Aja´s morgon

Som vanligt börjar med kaffe!

Brukar alltid bli datorn sen o som Nettan skrev så är det ju nästan farligt att sätta sig vid datorn, tiden bara försvinner o jag surfar på bloggar, mode & inredning. Men kul är det ♥

Saknar verkligen Nettan´s familj, sågs inte på hela förra veckan o det är ovanligt för att vara oss. Man blir beroende efter ett tag. Men sen kommer hon med alla sina gullisar ♥ , som jag växt upp med.
Amanda va ett år när jag träffade min blivande man o Nettans bror, idag är hon 14 år fattar inte.
Då va hon så glad i Aja o sov hos oss & vi lekte för fullt.

Kallt är det också bara att vända på en hand, fryser igäl när jag är ute med min lilla Chihuahua som också fryser igäl. Han gillar sommaren bäst, inte så konstigt kanske är ju inte mycket hull på han.

Nu börjar dagen, have a nice day

Kramisar kram Aja♥

Sent igen

AW09 Nova Star Tunic tee purple  Kan inte låta bli, är som en drog att surfa på nätet och favoritsysslan är ju att kolla in inredning och barnkläder. Men har faktiskt gjort lite nyttiga saker också och mest tråkiga, som att betala räkningar, skicka efter skolkort mm mm. Men nu är det klart och alltid skönt när det är gjort.

Sen blev det skojiga saker och fann den här superfina tunikan till min lilla Clara. Åhh längtar tills den dimper ner i lådan. Skulle inte ta mer än en till två dar. Letar oftast efter de som har smidiga & snabba leveranser. www.freshmilk.se blev det denna gång. Den här ljuvliga saken kommer från Nova star och känns som ett Clara plagg. Letade roliga mössor också men fann inga, så den som har nått tips är det mycket välkommet.

I morgon tar vi nog en tur till Arvika o kära släkten. Längtar efter busfröna Lova o Valle. Fasters små älsklingar. Måste höra ALLT om hur fröken Lova haft det i Stockholm. De hann ju inte se slottet och nu har jag sagt att jag kan åka dit med Lova. Undrar om Aja släpper iväg oss ensamma, hmmm skulle inte tro det. Men kanske kan bli en tripp för allesammans så kan killarna gå en barrunda och vi snälla flickor på slottet o sen lite shopping.

Men det hinns nog inte förränns till våren. Men altid bra o ha saker framför sig.

Nu ska jag krypa till kojs. KRAM & GOD NATT NETTAN ♥

Bröstcancerfonden


Gör som jag o köp en påse Rattar så stöder du Bröstcancerfonden.
Har även köpt disktrasor & blockljus "Kronljus".
Aja♥

ååå va fint

Va inne & läste Pernilla W blogg.
Fick tips om en ny sida o en sak som hon beställt, vill också ha det nu.


www.mangarum.se Denna snygga staty där jag ska skriva Family alla namnen på oss♥


Min nya spegel jag fick upp idag o blev hel nöjd. Sitter i vårat sovrum !!!
Så nu har jag speglar överallt där inne eftersom vi har en spegelgarderob, på både gott & ont.

Hej svejs Aja♥

Familjen Fredriksson♥


Lova på fik mitt i Gallerian i Stockholm


Valle va super nöjd när han fick sin chokladboll.


Mamma Aja & my sweet girl 


Me and my lovely ♥ Vi båda älskade Stockholms trippen o alla goda mysiga cafe som finns överallt. Spelar ingen roll om det är mån, sön så är det alltid öppet. Det är ju det man saknar på små ställen. Här är ju ingenting öppet på en sön =(


Två snygga tjejer på restaurang, på söder. Corinne & Lova!!  där vi avslutade fredags kvällen med en god middag. Fast personalen va inte så vänlig , verkade mest som om hon tyckte allt va jobbigt.
Men vi hade i alla fall trevligt.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag & min kära man köpte hos lunch ute, alltid lika gott!!
Sen har jag plockat o dolat här hemma o är faktiskt riktigt nöjd.
I kväll har det  varit mys o bus med barnen o det är guld värt det, lyx för mig.
Man ska verkligen ta vara på det man har o se på det, å inte på det man inte har.
Family number one!!!!! Ni är mitt allt♥,

Ha en trevlig tisdags kväll Kram Aja♥

Ny dag & kallt!

Ibland vet jag abslut inte alls vad jag ska skriva. Men fann några bilder på skrivbordet på mina älskade gullisar. Cornelia ska få vara hos farmor idag också. Jag slutar tidigt iaf så då får jag skynda mig hem o ta hand om sjuklingen. Bättre men inte bra!

Igår läste jag ut sista boken och det är nu slut på min värld med Twilight och deras kärlek. Men läs dem säger jag igen. Nu får jag börja med en rolig bok så jag har nått att göra mina dagar  i solstolen.









Ha en go dag Hej Hopp Nettan.


Zzzzzz

Somnar snart så nu ska det bli sängen.

Ska lägga mig o läsa Arvika Nyheter som kom 6 i morse men inte hunnit läst den på hela dagen.
Det förklarar ju hur min dag varit!!!
Ska försöka få upp lite kort i morgon på bloggen♥

God Natt & Sov gott
           AJA♥

Min Måndag

Är nu hemma efter en hektisk dag, så mycket att göra och nytt fönster på J&J IGEN!! Visst bra & snyggt blir det men tar sådan tid att göra dessa skyltfönster. Skulle vilja klona mig gånger fyra. Cornelia har feber idag o fick vara hos Farmor hela dan. Tur man har dem. Ställer  upp som alltid. De är GULD värda.

Men det är ändå aldrig kul att lämna sitt sjuka barn. Så hur vi löser det i morgon blir en annan fråga?? Hon är inte alls pigg. Hon har legat hela dan o har intagit soffan igen. Stackars lilla gumman.

Anna Anka ja, verkar som kära kusin Patrik håller med denna insnöade Hollywood brud. ( ja man kan snöa in där också, inte bara på landet ) Jag skulle för ALLT i världen inte vilja vara henne. Lite av pengarna då kanske men där går gränsen. Hallå hur korkad får man bli. Men jag förstår Patrik vilka citat du tänker på när du anser henne korrekt o rätt. Nått om män kanske ??? Ha ha :-)))

Nu får jag se om du får låna min fjärde bok om Edward & Bella i Twilight! Kidding.... klart du ska få låna. Jag har sju kapitel kvar men drar mig nu för att läsa ut den. Vill inte att det ska ta slut. De är ju en del av mitt liv. Vet inte vad jag ska ta mig till sedan.

Här hemma är jättelugnt. Så Ovanligt. Cornelia sjuk, Clara kvar hos farmor ( ville inte med hem ), Amanda har kompis, Anton är på fritidsgårn. Jag har städat under helgen. All tvätt borta. Alla mätta... ja ser ut som jag kan läsa lite nu. Sånt som kallas lyx!!!







Jag får ihop den här bilden med fjärde boken i Twilight. Hoppas de kan skynda sig att göra alla filmerna NUUUU o sen skriva några mer böcker. Får ju faktiskt tänka på läsarna lite!

Fullkomligt älskar dem.

Ha en bra kväll alla söta bloggvänner.

KRAMIZ Nettan ♥


Musical♥

Hemma igen o åter till vardagen!!

Så skönt att komma bort & unna sig lite lyx♥ Älskar musicaler o vill se mera nu. Showen va suverän!!!! För hela familjen. Valle 3 år satt still i 2 timmar 20 min. Gick hur bra som helst, är imponerad.
Lova va hel nöjd o vill nu åka att se riktiga high school i USA, får nog vänta med det lilla gumman =)

Helgen har gått fort o man önskade man hade flera dagar när man väl va i Stockholm. Men vi kan vara stolta över våran huvudstad för den är vacker. Hela familjen trivdes o vi bodde på Söder, hur bra som helst!!
Så nu blir det nog Stockholm flera gånger. Ätit mycket god mat o självklart gått på Café & på lördagen blev det en runda i City. Va på NK o Gallerian, Hötorget o Drottninggatan. Alltid kul att kolla läget o det va massa folk i farten över allt, va ju löning.
Som sagt va, det är ju inte varje dag man åker limousine, men det gjorde vi hem till hotellet o vi njöt den lilla tiden. Barnen speciellt Valle va ju hur nöjd som helst efter åkturen.

Hela resan flöt på bra o jag har haft en underbar helg med min familj. Lova hade ju med sin bästis från klassen o hennes familj, dom är i från Stockholm så det underlättade ju mycket =).

Måndag igen så snart är det ridskolan som gäller så nu ska jag sätta lite fart. Ska bädda i sängarna innan vi åker så det är nytt o rent till kvällen =) Sen blir det nog Anka jag tittar på i kväll som alla pratar om inkl. mig själv.

Kram Aja♥


Anna Anka

Ja Just det, Anna Anka. På så kort tid så finns hon på allas läppar & överallt. Ja men säga vad man vill, men underhållande är hon. Sen att hon har en hel del "dumma" kommentarer gör snarare att hon blir mer intresant och roligare.

Jag undrar bara är detta hon eller ett spel för media. Finns det människor kvar med sådan trångsynhet. ha ha ha... men tittar på Svenska holywood fruar det gör jag. Sen skrattar jag mest ÅT dem ist för med dem.

Det går inte ens att plocka ut ett citat som är värre än andra. Alla är klockrena IQ befriade!

KRAM Nettan.

Oj oj oj

... vilken vilar dag det blev. Har pysslat & städat hela dan. Men känns bra. Gjort om Antons rum o han blev supernöjd. Köpt nya krukor o blommor så mamma nöjd. Håkan klar med staketet så han nöjd osv osv.

Ja det är ingen sak när alla är nöjda, men nu är det två små flickor som lekt hela dan o nu vill ha myskväll med mamma o pappa. Så det är bäst att jag börjar med maten.

Men hörs mera.... KRAM & GOD NATT NETTAN.

Min fredag

Pumpen igår va jättekul. Bittan som hade passet var precis så som jag tycker är lagomt mycket. Strukturerat o lagomt med prat o skön musik. Så jag kommer deffintivt att fortsätta.

