TORSDAG

Godag alla bloggvänner!!

Haft en lugn morgon, då det blev sent igen i natt. Barnen somnade & då är det alltid skönt  när man kan sitta uppe o mysa lite bara vi vuxna. Blev mycket skratt & prat i trevligt sällskap.

I går va det jätte fin dag så det blev sol & bad. Sen åt jag o barnen middag på Sibylla.
Där va det även en jätte fin lekpark så dom fick springa av sig lite.




Här badas det för fullt♥


Denna söta tjej leker Valle med varje dag, Norine♥ tremänning till Lova o Valle.

Nu ska jag ta ett ryck & sen blir det en tur till Staden ska uträtta en del. Lova vill gå på fik & mamma Aja säger aldrig nej. Mor & dotter lika ♥♥


Kram Aja
 

Ö-Vik

Nu är man i Ö- vik på en liten camping utan för staden.

Är så trött bara o glad att dagen gått men ska inte klaga haft riktigt sommar väder idag. Solat & badat!!!!!
Somnade inte för än fem i morse o Fredrik halv åtta. Så det blev inte många timmar sömn vill jag lova.

Valle skrämde oss i går kväll, han har ju varit känslig för allt ända sen han va liten. Jag sa nyss en dag att vi hela familjen har klarat oss bra i sommar. Men han fick plötslig frossa o 40 i feber börja spy , helt slut va han. Det kom på en timma han va pigg först sen va det som att vända på en hand.
Barnen är ju ens liv & vi såg med en gång att det inte va något som stämde,vet ej va det va men han blev piggare vid morgon kvisten. Så jag o Fredrik vaka inatt o det blev besök hos doktorn. Kan ha varit matförgiftning men vet inte, ej konstigt man blir rädd när det finns så mycket konstigt idag.

Nu ska jag åka o handla lite är helt tomt i vårat kylskåp, har ätit micro mat idag & då är det illa.

Kram Aja♥

Glad, frusterad eller inget alls??

Ja nu är det många känslor. Vet inte riktigt vad det är. Men trist värre att det har varit en så dålig sommar o inget bättre verkar den ha o komma med. Känner mig deppig o ut tråkad o då blir jag frusterad på mig själv när man kan påverkas av lite väder. Hallå Nettan det finns väl miljoner saker som är viktigare än det . Men just nu känns det som att hjärna o känsla inte går åt samma håll.

Men idag vaknar man mot en blå himmel o sol men ändå så jäkla Kallt!!! Puhh nu tryter mitt tålamod.

Ja så positiv va jag idag.......

Saknar Aja, brorsan o barnen Valle o Lova så himla mycket. Det kommer nog bli mycket bättre bara de kommer hem o jag får ha mina låååånga samtal med Aja igen o barnen får leka. Cornelia o Clara har pratat om dem så mycket nu o tycker det är dags att de ska komma hem. Det håller jag med om.

Hoppas ni alla kära har en bättre dag än min Kramizar Nettan.

Värme & Sol

Yes vaknade denna morgon med solsken. Är jätte varmt när solen är framme, så nu ska vi gå ner till stranden får ta vara på varje soldag. Barnen väntar för fullt o vill så gärna bada!!


Valle fotade när mamma Aja solade i morse.


Presenten pappas lilla tjej fick igår, hon älskar ju musik som sin far så hon fick en
egen rosa iPod. Hon blev sååå glad♥


Mamma Aja en ny telefon som haft en halv i sommar. Han tyckte den va lite tjejig så den
passade mig. Tack min älskling. Nu kan jag filma o ta kort med mobilen 3,2 mega pixel.
Jag som älskar att fota.

Nu ska jag ej slösa mer tid utan ska ut i solen!!
Kram Aja♥

ingen flyttning!!

Kom aldrig i väg, klockan blev så mycket.
Är ju så ljust här uppe så man märker inte att kl. drar i väg. Men i morgon far vi nog till Ö-vik, ännu en ny stad om inte planerna ändras igen♥

Här blev det sol idag jippiiii så passade på att vara ute så mycket som möjligt. Som jag sagt förut så har vi haft tur med vädret ändå denna sommar inte mycket regn. Så ett tips: Nästa semester eller sommar dra till NORRLAND & LAPPLAND, finns mycket att göra o se. Människorna är mycket trevliga här uppe =) HA HA HA......

På em. blev det en sista runda i PITEÅ o börjar faktiskt känna mig som hemma. Det blev en god fika med glass, grädde o nybakad kladdkaka MUMS !!!!


Tips på en god sommardoft jag köpt DKNY: Den rosa super!!! även en kräm som passar utmärkt för stressad hud = mammor♥ Det är Lancomes dagcreme ett tips bara .

I kväll blev det en enklare middag i husvagnen med köttbullar, falukorv, mos o god gräddsås. Mat som barnen älskar i alla fall. När pappa kom hem va det överraskningar så barnen va eld o lågor o även mamma fick en present. Tack min underbara man, duktig att finna saker i alla fall♥ Ni får se i morgon va vi fick.
För nu ska jag lägga mig o läsa min bok: Ett tips för er som orkar läsa en bok med starka känslor.
GOD NATT PÅ ER & SOV GOTT



Kram Aja♥

Hej & Hopp...

Nu sitter vi här i båten o tar kaffe o det var upp piggande o gott. Har haft en heldag i Lidköping o massa shopping. Men det känns bra, ibland finner man inget alls eller så finner man fel. Men idag var en kanondag med en massa kuliga saker.

Jag älskar inredningsbutiker o allt i porslin o keramik. Så ligger ju Rörstarnd Outlet i just denna stad o det var som att få en kick med en massa snyggt överallt. Både första o andra sort. Jag typ ville ha allt. Men det vore inte så smart att packa båten full med en massa nytt porslin. På sjön vet man aldrig hur det är.  Vi har åkt i vågor förr så jag vet.....

Men en  snygg Marimekkoskål fick jag med mig och två ljuslyktor i samma färg som skålen. Det kommer bli kanon och jag frågade min kära vad han tyckte om färgen?? " Jo det blir bra på toaletten i källaren " svarade han, lustig värre. Karlar alltså :-)
maribowl small large 146
Svårt att välja färg men det fick bli en purpur!

Mysig stad och ganska lagom för en dag.

Sen vill jag TACKA Sofia för kommentaren o insåg exakt vad du skrev att det inte var en så vidare bra bild att lägga ut. Så nu är den borta. Sen valde jag att inte publicera kommentaren, hoppas du förstår. Jag är glad att det finns så underbara människor som ser till varann o vi mammor förstår o vill varndra väl. Precis som en bunt systrar. Tack för omtanken!

