Oj oj oj!! Vilken dag

Ja man ska ju aldrig planera det vet jag. Men i bland känns det som om det blir för mycket för en,
som om det aldrig tar slut. Men va ska man göra bara att gilla läget.

Tog det lugnt på förmiddagen, barnen lekte o jag sola lite. Sen skulle vi åka ner o möta Fanny för att ta en lunch i hop. Men planerna blev ändrade.
Kände när jag kom ut på motorvägen att något va fel, bilen skakade o mer o mer. Så jag fick svänga av vägen in till en OK mack. Inte så konstigt att den inte gick som den skulle!!!
SÅ HÄR SÅG DET UT........

Hela däcket va punka o hade t.o.m blivit en stor spricka i det.

Ja där stod jag o barnen på en mack i sommar hettan, jätte skoj & Aja va på jätte gott humör.
Bara att ringa bärgaren, han kom men fick inte tag på något nytt däck. Va inte vanligt att köra med sådana däck här uppe, så nu kändes det ju mycket bättre NOT!!!!!
Så nu är bilen hos bärgaren o får beställa två nya däck som kommer på torsdag o kostar 5000:- JÄTTE KUL!!!
KÄNNS SOM OM MAN HAR SÅDAN TUR I BLAND.
Där stod vi två timmar av dagen innan allt va klart. Det blev lite glass o dricka medans vi vänta. Tur hade vi också, det fanns typ sibylla brevid så Lova o Valle åt lunch med sin älskade pappa som kom.

Sluta med att syster yster fick komma o hämta oss med sin bil, gullig som hon va.

Aja redo att ta syrrans bil i stället.

Men då blev det en tur till Birsta o jag fick min middag. En god räksallad med bulgur MUMS♥


Ja jag vet man ska aldrig planera o man kan inte ha tur jämt. HA en trevlig kväll, själv ska jag hålla mig lugn.
Kram Aja♥

Sommarlovs morgon

Barnen tittar på det nu, får passa på att blogga. Det är väl det enda LOVA ser. Hon har inte tid att sitta vid TVn men det är ju bara bra det då. Fast på kvällarna kan det va skönt om hon kan slappna av vid tvn men inte ens det. Mycket spring i kroppen där, inte lik sin mamma va !!!!! HA HA HA

Igår på stranden gjorde Lova ett fynd , fann tre små fågelungar. Jätte gulliga♥




Nej nu ska bikinin på & sen kanske det blir en runda med moster på BIRSTA!!!

Kram Kram ha en riktigt bra dag Aja♥

Köpt Båt

Ja Lova såg ju dom fina bilderna som Nettan lagt ut. Så hon sa: kan inte vi också köpa båt mamma!!!!

Men det bästa av allt hon va nöjd med en gummibåt som hade två åror & kostade 199:- på RUSTA.

Nöjd tjej!! Så nu Nettan har vi också båt ha ha.


Moster & Lova tog en fin båttur♥



Tur att vi kunde fixa det så lätt, Kram Aja♥

Långa dagar

Det har blivit det & man blir trött av solen. Så därför har jag ej förgyllt bloggen♥
Men nu sover i alla fall barnen & hela campingen tror jag.

I går va det ju poolen som jag lovade barnen & idag blev det havet, så har verkligen utnyttjat dessa dagar.
Det kändes,va sleten i kväll.


Lova hade ju inga saker ha ha!!! , så vi inhandlade lite .



Pooltime, Lova badar för fullt♥

På eftermiddagen kom min gulliga mor hit o vi åt en god middag, thaigryta med rödcurry. Med sig hade hon liten present till mig från NORDLJUS♥. Jag som älskar sånt.

Dessa snygga paket som mamma gjort själv. I ena paketet va denna dream skylten som jag visat er förut o nu är den min♥  I det andra va det 4 muggar, brödkorg,skedar,servetter mm. Allt i rosa o grönt!!

Tack älskade mamma för en trevlig dag♥

SWEET DREAMS ♥
     AJA

Vilken helg...

Jo det är väl bara & tacka för den här underbara helgen. Började inte så bra med feber o värk men igår var det i stort sett helt bra, så snabbt har det gått över.
 
Lördag kvällen var bra o vi grillade o satt ute o pratade, tog några härliga sommardrinkar. Det var ju Bengtsfors festivalen o " nya " bandet Scotts spelade. En del av sällskapet tog sig en svängom dit för o se o höra på grabbarna. But Not for us. Neeej vi stannade kvar vid båten. De små hade somnat o jag hade ingen lust att knalla iväg trots att Erik erbjöd sig o va barnvakt.

Men Ove & Anette stannade också kvar så vi satt uppe ett litet tag innan vi sa God natt o tackade för oss. Dock kunde inte jag somna då Amanda inte alls hade lust att gå o lägga sig. ( och det får man ju förstå ) Så vid halv tre ringde jag henne. Då satt hon i båten brevid o spelade kort o pratade med några andra tjejer. Men snäll som hon är o gör mamma lugn så kom hon o la sig då. Så DÅ kunde jag sova!!!

Söndag drog vi efter frukost hemöver o stannade till för lite glass. Åkte till klubbholmen o fixade mat. Barnen badade & badade. " Vårat favoritställe " säger Cornelia & Clara. Vattentempen har stigit o det kanske snart blir riktigt skönt i vattnet. Särskilt om det fortsätter så här.
 
Här kommer lite utlovade kort o låter dom tala för sig själv...























Nu är det dags för jobbet igen. Måndag o mycket att göra. Ikväll ska vi dra till Arvika o hälsa på Melvin, Tjiiiihooooo...

Ha en bra dag kram kram Nettan

Morgon kaffet

Ja nu sitter jag med mitt morgon kaffe!!

Belv aldrig poolen igår, vi mötte mormor Tina vid havet i stället på Alnö. Är så skönt där på slutet var vi ensamma på stranden o barnen roade sig för fullt. Det är livet det o bara njuta.

Håller med Nettan alla bara pratar om det fina vädret men det är ju såååå härligt o det ska vi ju stå för.

Men idag nu blir det poolen o kommer säkert vara smock fullt med folk, är kanot SM här nu.  Lova va så ledsen igår för att hon inte hade någon stol, inga badleksaker,  ingen madrass.... ja ja med massa saker. Det va ju så synd!!
Så vi ska i alla fall åka ner så får hon välja en sak att bada med i poolen.

Passa på o njut nu alla gulliga blogg läsare♥
Kram Aja♥

Njuter...

Åhhh va härligt det är med sommar. Nu känns jag tjatig men det är verkligen hur underbart som helst. Här har vi solat o badat hela dan. Var en wakeboard uppvisning förut som vi kunde avnjuta från första parkett. Suveränt!!

Idag har det kommit flera båtar från Årjäng så nu är det smäckat här på bryggan. Var uppe i centrum förut o käkade en bit mat. När vi begav oss därifrån träffade vi på Lindskogs familjen o tog en runda till Kickis cafe´ o avnjöt en god drink på terassen. Glass till barnen. Men till slut tyckte Cornelia o Clara  att det var tråkigt så vi gick ner till båten igen då de nu återigen badar. Då kan jag passa på att blogga under tiden.

Ikväll blir det grillning, men svårt att tänka på det nu när jag är helt proppmätt. Det är många barn här nu så även de större har det roligt värre. Känns bra i mitt mammahjärta när alla är nöjda.

Ha en skönis kväll alla ni underbara blogg läsare, Krameli kram Nettan.

Lördag

Åter en fin dag!!

Svar till om filmen va bra: Ja den va jätte bra o rolig. Den rekommenderar jag!!

Nu ska det bli frukost o sen blir det nog poolen, barnen vill så gärna dit. Ligger på campingområdet
så det kan ju inte bli bättre.


Detta får bli min frukost idag, snabbt o enkelt.

Bye bye Aja♥

Inredning

                                               

Perfekt till Aja`s städning                                     Denna snygga tavla

                         
Har lust till nya tapeter hemma, allt detta från Nordljus.Där mamma jobbar nu men vet ej om jag törs hälsa på henne där för då blir jag väl helt .............