Men dagen har gått bra men känner nu att jag kommer att ha väldigt, väldigt ONT i morgon. Ger sig tillkänna mer o mer. Det sägs ju att är man otränad så kommer det inte dagen efter utan längre ändå. Som typ dagen efter där igen. Så det säger väl en hel del om mig!!!

På jobbet har det varit full fart o en massa folk som ville förnya garderoben. Kul, riktigt kul! Jag själv tog ett varv på lunchen (som jag typ aldrig hinner annars) och fick uppdatera mitt badrum med cremer och hudvård. Köpte en bodyscrub med en himelsk god doft från ett ganska nytt märke. BJÖRK & berries. Åhh den doftade helt ljuvligt och ska vara jätteskön. Nu kommer jag bli mjuk alltså. Bara naturliga varor och icke djurtestat. Bra va ???

 Valde den med smultron.

Sen blev det Gynnings parfym " Go Girl " till Amanda. Jätte fräsch doft & kanonbra då kan jag låna av henne.

Cornelia hade jättekul på discot och vann tom en danstävling. Danspartnern var brorsan Anton, så hade gärna velat se då de tog hem första plats o godis i pris.  Mycket spring o lek var det när jag o Clara kom dit. Hon tyckte det var kul att få vara med ett litet tag.

Nu ska jag inta sängläge då jag känner mig riktigt trött. I morgon är ALLA lediga. Inga tider eller måsten. Underbart. Men vi har o göra om vi vill o vore bra om det blev gjort men får se om jag känner för det. Så det så....

Ha en revlig helg & KRAM & GOD NATT!!! NETTAN ♥
( Aja framme i Storstan o har det hur bra som helst )

Stockholm

Blir en bloggfri helg i Stockholm, ingen dator med.

Nu är det äntligen dax, vi ska se High School Musical. Ska bli så skönt att komma iväg så nu är det full fart hemma, ska packa o fixas. Är ju bara en helg men jag brukar vara jätte duktig att packa alldeles för mycket.
Blir ju en runda på stan & slottet har vi tänkt sen har vi ej planerat så mycket mer. Skönt att bara va utan att stressa o äta god mat + FIKA♥

Nu har jag ej tid mer o får sätta lite fart här hemma!!!
Kram på er alla söta bloggläsare & ha en trevlig helg.
AJA♥


Anton har disco!!

Hej svejs! Nu ska jag snart iväg på möte. Ja, jag vet hela tiden. Men har man många barn så blir det så. Sen vill man ju självklart ställa upp o hjälpa till för alla. I morgon är det Anton som har disco med sin klass. De har ordnat för förskolan och upp till femman. Så då ska det inhandlas.

Cornelia ska dit och dansa loss eller om det mest blir spring. Det vet man inte. Så efter jobbet blir det direkt till disco och kolla. Sen får jag väl ta med mig Clara och sticka och handla. Sen har vi en HELLEDIG helg framför oss. Åhh så härligt.

I går på posten kom vår vinst från VM. Japp vi vann, sålde mest stickat i Sverige % i jämförelse med resten av landet. Gissa va happy vi blev då. Sen var vinsten supernice. Biokort laddat med 300 kr. Ett kort till varje personal.  Inte så dumt. Kankse blir utnyttjat nästa Fredag.

Och igår fick jag tummen ur och bokade biljetter till Rasmus på Luffen.

Äntligen. Ska bli så himla kul och åka o se den. Nu ska det bara bokas tågbiljetter och hotel med. Tog den 6 December då alla butiker har julpyntat och det är påfyllt av en massa rolig shopping. Me like!! Älskar den tiden och all härlig musik som susar i bakgrunden. Nog om det!!

Ikväll blir det pump för första gången på evigheter, se hur stel jag är i morgon. Ha ha....

So long, NETTAN.

Grekland

Välkommen till SunGarden

       

Nu längtar jag verkligen tills vi ska åka iväg. Ska bli så skönt o ha en vecka tillsammans o bara va. Bada, sola o äta gott!!! Mysa....

Hoppas det är tillräckligt varmt bara, det är det enda som oroar mig att det ska va för kaaallt!! Brrr... Men jag försöker tänka så här. Att en vecka semester o va tillsammans är gott nog. Så då gör det inget om det inte är jättevarmt. Men jag älskar ju sol och skulle hemskt gärna vilja ha och ser då detta som en stor bonus om det är. Hi hi.

Kollade nu och det är nu 25 grader och sol.

Håll tummarna att det håller i sig några veckor till.

Snart helg igen, veckorna flyger fram.

Ha en gör go dag kramisar Nettan

BESÖK!!

Så kul, så kul när min kära broder med familj kommer till jobbet. Jag & Aja ses ju ofta såklart men det är sällan Fredrik har tid. Verkligen jättekul o Ajas lillasyster Fanny var med och det var så himla kul o se henne igen. Strålande vacker som alltid. Men bild på henne är lika svårt att få som på Amanda. Inte så stor chans med andra ord!

På jobbet har det varit full fart men jättekul såklart.





Kanon varor till kanonpriser!!!



Vi har ju så himla sköna, snygga trosor och nu har vi även fått in snygga, sköna strumpor med roliga mönster och även enfärgade så klart. Jag gillar :-)



Så kom ju min kära, underbara svägerska på besök och henne blir jag alltid så glad över att träffa. Påverkar mig oerhört positivt energiknippe som hon är. Love you sis!!

Nu ska jag jobba lite och sen blir det True Blood på TV igen!!!

KRAM & GOD NATT NETTAN ♥


Snabbis

Blev en sväng till Centret i Töckfors, hälsade på Nettan självklart!! Hon hade mycket fint i butiken men det blev inget för mig denna gång.
Vi gick en runda hela familjen Fredriksson, men det är ju inte så lätt att titta till sig själv när man har en stressad kar o barn med ♥ Men mysigt när alla är samlade o sen åt vi lunch ute. Det är guld värt det!!

Kors i taket så åkte vi med till Nettan o drack en kopp kaffe att hennes bror & min man hann det, det va inte dåligt det = ) Det va ett tag sen han va där o tyckte dom fått så fint där , Nettan  o Håkan!!

Nu ska jag varva ner lite o har tänt massa ljus i hela huset!! Försöka i alla fall.
Kram på er Aja♥


Kaffe JA!!

Som Aja också så sitter även jag med mitt kaffe på morgonen. Alla utom Clara är på skolan. Cornelia skulle ta skolfoto idag så hon har med omsorg valt kläder. Med mammas hjälp.

Clara käkar frukost nu för hon sov lite längre idag. Brukar typ aldrig hända men idag vaknade hon mycket senare än oss andra. Men åhh så gött för henne.

Snart ska vi dra till jobb o dagis. Som sagt så börjar vår 20 års Jubileum idag och jag ska plocka fram alla våra härliga styles.

Ska ta med kameran och försöka plåta lite.

Tjo & Tjing Nettan.

Stor kopp kaffe

Just vad jag tar mig nu.

VA trött i morse men piggnar nog snart till. Va skönt det skulle va att få sova o idag ville jag bara dra täcket över mig o somna om. Tur va väl att Lova va pigg & glad i morse, så det va bara att dra sig upp.

På shemat idag? Har ju alltid lappar jag skriver o får ju panik om den blir borta. Jag vet: måste sluta med dom är ju slav under sig själv. Nettan sa till mig hon gjorde så hon med förr, men bara slutade.
Å det klarar inte jag!!!!! Ok ska jobba på det o ni ska bara se min almenacka den är full av kladd varje dag.
Inte konstigt att jag inte hinner med ha ha !!!!

Ska snart vara taxi igen till skolan & sen får det bli en prommis i stan.
Kram Aja♥

Missade

Sofies mode i dag, tyvärr.
Har ju alltid nätet att spana in den på, alltid massa kul att se.♥♥♥
Får se om det blir en runda till Vero Moda hos Nettan, eftersom dom firar 20 År.


Läckra höst tips!!


Även skönhetstips o kul med lite färg.

Kram Aja♥


Njuter

Av att det är kvällen nu!!!

Hinner inte med dagarna, tiden går för fort. Har varit riktigt stressiga dagar man ska hinna allt.

Idag har vi även haft som ett öppet café hos oss, dropp in hela dagen med släkt & vänner. Men är ju trevligt att dom vill besöka oss =) Skulle ha tränat idag men får ta en morgon prommis i morgon i stället.
Finns väl inget bättre än att börja dagen med
en lång promenad. Luften är ju så härlig på hösten♥





Igår va det ju ridning igen som tur va är ju moster Fanny här & denna gång fick hon va ledare åt Lova o hästen.
Självklart vill hon fortsätta min tjej så va gör man inte för dessa barn♥
Det är ju ståtliga djur men jag erkänner jag har respekt. Fredrik va också med o titta på Lova, även han fick en chock att dom rider på så stora hästar.


Min lilla sockertopp som ätit på en svart prydnadskvist. Är så stolt över all tid jag får med min familj, det ger en så mycket energi.
Ha en bra kväll, här ses det fotboll not me!! Så jag sätter nog på en svensk film, Johan Falk.
Kram Aja♥

VERO MODA 20 ÅR

I morgon börjar vårt  20-års JUBILEUM på VERO MODA. Ni måste bara komma in, vi kommer ha supersnygga varor fyllt i hela butiken. Alla som handlar för 300 kr eller mer får en supernice väska enbart för Vero Moda kunder.

Massa, massa bra varor till bra priser...... VÄLKOMNA ÖNSKAR NETTAN ♥


  Gå in och va med och tävla om att designa för Vero Moda!!!  Vårens trend 2010. Lycka till.... www.yourmoda.se

Hemma

Idag var ridskolan inställd, men det gjorde inte så mycket. För jag ska iväg sen och då slipper jag stressa med hämtning och mat.

Så nu har vi käkat middag och de minsta satte sig på rummet och ser på Emil, Amanda är flitig med läxor Ja o Anton har jag inte sett skymten av. Passar väl på och skatear för jag har sagt att han måste va hemma sen när jag ska iväg.

Känner att min tid inte räcker till och det gör den inte heller för det är massa saker som jag vill ha gjorda men inte blir utav.