Till min kära kusin Patrik vill jag tillägna denna bild. En kyss JUST FOR YOU från Katrin her self.


Men jag håller inte med hon är varken smart eller snygg men håll till godo!


Ha nu en underbar kväll alla bloggvänner o vi gillar kommentarer, synpunkter o hjälp.

Sista veckan på semestern o nu läste jag i tidningen att regnoväder är på väg in över Sverige. Konstigt jag som trodde att det typ har regnat hela sommaren, undrar om jag fått solsting i denna hetta o torka.

So long.... Nettan.

Lite skön musik / Aja♥ JANET


Måndag

Ny vecka igen !!!!

Här är det grått o trist väder.

Kul att ni som läser lägger ut kommentarer med namn. Att det är så många som följer våran blogg, så vi kommer absolut att forsätta jag & Nettan med vårat race♥

Idag far vi nog en bit ner i landet så får vi se vart vi hamnar, kanske i en ny stad där jag kan shoppa ha ha ha !!!!
Nettan skulle ju på shopping idag, hoppas hon finner något skoj.
Ska börja plocka ihop i husvagnen innan vi åker, är ju endel saker som ska göras i ordning.

Ha en bra dag alla vänner / Kram Aja♥

Spiken!

Japp nu är vi vid Spiken vid södra Vänern o har det helt underbart. Sitter här nu o bloggar o dricker ett glas rött, nja snarare två. Barnen sover faktiskt före oss för en gångs skull. Har varit lite si o så med nattning under sommaren. Får bli ordning o reda när skolan börjar närma sig.

Första natten tillbringade vi vid Duse udde. har aldrig varit där men ett jättefint ställe där det fanns en fin badstrand som barnen provade.




Vilken underbar natur vi faktiskt har här i Sverige o Värmland. Synd man regnar bort bara. Nu räcker det faktiskt men det bestämmer ju inte jag som vanligt....

När vi i morse drog över Vänern sken iaf solen o det var helt Lovely, så en fin dag här har vi haft med god räkbaguette i solen. Sen blev det prommis bort till Läckö slott och sedan grillning.

Ja känns som vi bara äter o äter. Shit alltså så ska man bli av med detta sen också. Ja, ja det är ett senare problem. Mysigt o gott har vi det och jag njuter.








Poppis här vid Spiken o man får samsas om utrymmet.

I morgon blir det Lidköping o shopping. Tjihooo

Ha det gött Kramizzzz Nettan.

Regnig Morgon

Har regnat hela morgonen, så jag har passat på att tvättat lite. Annars har vi klarat oss bra ifrån regnet.
Men det är tråkit när det regnar, det räcker med en dag sen vill jag ha sol!!!

Kvällen kom fort igår somnade redan vid halv elva o det är nog den tidigaste kvällen på hela sommaren. Men det va välbehövligt.
Ja vi hade en trevlig kväll i går med barnen & gott sällskap.
I går va det Fredriks tur att åka karuseller med barnen så dom va hel nöjda. Lova fick t.o.m pappa sin i virvelvinden, jag o Valle stod brevid o skrattade för fullt = ) Det behövdes inget att dricka den kvällen man blev yr ändå ha ha !!!

Efter den rundan blev det god mat på Stadshotellet i Piteå. Jag åt en god stekt kycklingfilé & Fredrik bakpotatis
med en stor oxfilé. Det är lyx det när man kan gå ut o äta god mat. Njuter jag av i allafall♥


'

En runda i masken


Middagen på stadshotellet♥

Hoppas ni får en trevlig söndag my friends♥

SVAR TILL SANDRA:

Har ni funderingar så visst gärna fråga. Men vill bara säga att jag o min make har gemensam ekonomi & har valt att jag är hemma men jag gör mitt arbete där. Alla har olika intresse o jag slösar inte på ekonomin, utan har full koll på vad vi kan göra.
Kramizar Aja♥

Götalejon

Har alrdig varit där men Lova är ju helt såld på HIGH SCHOOL MUSICAL.
Den har premiär 26 September vore ju jätte kul att se, både jag & Fredrik gillar det också.
Man blir tonåring på nytt!!!!!


Familjedag

Ja Nettan är tidig i vanlig ordning!!
Nu är jag ny duschad o redo för dagen. Vi ska ner hela familjen o åka lite karuseller med barnen o sen i kväll går vi ut o äter på någon trevlig restaurang.
Börjar känna till Piteå o trivs jätte bra här o lagom stort är det också.

Fredags kvällen va lugn med Tacos o lite cider, med lite prat o godis till efterrätt. Lova fick ha tvn o titta på en ny äventyrs film hon köpt.

Ha en trvevlig dag alla mina bloggvänner♥
Massa kramar Aja♥

Jag o Valle redo för dagen, jag i en ny inköpt tunika från Kapphal. Brukar aldrig finna något där.
Men nu gjorde jag det !!!

Lördag morgon.

Vaknade tidigt i morse o slog då på Tv:n och såg klart en rolig film som kusin Patrik fixat. ( somnade som vanligt ifrån igår kväll ). Men nu är jag fit for fight, nja det stämde nog inte riktigt. Men duschad o klar iaf o vi ska dra neråt mot Säffle. Har kollat sjörapporterna så det blir nog en natt i Säffle i natt för det blåser nog liiite för mycket på Vänern. Men ska bli lugnare till morgonen så då kan vi dra över.

I går kväll var vi med min kära far på Storkarsberget och utsiktstornet, barnen älskar äventyr med morfar.


På plats uppe i tornet och man ser hela Arvika.



Senare på kvällen tog vi båten till Olssons brygga o käkade. Åhhhh shit va gott det var, det bästa på länge. Jag tog pasta och den kan jag verkligen rekomendera. Håkan åt Hjortfilé ( eller hjortron filé som han sa till kyparen och jag höll på o skratta ihjäl mig ) Kanske inte så snällt men så typiskt mig! ( taskig humor eller??? )







Vi hade en mycket mysig kväll och barnen showade o dansade. Sen blev det båten tillbaka o krypa till kojs.

Nu drar vi KRAMIZZZZ Nettan ♥


Lugn dag....

Hej Svejs.... Ja idag har det varit en lugn dag med först en fika på stan o satt ute i härliga solen. Sen mötte vi morfar ( till barnen då naturligtvis ) som följde med till lekparken och sågudden. Barnen hade väldans kul. Sen gick vi till båten och då kom även Andreas så vi satt och småpratade ett tag. Trevligt!