Ja ja alltid kul med inspiration. ♥ Aja♥




Solat

Ja idag har jag slappat & solat hela dagen.
Får ju passa på när svenska sommaren är här. Haft turen att moster Fanny roat barnen, gullig som hon är.

Nu sitter jag i husvagnen & Nettan i båten, men gemensant är ju bloggen vilken tur man kan ha.
Men det är mysigt att vara i väg med familjen o åka runt o se på olika ställen. Det värsta är innan man kommer i väg, allt man ska ha med sig.
När färden har gått så finns det ingen återvändo o det är ju så skönt.

Nu ska jag o syster se shopahlic, passar nog mig  ha ha !!!!



 KRAM AJA♥

Båttur

Ja har varit bestämt sen förra helgen att vi skulle ta en helgtur till Bengtsfors med båten. Men i natt trodde jag att vi skulle få ställa in alltihop. Gick o la mig med värk i hela kroppen o vaknar sedan under natten gång på gång och mår inte alls bra. Tar till slut febern o då har jag 39,5. Inte kul alls när man känner att man inte har en enda kraft o det bara värker överallt. Men hur som helst så proppade jag i mig Ipren o kände mig mycket mycket bättre frampå morgon kvisten.

Barnen & även jag o Håkan hade ju sett fram emot den här turen. Men bestämde iaf att vi skulle åka. Trodde inte det skulle gå över så fort men jag känner mig redan piggare men får ta några piller för o hålla mig igång. Tur det finns det som hjälper.

Så här sitter vi nu i hamnen i Bengtsfors o har det supermysigt. Solen skiner och det är festival här under helgen. Plockade med mig grejer så jag kan blogga o ta kort. Men så klart jag glömmer nått o usb kabeln ligger kvar hemma. Så kort blir det inte förränns till veckan. Så kan det va. Minnet är bra men kort!!!

Första man hörde på radion i morse är ju att allas stora POP idol är död. Va fruktansvärt är det första som jag tänker. Nu va inte jag ett jättestort fan av Michael Jackson, men han har gjort några grymt bra låtar. Under hela denna tid har jag tyckt synd om honom. Han har nog inte haft det för enkelt o tydligen inte så bra. Men tragiskt att det ska sluta så här. 51 år är en alldeles  för tidig död.

Lekparken ligger precis bakom så Cornelia & Clara är helnöjda o stortrivs. De stora barnen tycker nog det är mest skönt o slappa o ta det lugnt. Men badat har de hunnit med iaf även om det är iskaaalt i vattnet. Brrrrr.....

Vi ska grilla nu snart o sedan blir det fotboll för Håkan. Jag lägger mig nog o läser i en ny bok.

Men ha en bra kväll o stora kramizar Nettan.

Bättre sent än aldrig♥

Ja det blev sent idag med!!

Skratta när jag läste Nettans inlägg i morse, det jag säger att vi är tvillingsjälar. Jag bloggar mitt i natten & hon städar ha ha.
Även denna dag har varit underbar med sol o bad.
Jag doppade mig nästan helt i havet inte dåligt det. Men Lova dök o doppade sig flera gånger.




På denna fina strand vid Alnö har vi tillbringat dagen.
                          Helt underbart!!!!

På eftermiddagen blev det grillning o lek vid husvagnen.


Sov gott Kram Aja♥

Svensk sommar...

....är bäst när det är så här. Soligt & varmt. Då är det inte många utlansresor som slår. Vi har ju en grymt fin natur. Ja det skulle väl va Norge då med sina berg o det gröna vattnet.

Blev en låååång sovmorgon, stod uppe till två o städade o det lustiga är att jag hade gärna velat ringa Aja som sällskap när jag dolade här men tänkte för mig själv att hon sover ju. Men icke sa nicke, att dömma av hennes blogginlägg strax före två. Kunde inte låta bli att skratta!!!!

Blev iaf en härlig frukost ute med massa färska goda frukter o den vanliga mackan o kaffet då förstås.

Elin kom hit o gissa om två små tjejer blev helt överväldiga. Får ju 100 % uppmärksamhet av storasyster o hon är så himla go mot dem. Gulltjejer!!!

Passade då på att ta mig en promenix i härliga solen o fick med mig en blombukett hem. Jag älskar blommor men ska jag ha får jag nog både köpa o plocka dem själv. ( Pik till min man, hi hi. ) Men som sagt han har ju en massa andra bra sidor o man kan ju inte va bäst på allt. Så sant som det är sagt!

Ska ta o pallra mig till affären IGEN, o handla. Får väl fixa nån mat innan vi drar till city. Funderar på att det nog får bli pasta med ost & skinksås. Då äter Clara också o det får man va glad för.

So long... Nettan.

Sommardag

Nu är jag tröttis tröttis!! 

Dagen har varit underbar, vilken dag solsken hela dagen. Bara tagit det lugnt o varit på campingen ovanligt för att vara mig.
Barnen har lekt o badat i sin lilla badbasäng.

I kväll va vi ute åt middag alla, riktigt trevligt.
Livet är härligt, speciellt när det är sådana här härliga dagar. DET ÄR SVENSK SOMMAR DET!!!!!!


Frukost stunden ute


Bad dax♥


Hela familjen solar för fullt!!!

Ha en skön natt sömn alla mina vänner kram Aja♥

Tillbakablick!

         Tänk vilka dagar vi har haft nu, det är ju bara så härligt! Idag var Amanda med mig o jobbade, vilken hejare hon är på att få saker gjorda o noga också. Måste va bra gener, hi hi............

Men hur som helst så har det varit kanonmycket folk, alla vill ha sommarkläder nu. Många har väl börjat semestern också. Sååå himla kul iaf !!!

Nu på kvällen blev det åter en cylettur till sommarvik med lek o glass. Denna gång var Cornelia med som igår va jättearg på att Clara haft så kul. Jag sa att det har väl du med. Men, Nej det visste hon att Clara hade haft det MYCKET roligare. Ja dessa barn, vill göra allt o lite till. Synd o missa nått.  My little darlings!

Har lite kort från midsommar o första båtturen för i år. Två nätter i den o då var det inte varmt ute vill jag lova men mysigt hade vi det.....   



 



Våra härliga små midsommartjejer.



Premiärturen för i år blev dock väldigt sent.



Min kära håller kursen.



Mys med Cornelia.





Barnen fullkommligt älskar och vara ute med båten o favoritstället är ju " Klubbholmen ". Där fanns det i år en lite eka som de fick en tur med roddaren Liam. Gång på gång tog de en runda.





Idag när vi flickorna Eriksson var redo för dagen!!!

I morgon är vi lediga o ska ta en mycket lugn fm, sen har jag lovat Amanda en tur till Karlstad. Hon ska dit o förbruka en biobiljett med en kompis. ( Vinst från VM tävling )

Men nu ska jag ta ett ryck här i hemmet så jag kan gå upp till morgonen o det är i sin ordning. Så mycket skönare då o njuta av o bara va med mina kära barn. Det bästa som finns.

Ha en skönis kväll o ta hand om er o allt det fina ni har. Livet är för kort för att slösas bort. ( oj då, nu rimmar jag med )

So long...... Nettan ♥

Sola

Toppen väder här & säkert i hela Sverige!!
Så idag ska bikinin på o vi ska sola kanske bada = ) Man får ju passa på när det är fint.
Nu ska det bli frukost ute. Detta är sommar det !!!

Kram Aja♥

Vaken

Har ej kommit från datorn än, så jag tänkte jag kan lika gärna lägga ut bilder från dagen som gått.
Man blir ju inte direkt trött när man sitter vid datorn. Finns hundra saker att se på!!!


Me and darling redo för casino tji hoooo!!


