Underbar helg!

Först vill jag också säga GRATTIS till alla underbara mammor som finns överallt. Hoppas ni alla får en superdag o en massa kramar. Ni är alla GULD värda!

Själv sitter jag i bilen o är på väg hem till Årjäng igen. Men vilken kanondag vi hade igår. Solen sken o allt var så lyckat. När vi var framme åkte vi direkt till Liseberg o betalade in o fick åkband o biljetter avklarat. Jag lämnade Håkan o barnen o tog en sväng in till city o skulle kolla utbudet. Men det var massor med folk överallt så det blev bara en snabbsväng o sedan tillbaka för att möta min underbara familj.

Klockan var redan så mycket så vi begav oss till kalaset. Håkans lillasyster med familj bor bara en bit bort från Liseberg så vi lät bilen stå kvar o gick dit.

Maten var helt underbar. Det var hemmagjord potatissallad, kyckling i en jätte god dressing, rökt lax, pajer mm mm. Ja & sen var det tårta så klart med 2 resp 4 ljus i för de små söta kusinerna Stella & Sigge. Tusen Tack för ett jättetrevligt kalas o för all den goda maten.

De stora barnen ville ganska snabbt tillbaka till Liseberg o allt åkande. Förstår att de har kul när de är så många kusiner i samma ålder.

Och vi föräldrar o med småttingarna knallade bort vid femtiden igen. Cornelia ville typ åka allt hon kunde o vi kom snart underfund med att nästa år får det bli ett åkband för henne med. Själva gick vi en tur på tyrolen för lite vuxendryck, utom jag o Clara som tog en stor hederlig Sprite. Gott det med......

Gick runt där fram till nio då de åkt det mesta o en del flera gånger o vi hade spelat på hjulen ( som jag själv tycker är jätte kul ). Blev två små vinster. Räknar man ut priset på den lilla ploppen o chipspåsen så blev de ganska dyra ha ha  ha... va sjukt egentligen att nästan alla gör så. Men då betyder ju det att fler än jag tycker det är kul eller är så osmarta. Gillar nog det första alternativet bäst, hi hi hi....

Sen åkte jag o Håkan med småttingarna till hotellet för att checka in o få oss nått att äta. För mig blev det club sandwich med kyckling o curry dressing o en massa grönsaker. Mmmm smakade super men då var jag väldigt hungrig också. Fanns salladsbuffe som man fick plocka själv utav o de hade massa goda tomater. Och de som känner mig vet att jag är smått beroende av dessa små röda godsaker. Så åt typ upp en hel tallrik med bara tomater. Men Gud va gott!!

Nej nu börjar mitt batteri o tryta så jag lägger ut detta o skriver mer ikväll hemifrån.

Ha en bra dag Massa Kramizar Nettan

MORSDAG

Ja då va det morsdag!!.

Finns väl en hel del mammor där ute.Vill önska er en riktigt trevlig dag.
Umgås med sina nära & kära♥

Själv ska jag o barnen gå ner o bada o sola vi sjön!
Är ju toppen väder :)


En stor bukett blommor till alla mammor & ha en superdag. Speciellt till min egen mamma vi älskar dig♥

Kram Aja♥

Summer♥

Yes, äntligen summer!!

Vilken dag det varit, rena tropisk värme♥ Det är därför jag inte bloggat i detta underbara väder o passar på att njuta för fullt.
Dagen har varit toppen!!

Hela gänget va på stan o åt lunch, en trevlig stund. I kväll blev det grillning igen.
Va även ner till sjön så barnen fick känna på vattnet & försökte fånga fiskar med håvar. En fick vi till slut!!
JA man ska inte klaga på husvagnslivet när vädret är toppen♥

Jag & Lova spelade golf i kvällningen & tro det eller ej men hon vann faktiskt. Så det säger väl endel om min kunskap om golf. HA ha ha....


Vår solstråle idag♥



Vår fisketur !!


Golf proffset Lova♥


Aja spelar för fullt.