Nu har vi handlat o fyllt på skafferiet ifall det blir avfärd i morgon mot Spiken i södra Vänern. Hoppas att vädret håller sig någorlunda. Väntar på att syster Jenni ska komma hit med prinsen. Får se om de dyker upp?

Ikväll blir det käk på Olssons brygga, mmm gott & mysigt.




Cornelia med kusin Hilda




Cool sötis!



Grillkväll i spöregn med brorsan med familj, Jennie & Melvin, kusin Patrik. Men det hindrade inte oss från att ha en trevlig kväll. ( vet inte riktigt vad som hänt med Anton som annars är full i energi, men det är säkert att han kommer sakna mamma eftersom pappa kommer o hämtar honom i morgon, hi hi... säkert!! )



Bror Magnus med hela familjen. Tillökning väntas, spännande! Förresten så fyller Åsa år idag så stort GRATTIS till henne på dagen. KRAM I MAZZOR

Ha en trevlig kväll Kramiz Nettan.

Sol!

Ännu en natt i båten & jag sover sååå BRA! Sen att man vaknar till att solen är framme är ju bara positivt. Nu på fm har Amanda o Anton åkt till sin pappa o ska med honom till Rättvik. Hatar verkligen avsked o när de åker men tycker ju samtidigt att det är så roligt för dem. Men att tårarna rullar är ju så himla typiskt MIG!

Mina älskade gullungar som tycker mamma är så löjlig. Tur att det finns telefon. Älskar mina älskade barn som är mitt allt!

Nu ska vi ta en tur upp i staden o till lekparken en stund.

So long........ Nettan.


Fredag 24 Juli

Haft en lugn morgon, läst i min bok. Skönt att koppla av lite.

Men nu har jag disk o tvätt att ta hand om. Barnen är ute o leker för fullt. Så ska sätta lite fart innan dagen är i full gång.
Har inga större planer idag men det finns alltid nått att hitta på.
Får säga GRATTIS TILL MIN SVÄGERSKA ÅSA SOM FYLLER 24 ÅR IDAG. KRAM FRÅN OSS ALLA!!!!

Ha en bra dag, Kram Aja♥

Tja,tjena,hello...

Fattar inte att bloggningen blir så sent, men likt mig är jag.

Lova sitter i mitt knä o tittar på scoby doo medans resten sover. Lite mamma o dotter mys♥
Idag va vi ju i Piteå  o det blev lite shopping. Här är det ju inte bara rea utan mycket höstplagg har kommit in. Jätte kul att se, man blir ju sjuk av allt fint som kommer till både mig & barnen.


Denna nya collektion hade lindex fått in. Jätte mycket gulligt för stora o små barn.


Valle jätte glad för sin nya pyjamas, gullig med mumintrollen på♥

Lova köpte sig en jätte fin vit stickad poncho  inför hösten. Jag fann faktiskt en jätte fin långklänning på Vila o kostade endast 100:-. Har velat haft det hela sommaren men inte funnit någon som föll mig i smaken.
Lägger ut kort på den i morgon.



Blev några karuseller också, Valle nöjd när han fick åka bil.
Lova skulle ju bestämt åka stora virvelvinden, så jag fick offra mig. Har nog inte åkt den på 6 år o shit säger jag, nu har jag nog åkt den för 6 år till. Fattar inte jag som åkte allt förr o inte skulle bli den tråkiga mamman som inte åkte karuseller. Vad har hänt???? Lova skrattade för fullt o gillade snurrandet men han som körde såg jag va rädd för det o snurrade på ännu mer ...... ja ni förstår kanske hur det känns.
Men nu är det gjort o Lova va nöjd i alla fall!!!!

Nu ska jag lägga o läsa i min ny inköpta pocket bok:" När livet stannar". Berättelse om att överleva av Malin Sävstam som va med i tsunamin o förlorade två av sina barn o även sin man.
Har läst Pigge boken o dom är ju gripande alltså.

Kram Aja♥ Sweet dreams

Staden

Solen skiner i dag o det är så härligt. Humöret blir på topp!!!
Nu ska vi hela gänget åka in till staden o gå på Piteå dagarna blir karuseller i dag o fika på något ute Café.

Prata med Nettan igår som dargit båten till Arvika, inte helt fel det heller. Såg vädret o jag tror dom skulle få skapligt, hoppas det. Nu saknar jag alla mina nära o kära hemma men snart syns vi igen♥

Nu ska jag dra på mig något så hörs vi senare.


Gårdagens out fit klänning Vero Moda fjolårets.

Kramisar från mig ♥

Äntligen....

Ja vi har väntat & väntat på det fina vädret men det verkar som det inte alls har nån lust att komma. Så nu bestämde vi till slut iaf att bara strunta i om det är sol eller regn. Så igår fick vi hjälp av kära svärfar att flytta båten till Arvika o ligga där ett par dagar o sen eventuellt utgå där ifrån. Bara en lite sluss i Säffle annars bara fritt fram. Skönnt!!!

Så nu är vi i min kära hemstad o vi ska passa på att hälsa på pappa. Sen hoppas vi att vi kan ta en grillkväll med brorsan med familj o underbart kära kusin Patrik. Som för övrigt har varit så snäll, så snäll o gett mig några nya filmer som jag ville ha. Så TUSEN miljoner TACK till dig min kära kusin & hoppas vi kan ta & grilla ikväll. Det skulle va mycket trevligt!!! Ses sen då..........

Kalaset till Hilda var mycket trevligt o vi köpte kläder o en docka som hon gick o bar på under kvällen. Hon är så underbart söt lilla 1-åringen. Och som vanligt vad det massor med god mat o tårta o godsaker. Så snacka OM att jag var mätt hela kvällen.




Frukost i båten......



Mycket nöjda flickor som älskar när vi är i väg med båten....



Och jag bloggar...

Ciao Ciao sweaties Nettan


Vaken

Ja här uppe vänder man på dygnet. Börjar bli lite skymning nu man annars har solen varit framme till det sista. Har varit sååååå trött dom tre sista dagarna? Inte konstigt det blir fel på hela sömn rutinen o då får man bakslag.
Ska försöka sova snart, på morgonen ska man upp o barnen är utvilade o energi till tusen. Härligt det är så det ska va!!!

Jepp idag for vi ner till Piteå, fullfart i den lilla staden. Jätte mysigt med gator & stånd, tivoli mm. Är ju inte så jätte stort så det blir ju extra mysigt att gå runt. Barnen köpte sig nybakade våfflor o jag o Tisa (Fredriks kusin) köpte oss Langos. Mums det är ju bara så gott. Tog en med skagenröra, räkor o rödök.

