Sent igen!

Kalaset gick jättebra o Clara fick så mycket fina presenter. Så glad o nöjd för allt. Tusen TACK alla söta som va här.

Men nu ska jag ta natten, men lägger in lite bilder i morgon. Alldeles för trött nu.

God natt o Sov gott Nettan.


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej på Er!



Tittar då och då förbi er blogg och måste säga att ni ser ut att ha det jätte mysigt. Mycket kärlek och lite stress...så som alla barn borde få ha det när de växer upp!



Men sen läser jag vad den där Katrin Zytomierska skriver som kommentar på Aja´s inlägg och jag blir verkligen jätte förbannad! Vilken människa som hävdar att hon trivs i den där hippa-bubblan som hon lever i. Av ren nyfikenhet kollade jag på hennes blogg och rynkade pannan i djupa veck under tiden jag läste ett av inläggen. Suck, vissa människor mår nog inte så bra (tänkte jag för mig själv)...det är synd om dem då de aldrig får vara sig själva utan måste inta en sorts roll varje morgon de vaknar. För jag tror nämligen inte att de är så nöjda med sig själva eller med sin tillvaro på Stureplan som de hävdar:)



Jag tycker i allafall att ni ska fortsätta blogga så som ni gör. Gillar nämligen att få ta del av det där men mys, hallonsaft, rosa kaffemuggar osv. Ni är två jätte söta "bull-mammor" som alltid prioriterar barnen i första hand...härligt, keep on!



Sköt om Er, Kram / Katarina (...som jobbade några dagar med Nettan på Sportringen för typ 100 år sedan, när hon hade lilla Cornelia i magen)

2009-04-30 @ 07:40:34
Postat av: Anonym

Tack för ditt possitiva inlägg Katarina. Verkligen jätte kul att du törs skriva va du tycker.och att du gillar vår blogg, så som vi är!!!!

Många Kramar Aja & Nettan♥

2009-04-30 @ 09:13:12
Postat av: Nettan

Kul o höra från dig. Blir glad av såna som dig. Positiv o ett leende till hands. kram på dig från mig.

2009-04-30 @ 23:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0