Läser ju som sagt andras bloggar o Linda på www.jolinsinredning.wordpress.com  har ju skrivit om va bra det var att anlita städhjälp. Så nu har följt hennes goda smak och de ska få ta och storstäda min källare. Är med lite blandade känslor då jag är lärd att man ska klara sig själv. Men då ska jag utnyttja min tid till att va en mindre stressad mamma o kankse helnöjd när detta är gjort.  Kankse tycker det är så bra så jag vill att de ska komma varje vecka. Men först o främst detta nu.

Längtar hemskt mycket nu tills vi ska åka till Rhodos, bara drygt två veckor kvar. Hoppas jag får massor av sol. Behöver det känns det som.

Nu ska jag ta och kolla in Nordljus och se om de har fått in mina lampskärmar. Sen får det bli ett ryck här hemma innan jag ska iväg.

So long NETTAN.

Hello again..

Nu är jag tillbaka efter en hektisk helg. Jag ljuger inte när jag säger puhh, va skönt att denna helg är över!

Har verkligen gått i ett med mat, disk, tvätt, gått upp o ner på marten mm mm.

Men barnen är nöjda och det gör en gott. Cornelia & Clara har åkt karuseller i massor och favoriten för Clara var krockbilarna ( radiobilar ). Jag fick ju självklart åka med och sen även köra. Men hon klagade på mig när jag väjade för andra. Men mamma, du ska krocka. Ja ju mer desto roligare.

Cornelia gillade mest en som hette Spiderman och den tyckte tom jag att den var kul.

Håkan åkte en värsting med fyra G- krafter med sin kära lillasyster Ulrika. De var helnöjda och klart det bästa de åkt, värre var det med mig då som bara fick ont i magen av att se dem i luften. Ooo... Jag skulle aldrig sätta mig i en sån. Mesiga Nettan.



  Och inte nog med det på Söndag kommer Anton hem och förtsa han säger, Mamma gissa vad jag har åkt. Ja då förtsår nog ni med. Tur han inte sa nått före bara för det hade jag nog inte fixat.



De stora barnen har gått där i dagarna tre med kompisar. Jag fick i stort sett tvinga hem dem för o äta. Men bra att de har kul.

Men nu är det över och allt har gått bra
   Nu ska jag kolla in Cookalong med Tina o se om det är nått att ha.

Kram & Hej Nettan

Måndag

Ny vecka igen!

Har varit knäppt tyst här o tagit mitt morgon kaffe, så börjar bli riktigt pigg.
Ja då börjar vardagen igen, skola o alla aktiviteter som är under veckan.
Tror jag ska ta mig en prommis på morgonen & solen skiner än så länge♥ Nu får det bli frukost till barnen o klädval, till Lova. Inte alltid det går smidigt o jag kan säga att jag  inte får  bestämma. Men är väl bra att tjejen vet vad hon vill, vi kan ju vända på det.

Ha nu en bra dag alla gulliga bloggäsare♥
Kram Aja♥

Resultat =)

Något bra i det hela, vårat hus håller dom på att måla om o är skit nöjd med resultatet.
Blir som en helt ny villa, hade ju falurött förut & allt va så mörkt.
Nu har vi målat det ljust. Allt är inte klart än men man kan ju se lite hur det blir!!!





Puss & Kram Aja♥

Arg!!!!!!!

Är så irriterad o arg, hur kan man vara så klantig som jag.
Tror ni inte tappade ut hela korvgrytan när jag skulle ställa in den i nya kylskåpet. Belv arg så jag kokade!!!
Tur det va jag så då kan jag ju ej skylla på någon annan, bara mig själv.

Jag har nu städat i en timme jag, som tyckte det va så härligt med ett nytt & rent kylskåp. Men det varade inte länge.
Klantskalle som jag är........


Det sprutade verkligen över allt väggar & kyl o frys =(

Var tvungen att avreagera mig lite.

Svar: Väskan jag la ut förut är i från Lindex, tycker själv den är kanon fin.

Kyckling grytan, ja visst finns det recept:

*800 gr Kycklingfilé som jag skär i bitar.

*Kryddar med kött & grill,vitpeppar, salt o vitlökspeppar brynar den.

*Häller i vatten så den små kokar & sen hälften grädde / matlagningsgrädde.

*Lite soya o sen fyra sorterspeppar, en ost som finns på burk.

*Kokar i hop det o sist skivad paprika♥

Mums mums super gott♥   Lycka till

Kram Aja♥

Snyggt



Älskar höstmodet som är nu!!! Så himla mycket snyggt.






Kram Aja♥


Ny inköpt

Har ju lite ideér i köket.
Ska måla min träpanel vit i stället, nu är den grön. Tror det blir jätte bra!!

Så fann ju två super fina lyktor som blir perfekt i köket♥


Kylskåpet äntligen på plats, fattas lite lister bara.

Nu ska jag äta godis o mysa framför tvn.
Ha en trevlig kväll alla bloggläsare Kram Aja♥

Lugn dag ♥

Sitter nu o bloggar medans älsklingen spelar gitarr. Finns inget härligare att lyssna på.
Dagen har faktiskt varit riktigt lugn, har bara varit hemma. Inte ens kört bilen så det är väldigt ovanligt.
Känner mig inte riktigt till hundra så det har varit riktigt skönt idag. Sen kom ju syster yster så barnen va i eld o lågor. Så dom har busat med moster hela dagen!!!

Lova vart firad en tredje gång♥

Mamma fixat fina paket från Nordljus


Hon fick jätte fint armband från Nordljus, VÅGA med fina berlocker.


Även en supergod doft tvål & påse, som jag fick. Tack Mamma♥

Ska bara slappa nu o är mätt & belåten. Gjorde en kyckling gryta förut som Nettan lärt mig med fyra sorters peppar, den är super!!!!

Krameli Kram Aja♥

Stress

Ja det känner säkert många till. Speciellt föräldrar, man känner sig otillräcklig.
Den här veckan har bara gått med full fart o det har varit något varje dag. Barnen ska i väg på aktiviteter o jag ska träna & sen vill dom självklart ha kompisar o leka.
Det blir körning hämtning o sen drog jag ju igång med att byta  kyl o frys, det va faktiskt krångligare än va jag trodde.
Så har städat i gäl mig denna vecka i köket o det blir ju på kvällarna när barnen lagt sig.

Därför är jag så glad att det är Lördag ska bara ta det lugnt hela dagen o inga tider att passa det är lyx det♥
Ska bli någon god mat o massa gott i kväll, bara njuta med en bra film.

Nettan va ju i Arvika på torsdagen en snabbis. Vi hann på stan som vi tänkt men det va lite stressit =) Men det slutade bra o vi tog en lång fika på City, alltid lika mysigt ♥

Lite plock blir det ute sen, som sagt va så är ju hösten här o behöver göra i ordning lite i trädgården. Håller ju även på att måla huset så hoppas solen skiner i några dagar till.
Bor ju i ett hus på 150 kvadrat så det finns ju alltid något att fixa med. Läste i en annan blogg om städhjälp en gång i veckan för 160 :- timmen, klart värt det. Skulle va härligt varje fredag få ny städat hus med rena sängkläder.

Puss & Kram Aja ♥

Clara tapet!

    Aja visade mig en tapet som va snygg som tips till Claras rum. Jag föll direkt. Den tar jag ingen ide o titta på några andra. Den är perfekt. Stjärnor som en fondvägg och de tre andra beigevita. Clara gillade den också. Den o en med delfiner på. Men det fick jag avleda. Denna o sen en bård med blå delfiner hade inte känts som ett optimalt val.

Men stars får det bli o rosa som Clara.

Hade en toppendag o fick med färg o lite till hem. Avslutade med en stor fika på City med Aja, mamma & Dick. Mycket trevligt!!! Och lilla Valle & Clara då förstås, inte att förglömma.

Nu är jag helt slut. Men har fått gjort allt jag ville innan kvällen och bonus, älsklingen är hemma!!

I morgon är det Marten här i trakten så mycket väntansfulla barn.

Go Natt Kram Nettan.

Torsdag

Sitter nu med mitt morgon  kaffe o va faktiskt pigg i morse när jag vaknade. Inte hänt på hela veckan.
Har lillplutten i knäet som gillar att mysa på morgonen♥
Finns väl inget bättre än att få ta det lite lugnt, men jag känner mig själv o tyvärr så blir det ofta bråtska i sista sekunden.

Nu ska det bli lite frukost o sen får vi köra sötis Lova till förskolan. Efter det kommer Nettan o Clara & hämtar oss. Valle tycker det är så kul att åka i deras nya bil =)
Han bara älskar allt va bilar o traktorer heter. Klockan tickar bäst att sätta lite fart.

I kväll blir det träning igen & jag ska köra passet men är så typiskt känner mig inte till 100, har ju ont i denna hals. Får ta lite alvedon o se om det går över.

Kram på alla sötisar o ha en trevlig dag.
Aja♥

Life♥


Lova o Valle med Kusin Melvin♥




Va härliga dom är barnen, vad vore livet utan dessa små gryn.
Kärlek det♥

Time?

JA va tiden går !!!!

Ska försöka lägga mig lite tidigare i kväll men ser ju inte ut som om det blir så. Fullt upp även denna dag fattar inte va jag gör ? Har nog inte suttit fem min. Detta kylskåp som jag skulle ha ställde till det mer än vad jag trodde = )
Hela köket är kaos o saker över allt, det är i alla fall på plats nu o en början på det hela.

Allt blir nog bra när det är på plats, blir i alla fall så skönt med ett stort kyl & frys.

Idag hade jag även besök av vännen Therese o hennes tjejer, blev ju självklart kaffe o fika. Hon skulle låna Nalleformen, lycka till med baket Therese!!!!

Har ju varit så fina höstdagar så jag o Lova passade på att ta en prommis & hon cyklade på sin nya cykel. Va så stolt, hjärtat mitt♥




I morgon kommer Nettan, My lovely friend♥ o Clara hit en snabbsväng. Men som Nettan skrev så blir det i alla fall fika o en runda på stan.  Ser fram emot morgondagen alltid lika kul att traffas =)
Känner lite halsont o det blir värre o värre, hoppas jag kan sova bort det. För i morgon ska jag hoppa in o ha träningspasset, vad har jag gett mig in på ?? Men bara att köra det go go!!!