Här har vi fått vår goda Langos..... Lova ställde upp som fotograf.

Hade lite ångest i kväll att sommaren snart är slut o hemma är det redan mörka kvällar. Tiden går så fort o speciellt här i Sverige. Hösten kommer o det blir inte varmt på kvällar o mörkret. Men det är skönt här uppe att dagarna är så
långa o ljusa!!
Så jag bara säger passa på o njut alla♥
Kram Aja♥

Onsdag

Redan den 22 juli.

 

Idag fyller lilla söta kusinen Hilda ett år!! Många grattis kramar vill vi önska henne. Va ett tag sen vi såg henne o vi längar♥

Vi får ha ett litet kalas för henne när vi kommer hem.

 

Har druckit mitt morgon kaffe ute i solen, inte helt fel. Snart ska det bli lite frukost, Lova vill så gärna sitta ute o jag håller med man får passa på innan hösten kommer.

 

Intressant, men så här kan en frukost se ut i Ajas husvagn. Älskar frukosten när det finns mycket att välja på.

Längtar faktiskt efter en god hotellfrukost!!!!!!

Sen drar vi in till Piteå, är Pitedagarna dansar & ler med artister o  jippon.

Kramizar Aja♥


Piteå

Är forfarande i denna stad, kuststäderna här uppe är jätte fina o mysiga att strosa runt i. Lova som är lik sin mamma gillar att fika, här är det gott om café.

 

Ja har ju faktiskt sett en stor del av sverige denna sommar är ju bara 110 mil hemmifrån nu !!!!!!! Husvagns livet är vi vana o barnen stortrivs det är spring hela dagarna. Men i dag har det faktiskt regnat så på fm. blev det film för mig o barnen.Nu kom solen o det är jag glad för.Märks när man blir instängd i en husvagn med två barn, hela husvagnen va upp & ner.

 

Annars är allt likt sig o Amanda kom hem till slut hon med, fast hon va så långt borta♥ Det va sååå trevligt att ha denna tjej hos mig o Lova va lika nöjd hon med. Som Nettan skrev fick hon flyga med kändisar till Stockholm o vi mötte dom på flygplatsen i Luleå. Det va Kevin Borg , Ola, Sara Lövgren o hela diggelo gänget. Frågade om Lova ville ta kort med dom men hon va för trött på morgonen så det blev inget av det.

 

Nu ska jag gå ut en sväng i solen o busa med mina trollungar. Kram Kram Aja♥

 

Tillslut såg vi renarna, som går cool lugnt på vägarna. Amanda va fotograf!!

Så här kan det se ut på lapplandsvägarna......

Barnen njuter i solen mina lintottar♥

Pite Havsbad

 

Leklandet på Pite Havsbad

Valle på flygplatsen, passar på att leka lite innan vi vinka hejdå til Amanda♥


Tisdag

Hello again...

Ja jag kan inte skylla på dålig täckning men så sant att bloggandet varit lite si o så. Men har varit borta mycket o bara hemma o vänt så inte riktigt fått tid.

Men nu ska jag ägna mig lite åt min rosa skatt en stund!

Fredagen begav vi oss ut på sjön o Amanda hade med Elin som sällskap. Det är så mysigt när vi får ha med oss denna härliga tjej Erlandsson. Vi hade lovat henne länge men nu äntligen blev det av. Packade skafferi o kyl fulla med härligheter o begav oss ut. När vi precis kommit fram så JA så händer det man inte vill ska hända. Vårt kylskåp bara lägger av. Hmmm INTE SÅ KUL!!

Vi hade väntat oss detta för det har varit lite si o så men inte just idag då. Jorå så det var bara o åka tillbaka o Håkan fick sticka till Karlstad Hjertmans för o kolla om de hade ett som passade.

Jag o alla barnen satt i hamnen o fick roa oss på bästa sätt.

Efter några timmar var min kära tillbaka med ett kylskåp. Tjiihoooo o det passade med lite fix o trix.

Så nu har vi ett nytt o fräscht kylskåp i båten o kunde då denna sena kväll göra ett nytt försök.

Väl på plats blev det middag med grillat o barnen var nöjda trots att klockan blev så mycket.Så kan det gå......( typiskt när man har med kompisar också )

Lördagen blev det upp att se på " Midnattsolsrallyt " som hade stopp i Årjäng. Massor av folk var samlade och vi tog lunch ute.





Kvällen var vi bjudna på fest hos min kära kusin Annica o hennes man Hans. Erik o Anton lovade ställa upp som barnvakt.

Det var hur kul som helst o det var supergod mat o massa gott att dricka. ( lite för mycket kanske ). Ja det kan man kalla FEST, Bindefelt kan kasta in handuken!!

Efter en massa skratt, prat så drog vi vidare till " Årjängsparken ". Där blev det dans o partaj till långt in på småtimmarna. Men kul det hade vi.... Så TUSEN TACK för en helt underbar o kul kväll!

Enda nackdelen är att Söndagen inte gav så mycket med sig. Trött o sugen på en massa onyttigheter. Varför blir det alltid så???

Men men nu är det som vanligt igen. och idag ska vi åka till Arvika för att gå på kalas hos Hilda som fyller 1 År.
Grattis Grattis lilla stumpan                   


Har kvar lite kort från Stockholmsturen:



Våra små tjejer leker.....



.... och själva njuter vi av en god fika i solen!





Härlig lekpark fanns det också.




Se hur glas blir till var intressant.


Ja efter en härlig em på skärgårdsön var det dags för hemfärd.

Nästa dag, alltså på Torsdag ville barnen gärna se slottet o livrustkammaren men det tar vi nästa gång.

Nu ska jag fixa mig i ordning o åka till Arvika.

So long...... KRAMIZZZZZ Nettan.

SEMESTER♥

TJIHOOO!!!!

Nu är jag här igen o har inte försvunnit i lappskogarna.

 

Blev lite semster från bloggandet, det va faktiskt inte meningen. Har varit i Boden o åkt förbi massa orter, nu är vi i Piteå. När jag skulle blogga hade vi ingen sändning på internet SORRY!!! Så jag kunde inget göra.