GOOD NIGHT♥
        AJA♥

Nu är vi på gång...

Sitter här i bilen och är på väg till Götet ska bli en riktigt solig o varm dag så det passar ju perfekt när vi ska gå på Lisseberg.

Igår hade vi en kanondag med Claras dagis o solen sken. Vi tittade på djur o lekte sen bjöds det på god lunch o fika. Glömsk som jag är så kom aldrig kameran med men plåtade lite med mobilen men det lägger jag upp när vi kommer hem igen.

Sen var jag, Amanda & hennes underbara vän Elin i Töcksfors på köpis en sväng. Amanda skulle ha en jeansjacka o jag köpte en fin sommarklänning vi fått in på VM. Fixade även  morsdag present till svärmor. Innan vi åkte hem köpte vi en kulglass, mums!! Den var så god annars är jag ingen glassälskare.

Hemma på kvällen blev det grillning ute o när jag väl var klar med allt så var ju klockan redan mycket o jag orkade inte ens packa. Slocknade som en stock på sängen när jag gick o la Clara.

Så nu i morse var det att pallra sig upp tidigt, men det gick bra. Vi kom iväg i den tid vi sagt o allt har gått bra. Nästan!!

Vår lilla Clara är åksjuk så har stopppat en gång då hon inte alls mådde bra men nu har vi flyttat på barnstolarna så hon sitter i mitten o verkar må mycket bättre. Hemst o må illa.

Ha en superdag i solen my dear friends.

So Long Nettan.


Nattis

Ja nu ska det snart bli sängen,tror jag ?   Brukar säga så o timmarna går.

 Idag har det varit riktigt varmt när solen va framme, det brände för fullt. Annars har det varit en lugn fredag på en liten skogscamping. Det är ju tallbacke här vi ligger, så det är väl därför myggen trivs !!!!
Barnen leker ute från morgon till kväll & Lova som är en piggelina har energi till tusen. Hon är väl lik sin mamma ha ha.

Jag förstår barnen att dom trivs: inge stress o får leka ute i den fria leken. Mamma Aja har självklart druckit kaffe idag o mitt stora kakfat va med. Therese är chockad hon med all min fika. ( Jag tänkte då känner inte hon Aja!)


Kärleksparet Therese & Lars Roger väntar på Fikat till Aja♥ wow


Nu är ni med på bloggen! Therese är ju Lovas & Valles näst äldsta kusin.
Här ser ni även backen vi ligger på, mitt i en lekpark.


Nu är moster med på bild. Lova & hon gör figurer av lera♥



Här en av mina kärlekar, han är så rolig. Fick ju tag på kameran idag o trodde han knäppte på andra men han vände kameran åt fel håll! För goooo baraaaa♥

Nu ska det bli sängen kramis kramis Aja♥

Nordljus

                    

                                                  



Tröttis

God Morgon mina bloggvänner♥

Yes i morse kom jag upp & sitter här med en koppkaffe. Men är så trött somnar snart, blev i allla fall 6 timmar sömn:).
Nu ser jag Vakna på femman har ju missat det hela veckan. För när barnen vaknar är det Disny Chanel som gäller.
Så det är värt att gå upp & ha en stund för sig själv.

Såg vädret nyss på Tv 4 och det ska ju bli toppen väder under helgen, JIPPPIII JIPPIIII. Längtar så till det blir sommar!!
                                                       Vill nu ha en vit sommar kläning♥

                                               

Ha nu en mysig Fredag!
Kram Aja♥

Hos frissan!

Japp här sitter jag nu ock ska få ordning på håret. Risigt o dassigt så väldigt välbehövligt med färg & klipp. Cyklade hit i morse, ovanligt men skönt.
 
Var även ute på cykeltur med Cornelia igår så hon blir van o lär sig lite traffikvett. Hon har inte cyklat så mycket på sin nya cykel än så tyckte det var hög tid att hon blir lite säkrare. Mycket försiktig den tjejen.