Fika i dag på Alnö♥









Inte alltid lätt att knäppa kort på sig själv ha ha , här jag hemma hos min kära mamma♥

Det va dagen det, nu lovar jag vi hörs i morgon♥

Vilken kväll♥

JA det kan man säga!!
Här är det ljust hela nätterna, kan gå ut kl tre på natten o det fortfarande är ljust så härligt!!!!!!

Solen sken o brände i kväll fast kl va 20.30 så fint, å det är sommar det. Klart finaste kvällen denna sommar.
Det blev fika idag hos mormor Tina, vid hennes fina lantställe med svärmor, Jenny o Melvin så klart Lova & Valle. Det bjöds på kladdkaka, grädde o hallon så gott♥
Vädret va ju toppen o brevid oss hade vi två hästar som spana in oss & det va en lugn o fridfull fika.

Nu ska jag ta kvällen har varit uppe länge flera nätter i rad det går ej.


Lova o moster Fanny som pysslat igen. Lova gjorde hjärtat!!


Lova på shopping♥

Natti Natti sötisar Kram Aja♥

Redan tio!

Oooppps fattar inte vart tiden tog vägen. Känns inte alls så mycket o jag som hade bestämt o lägga mig tidigt ikväll. Bäst o snabba på med mina sysslor då innan jag kan krypa till kojs.

Snabbt blogginlägg först....

Var o handlade efter jobbet o sen hem o laga mat. Cornelia gick till Farmor o Farfar för o leka med Becka. Clara var helt frusterad för att hon inte hade nått kuligt. Men då tog vi oss en cykeltur till Sommarvik o alla deras lektorn, hoppborgar mm. Verkligen en superfin camping.

Väl där träffade vi på Anton & Erik med grabbarna o vi lekte alla på ett " hoppberg " Undrar vem som hade roligast. Jag eller barnen????

Sen bar det vidare hem till Ulrika o lilla Vera. Där bjöds det på glass o jordgubbar. MUMS!!! Tack för fikat o trevligt sällskap.

Har sett på Allsång på skansen. Älskar det programmet = Sommar. Så nu ska jag ta ett ryck o sen lägga mig o läsa.

Godnatt o Kram Nettan

Midsommarafton!!!

Återblick från midsommarafton.
Vi hade uppehåll o det blev dans runt midsommarstången. Lova dansade för fullt!!!!
Hade faktiskt tur med vädret detta år. Sen åt vi en god sill middag med hemgjorda köttbullar som svärmor gjort, korv, färskpotatis o massa annat gott. Kvällen va lugn o jag o älsklingen va ju en runda på casinot♥


Vår midsommar tjej♥



Lockade håret både jag o Lova

                                            Aja redo för dansen!!!!





Min outfit midsommar 2009, ny vit klänning från en butik i Delsbo


Farmor , Lova, Valle o Dick sjunger med på ALLSÅNG!!!!


Svärmor vid dansen


Jag o min älskade dotter♥

Avslutar förstås med efterrätten♥

MUMS MUMS MUMS MUMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram Aja♥

4 dagar

Helt rätt fyra dagar sen jag bloggade, dagarna räcker inte till. Haft det trevligt med mina nära & kära♥

Tur jag har Nettan som förgyllt bloggen med lite nytt!!!
Är fortfarande i Sundsvall o igår va jag på CASINO för andra gången. Invigde det på midsommarafton då jag o min älskling åkte ner.Jag gick plus i alla fall men storkovan fick jag inte ha ha !!!!!!

Besökte syster på jobbet o fann ju X antal snygga skor.







Dessa ska jag välja på så svårt, alla med olika färg & form!!!
Alltid kul att pröva.


Me and my sister♥

Idag blir det fika i alla fall, ha en solig varm dag♥
Kramizar Aja♥

090623

God morgon!!! Sommar är väl en härlig tid. Ja iaf såna här dagar då man vaknar o solen tittar fram. Men nu ska vi inte försköna nått. Jag vet hur jag sen kan sitta där o svära över alla getingar, mygg o kryp som finns överallt. Jag verkligen hatar smådjur. Ja jag vet, man ska inte hata men grymt äckliga är de iaf dessa små otäckingar.

Det får mg att tänka på att jag kanske inte ska överföra min rädsla till mina barn utan när de letar maskar o skalbaggar o gud vet allt. Så står jag där o tittar o säger " ja de är bra för jorden " Då kan det komma.... " Vill du hålla mamma " Men  NEJ!!! där går gränsen.

Här är det alldeles tyst. Alla mina barn tycker om att sova länge så här är det absolut inget spring klockan sex om morgonen, som man kan höra en del har det. Det är väl snarare ett projekt o få upp dem.

Men idag skulle Cornelia ha med sig badkläder så de hittar säkert på en massa kul på fritids. Igår när jag lämnade henne var det typ tre barn där. Hmmm undrar vad alla dessa mammor o pappor har för jobb????

Försökte ta några bilder på jobbet igår, men det var inte det lättaste o få till. Men det får duga......



Det har kommit flera snygga jeansjackor. Den här är en sliten variant för 499,95. Sjalen är helt underbar o endast 99,95


 
Nya leggings i flera färger att välja bland för 199,95 o långa sköna toppar i randigt. Sommarfräscht !!

Ha en underbar dag all sötisar kram Nettan.

Blandat....

Ja, nu har jag haft en mycket givande dag på jobbet o fått bort en massa som hänger över en. Strålande dag har det varit också så barnen leker fortfarande ute. Äntligen SOMMAR !!!  Hoppas det håller i sig nu också.

Sitter o funderar på om det finns nån vänlig själ som kanske vill klippa våran gräsmatta för en peng men vem ska man fråga??????

Lite blandade bilder från lite här o där.......



Poolpartaj hos min kära bror.



Vilka sötisar o lilla Hilda fullkomligt älskade o bada.



Kära bror ♥





Mormor & min underbara Amanda.



Stolt farmor med gosiga Hilda som precis badat.



Ja och som ni ser att dömma av korten så bjöds det efter badet på ett smarrigt kalas. Åsa (min svägerska ) som är en mycket duktig bakerska hade gjort en smarrig rabarbertårta som smakade mums fillibaba....mmmmm!!!

Alla njöt av godsakerna o sällskapet ( hoppas jag ). Så kom även kusin Patrik o honom är det alltid lika kul o prata med. Så jag uppehöll dem så att det inte blev nått Tennis pass för grabbarna den kvällen. Men det kunde gott o väl va en vilodag. Hi hi hi....

Nu kom min kära dotter hem med kompisen Josse så då ska jag ta o prata med dem.

So long...... Nettan

I AM BACK!

    Hallojsan!!   Det var inte igår.

Ja, jag vet har varit helt kass på att blogga. Men ibland händer det saker i livet då man känner att man inte har lust & tid för så mycket annat än just det viktigaste. Men nu går det mot rätta hållet och jag ska försöka ta tag i det här igen. Tycker ju att det är sååå himla kul o har saknat det JA!!!

Sen är ju sommar en mer stressig tid, tyvärr. Men det är då man ska hinna med så mycket som möjligt o träffas o va glada. Egentligen ska man ju bara passa på att njuta av den här härliga tiden o bara VA!!!

Sen har jag hört att vädergudarna har lovat oss värme o bättre väder o det låter väl inte illa. Så nu lovar vi varann o verkligen njuuuuta av den här underbara sommaren.

Fann lite kort sen jag var på Olssons brygga med arbetskompisarna. En trevlig kväll i gott sällskap och mycket god mat. Hit ska ni gå för o käka, absolut!!!



Jag & mina kära kusiner Sanna & Christer.



Josefin, Ewa, Micke, Ida & Louise.



Långbord.....

Ja det var en trevlig kväll. Tack alla ni gulliga. Vilket toppen gäng!

Nu är allt i sin vanliga ordning o jag ska till jobbet, ska bli sååå kul. Har faktiskt massor att göra. De små ska på dagis resp fritids o Anton & Amanda har planer med kompisar.

Jobbar bara Mån - Ons två veckor i rad så det blir långhelger. Det är inte så dumt. Så till helgen har vi planer på en tur med båten. Gött!!!