 

Nu har vi bytt camping o ligger precis vi vattnet på en liten udde o här funkar det toppen. Veckan har bara rullat på o det är mycket att se på här uppe. Jätte fin natur o kvällarna ska vi ju inte prata om. Är ljust dygnet runt o solen står högt på himlen till sent på kvällen o sen går den upp vi halv fyra på morgonen. Är en upplevelse att se, det värsta av allt är att man sover inget man blir yr på tiden är ju aldrig mörkt. Så jag känner att sömn timmarna har blivit lite för lite.

 

Har endel bilder från veckan  som gått jag lägger ut i morgon kl börjar bli mycket. Men på färden upp mötte vi många renar, så barnen va nöjda o Amanda va redo med kameran.

 

Nu blir det sängen o slåss med lite myggor som flyttat in i vår husvagn........

Kul att vara tillbaka. God natt Kram Aja♥


Hemma igen!

Yes då har vi kommit hem. Har haft två underbara dagar i storstan o det var ren o skär lycka att se min dotter. Tårarna rullade som vanligt där hon stod vid bagagebandet när jag såg henne. Och hon tyckte ju som vanligt, " Men mamma ".

Hon hade dessutom följe med hela diggilogänget som också tog flyget från Luleå.

Sen bar det av till hotelet där vi ställde ner bilen o tog tunnelbanan in till slussen o gamla stan. Gick o strosade o tog lunch för att sedna ta båten ut till skärgården o Fjäderholmen.



Och Cornelia tog ju som vanligt Pizza o fick den så här fin!!!



Jag blev jätteavis på Amandas pasta med soltorkade tomater mm. Själv best jag kött ( och det brukar jag nästan aldrig, och förstår nu varför ) För mig gick det inte att äta alls så jag delade med Amanda till slut iaf, eftersom hon blev mätt ganska fort. Tur man har :-)))



Gamla stan är ju mysigt som alltid och nu proppat med folk dessutom.



Här är vi på väg ut till Fjäderholmen.

Nu slutar jag blogga o ska försöka passa på att va ute när solen skiner. I morgon ska det ju bli regn så då kan jag blogga vidare. Passa på nu att njuta av dagen.....

Kraaaamizzz Nettan.


Semester

Ja då är det semester tider då och jag höll på o få krupp på Sön em. Men som tur är har jag en mycket förstående man så vi drog iväg till Strömstad o kusten igår. Va jättelängesen vi va där och det är ju supermysigt ju. Varför välja smögen när vi har så nära till Strömstad???

Hade en härlig dag iaf o åt en god lunch på ett av placen där. För mig fick det bli en sallad med färska räkor. Mmmmm de smakade himmelskt. Gick sen o strosade o fick tag på den superfina kjolen till Clara som jag velat ha. En jeanskjol från Nova star.




Vädret blandades av regn o sol men det var helt Ok. Barnen ville bada så vi köpte med oss lite fika o drog ner till havet.


Cornelia badar gärna. Clara tyckte dock det var lite kallt.



Så klart var vi även tvugna att gå o kolla i hamnen. Här skulle jag gärna vilja ligga med båten ett tag. Hmm lite trångt o svårt med platser bara. Nog poppis värre. Men shit alltså vilka båtar det finns.

Idag är en lugn dag hemma ska städa o packa. Får nog ta en sväng till lekparken också. Till morgonen drar vi till Stockholm. Ska hämta Amanda som kommer med flyget. Åhh va jag längtar efter henne nu.

Ska passa på att kolla in skärgården när vi är där. Har hört det ska va så fint.

Får se om vi tar svängen om Norrköping o hälsar på kusin Linda med familj. Där är ju inte för ofta vi är. Ska diskutera med Håkan först bara. Kom som en impuls tanke nu bara........Men det skulle va mycket trevligt.

Ha nu en skönis dag alla söta bloggvänner.
Kramiz kramiz Nettan.

Lappland

Jepp nu har vi åkt igen!!!!

Är nu i sköna lappland, på en liten fin lappcamping i VILHELMINA. Ska sova en natt för att sedan åka vidare upp i Sverige. För er som ej varit så högt upp i Sverige, så är det faktiskt otroligt fint & en upplevelse att se.
Amanda fota lite under bilresans gång.





Mycket skog finns det, vill jag lova. Fattas bara att renen kommer.


Nemo sov gott i Amandas knä♥

Här sken solen i kväll så vi passade på att grilla lite. Men mitt i grillnigen skedde en olycka o Lova skrämde slag på oss alla. Hon hade blod fulla ansiktet o höll sig för huvudet, händerna, munnen det va blod överallt.
Ingen trevlig syn!!!! Hon hade ramlat i rutchbanan när hon skulle springa upp o slog huvudet rätt i plåten.
Trodde vi skulle få åka till sjukstugan, men vi torka o tittade.
Hade tur blev ett hack på 2cm brett o inte så djupt. Vi plåstrade om o vila lite. Sen va vår lilla tjej piggare efter några timmar. ♥LILLA HJÄRTAT VÅRAT ♥


Bildbevis, man mår ju så dåligt när ens älskade barn slår sig. Men här gick ju allt bra o får vara nöjd för det.
Lova är ju också nöjd♥

Nej nu ska jag sova några timmar innan nästa bilfärd, inte så lätt solen är snart framme här!!
Kram Aja♥

Östersund

Ja vi är fortfarande i denna stad. Finns faktiskt en hel del att göra.

Skönt bara jag vaken o har hämtat tvätt, bryggt mig kaffe & nu passar jag på att blogga =)
Lugnet på morgonen är aldrig fel!!

Igår blev det bad hela dagen. Barnen hade så roligt o det va jätte fint badhus. Fanns precis allt o vattnet va ju inte så där jätte kallt som det brukar va, så det passade ju mig perfekt.

Valle som inte brukar bada va som en fisk i vattnet♥




Det blev en lyckad dag med barnen, både jag o Amanda va helt slut efter dagen & somnade skönt på kvällen.

Nu ska jag ta mig lite kaffe♥
Kram Aja♥

Lördag & Jobb!

Ja det ska bli riktigt gött o åka till jobbet. Regnet bara öser ner som vanligt och då kan jag väll lika gärna göra nått nyttigt. Jobbar heldag o sen får vi se om det blir nån hamnfest för oss.

Uno Sveningsson spelar så kanske vore kul att gå dit eller Inte????

Ja får väl se om jag kan ha någon lust i kvällingen eller om det blir ytterligare en myskväll med familjen. Det är ju alltid bra!

Mina små sötisar sover ännu och jag o darlingen har käkat frukost men nu ska jag göra mig i ordning o dra iväg.

