton fick en suverän dag ute och hade träning på kvällen så han var ganska trött nu. Cornelia o Clara slocknade direkt jag hade lagt dem ( 19.30 ) och det är inte ofta det händer. Brukar svara på typ 20 frågor o höra mamma, mamma bara en sak till innan de somnar. Amanda gick det inte lika bra för, hon ringde till jobbet o hade ramlat nerför trappan Aj, aj, aj.... Kom hem o hon hade hack i pannan o blå på ryggen. Stackars min tjej. Men nu är det lugnt o ska ta mig en kopp te med Amanda o Anton, se på Prison break o sen God natt.
Hörs i morgon kra kram Nettan.

Vill ha, vill ha, vill ha

         product view of: Plateau shoe w/gold studs.Dessa har jag kikat på en längre tid,  ska till Oslo till veckan så ska se om de finns kvar i butik. Han är duktig min man och jag har fått mycket fint. Men skor o kläder köper han aldrig. Så det är ingen ide jag önskar mig dessa. Men för er andra som också gillar dem så finns de att köpa på Bianco ( säg till er kära ) . I just Love them! // Kramizar Nettan

Smyckeshängare, fin present till små prinsessor!

COOL PRINCESS Smyckeshängare - Klicka på bilden för att stänga                                          

Soon valentine`s day

JAG gick en stund på stan förut nör Lova va på gympa , det alla pratar om o skyltar om nu är Alla ♥ hjärtans Dag.
Ja visst finns det mycket fint till mammor, pappor o barnen, allt från billigt till dyrt.
Man kan tycka det blir överdrivet men ja er känner ja ville också köpa allt i dag o önska mig allt,gud va mycket gulligt.

Ja kan tipsa om två saker som ja är helnöjd med det är en klocka från Dolce o Gabbana som både ja o Nettan har finns i rött o svart text  

"SNYGG VA"
 

Sen fick jag ett namn smycke av Fredrik o barnen i födelsedags present, det bästa ja fått ett minne för livet med äkta stenar o i rosa som är jag. Jag älskar rosa o har alltid gjort!!!!

  Ett tips i alla fall


 Kram på er alla!!!   AJA

En strålande morgon

Nu var det måndag igen. Veckorna bara rullar. Men vilken morgon 17 minus grader o solsken, det gjorde mig på gott humör. Min man vakna före mig denna morgon med. Så vi fick en timme för oss själva o jag passa på att titta i bloggen o ringa Nettan, kul att vi fått komentarer :)
Hon hade fullt upp med att bli färdig med allt, det förstår ja för jag hade full show med att hinna till öppnaförskolan kl 10.00.
Jag va där en minut i tio o fröknarna gratulerade att ja va i tid denna morgon. Annars brukar ja missa halva sång stunden......
Väl hemma nu o bloggar lite o bäddat sängen som ja fick lämna i morse.
Nu ska ja hämta Lova som leker o sen i eftermiddag blir det gympa för Lova

HA EN SUPER DAG KRAM AJA.........

Fann en julbild från förra året som ja tyckte passa in nu med all snö o solsken vi har här i Värmland!!!
Hela familjen Fredrik,Lova,Valle o jag Aja ......

Stressigt värre!

Puhhh vilken morgon. Jag var bara så trött när klockan ringde men det är bara att kämpa sig upp. Hade nog kunnat betala för att få sova vidare. Alla ska väckas o ha frukost, sen mitt i all kaos kommer jag på att Anton har först skridskor på fm och sedan skidor i em på elevens val. Att det alltid ska va en massa o i denna kyla desutom det är ju 17 minus. Det kan inte va lagligt att va ute då. Själv fryser jag jämt..... Nej nu är det bara jag o Clara kvar här hemma så det blir till att fixa håret på henne o på med ytterkläder, sedan iväg till dagis o jobb. Har ofta massor att göra på mån med beställningar o rapporter som ska in. Men har förstås hunnit prata med min soulmate på morgonen. Hon ringde o sa att vi hade fått fler läsare o tom några kommentarer. Jättekul tycker vi o Tackar o bockar så mycket.
Ha en bra dag.
Kramizar Nettan :-)))

Min Outfit to day


Nyduschad o fräsch ska iväg på Bio.. soon!


Långdragen Söndag!!!!