Min kära börjar ett nytt bygge i dag o var uppstressad till max men till dig min älskling. Tack för att du alltid finns där. Älskar dig o saknar dig redan. Puss & Kram ♥

Ska försäka ta lite nya kort på jobbet idag det är verkligen såå mycket snyggt o jag vill ha typ allt. Nu börjar också vår sommar REA på Ons då får ni skynda & fynda. Alltid Välkomna!!!

Kom in till mig vettja så ska ni få med en sommarpresent. Men säg till så jag sparar till just er....

Kram & Ha en gör GO Da´ Nettan  ♥


Midsommar♥

                                    

Alla blogg vänner & hoppas ni får en underbar dag, själv blir det lite dans,god mat mm.
Nu ska det bli frukost o sen göra i ordning barnen. Det är ponny ridning på campingen, godis regn & massa bus. Så dom vill vara redo för det.

Kram Aja från Sundsvall♥   



Funderar

Ja ja , sitter o funderar va jag ska börja dagen med?

Sent i går kväll kom min kära svärmor o överraskade oss, kul åkte ända upp till oss för att fira midsommar. Tror vi skulle klara oss från regn. Det är firande här på campingen så det är ju perfekt!!! Barnen får dansa kring midsommarstången.

Ska i alla fall inhandla lite mat & gott, möta min mamma o ta en fika med henne o svärmor. Nu får jag nog ta fram dammsugaren den är även med i husvagnen. Har t.o.m en centraldammsugare här ha ha!!! PERFEKT.

Bäst jag slutar annars är hela husvagnen upp & ner snart♥
Kram Aja♥

Onsdag kväll

Tjo Hej!!!

En helt vanlig kväll, ska faktiskt sätta på en film nu. Sitter o myser med mitt NATURGODIS. Bara jag o Lova som äter det men är ju så gott.

Idag har vi haft en heldag med min kära syster♥ Varit i hennes lägenhet o hälsat på,en jätte fin etta.
Sen blev den en sväng på plantagen, där en skit gubbe backade på min bil. Så himla typiskt!!!!!
Blev ju inte mycket men lite revor, men blir så störd ändå. Stod på en fin bred parkering fattar inte att han inte såg min bil så liten är den ju inte. Så fram med papper o började skriva ner..........

Efter det gick Lova & moster Fanny på bio =) , Lova va såååå nöjd . Tack snälla söta moster♥
  Det va denna film dom såg. Har ej sett den men Lova gillade den i alla fall.


Denna sommriga bukett plockade Lova till mig när hon var hos mormor. Det är sommar det!!!!




Barnen trivs i husvagnen dom med, mina små älsklingar. Fast det är fullt upp med barn ibland så ger dom en så mycket kärlek. ♥


God natt alla blogg vänner från en knasig Aja ♥



Norra Berget

Tur google finns:








Väntar

Just det!! Sitter o väntar på att älsklingen ska komma hem.

Bara jag o Valle här,har haft en heldag med mormor med god lunch. Typiskt tror ni inte att jag glömde kameran idag. SORRY!!
Lova föjde med mormor Tina hem en sväng o va så nöjd, få vara ifred med mormor lite.

Vi  har även varit på Norra Berget idag, jätte mysigt ställe i gammal miljö med lekpark, café o fäbodar med djur.
Barnen roade sig för fullt o matade kossor o getter. Är inte ofta man får uppleva den fina miljön. Synd bara att inte kameran va med. På väg hem så hamnade vi i världens bilkö, bygger om vägen. Jag som hatar det så jag skulle sldrig kunna bo i en storstad. Tycker det är för dyr tid av livet att sitta i en bilkö & på köpet så somnade Vallle också. Inte bra , nu är han vaken till i natt han, men är ju på ett gott humör tur det ♥

Tjao Tjao Kram Aja♥

♥Melvin♥

God Morgon alla!!

Fått i mig några koppar kaffe & barnen är vakna.
Har ju lille Melvin i husvagnen mitt emot o han är ju bara för go, växer så det knakar. Lova o Valle tycker det är kul med sin lille kusin. Har ju även en stor skara hemma som dom längtar efter♥




Bebis mys!!!!!!!


Här leker jag o Lova frisör, så  hon tog ett kort så jag kunde se va fint det blev!!

Nu blir det frukost time♥

Ha en bra dag!!
Kram Aja♥

Piggelina

Ja det är jag just nu, orkar inte sova så jag får väl blogga i stället!!
Vet inte va det är med mig, är inge trött fast jag suttit på rumpan 30 min idag. Kanske beror på att jag drack två koppar kaffe kl 21.30 & en choklad munk.
Har aldrig blivit påverkad av det förut men kanske denna gång, vem vet????

Till dig som gjort en kommentar om lantisblogg: Är det så du vill kalla det så fine!!!! Själv tycker jag den är ganska" CHICK".  Som vi sagt förut är vi stolta för det vi gör o brinner för familjen THAT´S  IT.
Men eftersom du tydligen läser den så måste det vara något som lockar dig my dear friend♥

Jippi, det blev en runda på centret o lite shopping med barnen. Lagomt med folk o vi hade en mysig runda.
Jenny & lillen va med, blev lunch på Mc Donalds.



Lova ville in o busa med moster så klart♥ Som jobbade idag!!


Blev ju lite shopping som jag sa. Ny Juicy Tubes från Lancome den är toppen o det blev rosa förstås.
Ett nytt litet solpuder med glitter & fynda ju rosa ballerina va bara tvungen att ha, så sköna på.
Men idag gjorde jag ett kap som jag är så glad o nöjd för.


Denna korta svarta skinnjackan, det var en kvar i min storlek & sen såg jag att den hängde på rea stället. Eller rättare sagt va det min syster som fann den. Den passade perfekt o jag va helt såld!!! La undan den tills i morgon men ringde min man. Han sa köp den idag du får den, du är värd allt♥ Det va gulligt sagt, så den blev min.  Hel nöjd med shoppingen o alltid kul när man fyndar!!!

Nej nu får jag försöka lägga mig o se om jag blir trött, om inte annars så är jag väl trött till morgonen.
Kram Aja♥



Lite sommarlov!

Japp, efter dagens arbete så är jag nu ledig i två dagar o jobbar kort Torsdag o sen ledig Midsommarafton. Så lite sommarlov blir det för oss.

Hade ju planerat såååå länge att åka till Karlstad i morgon för att möta min kära & underbara vän Caroline ( varit vänner sedan femårs åldern ) Och gått på leklandet med barnen. Tur jag gick in o kollade öppettider. STÄNGT tisdagar, det är ju inte sant. Vilken otur får man ha egentligen...... Men men nu bestämde vi iaf o ta det en annan gång så jag o barnen drar till Arvika istället o hälsar på kära mor. Har ringt brodern också o sagt att vi kommer o testar deras nya utomhus pool. Härligt, härligt. Så vi ska nog kunna roa oss ändå!!!

Lite härliga kort från skolavsltningen.








Fika med Cornelias klass efter själv avslutningen i kyrkan. Fick kort av fröken Agnetha.



Sen skynda vidare då Elin gick ur Nian o skulle firas med blommor o paket så klart. Så vacker ( som alltid ).

Nu ska jag stoppa barn i säng, men mer kort kommer....

See you. Kram Nettan.

Sundsvall

Är fortfarande i denna fina stad, Sundsvall.

Vill ha bättre väder det blåser o regnar men solen kanske skulle komma senare idag. Som Nettan skrev så finns ju CASINO här.
Där trivs Aja ha ha !!!! Men är så himla kul där, spela o strosa runt lite i en fin miljö passar mig utmärkt. Så det får att bli en kväll på Casinot.Är ju bara i Stockholm, Malmö, Göteborg o Sundsvall det finns.

Nu väntar vi på er Nettan =)


Så här blev barnensdag igår blöt o regnig.