Ha en bra dag trots regn o rusk. Passa på att ta en skogspromenad vettja. ( Vi plockade blåbär igår, finns massor ) Alltid gott! Mmmm

Bye bye Nettan

Yohanna - Is It true ' En Favorit 2009 '


Fredag

Redan slutet av veckan!!

Som Nettan visat så är det ju sååå kul med lite höstnyheter. Eftersom vi är uppöver så kommer det ut i butik tidigare.
Så jag o Amanda såg endel igår på stan. Alltid kul med lite nytt o nya färger.

På kvällen va vi & åt på en 50 - tals restaurang, jätte mysigt. Man kunde sitta i 50- tals bilar o äta men dom va ju tyvärr upptagna.
Jag o Amanda åt en grillad smörgås med oxfilé, rödlök,gurka & sallad. Riktigt gott!!



Dessa coola bilar va det!!

Idag är det dåligt väder här så vi går på badhuset. "STORSJÖBADET"

       
 Vi har nog massa kul att göra idag!!!!!

Kram Aja♥

Höst Nytt!

Ugg Classic BootUgg "Cardy" BootUgg 'Cardy' BootUgg Classic BootsTicket 2 Heaven Striped WelliesMini Boden Girl's Wellies
Mazzzzza tjusiga skor till mina små flickor. Äkta Uggs är jag bara så sugen på att köpa. Det tål att tänkas på. Dessa små urgulliga gummistövlar skulle passa bra i regn o rusk vädret nu.





ASOS Cropped Leather Biker Jacket       product view of: Ati bootproduct view of: Armina clutch
Bikerjacka i skinn på Asos. Snygg pumps från Scorett. Sen de läckra lårhöga stövlarna ( som är helrätt i höst ) kommer från Bianco och även den läckra väskan. Mycket man vill ha nu!

Ja där ser ni vad jag pysslar med idag. Surfar på nätet....

Vaknade tidigt o har en mycket lugn morgon. Får nog försöka komma ut en sväng sen ,för klockan tre ska vi på middag o kalas hos svärmor & svärfar. Gott!!!

Trav idag med som skulle va kul att gå på men vi får se om det hinns med i em.

Ha en bra dag.

Kramiz Nettan.

Höstplaner

RASMUS PÅ LUFFEN, söndag 11 oktober 2009, kl 15.30    Denna teater har premiär i September & den skulle jag jättegärna vilja gå o se med barnen. Rasmus på luffen är så bra o mysig o skön musik.  Men det fanns ännu gott om platser, alltid kul o boka in nått. En helg i Stockholm är ju inte fel med shopping o god mat o lite underhållning.

Har trotsat regnet o tagit en långpromenad i skogen. Men härlig luft!

När vi kom fram till " Slomtjärn " så kryllade det av en massa små, små grodor. Måste va alldeles färdiga för de var pyttesmå. Cornelia o Clara tyckte de var jättesöta o tog med sig fyra st hem som nu bor i en hink med massa gräs och vatten. De var jättenöjda över dessa små slibbiga djur. Ha ha så säger jag inte till dem utan då är jag lugn o pedagogisk.
Har precis käkat middag o ska tvätta o greja lite innan darlingen kommer hem. Han var på väg iaf och nu är det semester som väntar. Själv ska jag jobba helgen sen blir det tre veckor för mig.

Hamnfestival här i Årjäng under helgen och på Fredag spelar Barbados o Lördag Uno Svenningsson plus några mindre lokala band. Även stortravet med V 75 lopp. Blir nog massor av folk och det är ju alltid kul när det händer nått.

Nej nu får jag göra nått vettigt KRAM Nettan.



Bye Bye Sundsvall

JA nu har vi lämnat Sundsvall denna fina stad.

Haft fyra fantastiska veckor & haft det trevligt med mina nära o kära♥ Tack så mycket !!!!
På tisdag kväll hamnade vi i Östersund. Jätte fin camping här med ävnetyrsbad.

Men som Nettan skrev blev jag ju matförgiftad av något samma kväll vi kom & jag trodde jag skulle dö det va hemskt!!
Men nu är jag bra o idag blir det en runda i Centrum,också har jag lovat Amanda att gå på ett jätte mysigt fik jag vet om här.

Nu väntar gänget på mig......

Kram så länge Aja♥

Ännu en regning dag..

Pratade med min man alldeles nyss o nu hade han läst att det skulle bli så här Juli ut, hmm ja inte så kul. Men inte mycket man kan göra åt det. Bara o gilla läget. Boka resa sa han. Men egentligen finns det massa kul att göra i Sverige även vid dåligt väder.

Så det blir väl till att anpassa sig och semestra efter väder.

Ja har redan varit o handlat o ska nu äta frukost med min son. Massa gott blir det idag. Men frukost o frukost när klockan är snart elva. Kanske ska kalla det brunsch istället.

Ledig dag o idag ska jag va hemma o städa, läsa min bok som jag har velat varje dag och försöka ta en prommis.

Ikväll kommer darlingen hem och har då semster i fyra veckor fram = härligt!

Pratade med Aja igår o den stackaren hade blivit matförgiftad o trodde att allt vad kroppen innnehåller skulle komma ut. Usch va hemskt!! Men magen lugnade sig utefter dagen o hon fick hälla i sig vätske ersättning. Hoppas hon är helt bra nu idag ska slå henne en pling sen.

Amanada är ju hos dem och tror de skulle gå på badhus eller zoo idag men där händer det alltid så mycket så man kan aldrig vara för säker vart det bär hän......får kolla läget sen.

Ha nu en skönis dag trots regn & rusk.

Krameli kram Nettan ♥

Tjejkväll...



Japp! Vid sjutiden dök detta trevliga sällskap upp o vi lagade mat tillsammans. Finns ett ordspråk som heter " Ju fler kockar desto sämra soppa " Och det stämmer inte i detta fallet! Vi gjorde två pajer och de blev hur goda som helst. Också även med en sallad till och en massa vin, mmmm!




Skål, skål..

Satt o pratade o drack o åt så till slut var vi alla så himla proppmätta o bestämde o vänta med den goda efterätten som Linda tagit med.

Men det blev aldrig nån, tyvärr. Vinet fick ta sin plats istället.

Singstar plockades fram o vi sjöng en massa gamla godbitar eller ja inte alla då. Louise o Cazandra hade mycket trevligare o höra på oss andra ( hmm va mena dom med det tro )









Det var en mycket trevlig kväll med massa prat o skratt. Så Tack för det.

Idag är jag ledig o har bara slöat hela dan men vädret är dåligt så känns som att det inte gör så mycket. Vi tar nog en sväng till jobbet sen iaf. Har lite att fixa med o till vecka ska jag gå på semester.