Idag ska det bli kanonväder säger de o det hoppas jag verkligen. Vill ha sol & värme!!! Vi ska iväg på utflykt med Claras dagis sen o titta på djur o ha lite mys. Det väntar hon på. Det bli jag, Clara o Cornelia. Håkan ska fixa med båten. Stackarn!!! Men det ska bli otroligt skönt när allt är klart med den. Sen kan man ju bara hoppas att han inte drar igång nått nytt projekt o greja med. Räcker Nu!!!

I morgon åker vi till Götet o det ska bli så himla gött. Lisseberg o kalas hos Håkans syster med familj.

Ha en bra dag i solen all blogg vänner Kram kram Nettan♥

Bättre sent än Aldrig!

Sant det!

Håller med Nettan, dagarna går med virvel fart. Trodde jag skulle få mer tid när jag va i husvagnen.
Men så var det inte visst. Men vill ju förstås inte glömma bloggen : ).

Idag har vi grillat hela gänget: Lars Roger & Therese med barnen Celina & Tvilling jenterna. Alex & Jenny, lilla Melvin sov såååå gott. Och vi förstås & syster. Det är det som är så härligt med sommaren att man kan sitta ute o grilla.
Men måste vara ärlig att det är väldigt mycket mygg här uppe!! Dom är hemska, biter en över allt.

I kväll blev det duschen för barnen dom va såååå skitiga alla. Leker för fullt i sanden så dom va knappt igen känn bara.
Jag & Therese gråt i kväll gick inte att ta in dom i husvagnarna ha ha !!!!  Men det är ju det dom  säger att skitiga barn är friska, så får trösta mig med det.


Valle helt slut efter dagen, somnade innan jag fått av han badkappan♥


Caroline eller Linnea? Är ju så lika o söta små tvillingar. Valle o hon äter lite mellanmål.


Jag vet det blev FIKA i dag med med syster & barnen. Kolla denna bakelse va så god mums mums♥
Hallon,grädde,sockerkaka o vaniljvisp. Så det va min lunch det. Som vanligt kan man ju säga.
Så vill ni fika så är ju Jag & även Nettan rätta personerna ha ha.

Nej nu blir det sängen ska upp till morgonen o tvätta lite. Eller ett berg är mer rätt.
Har inte tvättat sen vi åkte i söndags.


Denna lilla ögonsten kan man inte se sig mätt på. Han är bara för go & hur snäll som helst. Va inne o snosa på honom förut. Han längtar nog efter moster sin med NETTAN :)

Good Night Sweet Dreams Aja♥


Färdig!

Japp nu har jag precis bakat färdigt till Amandas franska. De spar ju till en skolresa i nian och man får ju inte lägga pengar. " Skolan ska inte kosta nått " Bla bla bla...... hade mycket hellre betalat hennes resa då de åker. Men men det funkar ju och nu ska det bli skönt att det blir sommarlov även där. Det fick bli bullar denna gång!

Japp dagen har gått med virvelfart men det mesta är gjort som skulle göras o jag & Clara passade på att ta en fika på Broms när vi var nere i byn o fixade lite saker. Smarrigt värre. För mig blev det en god baguette o en stor kopp choklade med skummad mjölk. Åhh supergod den ska ni prova. För Clara blev det festis o en glass. Till mammas stora lycka så åt hon faktiskt upp halva min smörgås. Åhh när det gäller henne är jag glad för all mat hon får i sig.

Så där hade vi en mysig stund på tu man hand = Lyx!!!!

Sen är det ju Torsdag o my love kom hem o det gillar både jag o barnen. Busa med pappa är aldrig fel & jag själv ska nog gå in o kosa ist om han inte sover då förstås för det var ett tag sedan han gick o la sig. Men jag kan väl krama han ändå....

I morgon ska jag va hos frissan kl 07.00 så grabbar nog med min lilla rosa skatt. Hörs då....

Mazza Kramar Nettan.

Husvagnen

Ja nu sitter jag i husvagnen o bloggar, funkar det med!