Men Lova va nöjd ändå♥


Sen blev det Söndags middag, barnen fick efterrätt där dom fick göra sin egen mjukglass. Det va väldigt POPPIS!!!
Valle njuter av sin glass. Mat stället va självklart Bite Line.

Nu ska vi göra iordning oss & det får bli en tur till centret♥
Ha en bra dag, Kram Aja♥

Upptagen

Jepp det kan man säga att jag varit.

Tiden räcker inte till alltid, igår va vi en sväng på Birsta City. Ett stort köpcentrum gick runt o strosade lite. Hälsade på syster yster som jobbar på en skoaffär där. Mötte även upp mamma,mormor,morfar & Alvin.
Det va massa folk så det blev en liten stund på centret.

På kvällen blev det mys i husvagnen med film & smått o gott. Valle somnade halv åtta o Lova tio så det va en lugn lördagskväll.

Idag spöregnar det här o på campingen va det Barnensdag, så får väl dra på mig o barnen regnkläder o bege mig ut i det sköna vädret.
Hemma va det strålande sol hörde jag så det är bara att njuta för er som är hemma!!!!!!!!

Lite bilder från helgen♥

Barnen på Ikea, alltid populärt.

           
Valle hemma hos mormor på besök♥

                                                                
                                                                 Maten från Bite Line så gott!!!Pappa myser med sina älsklingar♥


Se den goda TACOPLATE!!!!!

Kram från ett regnit Sundsvall!!!!!!

Söndag!

Japp här sitter jag ensam en Sön morgon, ska snart dra iväg på jobb.

Igår kväll efter jobbet stack vi direkt o spelade bowling o käkade mat på hotellet. Min kära man fick äran att vinna denna gång. Ja GRATTIS då!!! Kom direkt ur hjärtat, INTE!!! Nej Jag vill ju vinna men det gick inte alls bra för mig. Tror jag kom sist. Men det är säkert pga att jag inte är i form.... hi hi hi ( bra o ha nått o skylla på )

Sen blev det mat o efter det trodde jag att de skulle få bära mig därifrån. Nej då så illa var det inte, men var så trött bara! Jag körde faktiskt! Så det så....

Det tog inte lång stund här hemma innan vi alla hade krupit till kojs o det var inte så dumt det.

Ska gå in o kolla vädret nu de har ju sagt att det ska bli bättre o soligt. Men jag hör bara va alla säger så nu tänkte jag faktiskt kolla själv. 

Blir det bra väder idag blir det nog till båten i em efter jobbet o fixa o dola lite. Köpte några nya saker som kan va bra att ha. Det är likadant varje år att man drar med nått varje gång vi åker dit, för o inte prata om när vi ska iväg på semester. Då det blir lass efter lass. Förstår inte men men... Thats me & säkert en hel del andra ute i detta land också!


Förra helgen när han vaxade o vaxade, men nu ligger den i sjön vår "Seawagon"


Jag i morgonutstyrsel ( älskar o gå så här )...


Nej nu ska jag in o kolla www.yr.no .

Bye bye my dear friends Nettan.


MUMS!!!

                                                   
                                                    Finns inget bättre än SVENSKA JORDGUBBAR♥

Here I am

Yes!!!!

Oj oj va dagen går. Har hunnit med det ena med det andra. Ikväll blev det grillafton hos oss vid husvagnen.
Med mamma,syster,lillebror, min mormor & morfar,Jenny o Alex. Jätte trevligt o ok väder, inget regn i alla fall.
Men nu knastrar det för fullt på husvagnstaket.

Efter maten blev det svenska jordgubbar det är ju bara så gott.
Lägger ut bilder i morgon!!!

God Natt på er ♥
Kram Aja♥

Skolavslutning

Nu har vi varit i kyrkan o sett skolavslutningar. Alla barn så fina o förväntansfulla efter ett långt o härligt sommarlov att se fram emot. Det är lika rörande varenda gång.....

Sen gick Elin ur nian o vi var o gratulerade henne utanför skolan med blomma o paket. Jag blev tårögd som vanligt. Jobbigt att jag ska va sååå känslig. Åhh så vackra de var alla våra älskade barn, stora som små. Ska visa kort en annan gång då nu min kamera som vanligt är slut efter alla korten.

Ikväll ska Anton ha videofest med sina kompisar o det blir en massa killar här.

Själva får vi väl se vad vi kan hitta på. Jag är inte så vidare pigg då jag fått nån himla skit. Haft feber i natt o mår inte så vidare bra. Kanske får bli en skön soffkväll.

Visar lite kort från kalset tjejerna var på förra helgen, hade de liggandes på skrivbordet.



Cornelia & Clara på kalas till Ina!



Paketdags....

Ha en bra dag o skön kväll. kanske hörs senare....

Bye bye Nettan.


Ring ring ......

Jepp ska ringa Nettan nu o höra vad hon har för sig♥

Prata med henne i morse o det va full fart som vanligt, skulle baka bullar åååå dom som är såååå goda =).
Synd jag är så långt bort !!!!
Men hoppas vi träffas snart o va mycket vi kommer ha att prata om. Tur jag har så underbar svägerska♥

Bye bye!!!!!!!

IKEA

Hello♥

Ja i dag blev det lunch på IKEA, BILLIGT & bra. Vi åt hela familjen för 150 :- då fick barnen efterrätt, jag kaffe o chokladkaka.
Inte helt fel. Sen blev det en runda o fönster shoppade lite. Alltid kul med nya förslag.

På eftermiddagen va vi en tur till mormor Tina o busa lite. Även min mormor o morfar kom, så det blev även fika♥
I morgon är det många som har skolavslutning o hoppas verkligen att vädret kan hålla i sig utan att det blir regn.
Alla barn längtar nu till sommarlov !!!!!!!

Nu väntar jag på min älskling ska komma med mat han hämtat på BITE LINE super gott ställe i Sundsvall. Sen får det nog bli en bra film.
 
Här nedan snygga smycken från Nordljus, armband & halsband med rosa sötvattenspärlor.
                                    

Kram Aja♥

Sundsvall Next =)

Det stämmer det. Nu är vi i Sundsvall & barnen är så glada. En jätte fin stad o både jag o Fredrik trivs perfekt här.
Sen har ju jag min älskade mamma o syskon här & barnen sin mormor. Vi har redan träffats. Mormor Tina o Alvin va här på besök förut, självklart blev det fika. Kladdkaka & vaniljglass med chokladsås.
T.o.m mamma sa nu : Det är tur vi bor så långt bort från varandra annars skulle jag bara äta tillsammans med dig. Hon är ju inte den första som säger det ha ha !!!!!

Barnen fick några paket o ville ha mormor med sig överallt♥
Fast i kväll va det kaos i vår husvagn, dom sov i bilen på väg upp & hade all energi kvar. Blev ju ännu mer uppspelt när mormor kom. Men nu sover i alla fall Valle o Lova ligger o ser på Bolt.






I kväll jag o min lika tokiga underbara dotter, det är kärlek det♥
Krameli Kram Aja♥

Spontana barn!

Ja av stollar & barn får man höra sningen sägs det ju. Och min lilla Cornelia var bara för härlig i morse.

Citerar:

Mamma, du är så duktig!
( åhh va glad man blir, vilka barn man har tänker jag stolt, men så fortsätter hon )

du är jätteduktig mamma, du vet så bra hur man ska va fin o hur man gör i ordning fint o hur man ska va. Jätteduktig mamma verkligen ..... på att veta vad som är fint o vara  fin, ......Och pappa han är SMART !!!!!!

Så där hade jag ju inte förväntat mig att det skulle sluta, hallå Cornelia jag är också smart!!! Men det är min fåfänga. Hon får ju tycka hur hon vill men kanske dags för mamma Anette att visa andra egenskaper för mina barn. Riktigt så vill jag ju inte att de ska uppfatta mig men skratta åt det gjorde jag  Absolut.... ha ha ha

Nu ska jag dra till Arvika o käka mat på Olssons brygga.