Ha en bra dag alla söta bloggvänner
Kram kram Nettan♥

Hej & Hå

Ja det va riktigt härliga sommarbilder Nettan lagt ut!!

Jag hoppas också att värmen från Ryssland kommer, här regnar det idag men vi ska inte klaga.  Första regnet på nästan fyra veckor. Idag blir det nog en sväng på IKEA, Amanda ville in o titta lite. Kul att hon trivs oss hos!!
Så kul att ha henne här o barnen stortrivs med henne. Hon är så duktig så jag har storhjälp också.
Så mamma Nettan kan vara stolt♥

Nu ska vi sätta fart!!
Kram AJA♥

Tisdag



Nu sitter jag här igen o ska iväg o jobba. Storasyster Elin kommer och ska va barnvakt idag. Så det blir en riktig mysdag för flickorna.

Full rulle på jobbet men åskan har ju tagit nästan alla spottar för oss så  det är lite för mycket mys ljus på J&J. Men ska bytas så fort jag hinner. Men ingen som nämnt nått av kunder iaf och det är väl tur.

Ikväll ska jag ha " tjejkväll " då vi lagar mat tillsammans o dricker vin. Mmmmm inte dumt det.

Har lite kort från helgen....



Sommarvik & lek



Clara & lilla Melvin myser i båten.



Och Cornelia likaså, rättvist ska det va!!



Jennie med sin gullprins!

Ja och det fina vädret är bytt mot regn. Men läste tidningen igår att Ryssvärmen är på väg mot Sverige och då kan vi få temperaturer på 30 grader. OM inte det kommer lågtryck från Polen ist... Men det vill vi väl inte tro. Nej nej nej Nu ska det bli en riktig kanonsommar med massa bad. Eller hur????

Amanda har det helt suveränt i Sundsvall o hade en riktig toppendag igår med shopping. Skickade kort på en väska till mig som hon köpte. Superfin o ny inför hösten. Ja och va även så kul att läsa Ajas inlägg om gårddagen. Amanda stortrivs verkligen o har ju känt Aja sen hon var riktigt liten. De har alltid stortrivts tillsammans.

Nej nu får det vara bra jag ska iväg....

So long Nettan ♥

Läggdags

NU är jag redo för sängen!!
Disken är borta, ny duschad o plockat lite i vagnen. Skönt♥

Haft en mysig dag med Amanda o SHOPPING. Belv ju Birsta Norrlands största köpcentrum, där fika vi med kära moster Fanny o luncha. Även faster Jenny o Melvin kom♥

Ingen ville vara med på bild så det fick bli ett kort på den goda bakpotatisen Amanda åt med skagenröra.
Lunchen blev på Café CHARM♥


Lova valde en tacotallrik som vi delade på jag o min lilla tjej♥


Min Outfit today, nya jeans BIKBOK o rosa kofta GINA.


Här ser ni jeansen bättre Valle hjälpte mig ta kortet ha ha !!!!

Sov gott det ska vi göra.
Kram Aja♥



Helgen

Den gick fort den.
Va lugn som vanligt med mycket god mat o film & mys i husvagnen.

Vädret har ju blivit sämre o sämre så idag är det ingen sol, kanske skulle få lite under dagen. Här sover barnen & Amanda som kom upp igår, Nettans största tjej. Gissa om Lova blev glad, hom sken som en sol när kusin kom.
Kul att någon vill komma o hälsa på Aja !!!!!
Så idag blir det nog en sväng till Birsta är ju nytt där sen Amanda va här sist. Hon som gillar mode, så det blir kul för mig att ha med henne =).
 
Lite bilder från helgen!!!






Gatufesten på lördag & i Sundsvall finns det drakar över allt !!!!
Barnen tyckte dom va jätte skojiga♥




Jag o mamma hade en mysig runda i lördags!!!


Här myser pappa med sina älsklingar♥

Ha en trevlig dag alla mina vänner!!
Kram Aja♥

Måndag.

Sitter vid min rosa skatt o tittar ut. Regnet det bara öser ned... så gissa om jag är nöjd över o INTE ha semester denna vecka. Så till nästa vecka när jag o min kära tar semester vill jag ha SOL.

Ja fast som vanligt så kan jag inte påverka det ett smack, så det blir härligt oavsett vad vädergudarna bjuder på. Men idag känns det hur bra som helst att åka till jobbet. Har massor att göra o jag längtar dit nu när jag varit ledig så många dar i sträck.

Mina underbara svärföräldrar har ställt upp o ha småttingarna idag också, så det blir bara o svänga dit sen o lämna av dem och då kan jag åka tidigare till jobbet o få gjort en del innan öppning. Så bra man kan ha det.

Min kära dotter Amanda anlände till Aja med familj igår i Sundsvall o resan hade gått bra ( trots lite stress ). Så nu är hon o Jennie o lilla Melvin på plats. Känns bra! Men längtar efter henne redan ( typiskt mig ). Hon sa till mig igår när hon skulle åka o jag började gråta o då hon med. " Mamma du gråter ju jämt när  jag ska åka " Ja jag vet önskar att jag inte var sååå känslig. Men vad gör man. Thats me!!!

Men allt bra & hon är supernöjd. Pratar med Aja nu......

Hörs ikväll. KRAM Anette ♥


Söndag!

Ja då är det en sån här tråkig Söndag igen. Men har för all del haft en helt underbar helg ute med båten. Skaldjur på fredag o grillat på Lördag. Sen en massa trevligt sällskap där vi suttit ute o pratat till långt in på småtimmarna.

Melvin o Jennie var med & grillade också men sen ville de hem o sova. Amanda som varit på kalas höll dem sällskap.

Gårddagen  var ju varm o solig så jag o barnen drog till Blomskog o såg på "Amerika brevet" som jag så länge velat se men aldrig passat. Men nu äntligen o det var precis så bra som jag hade trott. Väl värt o titta på.

Idag får bli en sån där städdag ( behövs verkligen ). Barnen har kompisar o leker o leker.

Amanda har följt med Jenni med tåg till Sundsvall. Så Håkan har kört dem ända till Örebro o tågstationen. Han är så himla snäll ( som alltid )
Men det var stora tårar som rullade på mig när hon åkte min lilla tjej. Även om hon är 14 år tycker jag fortfarande att det är rent sagt SKIT jobbigt när hon åker bort. Men hon ville så gärna upp till Aja, Fredrik o barnen. Och jag jobbar min sista vecka innan semestern o då får man bita ihop o låta dem göra nått på egen hand. Och hon kan ju inte ha det bättre än uppe hos dem. Hon stortrivs och det förstår jag, kommer nog ha en supervecka. Och nästa vecka kommer jag med, hoppas jag :-)

Så nu blir det till att fixa mat innan darlingen är hemma igen o städa färdigt det jag påbörjat. Bara så kul att blogga lite emellanåt.