God natt Aja♥

Godis

Ja nu sitter jag här igen. Har varit på möte på Amandas skola. Fick se en massa fina kort från lägret de hade i början av terminen. Det är allt min lilla mysiga tjej det. ( fast så får jag nog INTE skriva ) Du är så fjantig mamma, säger hon då!!! Men det bjuder jag på.

Här hemma har vi bakat Martensgodis o både Amanda & Anton har visat styrkeprov på att veva runt all den tunga smeten. Men åhh va gott det är. Nu ska vi smaska rejält.

I morgon är som sagt en ledig dag o har tänkt o ta oss till Arvika direkt vi lämnat skolbarn. Tar emot lite bara att man inte kan slappa o mysa hemma när man är ledig. Men jag vet också va mysigt jag tycker det är bara jag kommit fram o träffat Aja. Först ska hon få följa med mig till Färglagret o köpa färg. Sen en snabbis i några affärer och sen en fika. Ett måste jag va tillbaka o hämta mitt lilla hjärtegryn som går i ettan.

Sen har Cornelia bestämt middag och då var lasagne på önskelistan. De får bestämma middag en gång i veckan och turas om, så nästa vecka är det Antons tur.

Nu ska jag tvätta mitt face och krypa ner i säng med min älskade bok.

Ja just det, jag ryckte av alla sängkläder i morse och inte satt på nytt. Åhh va jobbigt det blev nu då. Det hade jag ju inte alls räknat med. Men Okej lika bra o få det gjort. Pust stön va tråkigt!!!

So long my friends.

Kram kram kram Nettan

Fullt upp igår..

Ja det är som Aja skrev, Marten här i Årjäng till helgen och barnen är fulla av förväntan. Ofta blir det lite hysteriskt att det ska va städat, bakat, ha kokat soppa mm mm. Ja listan skulle kunna göras lång.

Men jag tänkte så här i år att jag är ju inte så noga på allt det där o skippar en del i år. Det är nog ingen som bryr sig. Men barnen ville absolut baka martensgodis. Håkan villle absolut ha nybakad " kake" . Mat vill jag ju själv ha och eftersom ja och barnen inte äter kålsoppa så gör jag köttsoppa istället.

Och städat vill man ju alltid ha.

Så, så blev det med mina icke planer.

Igår var en fullspäckad dag.

Jobba
Drop in fika hos Clara
Hem o byta om på Cornelia och iväg till ridskola
Köra Clara till kompis
Köra Amanda till Kompis
Hem o göra middag
Hämta Cornelia, Clara, Amanda
Ta ett varv på marknadsområdet o inspektera karuseller ( jag satt dock kvar i bilen )
Hem o utfodra mat
Duscha de små och få dem i säng
Baka matbröd
Städa
Flytta hyllor o städa Amandas rum
Tvätta mig
Läsa
Somnade till slut.

Men idag jobbar jag bara till tre o har bara ett möte i kväll. I morgon är jag LEDIG, åhh va gött. Då kan jag hinna med en massa annat som måste göras. Men det ska göras i Arvika och va kan väl va bättre än att ha Aja med och vi ska även hinna med en fika på stan och en lååång pratstund ( så lång vi nu hinner med ).

Toppen väder och det gör ju att allt känns bra. Älskar hösten och den här friska luften. Synd bara att man inte ser så mycket till vädret inne på köpis. Men i morgon ni ska jag passa på..............

Ha en härlig dag.
KRAMIZAR Nettan

Sena nätter

Ja det har tyvärr blivit det & är ju så trött på morgonen när jag lägger mig så sent.
Men har många projekt på gång nu o då blir det på kvällen då barnen lagt sig♥ Köket är en enda stor röra nu, tackvare att jag kom på att byta kyl o frys!!
Får fixa till resten i morgon. Mitt skafferi försvann nu när det nya ska insättas, så allt står just nu på spisen men ingenting är omöjligt. Det gillar jag =)

Prata med Nettan förut o det va lika fullt upp där, hon bakade o stoade fö fullt. Så lovade att hälsa till alla om jag bloggade
. Är ju Marten i Årjäng till helgen o det är STORT det, i alla fall för barnen.

God Natt på er ♥ Kram Aja♥

Lite piggare idag.

Igår när jag gick upp var jag som en zombie. Åhh va jobbigt o va så trött. Men idag är jag faktiskt piggare. Kanske var det den härliga promenaden jag kom iväg på i går kväll. Även om det är svårt o komma iväg så är det så skönt och man blir mycket piggare. Skulle behöva det varje dag. Men mina barn ( två av dem iaf )gillar inte att jag smiter hemifrån så det får göras med försiktighet eller när jag lagt dem.

Så härlig luft nu när det är höst också. Frisk o skön.

Nu har jag kommit till fjärde boken om Edward o Bellas historia. Mår dåligt över att det kommer o ta slut på mina böcker. De här är en absolut favoritföljetong. Ni måste läsa den, ni missar nått annars.

Dags för jobb och alla plikter. Clara har idag drop in fika. Cornelia ridskola. Så det går i ett.

Ha en skönis dag söta bloggvänner. Kramizar Nettan ♥

Bla bla bla!!!

Känns som om jag kan radda upp hela min dag från det ena till det andra.

Först började dagen med att åka in o köpa färg, ska ju måla om huset = äntligen!!!!

Andra åkte vi till ÖF. jag o Valle & han älskade att vara tillbaka, få leka o sjunga lite.

Tredje blev det ridskolan med Lova & hon älskade det o jag som är livrädd för hästar. Va inte det förr men med tiden så har jag blivit. Så självklart vill hon fortsätta att rida.
Inte nog med det, här skulle ju föräldrarna tränsa & sadla hästen o även leda den SHIT!! Va det första jag tänkte men va gör man inte för sin dotter.
Bara att gilla läget men stackars den häst vi hade, LADY hette hon. Hon märkte nog att inte jag kunde ett skit ha ha !!!

Fjärde blev det in på Elon o beställde nytt kylskåp = äntligen det med. Har haft ett inbyggt med dolda luckor, det sämsta som finns o köp aldrig det.

Ungefär ett sådant blir det fast i vitt. Ska bli så skönt med en stor frys har bara en halv nu. Då kan jag baka ännu mer =)
Har även längtat efter att alltid få isvatten direkt från frysen nu får jag även det.

Femte hem o nattat våra sötisar som va helt slut efter denna dag♥  Nu ska jag umgås lite med min kära man när det ändå finns lite tid.

Sov gott    kram Aja♥

Vill ha, vill ha....

Massa grejer som jag vill ha, bara måste. Aja har den fina lampfoten i sitt kök och nu vill jag också ha sådana. Två stycken till mitt kök. Men nu när jag äntligen bestämt vilken fot & skärm jag ska ha, så finns inte skärmen i lager. Iiii ahh vad frusterande. För när jag väl bestämt mig så vill jag inte vänta. Men men inget att göra. Får väl vänta in dom. Men kolla in vår länk till Nordljus säger jag till er som gillar inredning. Såå himla mycket vill ha produkter. Dessa hamnade på min lista....



Förvaringsburkar bomullstops & pads
   Burkar att ha tops o pads i på mitt nya badrum, ja badrummet har vi inte börjat med än. Men nånstans måste man ju börja så varför inte med dessa tjusiga burkar.         

Ungnsform Lavendel   Lila ugnsform hade varit perfekt nu när jag bytt accentfärg i köket, till just lila.  Muffinsformar RosesBakformarna jag alltid vill ha när jag bakar men inte har.

Skål Mint        Skålar kan man inte få för mycket av. Eller???


            Lampfot             Lampskärm         Också till slut den tjusiga lampfoten & skärmen.


nu måste jag göra nått nyttigt.

So long... Nettan ♥

En helt vanlig Söndag

Ja Söndag kväll och dagarna bara försvinner. Har sagt det förr o säger det igen. Det går för fort!!

Darlingen har slitit ute hela dagen, stackarn!! Men det blir så bra. Han är bara för duktig. Tur jag har med en händig man. Nya trappan är på plats och nu måste jag hitta rätt färg på lasyr under veckan. Ska ha mörkgrått och då vill jag ha den nyans jag tänker på också men inte funnit.

Kul att så många ger oss kommentarer Älskar det och det känns som man får en massa nya vänner. KUL!!!

Om öpppethus dagen Fy & Usch, så var det några som reagerade. Men vill bara tala om att Cornelia hade varit ledsen ( känner ju mitt eget barn ) Men det hade också gått bra och vi gjorde ingen stor sak utav det här hemma sen. Utan pratade ut om det och då ryckte hon på axlarna och problemet var ur världen. Tur med barn att bara man förklarar och hör efter hur de kände så lägger de det bakom sig och går vidare. Sen mös vi med varann hela kvällen i soffan. Sköönt!!

Idag har alla barnen varit hemma o ätit tillsammans med oss. Och då menar jag alla!!! Och jag fullkomligt älskar det. Är inte så ofta det händer att alla är på plats samtidigt, då de ofta kan ha annat för sig. Satt i samlad trupp och åt en rejäl Söndagsmiddag och till efterrätt gjorde jag Äppelpaj. Som jag lovat Håkan sen förra helgen. Åhh va mysigt det var. Njöt medans det varade...

För inte långt senare splittrades det upp igen. Erik, Elin & Chris drog vidare, Anton skulle till kompis. Men Amanda var kvar men hade kompis. Cornelia o Clara återgick till sin lek. Håkan drog ut och fortsatte på projektet. Jag själv stod kvar med disk överallt. Men vad gör väl det med en familj som denna. Älskar att just jag är jag och har alla dessa runt mig.

Nu ska jag forsätta Söndags kvällen att umgås med min man.

Puss & Kram Nettan ♥

Till Aja vill jag också säga Tusen TACK för ett helt underbart trevligt kalas. Ingen är väl som du. Tur att brorsan lyckades haffa en själsfrände till mig. LOVE YOU. // Your sis ♥


Kalas bilder

Vilken underbar höstdag!!!

Först svar på frågor?
Ja Therese du har smakat denna Nalle Tårta & är ju perfekt till barnen. Klart du får låna formen o får även receptet, kom bara förbi någon dag o hämta det. Kram

Till Malin om Valle tappat tanden, tappat o tappat han ramlade o slog ut den när han va 1 1/2 år.
Jätte synd & han hade så fina tänder men det är ju sådant man får räkna med när man har barn. =(

Nu ska jag vara så duktig o gå ut o putsa fönsteren, som jag skulle ha gjort hela dagen. Är så skitiga att jag snart inte ser ut ha ha!!!! Blev sent men hade ej tid på dagen blev fika som vanligt o idag med Hilda o Åsa♥


Lova med sin älskade gammelmormor Märta♥






Det bjöds på lite mat o fika !!!