Go kväll sötisar
Puss & Kram Nettan

Gårdagen








Jepp igår va det en rolig dag med leken. Valle va ju sjuk igen så Pappa mådde ju så dåligt för det. Han överraskade med en el jeep. Valle som älskar bilar va helt tagen & hur glad som helst.
Fredrik körde 16 mil en väg för att få tag på bilen men va gör man inte för barna sina ♥
Lova fick en hoppborg så nu är det som en lekpark här :)...........

Idag regnar det för fullt & vi har varit i husvagnen för det mesta. Men nu ska det bli någon lätt lunch.
Hoppas att den varma sommaren kommer snart.

Ha en bra dag Kramisar Aja♥

tillbaka blick

Jag har ju som sagt varit helt kass på o få ut bilder på sista tiden. Nu när jag kollade kameran hade jag många många, men sållar ur litegrann.

Här är till att börja med ifrån brännbollsmatchen vi hade med Antons klass i förra veckan. Trevlig kväll trots regn o kyla samt Claras dåliga humör. ( Men befogat, trött o kall )


Mina små sötisar i regnet. Cornelia gillade o spela o tog flera bollar....


Anton o en del av klassen.


Snygg löpning av Anton.
Det var många som kanade mot konerna i det blöta gräset.

Ja det fick bli allt för ikväll.

Nu är det sent o jag ska upp till morgonen.

Good night and sweet dreams Nettan ♥

Sängen

Nu ska jag lägga mig är trött & trött.
Haft vackert väder idag o hela dagen har varit fullt i gång.
Är så trött nu så skriver mer i morgon o det kommer även bilder från dagen som gått. Barnen har varit nöjda i alla fall o har ju världens bästa PAPPA!!!

Ja jag vet man kan läsa böcker, håller helt med. Men jag måste komma in i den snabbt annars tröttnar jag.
Har ni tips så tipsa gärna!

Kram Aja♥

Tisdag

Igår när jag kom från jobbet stod det en massa tjejer & killar i balklänningar o kostymer nedanför Claras dagis. De skulle ha tåg genom Årjäng o sedan bal på hotellet. De var så vackra. Så när jag hämtat upp alla mina tre flickor bestämde vi oss för att åka o kolla vad som händer.

Först blev det käk ute, alla vrålhungriga. Och tur hade vi att solen var framme o värmde så vi kunde sitta ute o käka. Mysigt! Medans vi satt där kom alla dessa studenter förbi i promenad tåg på väg till hotellet.

Efter att vi var mätta o nöjda åkte vi upp till torget o såg både modevisning, dansuppvisning och håruppvisning. Elin var med som hårmodell o var bara så vacker ( som alltid ). Tyvärr hade jag ingen kamera men kommer o ta lite på avslutningen på fredag då säkert alla är i ordning igen.

Cornelia & Clara hade jättekul som sprang runt o lekta med en massa tjejer o det fanns hoppborg på plats också. Jag o Amanada träffade vänner o passade på att vara sociala.

Handlade innan vi åkte hemåt o då var filmen jag velat se inne. " Va hade iaf tur med vädret, igen. " Så när de minsta va nattade så slog vi oss ner i soffan o kollade in denna svenska komedi. Den var bra o rolig tycker jag o klart sevärd. Men Thats it!!!!

Nu kallar plikten o hoppas jag hinner blogga mer ikväll.

Ciao ciao Love Nettan

Morning

Saknar TVn på morgonen.
Brukar inte göra det men på morgonen är det skönt att dricka kaffe o ha tvn på.  Får ju bara in 6 kanaler här & det är sådana som inte jag tittar på. TYPISKT!!

Här skiner solen för fullt, bara för härligt. Ska ta med mig koppen ut. Passa på när solen väl är framme.
Valle är vaken o lite halv varm men hoppas han är lite piggare idag.

Kram så länge .......................
Aja♥

Sjukhus

Ja det blev bersök dit i kväll.

Jag misstänkte att Valle hade något i kroppen, har inte varit sig lik i två dagar. Han är ju öronbarn & klagar aldrig, inte ens feber får han. Men idag sa han själv att han hade ont i örat.
Så självklart åkte jag upp o fick en tid.

Rätt hade jag eller rättare sagt hade min mamma rätt det va hon som sa att han säkert hade ont i örat. Och nu stämde det. Stackars min lilla pöjk♥ Men han fick pencelin o alvedon så nu sover han sååå skönt.
Men det finns inget värre än när barnen är sjuka man lider med dom. Så i morgon ska han få glass & massa gott min lillprins!!!!




Han är ju bara för go!!!          Vi älskar dig♥

Sov gott Kram Aja♥

090608

Ja juni, dagarna går fort!!

I går va lilla Melvin 1 mån. även det går så snabbt. Blev inget bloggande igår kväll, va så himla trött så jag somnade när jag la Valle. Man kan inte alltid vara på topp ha ha !!!! ( fast jag vill det♥)

Lill sötisen 1 mån redan♥


Mamma & Pappa myser i husvagnen!!

Va ju en sväng på leklandet i går & det blev fullt med bus o lek. Jag va själv helt svett när vi åkte där ifrån.



Jag vill ha sommar o värme nu det är så kallt här, men barnen är ute o leker för fullt. Har jämt varit på en prommis hela gänget. Nu ska jag ta mig lite kaffe. Håller med Nettan så himla kul alla ni som läser vår blogg!!
Varma kramar Aja♥

 

Aja today, lätt frisyr har sovit med flätor.

God morgon!

Måndag igen o ny vecka. Det har varit lite si o så med bloggandet nu men va gulliga ni är alla som läser vår blogg. Det är Tack vare er o självklart att vi tycker det är kul också som vi bloggar. Tack!

Skolavslutning denna vecka o har tittat på vädret på morgonen, ser inte ut att bli så mycket bättre än så här. Men då är det väl som vanligt då. Skolavslutning o midsommar tycker jag oftast är ganska kallt o regningt. Tyvärr, tyvärr....

Men man får väl njuta av vacker sång o alla glada barn som har väntat så på detta sommarlov. Studenter som kastar mössan o har nya utmaningar framför sig.

Hemma hos mig är det iaf välbehövligt med lite lov nu. För de största har det varit fullt upp med pluggande det sista. Och även Cornelia vill nu ha sommarlov. Dock ska ju hon på fritids under några veckor. Tyvärr så är inte jag ledig nio veckor men hade inte Tackat Nej om det gick o ordna. Hi hi hi... Men så är det. Vuxenlivet med allt ansvar!

Men ska absolut inte klaga, har tagit lite dagar här o där o då är det bara att riktigt fint väder o massa sol o värme jag vill ha. Får väl fortsätta hålla tummarna.

Nu ligger båten i vattnet o min käraste har varit så himla duktig som fixat allt. Jag tog ett ryck o gjorde en grovstädning inne i den igår. Skönt när allt är packat o klart så vi bara kan dra iväg.

Men nu ska jag snart dra till jobbet istället.

Ha en bra dag
Kramizar Nettan ♥

Fredags bilder

Lite bilder från i Fredags tänkte jag lägga ut. Allt är ju så trögt på skogarna ha ha, inte van det .

Alla sover här & har tagit sovmorgon, själv har jag tvättat på morgonen o tagit mitt morgon kaffe. Så skönt med en lugn stund.

Syskonen Fredriksson på fredags fik♥ Våra sötnosar


själv tog jag en jätte god hemlagad ost&skinkpaj.


Mamma Aja, Valle & Lova på en promenad.(Lova fotograf!!)

Nu har dom vaknat till liv i husvagnen & dags att göra i ordning allt. Kanske blir leklandet sen.
Ha en bra dag alla mina vänner!
Kram Aja♥

Flaggdag

Jepp idag har jag sett många svenska flaggor!!

Nu äntligen sover mina små älsklingstroll efter en god lång varm dusch.
Tredje gången gilt, det är väl så man säger. Har försökt blogga två gånger idag men alltid något som kommer i vägen. Men nu äntligen fanns det tid för det =).