Ja det kan man säga!!! Men har man två busungar, en chihuahua Nemo o en lurvig liten blandras hund Molle så går dagen. Det hjälpte inte till heller med all snö som kom, så det va bara att gå ut o skotta . 
Så i dag vart det mycket bus i snön o kana i en isbana.  Nu vill ja bara sätta mig i myskläder o se på tv med chips o godis.  Sen ska ja ta o ringa Nettan som jobbat i helgen. Ha en bra kväll kram AJA !!!


(Sä här sleten vart Valle i dag av 2 timmar ute i skottande o pulkåkning )

Söndag igen....

Ja då var det Sön igen o snart en ny vecka. Har späckat schema hela veckan, men jag hoppas vi kan klämma in en Arvika tur till min kära svägerska ( vi ska nämligen få ordning på bloggen som VI vill ha den ). Eller om hon kommer hit.... ja vi får väl se!  Såg lite svagt på melodifestivalen igår och det var väl ingen höjdaromgång precis. Rörigt om ni frågar mig. Barnen sov som stockar vid 22,00 och jag o min kära man  såg en film, bara såååå BRA!!

När vi väl skulle gå till sängs skulle jag bara ta ett rekord på DS´n. Lite skadade båda två att vi ska tävla om det mesta o ingen av oss vill deffinitivt inte förlora.  Det blev att vi spelade en duell mot varandra ( låg där på varsin sida i sängen med en varsin DS) Ja, jag vet sååå roligt kan vi ha det ha ha ha. Men säga vad man vill det är tur vi har likadana intressen.Ni som har en DS kanske vet att det framkallar ett slags beroende och ni som inte har kan jag bara varna: Köp inte en!!!

 Kl två var jag bara tvungen att sluta, ska ju faktiskt upp och jobba.

Nu är min helg gjord och när jag kom hem var det till att laga middag, men nu är vi mätta och belåtna hela familjen. Anton ska på Bio med sin flickvän och jag tar mig nog en promenad. Ha en super skön kväll o ladda inför morgondagen. Ny vecka, nya möjligheter och nya utmaningar....
Kramizar Nettan!!

Vilken dag!!!

Ja som sagt, vilken dag! Blev stopp i morse på E 18 när jag var på väg till jobbet. Trafikolycka, Usch!!! det är så frutansvärt och det händer alldeles för ofta. Sänder mina varmaste tankar till de som var inblandade idag.
Pga detta var jag inte på jobbet och öppnade förränn kl var 11,00. Men första timmen hade det inte varit mycket folk. Sen rullade dagen på och hjälpt en massa nöjda kunder. Vi har verkligen så mycket fint nu och i härliga våriga färger. Ni måste verkligen komma in o se. Ska lägga upp lite bilder till veckan. Nu är jag hemma igen hos mina älskade och ska spana lite på melodifestivalen, första omgången för i år. Blir lite mys med popcorn.... ha en underbar kväll alla ni och var rädd om er. Kramizar Nettan.


BILDER FRÅN VECKAN SOM GÅTT :)

Så Här såg det ut tidigare under veckan när Nettan va på besök, stort ut bud av fika som vanligt !!!  MUMS Valle va riktigt fika sugen.
 

Här prov smakar Lova o Valle på den goda smeten när vi bakade "kärleksmums" i från Leilas a pice of cake nu under veckan.



Här ser ni resultatet på kakan, men vi använde srössel i stället för kokos !!!!

Valle Lova

 Så här såg det ut i går kväll när det var  fredag med två mys ungar LOVA O VALLE !!!!
Hemma hos Aja o Fredrik!!!

FREDAG FULLFART JA DET KAN MAN SÄGA.........