 


Presenter från kalaset o hon va så nölj lilla hjärtat♥

Ska hämat Lova nu som har varit i Karlstad lekland, denna tjej är inte mycket still ♥ Men härligt är det, så det ska va när man är barn. Ha en trevlig söndags kväll.

Kram Aja♥


6 Årskalas♥



JA som Nettan skrev så fyller ju vår sötis Lova 6 år idag. Det har varit full fräs från morgonen till nu!!

Ett stort garttis till dig gumman, vi älskar dig♥  Hon har firats hela dagen & fick massa fint, haft besök av släkten.


Ett jätte lyckat kalas så tusen tack till alla som kom, va nog närmare 25 st med barnen. Men mycket trevligt med skratt & lek. Hon fick ju så himla mycket fint kläder, smycken, pengar mm o en större cykel. Det va även en High school cykel så hon va sååå nöjd den va ifrån mamma, pappa o lillebror Valle♥

Blev ju även denna födelsedag, en Nalle Tårta på morgonen. POPPIS som Nettan lärt mig!!


Två tröttisar i morse. Kram på dig min älskling!!


Hanna Montana, en favorit♥

Valle va även på toppen humör denna dag♥

Det är de småtrollen som förgyller dagen & idag hade vi massa här & jag stortrivs.
Kram Aja♥


Födelsedag

   STORT GRATTIS TILL ERIK & LOVA SOM FYLLER 6 resp 14 ÅR IDAG. HIPP HIPP HURRA PÅ ER FÖDELSEDA......                                                   






 Hemma hos Aja är de säkert fullt upptagna med att öppna paket o fixa inför kalaset. We will be there!!!

Själva har vi käkat frukost o sen en liten bit tåra. Men hade gärna slukat mera! Har grattat Erik på morgonen o Cornelia & Clara älskar när vi sjunger o grattar på morgonen.



Själva födelsedagsbarnet Erik 14 år.



Snygg tjej på tee shirt hade han inget emot!!

Nu har jag tusen saker & fixa innan vi ska på kalas, nja inte tusen kanske men det känns så.

Ha en skönis dag söta bloggvänner. Så många som bloggar & så roligt att läsa era jag vet om. Kram till alla er Nettan


Kamera tillbaka.

YES den låg allt i bilen undanstoppad. Men jag skulle väl behöva en ny som den här är?? Här är lite kort från Melvins dop iaf & tusen Tack kära syster med familj för ett fint kalas.




 

Brorsan sjöng & var suveränt duktig som vanligt. Jag fick tyvärr inte den genen.



Nu har vi snart 20.års jubileum på Vero Moda. Har funnits i Sverige i hela 20 år. Det firar vi självklart med en massa kul o snygga godbitar till otroliga priser. Jag hade sagt hemma att nu ska jag inte köpa nått på ett tag. Men ändrade mig och kom på alla nya kläder jag behöver.


Regina i snyggt linne, kommer finnas i svart, vitt, beige och terrakotta.

 


Jag i en snygg väst som kommer kosta endast 199,95. Vill ha plagg!!!



Pälsväst med skinndetaljer. Kanon rätt i höst!!


Ny kofta som finns i butik nu. Underbart skön...


Sen är det två jackor som jag har världens besluts ångest över vilken jag ska välja. Är så underbart snygga båda. Ge gärna synpunkter på vilken ni tycker jag ska välja. Denna kappan eller......



.... en snygg duffel. Som för övrigt är så annorlunda mot de jag redan har & underbart skön. Hmm HJÄLP MIG NU, Please!!!

Vårt 20 års firande startar den 23 September då vi är laddade!!!


Äntligen fredag & vi har käkat tacopaj med sallad, mums!!! Nu ska vi ta glass o maränger o se lite på Idol med Cornelia. Sen bli det sängen för de små & jag o min kära tar nog ett par avsnitt med True Blood. Åhh så skönt o ha helgen framför sig.

Njut nu & ta till vara på varje minut. KRAM NETTAN ♥


Bygget

Fullt upp som vanligt känns det som, hela september det är något varje dag.
I morgon fyller ju Lova 6 år♥ Vår solstråle.

I morse innan hon skulle åka till förskolan & va på gott humör, inte alltid det händer på morgonen.
Men idag va det så skönt, allt flöt på !!!


Bygget går framåt & ser riktigt bra ut, tror jag kommer bli super nöjd. Så härligt att börjar hända lite här ute!!
Har väntat i fem år o kommer nog få målat också, säger inte för mycket innan det är gjort. Alla som har hus vet säkert att det är något att göra jämt, så är det här i alla fall.
Barnen är redan ute på soldäcket , leker & dansar för fullt.

Nu ska jag baka en Nalle Tårta som Lova ska få till morgonen♥ I kväll blir det mys med familjen o ska se det nya programmet som börjar på 4 :an , tror jag ? Kändisdjungeln kul med något nytt.
När fröken Lova somnat får jag passa på att göra lite paket till tjejen.

Mazza Kramizzzarrr Till er Aja♥

Fy & Usch!

Varför ska man drabbas av så dåligt samvete. Åhh mår pyton o blir samtidigt arg för att det är så här.

Skolan har öppet hus idag o både Anton & Cornelias klass hade öppet för föräldrar, så att man skulle få va med o titta hur barnen har det en helt vanlig skoldag.

Men nu var ju problemet att både jag o Håkan jobbar idag o kändes inte bra o ta ledigt just idag. Vi har båda fullt upp o ta ledigt bara för några timmar kändes inte som prioretering nr 1. Tänkte att vi kan ju se en annan gång då vi är lediga ibland på fredagar ändå.

Förklarade detta för barnen o inga sura miner. Helt OK!!! Men idag när vi kommer ner till skolan  så kändes det som att det strömmade föräldrar från alla håll mot skolan. Cornelia reagerade med panik i blicken. " Är ALLA föräldrar här mamma utom mina?"  Nej, nej det tror jag inte. Men de fletsa ser det ut som. Men du vet Cornelia att vi är med en annan gång & mamma har ju varit med dig o tittat förut o det kommer jag vara igen. Även pappa!!

Så då försöker man lugna sitt lilla barn så att de inte fäster så stor vikt vid detta. Men när man pussat Hej då o ger sig av så drabbas JAG av detta dåliga samvete o känner också att ALLA var där utom vi och med våra barn. Samtidigt arg ( förmodligen avundsjuk ) att folk kan va hemma så mycket o bara ta ledigt titt som tätt. undrar vad de har för jobb??

Men, men jag får väl slåss med dessa tankar tills i em då jag träffar sötisarna igen och försäkra mig att det gick hur bra som helst. Och kanske även växte en aning o kände sig starka o trygga.

Mamma = lätt dåligt samvete.

Nu får jag dra iväg till jobbet som inte kan anpassa sig efter mig.

KRAM & HEJ Nettan ♥


Yes!!

JA va duktig o tränade idag igen, så får vi se va länge det håller i sig.
Nu har jag väl träningsvärk under helgen, blir gött det. Känner också det ska bli skönt med helgen o få va med alla nära & kära♥

Kul ni peppade mig i bullbaket & att dom såg ät bara ut , gulligt. Om sanningen ska fram så va det värre än det som visades på bilden. Jag hade både mjöl o strösocker i hela huset. Disken va ju som ett berg tillslut så jag lovar det var upp & ner på allt här hemma.
Kul att höra att fler kan få så!!!!

Sweet dreams Aja♥


Snart helg

Det var längesen jag längtade så mycket efter helgen som jag gjort denna vecka. Men ska bli så himla skönt i morgon när jag slutar o bara få åka hem.

Så kommer ju min käresta i morgon också och det är bara helt underbart. På Lördag ska vi på kalas till Lova och då brukar det dukas upp med en hel buffe med smaskigheter. Mums!!!

Amanda börjar denna helgen med sin konfa läsning så tider hit o dit. Men det får va hur det vill bara jag får va med mina kära. Ska njuta hela helgen o Amanda hämtar vi redan på Lör fm. Så då har jag alla hemma, hoppas jag??

Ska ta ett tag i tvättstugan sen ska det bli en tidig kväll...

Kram & God natt Nettan ♥


Bomb nedslag

Ja så var det hemma hos mig igår.


Drog i gång med ett storbak. Nettan hade ju talat om för mig hon skulle baka bullar så jag ville ej vara sämre=) Bakade på 1 l så man kan säga att jag hade bullar både högt & lågt i köket, tur är ju att jag har ganska stort.

Sen bakade jag även Chokladrutor eller Kärleksmums eftersom vår älskade dotter fyller 6 år på lördag & hon älskar dom!!!! Ja man kan säga att det var fullt upp igår.  När jag plockat bort o städat allt så var väl klockan typ halv ett, så var alldeles för trött för att göra ett inlägg =)
Rignde Nettan i alla fall o sa ett det va hennes fel att det blev så stökit ha ha . Men då säger hon att hon brukar baka på 5 dl mjölk & det säger du nu !!!! Sa jag.
Men nu har vi bullar i alla fall så dröjer det väl ett år till, tills nästa gång......

Bildbevis


Barnen hade också kul på bullbaket, Lova med kompisen Rasmus


Valle ville ju självklart baka också♥


Hilda & Åsa kom på bullfikat o Hilda gillade dom i alla fall. ( tror jag)

Även idag har det varit fullt upp!!!

Jag & Valle har varit i Karlstad o köpt en present till Lova, blir jätte bra tror jag. Men det får ni se på lördag va det är. Nu är vi hemma igen & ska snart hämta lilla Hilda på dagis som ska vara hos oss.

I kväll är det dags för träning igen tji hoooo!!!!

Ha en bra dag i det härliga höst vädret♥

Kram Aja♥

 


Torsdag

God morgon. Ja det funkade bättre iaf. Hon vaknade o va rädd men somnade ganska snabbt om. Inga lampor tända & ingen dörr stängd. Framgång!!!

KRAM NETTAN.