Blåsigt som Nettan skrev, ja det kan man absolut säga att det gjort här med.


Just nu står denna disk & väntar på mig. Efter en god middag. Så det är väl bara att ta tag i!!!

Väntar på att lägga in fler bilder men icke sa nicke, datorn vill inte.
Så får väl göra det i morgon. Dagarna går i husvagnen med, fullt ös. Som jag sagt tidigare så känns det som om jag ligger mitt i lekparken. Så idag har jag nog kört min kära vän dammsugaren 5 gånger.

Jag & syster yster va även ner en tur till the big city, not! Men det är ju alltid kul att ta en runda. Hade många fina inredningsaffärer, farligt. Men jag har ju lärt mig att man kan faktiskt vara nöjd med det man har.
Den största skatt jag fått är ju min familj♥ Alla har ju dagar som går upp & ner, men nu har det varit sååååå skönt att bara vara i vår lilla mysiga husvagn. Man kommer varandra så nära.


Inblick i våran husvagn, som självklart går i ROSA & datorn är på plats.


Me today! HA en trevlig kväll♥

Kramizar Aja♥

Blåser bort!

Ja jösses va det blåser, och jag som verkligen Hatar blåsigt väder. Hellre åska o regn o vad vet vad än det här. Kan ju knappt gå ut innan man blåser bort. Hujeda mig. Nu är ju jag ledig och har önskat solsken. Vi får väl se om vädergudarna har nått gott att komma med.

När jag är ledig vill jag inte ha några tider att passa men det kommer nog typ aldrig o hända. Så här är det kanske att va vuxen , missade det nånstans på vägen.  Så i morgon är det schema hela dan. Men det är egentligen mitt eget fel som har som en liten kalender inne i mitt huvud o varje kväll innan jag somnar och det första jag gör innan jag vaknar så planerar jag. Hemst men har blivit ett nödvändigt ont som jag inte kan få bort. Tänk o bara få flow with the wind o va lite härligt flummig sådär...  Ska nog satsa på det till pensionsåldern!

Men nu har jag gnällt färdigt o säger till mig själv att va glad för det du har o det är jag ju... JÄTTE JÄTTE GLAD!

Vi har haft besök här på em o tog lite fika med Anna o hennes gulliga killar. Barnen lekte o hoppade, mest hoppade! Denna studsmatta är poppis. Alla ungar har väl en sådan.

Men nu är vi själva, bara Amanda har en kompis här. Så jag ska ta o bada mina minsta tjejer o få dem i säng. Upp till skola i morgon igen o jag & Clara har första tid kl 8.30.

So long my dear blogg friends, Nettan ♥

Så himla BRA!

Min brors flickvän Jessica skriver så himla bra på sin blogg. Det är ur filmen Australia. Det är en riktigt bra film med intressant historia. Se den om ni inte redan gjort. Iaf så säger en i filmen detta.

Allt en människa kan vara säker på att få behålla är hennes historia.
Du kan förlora allt men du kommer alltid att ha kvar din historia.

Jag håller helt och hållet med. Men då ploppar en tanke upp: Varför envisas jag med att köpa matriella saker istället för att uppleva saker? Vad vill jag egentligen minnas: Min fyllda garderob eller en mängd upplevesler? ( ur www.jessicolina.blogg.se )

Det är ju bara så sant o rätt så jag var tvungen o sno det, så att så många som möjligt får sig kanske en tanke. Sorry Jessica!

Det fick iaf jag som  finner en stor glädje i att shoppa och det är ju fakstiskt allt man gör som man får med sig. Och att umgås med sina barn & älskade man är ju det absolut bästa som finns. Och att få va med sina nära & kära o alla vänner.... Men då är bara frågan i detta stressiga materiella samhälle hur jag nu ska få till det?

Men som sagt bra och få sig en tanke.........

Kram Nettan

Shake It.....