Ja man vill ju ha så stort firande av 6 JUNI, men jag tycker inte att det är något speciellt. Vi va i Hudiksvall hela familjen & där va det mesta öppet. Vi strosade runt lite o åt en god middag på en TEXAS bar.
Maten va toppen!!!! Barnen tog chicken nuggets, jag kycklingfilé o Fredrik en god oxfilé mums det godaste jag ätit på länge. Är faktiskt mätt än av maten.


Ja man får väl fira lite då, denna goda bakelse sjönk ner i min mage.


Far & dotter på Texas♥ Puss på er!!

I kväll va det grillning på campingen, men det va ju iskallt ute o det ska vara juni. Helt otroligt!!!!
Jag va som en isbit när jag kom in. Nu sitter jag i varm & SKÖN HUSVAGN♥

KRAM AJA♥




6 Juni

 Idag är det vår nationaldag o det är ju faktiskt inte så länge sen det fick bli en röd dag. 2005 fick denna dag bli helgdag istället för Annandag Pingst.

De kunde väl ha plockat bort 1 Maj istället som jag tycker är en urfånig dag. Hallå vi lever faktiskt på 2000 talet......

Är faktiskt en ganska fin dag idag men kallt tyvärr, hade ju inte gjort nått med lite mera värme. Men bra det inte regnar.

Cornelia & Clara ska på kalas o Erik & Anton ska skatea som vanligt. Jag får väl offra mig o åka ner till hamnen där det idag är en grejar dag där. Blir väl där ett par timmar iaf. Hade tänkt o fixa nån god fika dagen till ära med mina kära också. Lite firande får man väl ha!

Ikväll avslutas denna grejardag som  Båtklubben har med grillning också kommer det ett band som spelar. Kan nog bli kul.

Saknar Aja med familj & min älskade syster med familj. De har varit borta så länge nu. I morgon blir lilla Melvin 1 månad, shit va fort det går. Puss på er alla ♥

Ha en bra dag alla kära bloggvänner o njut av dagen
Mazza kramizar Nettan .

Rollerblades


Hon åker för fullt o inte är hon rädd min lilla gulltjej.

Nu ska vi åka o ha fredagsfika på Cafét♥

Kramisar Aja♥

Sofies Mode

 
               Sommar trender!!!!!!!




Ljusa tvättar hett......




Vilken vacker ungskönhet Vanessa Hudgens i Highschool filmerna. ( Lovas favorit)

Kram Aja ♥

FREDAG

Ja då va det fredag igen, blir vilsen på alla dagar.

Idag regnar det i alla fall inte men är ingen värme heller. Igår blev det film time för mig o älsklingen.
Inte till min favorit det va en skräckfilm. Men Lova såg Isprinsessan före oss, så den va faktiskt bättre.

Nu är även Melvin 4 veckor, tiden går såååå fort. Passar på att mysa med honom så fort jag har lite tid över.
Har ju börjat le nu o är ju bara för go♥

Har lovat Lova att ta en sväng till byn, hon köpte sig Rollerblades igår. Så hon vill självklart prova det min lilla stöniga tjej. Tyckte hon va lite för liten men hon är väl lik sin mamma ha ha ha .......
Har hört hur jag va när jag va en liten tjej men stönigheten sitter ju kvar än. Så jag ska väl inte klaga på Lova♥

Kram så länge o ha en bra fredag♥
            AJA♥

Tjohooo....

Idag har det regnat o regnat, va kul, INTE!!!!

Efter jobbet var det bara hem o packa ner lite fika och iväg för att möta Antons klass o ha en brännbollsturnering. Hann med o fixa presenter före. Cornelia & Clara ska på två kalas under helgen.

Först när vi va framme var Clara på ett strålande humör o bara grät o skrek, skulle inte gå själv mm mm. Började bra! När vi skulle börja spela föräldrar mot barnen så började det regna o det regnade verkligen hela tiden. Clara sprang med mig lite o blev något piggare men mot slutet var hon riktigt kall o jag kände att vi får nog ta vår fika hemma ist. Så på väg mot bilen ramlade Clara o skrapade i sin hand. Inte bra, tårarna forsade... Stackars Clara.

Men väl hemma var det bara o sätta dem i badet o tända i kaminen för o tina upp dem. Varma o med kvällsmat i magen o sen den utlovade fikan var det bra mycket bättre. Nöjda flickor som nu sover så gott.

Kan medela att Antons lag vann o det är bara o gratulera. Grattis till klass 5 B.

Tog även lite kort men det lägger jag upp nästa gång. Nu ska jag ta ett snabbryck o sedan i säng. Min älskade man har ju kommit hem också o han tycker jag är så lagomt rolig när jag sitter alldeles för mycket vid datorn. Får nog va lite social med ( räknas det om man sover brevid varann, för jag är väldigt trött, hi hi hi )

Har trots allt varit en trevlig kväll med Anton o hans klasskompisar med föräldrar.

God natt o mazza kramar från Nettan.

Till sist vill jag bara passa på att Gratta min underbara mamma som idag fyller år. Magnus & Åsa har varit så gulliga o ordnat med present från oss alla o bakat en god tårta. Synd man missade den!
Grattis mamma vi älskar dig, puss & kram från din dotter med hela familjen.

What to do !!!

Ja va ska man göra idag?

Här regnar det för fullt o barna slåss för fullt redan i husvagnen. Så då vet jag inte va jag ska komma på för nått. Brukar ju ha bra fantasi men inte nu.
Får väl ta på oss regnkläder från topp till tå o gå ut, Jippiiiii not!

Tvättade igår så får väl ta o hämta mina kläder.

Vår sessa i sin ny inköpta klänning från HM. Här leker hon pizzabagare!!

Ha en trevlig dag Kram Aja♥

Ängel


Natti Natti alla söta bloggvänner♥

Landet

Ja nu är man på landet,känns så på denna camping.
En egen liten sjö & på andra sidan går det kossor på dagarna. Men barnen stortrivs o jag tycker också det är mysigt(ett tag i alla fall). Kan vara nyttigt att komma ifrån allt stress.

Idag har det varit jätte kallt o blåsigt ena stunden o nästa sol. Barnen leker för fullt o vi springer fram o tillbaka.
Fika beroendet är kvar det är kaffe,choklad o naturgodis. Kan ju ej baka nu när jag ej är hemma ha ha!!


Här leker barnen i hoppborg. Therese o Lars Roger har med en hel lekpark, vilken tur man har :)


Min Outfit i går på stan i Hudiksvall. Kjolen fick jag av Therese, den är från Gina o hon tyckte inte om den men jag älska den.
Så tusen tack Therese!!


Fikat på Jambo, Lova & Celina♥


Måste bara visa min bakelse, chokladmuffins med mjukglass i. Har aldrig sett förut o va tvungen att prova.
Fick helt klart godkänt.


Min älskade tjej på stan i Hudiksvall.

Som vanligt är jag uppe sist av alla, snarkas så skönt i husvagnen nu så. Ska lägga mig att läsa SOFIES MODE♥
Kram Aja ♥

Angelica 18 år

Hej hopp.... har precis kommit hem från Arvika & kalas hos syster Angelica som fyller 18 år i dag. Myndig o nu blir det bara allvarligare o allvarligare. Men nu ska jag inte va för tråkig. Hon har ju massa härligt framför sig o nu ska hon bara passa på o njuta av ett långt härligt sommarlov. Ett år kvar o sen studenten. Men hade fått sommarjobb & ska dansa. Vilket lyx jobb va??? Men så är hon ju super duper duktig också.

Det bjöds på smörgåstårta o vanliga smörgåsar till mig o barnen. Sen fick vi en jättegod vegankaka som Angelica bakat alldeles själv. Gott o kul o prova nått nytt!


Cornelia & Clara gillar att va hos morfar, alltid nån som leker med dom då. Idag var det morbror Andreas som stod för underhållningen.


Jag & min kära syster Angelica.