Spökjakt!

 Ja det är sant. Följde Malins råd och har gått runt i hela huset och haft en trollstav och formel " Tvi tvi inga spöken här, bott " Och viftat med trollstaven. Pratade om det här med spöken o va Clara tyckte o tänkte. Sen berättade jag att spöken inte tål glitter. Så det har vi haft runt fönster o dörrar. En väldig cermoni har vi haft för oss. hi hi... ska bli spännande o se hur detta kan gå???


Hann med & baka o städa. Bytte gardiner i köket till lite höstigare. ( såna där jobbiga saker jag bara måste göra. Stör mig om jag har för somrigt hemma ) som om nån mer än jag bryr mig.


Clara va så rolig o frågade

-Gör du fint till Marten mamma?
-Ja det kan man väl säga.
-Men det var inga bra gardiner, inte bra alls.
-Nehej hjärtat vad tycker du är fint då??
-Jag tycker att det ska va med karuseller på.

Jag log för mig själv när jag tänkte på gardiner med en massa karuseller på. ja det hade varit nått det.

Nej nu ska jag äntligen krypa ner o kasta mig in i vampyrernas värld. Det är illa med mig, riktigt illa. Vampyrer var min stora skräck när jag var liten. Minns det än idag. Och NU fullkomligt älskar jag dem.

Natti Natti KRAM Nettan ♥


Fortfarande glad...

Känns som jag går med ett leende på läpparna. Men bara ibland för guds skull. Jag vill ju inte verka naiv!

Tusen Tack för underbart Tips av Malin. Hur man jagar bort spöken! Ska faktiskt ta o prova detta ikväll. Tar det mycket seriöst. Ska ladda upp för denna lilla lek. Lät kanonbra tycker jag. Barn funkar ju faktiskt så ibland att det ska tas på allvar. Och då är ju detta perfekt att trolla bort dem. Tusen TACK

Är så roligt när man får kommentarer och gläds åt detta. ( ja det behövs inte mycket för att göra mig glad ) Men fortsätt så o kommentera mera......

Dagen på jobbet kändes låååång. Fram tills jag upptäckte att min klocka stannat och då insåg jag att jag bara hade en halvtimma kvar. Har haft en ordentlig städdag o röjt o torkat. Men tyckte jag hade hållit på i en evighet o förstod inte att klockan bara var ett. Shit va klockan gick sakta idag. och det gjorde den ju också ett tag iaf eller rättare sagt den gick inte alls. Men nu är jag hemma och klockan går i rätt tid.

Hade lovat Clara o ha pick nick idag så efter middan bar det av till farmors o farfars baksida. Hade med sig varm o´boy o kakor. Cornelia följde också med som sällskap. Nu är de redan tillbaks så jag får släppa min rosa skatt o umgås med mina verkliga skatter. Mina älskade barn såklart. Får passa på när de är små. De stora är ju med kompisar i stort sett hela tiden så då duger jag bara ibland. Men, men glad att jag får va en liten del iaf.

Idag har Amanda sin kompis Elin här så de skulle greja o fixa på Amandas rum lite. Skönt o ha dem i huset o otroligt kul sällskap. ( när jag får va med som sagt ) Men så otroligt fina tjejer så man blir varm i hjärtat.

Har ett bak framför mig också. Amandas franska har dragit igång igen och nu redan våran tur. Puhhh....

Vi får se vad som hinns med. Hade helst gått o lagt mig i soffan o läst " Ljudet av ditt hjärta " ist. ( Twilight ) Men det får väl sparas till ikväll.

Kram på er and sooo long Nettan

Inga krafter.....

Har inga spöken på nätterna, men är så trött o har varit det en period. Är väl uppe förlänge på kvällarna så får ju skylla mig själv.
Ögonen fick jag spärra upp i morse o tur att det finns kaffe. Ha ha

Nu ska jag göra ett ryck här hemma, ta tvätt, disk mm.
Så nu har jag inte tid för bloggen, Kram Aja♥

Onsdag morgon.

     Svar om jackan: Den snygga jackan finns i butik nu o i färgerna svart, creme & grå ( som bilden ). Jag valde den i svart, som typiskt mig. Men har använt den så mycket. älskar den.

Bara slå en pling så kan jag lägga undan vettja!!!

Morgonen har gått i vanlig rutin men Clara har kommit in i en spök period. Så hon vaknar varje natt o är rädd. Då ska hon ligga hos mig, ha lampan tänd, dörren stängd. Ska kollas efter spöken mm mm. Jag blir så trött. Måste få sova på natten de timmarna jag är i säng. ( inte så många ) Sen har jag jättesvårt att sova med ljuset på. Har sagt o pratat om att det inte finns några spöken. Men vad hjälper det. Nån har sagt att det finns och då tror hon på detta. ARg hii blir så förbenad att nån sagt så till henne. Hatar att man ska skrämma med sånt. Hon är ju livrädd. Stackarn!!!

Så nu sitter vi i en ond sits. Hoppas det går över snaaarrt!!! Har nån några bra tips så låt höra???

Men hon verkar inte va trött på morgonen iaf. För vaknar innan jag ska väcka dem o är som vanligt min goa tjej utan spöken.

Nu ska vi snart dra iväg o hoppas på ännu en toppen dag.

Tjingeling Nettan ♥


Boxning

Dagen har varit lång & har hunnit med det mesta. Va så duktig i kväll att jag va i väg o träna. Det blev boxnings pass o är helt slut, va redan trött innan passet. Som jag sagt förut så är det ju så himla skönt efteråt.                        Nu är det gjort !!!!


Håller med Nettan man blir glad av alla gulliga kommentarer & kul att det finns folk som är ödmjuka, det kommer man långt med. Idag kan lätt avundsjukan träda fram o det märker man ju ganska fort!! Nej man ska kunna vara glad för andra o ge varandra possetiva ord. Ta vara på livet här o nu♥ 

Vårt middags tips idag :


Lax i ugn, barnen älskar det!! Såå enkelt att göra, krydda med salt o citronpeppar.
Har en kallsås med rödrom, citronpeppar & creme fraiche.
                                  MUMS.......

I morgon en ny dag o nya tag. Ska bli kul att se hur bygget blir när allt är färdigt.

För så här ser det ut nu.

Kram & sov gott nu♥ 

Man ska vara stolt för den man är o våga stå för det, alla är vi olika. 
Aja♥
            


Glad man blir....

... tänk vad några ord kan betyda så mycket. Nu i detta tänker jag på Tina ( Ajas mamma ) och min allra käraste gamla vän Carro. Ja så gammal är hon inte. inte på det viset. Nej faktiskt ung o fräsch o pigg precis som mig. En
-74 helt enkelt, fast vi kan väl avrunda till 25 år i år.  Men vi har känt varann sen femårsålder o vet allt om varandra. Och då menar jag verkligen ALLT.

Fick iaf så gulliga kommentarer av dessa underbara människor. Tina, blev faktiskt lite avis att du går på Yoga. Jag vill med. Men det är ju skillnad på Stad o Stad. Hos dig är det bara så fint. Var ju på väg och åka upp i somras men då drar ju din dotter vidare 100 mil till ( kändes det som ). Det var ju en fin gest o vilja se mig. Ha ha...

Hoppas vi kan ses så småningom. Det blir väl nån tur till Värmland frampå så kanske ni kan hälsa på mig igen.

Grattis till jobbet med. Åhh va mycket fint de har. Vill ha massor. Men får väl ta det på plats i butiken nån gång. Funderar starkt på lampan Aja o du har. sköt om dig KRAM

Carro
kul att du tittar in hos mig och jag följer dig som värsta beundraren. Kika in på hennes nya blogg http://lillkrukans.blogg.se/ Kanon kul att du har börjat blogga. Nu behöver jag ju inte ringa dig heller längre. så stryker dig på listan. Just kidding!!

Men lite sanning är det då det är så bekvämt att gå in o kolla bloggar vad kompisar o släktingar gör så man behöver inte höra av sig. Så bra med cyberspace!! Eller vart är det på väg???

Till helgen är det kalas gånger två, Igen!! Erik fyller 14 år & lilla Lova blir 6. Samma dag har de lyckats med. Sen fyller kusin Patrik år i morgon.

Ja må han leva, ja må han leva.... Stort Grattis från mig till dig. ( va glad att du slipper höra mig sjunga på riktigt ). Lovar o ha med böckerna till helgen. Men Bella i boken blir förhäxad av ett otäckt djur o tar livet av sig. Ifall du vill veta hur böckerna slutar. Annars så Sorry. Kanske inte kul o läsa nu, lr???? Ha ha ha Gud vilken rolig humor jag har.

Nu ska jag bada två små flickor o stoppa dem i säng. Får läsa lite Tingeling också. Provade med Twilight, men det uppskattades inte. Så synd. Så det får bli senare.

Ha det bra alla sköna  KRAMELIKRAM Nettan ♥


♥ MELVIN ♥

 



Har varit mycket kalas nu & till helgen är det vår tjej Lova som fyller 6 år , så då blir det kalas igen♥
Hörs i kväll alla goa läsare!!!

Kramisssar Aja♥


9000

Ja inte pengar nu om ni tänkte på det.
Jag har faktiskt gått det, 9000 steg på morgonen. Man ska ju gå 10 000 om dagen så det borde jag komma upp till idag.
Blev en riktig lång prommis efter jag lämnat Lova & min kära vän Sara hade ju med sig en steg räknare så det är därför jag vet att vi gick 9000 steg.
Innan va jag med trött  men sen gick det bara av farten, skönt nu efter. Så nu har det blivit kaffe o en frukt, ok då en liten choklad bit också.

Nu ska det tas ett ryck här hemma innan  man ska hämta lilla fröken igen.
Här kommer lite bilder som jag har varit jätte dålig på att lägga ut!!
 
Kladdkakan jag bakade till Melvins dop♥


Valle va själv klart med o smakade på smeten.

 






Far & son ♥ Hela familjen är redo för lilla Melvins dop.

Kram Aja♥

Morgontrött

God morgon! Ja försöka läsa ja, som Aja skrev. Det är väl mitt problem att jag läser för länge ist. Dessa böcker är så bra och jag har ju bara tid att läsa när jag går o lägger mig. Läser o läser, tittar på klockan och blir stressad över att jag ska upp om några timmar. Ja bara ett kapitel till... Så går det som det går på morgonen också.