Ha en skönis kväll alla bloggvänner Kram Nettan♥

Gatufesten

Ja den håller på till 4 Juli!!

Blivit jätte stort med många artister o jippon. I morgon drar jag nog ner en runda på stan, klick är ju där så får man en goddiebag. Lova vill se om det är några artister som uppträder.

Vi va ju en sväng på tivolit i Onsdag när värmen var som värst!!!!! Men barnen hade i alla fall kul♥







Lova inge höjdrädd


Valle´s höjdpunkt



Valle behövde lite hjälp så mamma fick offra sig♥


Nu ska jag sticka till affären & handla lite fredags mys, har fått min bil tillbaka. Jipiii!!!

Ha en bra kväll / Kram Aja♥

Middagen

Ja visst blev det middag för mig & min älskling på onsdagen, då mamma va barnvakt.
Det va riktigt lugnt o ovanligt att bara sitta still, men skönt också.
Jag åt en jätte god fylld kycklingfilé med färska champinjoner o pesto & gratäng till detta, många ++++. Dricka till blev ett stort glas isvatten, kunde inte bli bättre i värmen.

Den goda middagen


Efter det blev det en runda på CASINOT, ingen storvinst denna gång heller men några hundralappar blev  det♥
Kram Aja♥

Stranddag!!

Oj oj oj igår vid midnatt så satte jag o de stora barnen oss på altanen o käkade nybakade bullar o kall mjölk. Mmmmm smakade jättebra men kanske inte så vanligt o äta bullar mitt i natten. Men, men ibland får man göra lite onödiga saker, hi hi!

 

Så som vanligt blev det sent i säng men sov riktigt länge. Så skönt!

När vi var klara o hade packat med oss mat o allt pick o pack drog vi till stranden där vi mötte upp Fia, Elin o Martin. Så himla kul o träffas det blir ju inte alltför ofta. Och som jag sagt förut så har barnen så kul ihop och även Cornelia & Clara fick va med. Det blev mest bad hela dan o de var som fiskar allihopa. Jag o Fia fick oss långa pratstunder, skratt, mat o fika. Så vi har haft en TOPPENDAG! Tack för det våra underbara vänner.

Hemma igen så la jag mig o kosade med lilla Melvin på magen. Och vi sov båda en liten stund. Det var helt underbart o jag njuter av den lilla prinsen. Får passa på när de är här.

Sen lagade vi käk o lagom till middag så kom även min kära man hem. Överaskad o glad blev jag då för det var meningen att han skulle jobba Fredag men blev färdiga idag. Va bra för mig!!!







Stolt mamma Jennie med Melvin. ( och det förstår jag )

Nu ska jag ta en lång dusch o sedan krypa till kojs o läsa. Tidigt va??? Men gött.

God natt söta ni o stor KRAM Nettan.

Blixtar o dunder...

Ja det kan man verkligen säga. Shit alltså vad det har åskat idag, slog ut lamporna på jobbet ett antal gånger. Så stundvis var det mörkbelagt. Inte så vidare bra men våra kunder verkade inte ta illa upp utan fortsatte titta i vårt dova ljus. Mycket folk har det varit också. Märks att det är semestertider o många ute i farten. Full fart hela dan. Fick även besök av vår säljare Pablo idag som fick hoppa in o hjälpa till i butiken.  Sen började ju gulliga Ida klockan två så vi fick lite tid ihop o fixa ett o annat.

Fick ta varvet på centret innan hemfärd för o införskaffa lite behövligt. Ja som typ nya underkläder o ny make up väska. Ja fast nu var det ju lite kläder till lilla Melvin jag skulle ha men blev som sagt lite nytt till mig också. ( hi hi hi )

Nu sitter jag här på altanen o har fått iväg de sista jobbmailen o ska ta tag i mitt bullbak. Har tomt i frysen o det är alltid bra o ha lite på lager för sommardagar på stranden.

Jennie sitter o matar lilla Melvin o mina småttingar leker.

Lite bilder från gårddagen....



nöjda kusiner med lilla Melvin


frukost time


lilla söta prinsen i morse.

Ha en bra kväll kära bloggläsare. Kram kram Nettan.

1 Juli♥

Ja nu va man inne i JULI redan.

Har nyss ätit frukost o det är varmt, alldeles kvav luft. Får vädra i hela husvagnen!!
Idag bröjar gatufesten så jag o min kära syster ska ner med barnen o åka lite karuseller, massa annat jippo.
Lova väntar o vaäntar.

Tivolit GATUFESTEN 2008

I kväll ska mamma vara barnvakt, jag o älsklingen ska ner o äta, sen ta en runda på CASINOT ♥
Får se om det kan bli någon vinst???
Nu ska jag sätta mig ute o dricka kaffe innan jag smälter.
HA en sköndag mina bloggvänner!!
Kram AJA♥

Sent!

Ja då är det efter midnatt igen då. Verkar som jag har lite problem att komma i säng. Men här har det blivit helt galet med tider. Barnen kommer inte i säng som de brukar o de stora tycker jag är helknasig som tycker de ska gå o lägga sig i någorlunda tid. " hallå mamma, det är ju sommarlov " låter det. Ja vad ska man säga, jag ska ju upp o jobba o är inte själv så bra föredömme. Ska skärpa mig.... till skolstart!!

I morgon gör jag sista dan för denna vecka. Har lyx veckor nu o är återigen ledig Tor- Sön. Skönt för både mig o barnen. Så på Torsdag hoppas jag det är fint fortfarande för då ska vi möta min underbara vän Fia o hennes kära barn Elin & Martin. De har så himla kul ihop Amanda, Anton, Elin o Martin och har känt varann sen de pluppa ur magen.

Har planerat o åka till någon strand o ha lite slapp stranddag med sol & bad.

Vi har besök av lilla Melvin o mamma Jennie ( min lillasyster ) och det är bara så kul o ha dem här. Så när jag kom hem gjorde jag en taco paj o sallad som vi åt lagom till Allsång på Skansen. Men nu sover de så sött så sött.

Men nu säger jag Godnatt Kram Nettan.

RSS 2.0