I dag va en sådan dag som ja hann allt ja ville så där perfekt men är helt slut nu .
Min man väkte mig halv åtta med kaffe, ovanligt ja brukar alltid vara uppe före han .
Sedan fick Lova frukost o ville ej äta så det blev bara en halv banan, men va ska man göra kan ej tvinga henne.
Pappa skulle köra till dagis i dag bestämde Lova !
Sedan börjar allt hemma plocka i hop lite, drack kaffe med svärmor o Valle va rätt lugn trött, eftersom han ej somnade förän tolv kvällen innan.
Prata med  Nettan i telefon som va ledig i dag från jobbet o hon skulle till Karlstad på bio med sin man o sina små flickor Cornelia o Clara. Ovanligt tänkte jag att hon vil hitta på något när hon är ledig, svårt att sitta still men vi är nog lika på den punkten , känner igen mig själv ha ha
Men vi fick stanna hemma tror ej Valle min på 2 år sitter still 10min på en bio.
Men men sedan var det dags att handla o ja va klar redan 11.00 helt otroligt o jag fick även med mig min man som ej ofta är med .  Det vart en full vagn med lite frukt o grönt o massa gott i stället undrar va folk tänkte när dom såg min vagn hi hi !!!  Men mest förvånad vart ja när vi kom till kassan det är ju svin dyrt med mat 1600 :- sa hon i kassan , ja svalde o fortsatte att packa ner i påsarna medans min man Fredrik betalade.
Sedan var det bara hem att packa upp maten (tråkit) Valle somnade i bilen ja då kom ja på att min andra svägerska Åsa som är i lag med Fredriks lillebror, bjudit mig på kaffe o våfflor. Tur tänkte ja eftersom det ej vart någon frukost denna morgon. Där träffade ja deras lilla Hilda på 6 mån o passade på att gosa med henne när Valle sov.
Tiden går fort plötsligt va kl fyra min i två, två skulle ja hämta lova som skulle ha med sig en kompis hem i dag .
Åsa blir nervös men men det är ju likt Aja att åka i sista sekund.  Valle vaknade o där far jag i väg propp mätt nastan illamoende efter trekoppar kaffe o fyra våfflor med sylt o grädde.
Väl på dagis  o hämtar Lova som redan pratar om funky kid´s som är på lördag 11.30.  Då frågar t.o.m. en av fröknarna o skrattar om vi har något varje dag o om det är fullrulle hela tiden. Jajja men detta är Ajas liv full fart hela tiden !!!!
Hemma igen o barnen leker , då var det dags att göra lunch, (specialer) = korv med bröd o mos.
Bara Valle o Fredrik som äter, Lova o kompis är mätt från dagis.
Bort med det sen kom Lova o sa dom ville ut, eftersom det snöat i dag. Bara att klä på sig ut i snön o vi åkte pulka o bob, ja kände mig som en adenner häst, drog Lova o kompis i en pulka o Valle på en bob.
Men kul va det, kom hem o va helt slut......
Ja ja men nu kom vi ju till Fredagsmys bara att börja med maten ha ha !!
Köket bjöd på klyftpotatis,kött,köttbullar,gräddsås, sallad, vitlöksbröd mums det va gott!!!
Sen vart det soffan let´s dance o barnen hade lite mys i soffan.
Nu har barnen slocknat o det gör jag med snart, skrattar när ja tänker på dagen har ej suttit en minut.
Men ja njuter av varje stund o glad att jag är ung o i mina bästa år.
God Natt kram Aja ( hoppas ni har haft en lugn o trevlig dag i Karlstad Nettan )


MYS DAG MED BARNEN!!!

Ja det blev ju sent i natt  men  det är ju en början i alla fall. Talat med Nettan i telefon som vanligt  eftersom det är 5 mil s avstånd.  Det blev skratt o prat om fika så klart, det där med mat är vi ej så noga med .
Jag har bakat KÄRLEKSMUMS som Lova valde ut från Leilas " a pice of cake" . Ja gud va god den såg ut , har ej hunnit smaka på den än o Nettan skulle baka den goda vanliga kladdkakan. Så sitter vi i varsit  hus o fikar sen ha ha ha .
Nej nu ska jag fika med barnen o vänta tills min man kommer hem o leken är i fullgång.!!!


Aja är en klippa, som vanligt...


Hejsan! va kul nu äntligen vår blogg. Aja satt uppe till två i natt o fixade o dolade. Själv har jag varit med Cornelia på skolan en dag ( lovat så länge ). Clara fick också följa med såklart!!!  Stackars Cornelia skrapade sig på isen igår när de skulle åka pulka. Alla barn var så klart nyfikna på vad hon hade gjort. Kram Anette!

GLAMMIGT MAMMALIV

VÅRA ÄLSKLINGAR!!!!!

Ja det är va det handlar om, njuter varje dag o tar vara på stunden.  Äntligen fick vi en egen blogg, svägerskorna som är som systrar och själsfränder. Jag Aja har varit tillsammans med Nettans bror i 13 år och har två barn Lova 03 och Valle 06. Jag Anette har fyra barn  Amanda 95, Anton 97, Cornelia 02 och Clara 04. Vi har inget att dölja för varandra .
Detta blir en smyg start på allt. Ni kommer snart få veta mer om oss o se !!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0