Vaknar o är trött, alldeles för trött för mitt eget bästa.

Tänk om jag kunde ha lite mer själv diciplin. Men det har jag inte. Önskar men Not. Lika bra o erkänna.

Samma sak med mat, godis, kaffebröd, shopping mm. Vill låta bli men Not. För gott & kul att avstå.

Men jag har ju nått att se fram emot på kvällarna. Krypa ner och bege mig in i fantasin.

Precis detta som jag gör nu. Det är jag bra på. Att komma på positiva saker med det mesta. Alltid hitta ursäkter och anledningar till att jag gör som jag gör. Vända och vrida så det passar mig. Bra va???

Snart är det " Marten " här och barnen väntar o väntar. Räknar dagar mm. Till helgen är det bara en vecka kvar. Men visst även om jag inte är nått stort fan av själva Marten så är det alltid kul med så mycket folk i rörelse och man träffas och är social. Hoppas på en helg med bra väder.

Nu ska jag försöka fixa till mig o barnen. Plikten kallar.

Ha en bra dag söta bloggvänner. KRAMIZAR Nettan ♥


Party

I kväll va det PARTY, alltså Tupperware.  Va typ 100 år sen jag va på det så det va faktiskt kul att se om det kommit något nytt. Inte ändrat så mycket utan mest färgerna.
Bokade själv ett party hemma hos mig i dec så är det någon som vill komma säg bara i från!!


 Tidigare i dag passade hela familjen på att att äta lunch tillsammans, så det blev på Jenny´s .
Måste säga att räksalladen är toppen där, den ska ni prova om ni inte redan gjort det.
Sen blev det hem o titta till arbetarna, min kära man har äntligen börjat med bygget ute o hoppas det blir klart i höst. Vi ska göra soldäck på framsidan o bara väntar efter resultatet!!
Men just nu är det bara lera o hundarna & barnen leker for fullt där så jag är jätte glad för allt regn som kommer,
(not).
Ska försöka bli trött nu o läsa lite♥   " Have a good night"
                       
                               ♥AJA♥

Trötta barn.

Hemma igen efter en heldag på jobbet. Möttes i morse av ambulans o brandkår utanför centret. Drunkningsolycka fick jag höra senare. Fy va otäckt såna saker är. Sånt borde inte få hända!

Annars har allt varit som det brukar på Måndagar. Fullt upp o massor att fylla på efter helgen.

Kom till fritids och där satt en väldigt trött Cornelia som knappt orkade röra sig. Men fick henne med mig o sen o hämta Clara som va hos farmor o farfar. Väl hemma var det till att laga mat på direkten. Nu har två små flickor gått o lagt sig ( redan, ja jag vet. Men va så trötta ). Men ser på barnprogramm så de har inte somnat.

Anton har precis anlänt från " Gårn " o sitter o käkar.

Vi ska ta o städa hans rum tillsammans. Han blev jätteglad när jag sa det, hi hi....

Lovade lägga upp kort idag från dopet. Men av nån konstig anledning så finner jag inte kameran. Spårlöst försvunnen. Men misstänker att en viss man i huset lagt den nånstans, hmm???

Så bilder blir när den dyker upp igen.

  Den snygga skinnjackan ( fusk ) vi fått. Som jag bara va tvungen att köpa. Kanonpris på den, 399,95.

Sen har vi ursnygga leggings i olika modeller o färger.

 Missa för allt i världen inte 25 -27 sptember då ni har möjlighet att få 20 % på ett helt köp hos Vero Moda. Måste ha en talong i nya nummret av Glamour. Perfekt att ladda upp vintergarderoben.

Så nu har jag gjort lite reklam med, hi hi....

Nu ska jag ta & göra lite nyttigt. Men först bara kolla lite andras bloggar.

Hej svejs Kram Nettan .

Ny vecka

Helgen redan över,precis som vanligt!!

Har haft min morgonstund med kaffe & sett Vakna på femman. Snart ska jag väcka tjejen min som ska till skolan. Sen rullar dagen på  i full fart.
Va ju på dop igår o det va lika fint som vanligt. Barndop är så speciellt & Melvin va ju bara så snäll, han är bara för go han♥
Min kära,en stolt morbror Fredrik spelade Teddybjörnen Fredriksson för Melvin o han va lika nöjd då o lyssnade så lugnt.

Nu börjar klockan ticka kram Aja♥


Bio

  

Japp, har precis kommit hem från en suveränt rolig film. Gött o få skratta en del. Den var så bra som jag trott.

Annars har vi varit på dop idag för lilla Melvin. Inte ett knyst från honom under hela dopet. Inte ens när prästen hällde vatten över huvet. Åhh då menar jag verkligen " hällde " på våra egna dop så har de varit ganska försiktiga o tagit lite vatten. Men inte här inte. Ska det döpas så ska det, typ!

Ska lägga upp några bilder i morgon. Men nu har jag annat för mig.

So long... Nettan ♥


Tjobidi dooo

Var nog en ren hälsokur o va tillbaks på jobbet. Förkylningen börjar ge med sig o jag känner mig full av energi.

Hade kommit så mycket snyggt. Ja, jag vet så skriver jag ju jämt men det är så sant som det är skrivet. För mig fick det bli en ny snygg jacka i fuskskinn. En sån där underbart bra att man kan ha den inomhus också. En ny top o en massa godingar till Håkan.

Sen skulle jag in på Cubus o ha en poncho till Clara och kom ut med en proppad kasse. De hade 30 %. Lättlurade jag som inte behövde nått mer till barnen. Men lika bra o passa på när det var erbjudande.

Men tröstar mig med att de flesta nog är likadana som mig. Annars skulle ju inte dessa % dagar finnas. Men mycket nöjda barn blev det iaf. Till och med min kära uppskattade allt. Ingen ryckning på näsan. Puhhh....

Nu har vi käkat o jag har precis tagit ur marängtårtan ur ugnen. Dop i morgon o lovat att baka en tårta till syster yster.

Barnen sitter i badet så måste nog få upp dem nu o i säng. Sen blir det soffan lr sängen för mig med.

Ha det gött KRAM Nettan.


Kalas



Jepp i dag va det kalas i gen.
Lova & Valle va på barnkalas med massa gott. Även Aja fick ju kaffe o massa hembakat.
Så är fullproppad med sånt nu, men gott va det tusen tack Therese!!

Nu ska jag baka kladdkakor tills Melvins dop imorgon♥ Här är det spöregn så det får bli en riktig mys & filmkväll med min käresta o barnen tittar nu.
Lova fick nya Hanna Montana filmen så hon sitter klockad framför tvn, helt utsliten.

Nu ska det bakas kramili kram Aja♥


Förkyld

Jag har fått en riktig dunderförkylning. Inte feber ellr nått sånt men täppt i näsa o ont i hals. Det slår ju genast ut luft o doft sinne på mig, och det gillar jag INTE!!! Men, men inte mycket man kan göra åt det...

Igår följde jag med min käraste till Karlstad för han behövde nytt pass. Hade ju tänkt o gått o shoppat en del o se nån bra film på Bio. Men kände att jag inte var i topp form så vi fick ta en lugn kväll hemma ist.

Men lite nya husgeråd blev det som vi hade bestämt sedan länge. Vi hade kommit till det stadiet att det typ var tre olika modeller på gafflar o knivar i lådan. Inte så kul o ha världens konfetti där. Men nu blev det nytt o så snygga i rostfritt stål.

Cornelia fick nya stövlar som hon valde ut själv o var så nöjd över. Vår lilla tjej som blir så stor. Hänger inte riktigt med. Hon säger till mig emellanåt. " mamma så liten är jag inte " Men då svarar jag att " i mina ögon är hon alltid liten o kommer nog alltid va ". Barn är barn.........

Idag är det dags för en heldag på jobbet. Håkan ska nog greja o Cornelia & Clara på kalas.

I morgon är det dags för dop för lilla Melvin. Han är så söt den lilla prinsen. Och stolt kusin Amanda ska få äran o va fadder.

Ha en bra dag KRAM Nettan ♥

Aj, aj, aj

Ja har så ont efter mitt första träningspass igår, så jag kan inte sova.
Fattar inte att man kan få sådan träningsvärk så jag va nog väldigt otränad ha ha .
Men shit det va nog ett bra pass för jag har ont i varenda muskel från topp till tå!!!

Är ju jätte härligt efteråt o jag va helt speedad o hade massa energi idag men nu är jag helt slut.
Gruvar mig att gå till sängen för det gör så ont så fort jag reser mig & sätter mig. Aj aj aj t.om. Lova frågade mig förut: har du ont mamma ? 
Nu har jag klagat lite o får ju skylla mig själv för det är ju bara lite träningsvärk ha ha!!!

Så nu ska det bli träning i höst.......

Sov Gott från en Aja som har ont !!!! KRAMIZZZZAR♥


Fart & Fläkt

Igår var jag på jobbet igen och det känns som jag är hemma när jag är där och har mina egna rutiner och ordning, precis som här hemma. Så jag började dagen med att städa o hann inte klart till öppning så jag gick runt där tills jag såg någon komma in då var det bara att stänga av.

Jag ursäktade med ett leende och den här kunden som är en av stamkunderna, log bara o sa att så här är det hos henne jämt, att dammsugaren står framme. Ja då kände jag det lustiga att jag faktiskt har två hem. Och det känns så härligt med alla våra stammisar att det känns som de kommer och hälsar på och att jag kan göra nått för dem och tillbjuda våra snygga kollektioner.

Iaf var det dags efter städning att göra klart vårt nya fönster till J&J. Stod där o hängde i en stege för att få upp typ världens största poster i tyg. Puhhh, men nu sitter den på plats och det blev görbra!!!



Vi har så klart Jack tema och vi har grymt snygga höstjackor för både kille o tjej.



Nya slitna jeans till killen. Vi har fått så många snygga nya modeller att jag blir lyrisk och svårt att välja vilka mannen ska ha. De här är en av favoriterna.



Vi har en gullig praktikant hos oss under hösten som heter Regina o är kanonduktig.



Micke i full fart som vanligt. Här säljs det jackor....



Mazza härliga koftor för hösten.