Vacker skönhet♥

                                                

                                               
 




                                                               





Se hit, även prinsessan våran gillar ROSA♥   

                                                                                       AJA♥


Tidig Kväll♥

Ja i kväll blir det ej sent, har varit uppe till två - halv tre 4 dagar i rad. Så jag känner mig rätt sliten nu.
Ska lägga mig o läsa Sofies Mode

Promenaden till stan gick bra men det va ju lite längre än va vi trodde & solen stekte så härligt. Men alltid gott med en prommis!! Blev lunch på SIBYLLA & en mjukglass för mig.
När vi väl skulle hem va barnen slitna o vi med så då blev det bussen. Valle va hur nöjd som helst!

I kväll är Lova nöjd för nu har MOSTER FANNY kommit, hennes stora favorit♥


Vår härliga promenad idag♥

Kram Aja♥ En bamse kram till alla mina Nära & Kära♥

Klar för natten.

WOWSAN jag ska gå o lägga mig nu, det är typ rekord. Ska bli sååå himla skönt.

Till min kära kusin Putte vill jag bara säga att jag vill ha lite hjälp med en sak men du svarar inte. SVARA i morgon PLEASE!!!!!!  Är det lika tomt för dig som för mig när de lämnat placet??? Tråkiga eller hur????

Ja dagen idag har varit som vanligt och det händer inte nått nytt precis. Det känns ibland som att plocka ihop o städa är ett evighetsprojekt så undrar om det funkar o bara släppa allt ett tag, typ ett halvår eller så. Här skulle det inte funka efter ett par dar tror jag. Men ,men thats the way it is. Det är väl lika för alla ( hoppas jag för det är ju en lite tröst iaf )

Amanda har sin underbara vän Elin här så vi har sett på Desperate Housewifes o käkat smågodis. Ja på en Tisdag men vi ville bara ha lite mys idag så då fick det bli så.

Kom 32 lådor med varor idag så jag lär ha o göra på jobbet i  morgon men det är som sagt lika kul varje gång. Sen är jag ledig o på Lördag åker vi till Götet o ska sova på hotell. Åhh va skönt det ska bli. Längtar!!!

Men nu får det bli natten, klockan springer iväg...

Kram & God Natt alla söta bloggvänner Nettan ♥

Prommis

HEJ HEJ!

NU SKA VI GÅ EN TUR TILL CITY.
LOVA ÄR GLAD, IGÅR KOM HENNES NÄST ÄLDSTA KUSIN SOM SJÄLV HAR TRE BARN.
CELINA O TVILLING NENTERNA. SÅ DET HAR VARIT FULLT ÖS PÅ FM.

VÄDRET ÄR KANON SÅ DET SKA BLI SKÖNT MED EN PROMMIS♥
HA EN BRA DAG!
KRAM AJA♥

Morning.

God morgon! Ser ut som det blir en fin dag idag med, Härligt!!! Nu vill jag så gärna ha värme & sommar & en massa ledigt. Men ska ju inte klaga slutar tre idag o i morgon sen är jag ledig igen tills nästa Måndag. Så bra man kan ha det. Men så här lyxiga veckor är det inte alltid!!!

Var ju ute på en långpromenad igår med Louise, Ida o min kära Amanda. Men det tog sin tid innan vi kom iväg. Precis när jag skulle gå börjar Clara att gråta o bara ska va med Mimmi ( alltså jag mamma Anette, hon kallar mig nästan alltid för Mimmi. Kan ej veta vart hon fått det ifrån men jag är så van nu ) Så iaf fick jag ha en disskusion med henne men det hjälpte inte så mycket. Var fortfarande sååå himla ledsen. Ja så det var bara att avvakta tills hon somnade. Klockan blev över nio innan jag kunde smita ifrån. Tur det inte är höst eller vinter o kolmörkt ute för då hade det aldrig blivit av.

Ja så kan det va med de små liven o Clara kan va väldigt mammig.

Kom i säng hyfsat i tid o känner mig ovanligt pigg idag. Annorlunda! Hmm...