Tusen Tack gumman för ett jättetrevligt kalas. Puss & Kram ♥

Gå in o kolla hennes blogg den är jättemysig, www.enlotus.blogg.se

Det var allt för denna gång.... bye bye Nettan ♥

Hej Svejs

Hunnit fått i mig några koppar kaffe.

Fint väder här men blåser jätte mycket precis som hemma.
Igår va vi ju i Huddik, jag köpte faktiskt en fin ljuslykta med en stora prismor på & ett jätte stort hjärta som man kunde sätta värmeljus i . Ja ni vet jag älskar ju att tända levande ljus♥

Barnen fick lite nya sommarkläder på HM, hoppas värmen kommer tillbaka!!
Tyvärr funkar det inte nu att lägga ut bilder, får försöka senare.=(

Nu ska jag sätta fram frukost!!

Hörs sen kram Aja♥

Onsdag

God morgon!

Till min underbara älskade svägerska, vän & syster Aja. Vad det värmer o slå på datorn o få såna varma ord. Tack!
Längtar så tills vi kan ses.
Du vet väl om att du är en klippa o mitt alltid så härliga stöd o ventilation. Med dig kan man verkligen prata om allt.
Kram till er alla ♥











Här är lite härliga bilder från utedagen vi hade med Claras dagis i fredags. Kanon väder o en massa härliga barn som ville klappa djuren, leka o lite bus.

Blev bjudna på en god lunch med efterföljande fika. Mumsigt värre!!!

Idag är dock inte det fina varma vädret kvar, här blåser det o ser kallt ut, brrrrrrrr

Idag ska vi åka på kalas till Arvika. Min lillasyster fyller år o ska självklart grattas "Stort Grattis gumsan på din dag, vi ses ikväll. Kram Kram!"

Nu ska vi snart iväg.... Ha en go o härlig dag KRAM Nettan.

Huddik

Ja idag blev det en tur till Hudiksvall!!

Jätte fin stad som jag nämde förut, mysigt med små hus & båthamnar.
Åt lunch på ett jätte mysigt ställe JAMBO.
Sen blev det en liten runda på stan o fann allt lite smått & gått♥ Får berätta mer i morgon.

När vi väl kom till husvagnen va det full fart nattning, duschen o kvällsmat. Men skönt man har ju husvagnen bara, är man hemma ska man tänka på allt så det är gött faktiskt.

Till Min Älskade Nettan♥
Jag förstår dig sådna tider har jag med att man kan vara såååå trött. Å hinner inte alls det man vill & det känns tillslut som hjärnan sprängs o går på högvarv 24 timmar om dygnet.
Men det kommer gå över o specillt för dig Nettan som fixar allt du är en stor förebild om alla skulle vara som dig. Skulle det inte finnas många problem i Världen. MISS YOU !!
Vi ses snart & va mycket fika det ska bli då ha ha♥

Kram Till alla

AJA♥

Allvarligt.

Nu är det riktigt galet jag är ju trött trött o åter trött. Och inte hinner jag alls det jag vill hinna. Vad gör jag för fel??????

Skulle behöva uppiggande o en massa extra tid. Ska nog googla om det o se om det finns att få tag på. Ja då förstår ni att tiden gått fort idag med. Men hur som helst så hann jag lite iaf o nu är jag ju som sagt så trött att jag ska krypa ner i sängen. Men hoppas jag orkar upp tidigt i morgon med så kanske jag hinner blogga lite då.

Sorr, sorry my dear friends
Kram & God natt Nettan


God Morgon♥

Är ju lite senare jag än Nettan.

Men har haft en lugn skön morgon i husvagnen. Är ju mycket sämre väder idag, så det blir nog en tur till Hudiksvall.
Är ju lite större där & en jätte fin stad. Mysigt att strosa runt lite =)


Lova sitt första dopp i Ljusdal♥


Morsdags present av mina älskade barn♥


SE man kan ju bara njuta!!!!!

Allt är så trögt på denna skog så det har tagit en timme att få in bilderna.
Nu ska det bli frukost.
Ha en trevlig dag alla bloggvänner.
Kram aja♥

Hello again!

Japp det blev en hektiskt dag igår. Röd dag i Norge = massa folk på jobbet. Sen gick det i ett här hemma. Men nu har jag varit uppe en stund o hunnit fixa med disk o tvätt. Förståndigt av mig att gå o lägga mig i tid o upp tidigt på morgonen istället.

Tänkte fortsätta från vår Göteborgstripp!

Hade ju som sagt precis fått i oss jättegod mat på hotellet. Åkte sedan o hämtade de stora barnen som gått på Liseberg fram till slut. De hade haft jättekul o verkligen åkt hur mycket som helst.

Väl tillbaka till hotellet trodde jag i min enfald att NU ska jag passa på att titta lite på Tv. Men Nej då... när jag tvättat mig o krupit ner i sängen var det som ett slagträ i huvet. Hmmmm sov gott iaf!

Det bästa med hotel är att på morgonen ha en stor frukostbuffeé att ta för sig av, mmmm.

Morsdag som sagt o fick en parfym jag önskat mig av mina älskade barn. Och min ubergulliga o alltid så omtänksamma dotter Amanda hade köpt ett jättefint mobilsmycke med en bukowskinalle på. Den är bara såååå FIN!!! Hon kommer verkligen ihåg allt o alla. Tack min älskade dotter, PUSS Mamma.



Här ska det iväg o åkas " Rabalder " med storasyster Elin & hennes pojkvän Chris = Jättenöjda små flickor!!!


Clara, Tim & Stella ( kusin ).


Åhh hej va det går...

Blev ju som sagt inte så många kort då jag bara hade med min mobil men men så kan det va

Sen har jag kvar kort från vår utedag med Claras dagis men nått får jag spara på till en annan gång. Nu ska jag äta upp min frukost o sedan väcka mina små darlings.

Ha en bra dag Kram Nettan

Mamma Mia

Ja nu är det film time i vår mysiga husvagn!!
Det blev MAMMA MIA, den är ju sååå braaa man kan se den om om igen.

Håller helt med Nettan, dagarna bara går. Har varit lite dåligt bloggande från min sida med : (
Igår badade Lova & Celina för fullt i det underbara vädret, det fick bli årets första dopp. Själv gick jag i med knäna va lite för kallt för min del.

Vi bytte även camping igår em. till DELSBO, litet lant ställe. Det finns i alla fall en bank, 2 mataffärer, CAFEE´ ( det viktigaste ha ha ) , pizza, mack o en kläd & skoaffär. TOPPEN!!
Glömde en sak massa knott finns det, dom va helt tokiga i oss. Men backen är ju grön o fin här.

Blev även en godmiddag & morsdag fika, är ju mamma själv så. Lova hade skrivit ett så gulligt kort, också sa hon: Mamma jag kommer aldrig glömma dig på morsdag♥ Barnen ger en så mycket kärlek det är vårat allt.

Nej nu ska jag mysa lite min man♥

Sweet Hugs Aja♥

                              


Sorry, sorry..

Ja shit alltså vad tiden går fort o klockan bara sprang iväg igår när vi kom hem o alla försvann till sina sysslor/aktiviteter. De minsta ville absolut följa med farmor o farfar ut på sjön en tur o bada. Iiii va kallt men några timmar senare kom det hem två nöjda barn som hade faktiskt badat o sa att det va jättevarmt. Njaa inte riktigt sant skulle jag tro men , men så kan det va.

I alla fall så borde jag ha haft världens möjlighet att lägga ut kort på bloggen men det gjorde jag ju inte utan satte igång o gjorde en rensning på Claras rum o fixade middag o hängde tvätt mm. Så när allt var klart var klockan så mycket att jag mer eller mindre stupade i säng o nu ska jag iväg till jobbet. Men hoppas jag får tid ikväll.

Har varit lite si o så med detta bloggande en tid o jag har varit kass på att få ut bilder, Sorry alla kära bloggvänner.

Men ska nog få ut dem ikväll eller i morgon iaf.

Ha en bra dag, Kram Nettan

RSS 2.0