Klart hon får ställa upp som modell. Ny dunjacka för kalla dagar. Tack snälla för bilderna :-)

Efter jobbet var det och kasta sig iväg till Karlstad. Amanda & Anton behövde massor av grejer. Men effektiva som vi kan va så plöjde vi igenom ganska snabbt och hittade det mesta som vi skulle ha. Så nöjda barn och en jätte sliten mamma (som har fått världens förkylning) gick sedan o tog kvällsmat på Mac Donalds innan hemfärd.

Aja med barnen mötte oss ju också som alltid är lika trevligt. Jag hann inte titta alls åt mig men jag & min kära ska ta en alldeles egen dag utan barn. Så då är det min tur. Men skönast är när det inte behövs något, utan bara kan gå o småstrosa. Då finner man också de roligaste köpen.

Nu ska jag ta ett ryck o plocka ihop här. Aja o Valle är på väg hit. Så vi ska ha en riktig prat o mys dag.

Ha det gött KRAMIZAR NETTAN.


Hemma igen♥

JA nu är vi hemma o gjort allt inför nattning.

Karlstad turen blev lyckad,alltid lika kul att träffa Nettan o barnen. Allt flöt på tycker jag med tanke på att det va ja o Nettan med alla våra sötnosar.
Finns ju alltid massor man vill ha men fann i alla fall en Hanna Montana t-shirt till Lova o ett par snygga slitna jeans, som hon får när hon fyller år.

Jag köpte mig faktiskt ett par jätte snygga jeans på Gina o lägger ut på bloggen så fort jag kan. Jätte snygg tvätt va det. Tror dom passar bra till mina nya bruna skor från Ellos.
Vi avslutade med kaffe o glass, efter det va butikerna stängda. Men OBS va ju öppet så vi tog en runda där swich så va kl fem i nio. Så vi håller ut dagarna jag o Nettan men speciellt när vi är i Karlstad. Man ska inte ha dåligt med tid om man är med oss ha ha !!!!!

Nyss hörde jag den nya låten med Britney Spears, den är ju bara så bra. Sov gott nu!!!
Det ska jag göra. Kram Aja♥


Härligt

Vädret är ju bara så konstigt, i alla fall här hemma. Ena stunden är det sol nästa så spö regnar det verkligen. Annars har faktiskt dagen varit härlig.


Jag o Valle tog en prommis efter vi lämnat Lova, sen har vi varit hemma. Det är väldigt ovanligt för att vara mig. Men har haft en lugn skön fm & ska hoppa i duschen för att möta Nettan i Karlstad. Jag är expert på att stressa men man ska verkligen försöka varva ner o ta vara på stunden.

Lätt att säga det men svårare att göra men idag lyckades jag.

Min gulliga vän Didda kom förbi med en blomma till mig bara så där hux flux. Å va glad man blir att det finns sådna gulliga människor.
Det värmer o man blir så glad !!!!

Denna fina bollkryss tror jag det heter fick jag & den är redan planterad♥


Valle har kosat med mamma idag & lekt med bilar som han verkligen älskar♥

tjingeling Kramizzzzar Aja♥


Sol

Skönt att se lite sol igen, hösten kom ju såååå snabbt. Ska ta en promenad idag när jag lämnat Lova på förskolan.  Sen blir det hem & röja lite.


Blir ett möte med Nettan i Karlstad senare kanske, alltid mysigt att träffa dom. Sen har ju jag en tjej som snart fyller 6 år. Är ju hur svårt som helst att hitta presenter till denna tjej.

Men hon gillar ju allt från kläder till småsaker så något ska vi nog kunna hitta på!!

Kakorna Nettan bakade har jag smakat på hos svägerskan Åsa & dom är toppen speciellt för barnen. Det såg ju riktigt smaskit ut på bilden Nettan lagt ut. Tur jag bor en bit i från annars hade vi nog fikat o bakat varje dag
jag o Nettan♥

Njut av Livet karm Aja♥


God morgon

Absolut ska jag lägga ut receptet på de utsökta kakorna. Så gillar jag när det är nått som går att slänga ihop fort. och som alltid brukar jag döpa recept efter vilken jag får dom ifrån. Så har jag min alldeles egna receptbok. Så dessa fick bli...

Åsa´s Non-Stop Kakor

125 g margarin
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker.

Allt detta blandas ihop med elvispen.

Blanda sedan för sig....

4,5 dl vetemjöl
1dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt

När du sedan blandat dessa torrvaror så häll ihop med det andra och kör ihop till en kletig massa.

Klicka ut kakorna med hjälp av en matsked till små runda kakor på bakplåtspapper & tryck ner Non-stop.

In i ugnen i 175 grader i ca 15 min ( inte längre )

Åsa sa att det skulle bli ca 40 st men jag fick bara hälften. Hmm gjorde de stora, låter inte så illa då när jag bara åt fyra kakor ist för åtta. ha ha .....

LYCKA TILL!

  Men goda var de, mmm
 
Idag blir det jobb, dagis & skola. Men min hals strejkar hoppas den ger med sig. Har planerat att sticka till Staden efter jobbet. Amanda & Anton behöver skor och en massa annat.

Ha en skönis dag alla kära bloggvänner.
KRAM & HEJ NETTAN. 

( och till kusin Putte, Absolut ska du få låna boken/böckerna. Är hälften in i andra nu men just nu är jag irriterad & arg men du kommer upptäcka Varför??? KRAM Kusinen )


Tröttis

Känner inte mig till hundra !! Som Nettan lite frossa o matt. Vill inte bli sjuk.
Ska sova bort det tänkte jag. Har  varit uppe alldeles för länge i flera dagar , så i kväll är jag riktigt trött.

Valle halv sover i mitt knä nu , han tog sig en tupplur på dagen han. Så det är inte så lätt att skriva.
Idag kom Sofie´s Mode som ni vet jag gillar!!! Ska lägga mig o läsa♥


Denna kofta jag köpte på Vero Moda  fick jag användning för idag. Jätte skön o fin modell

Natti Natti Kram Aja♥

Inga fler sjuka, TACK!

Sitter här nu vid min rosa skatt. ( den var väl investerad ) Har använt min lilla laptop så mycket och hela familjen  förderar hellre  denna nu än vår stationära dator.

Men känner mig trött och har ont i hals o kropp. Men vill absolut INTE bli sjuk, orkar inte det nu. Clara är bra nu idag och ska planerat på dagis i morgon. Så hoppas allt är över, vill inge mer.... men det vill väl ingen? Typiskt hösten och skolstart att det ska bli en massa skit!

Var en stund på jobbet men Clara vägrade släppa mig så det var bara att ta henne med. Men hon var lugn o lyssnade som tur va.

När vi kom hem blev det lite lunch o sen lekte flickorna på rummet med sina favoriter " Pet Shops ". Jag ringde min kära svägerska Åsa och fick recept på några kakor som är perfekta till barn. ( tänkte överaska dem o baka nått gott )





Idag var det visst stort Party för alla djuren.



Smarriga kakor till fikat ( gissa vem som åt mest? )

Men nu ska jag krypa till kojs så säger God natt.....zzzzzzzzzzzzzz Nettan ♥


Recept♥

Hallonpaj

Lägg bären eller frukten i en smord form.

2  1/2 dl Socker

1 ägg

2 1/2 dl vetemjöl

1/2 tsk salt

1 tsk bakpulver

50 gr smör


Vispa ägg & socker med en elvisp .

Blanda sedan i de torra varorna & sist smöret. Ett tips, kan använda degkrokarna.
Fördela jämt över bären, frukten o sedan in  i ugnen.
200 grader i ca. 20 min

Ät klar!!!

Kram Aja♥


Tisdag

Nu har jag läst färdigt första boken i Twilight, OCH verkligen så BRA!!! Beroendeframkallande på högsta nivå.

Clara sover och låg hela dagen igår. Men kommer nog upp glad som en lärka sen :-)) det kan ju inte hålla i sig så länge så hon borde va feberfri idag.

Själv har jag tvättat allt som finns att tvätta här hemma ( i stort sett ). Min kära kom hem igår kväll som en glad överaskning = jätteskönt !!!

Idag måste jag åka till jobbet en sväng men får höra med min kära svärmor om hon kan ha Clara en stund. Brukar aldrig va några problem och jag hoppas jag är tillbaka inom kort.

Nu ska jag ta en kaffe och se på Vakna med the voice sista halvtimmen som är kvar.

So Long Nettan ♥

Hej & Hå

Pigg som tuppen nej nu ljög ja. Vaknar till efter några kaffe koppar!!
Läst lite nyheter o surfat runt. Snart blir det frukost med mina sötnosar♥

LITE HÖST TRENDER



I love it!! Så himla snygga färger!!



Nytt från LA



Måste sätta fart , nu måste tiderna passas så jag har skärpt mig.

Kram Aja♥


Nyhet


 
                                                                        

Vore fint i mitt kök♥  NORDLJUS


Tjingeling Aja ♥

Sängen

Yes den väntar på mig nu!!

Nyss ätit naturgodis till kvällsmat, jätte nyttit & bra eller va säger ni??
Ha ha, blev även bakning idag. Som ni vet älskar ju Lova & Valle kladdkaka så vi bakade en o fikade, lite måndags mys.

Regnet öste ner idag så jag passade på att sätta in endel bilder av mina 450 st jag framkallat.
Noga som jag är så skriver jag ju till varenda bild, så det tar ju lite tid =)
Förresten kul ni gillade pajen o den är super god, tror jag la ut receptet i våras.
Men det ska ni absolut få igen, tar högst 15 - 20 min att göra.

Även så himla kul att vi haft så många läsare,rekord flera gånger = ) Stor kram till er från
                                                   Aja & Nettan♥

Prata med Nettan så vi kanske tar en tur till Karlstad jag o hon, om det passar bra någon dag denna vecka. Å hoppas lilla Clara blir piggare, som jag sagt förut finns det ingen värre än när barnen är sjuka. Krya på dig sötnos !!!

Nu ska jag stänga datorn o få lite sömn, mina dagar har ju full lagt schema. Körning o hämtning på Lova sen är det alltid något mer. Så är som en taxi mellan stan o Arvika men gör mig ingenting, bara att gasa o köra.

Sov Gott Kram Aja♥


RSS 2.0