Nu ska jag iväg o har en del att ta tag i, men först lämna Clara på dagis. De andra är redan på skolan.

Ha en bra dag. Stora Kramar Nettan.


Skön musik


Natti Natti♥

Nu ska jag sova snart jag med!

Har varit en underbar dag med solsken & värme.

Självklart fann vi ett fik i CENTRUM & vi fika med Jenny & lilla Melvin♥

Massa gott fanns det där men för oss blev det en lätt lunch först. När vädret va så skönt passade vi på att grilla i kväll. Är såååå skönt att komma hem i från, blir ju en mycket lugnare o stress fri miljö. Barnen stor trivs o är jätte glada. Nu sover alla men ärligt talat så vet jag inte om det är en drömbädd i husvagnen.
Alla vi 4 ligger i en liten dubbelsäng men det går tydligen det med ha ha!!!! Brukar längta efter min egen dubbelsäng hemma, i slutet av sommaren.


Vår grill buffé vi hade i kväll!


Mina älsklingar passade sötnosen Melvin, när Jenny o Alex handlade.
Han är bara för go & hur nöjd o så snäll, man kan bara njuta!

Nu får jag säga Natti Natti, ni sover säkert redan.
Kram Aja♥

Mätta o belåtna.

Hej svejs! Ja här har vi precis käkat middag. Kyckling o pasta i sweet chili sås.

På jobbet har det varit som en vanlig Måndag, fullt upp med en massa som ska ordnas o fixas. Så har ju jag o Louise en massa o prata om så vi knappt hinner äta. Men nu ska vi gå ut på en långpromenad ikväll så då kan vi prata så mycket vi orkar... hi hi!!!

I Björnparken hade vi det hur bra som helst. Barnen väntade så mycket på att får se Isbjörnarna. En hane och en hona som ännu inte gick ihop, de var tvugna att vänja sig vid varann först. Men sen är det ju en massa andra djur där som det alltid är lika kul att se. Björnungarna är ju bara för söta. Kan ju inte tro när man ser dem att dessa små gulliga djur kan va så farliga.

Barnen vill känna hur det känns att gå i Ide!

Här lekte o brottades de söta små djuren, ja små o små...

Två vackra tigrar finns det också där. Vilka mäktiga djur alltså!

Och de vi väntat på, Isbjörnarna!



Så kom det en annan variant av Björn o delade ut klistermärken, kort o godis. Han va riktigt kramvänlig!!!

Det var en trevlig stund i parken o nu hoppas iaf min underbara man att det inte kommer några nya djur på ett tag. Tycker det räcker med besök här på ett tag.  Ha ha ha.....

Ja han är i Norge igen o jobbar. Saknar när han inte är här men det brukar va som tråkigast på Mån precis när han åkt sen väntar man mest på Tor då han kommer igen. Men veckorna går fort o sen är det semester o en massa tid tillsammans. Det blir ju BRA!!!

Sen hoppas jag att Aja o alla andra har det bra i Ljusdal. Ska nog ta o slå dem en siganl nu, tror att Melvin längtar
väldans mycket efter moster hi hi....

Se så söta små fossingar..

Kram på er alla Nettan


Äventyr

Ja nu är vi äntligen på plats!

Klockan blev så mycket igår & slitna va vi. Det är som ett litet ävnetyr innan man är framme o allt är på plats.
Vi körde 40 mil, Lova åkte med Pappa hon & Valle åkte med mig han. Så det va en trevlig tripp.
Jag o Valle skulle ringa till Pappa o Lova & tala om att vi såg en RÄV, Valle va helt sig given.
Men då ringer Fredrik till mig o  säger att jag inte ska gå ut o kissa.
För han o Lova har sett en BJÖRN som stod efter vägkanten. WOW jag trodde dom ljög för mig, men icke sa nicke.
Så Lova va ju eld & lågor!


Detta fick jag gå in o köpa igår i Sunne en stor kaffe o skumtopp. Då gick det bra o jag fick en socker kick.

Nu har vi ätit frukost & barnen är redan i lekparken, känns typ som om jag ligger mitt i den. Vi parkerade fem meter i från den, men det blev ju perfekt.

Saknar er alla där hemma & ha det gott nu alla mina vänner♥
Nu ska vi till kiosken o köpa glass!
Kram Aja♥


Måndag igen!

" Ja så går hela veckan alla dagar och år.... "  Ja så sjunger ju Alfred i en Emil film och jag har nämnt det förut men jag säger det igen, tycker att dagarna går skrämmande fort. Det gäller verkligen o ta vara på varje tillfälle och njuta av stunden.

Sitter nu här med en kaffe o ska snart väcka alla mina sötisar. Jobb o skola som väntar. Men nu är det inte länge kvar till sommarlov och det ska bli bra för dem att få lite ledigt.  Själv har jag lite strödagar ledigt här o där tills semestern kommer, så ska inte klaga.

Tråkigt är att Aja med familj och Jennie med familj har åkt bort och jag saknar dem redan i massor. Hoppar innerligt att vi får tid att åka till dem. Längtar redan, så hur ska detta gå för mig och mina Arvikaturer. Men, men så är det.

Ja vi hörs säkert ikväll så då ska jag försöka få in lite kort. Men ha en bra dag so long.

Kramizar Nettan.

Hemma igen!

Ja då har vi haft några tevliga dar i kära Fryksås. Har varit så himla trött så det har tyvärr inte blivit tid över till att blogga. Men nu har jag sovit ut idag och har även sett på en film med barnen om katten Gustav. Ja den va bra!

I Fryksås blev det hur bra som helst o Karl-Erik o Lilian gjorde ett kanonjobb. Tusen tack till Världens bästa svärföräldrar för allt. Men det blev så bra och som Aja skrev så har vi  tom fått sjöutsikt. Inte illa.....

Dagen gick i ett, det var full fart och på kvällen åt vi en god middag o satt o pratade. Mysigt värre!

Nästa dag var det att gå upp tidigt igen. När vi hade fixat klart o städat i stugan så tog vi den utlovade turen i Björnparken. Det var kul, har sett det några gånger nu men alltid lika trevligt där. Så hade de fått två nya djur, två st mäktiga isbjörnar. Ja så stora va de faktiskt inte men kommer nog o bli. Det var en stor anläggning de fått iaf men de hade inte vågat o släppa ihop dem ännu. Så de gick på  var sin sida. Det är en process o de måste vänja sig vid varann.

Barnen har haft det jättekul o lekt ute hela dagarna, tror de större är rätt nöjda med!


Sparade en bit på första granen.  Den kommer nog bli fin!

I ena granen var det ett fågelbo som vi uttäckte när vi fällt men flyttade en del av trädet och fågelboet o la på en massa ris. Och till allas lycka hållde vi span på kvällen o såg att mamman hittat sina ungar. Hoppas det nu bara går vägen för de små liven.

Så bra det blev, dock är det dimmigt nere i Orsa.

Här leker tjejerna för fullt....

Ja det var allt för denna gång. Har lite kuliga bilder att visa upp från Björnparken men det får vänta tills nästa gång. Här är det full fart och vi har båt, trädgård och hus som behöver fixas på. Så nått får jag försöka fixa idag......

Ha det gött mina kära bloggvänner.
Kram Nettan

090524

GodMorgon!

Uppe här & fullfart efter några timmars sömn. Jag & Nettan brukar skratta o säga att sova får vi göra när vi blir gamla!
Det ni o det stämmer säkert. Har fått i mig en kopp kaffe & snart blir det frukost.
Väntar bara på att mina morgon besökare ska komma med något gott till mig ha ha !!!!!!!

Idag drar vi med husvagnen, så jag har fullt upp att göra på fm. Passar på att blogga nu men min lilla pink följer med.
Så jag ska blogga för fullt lovar ha ha !!!!!!!!!

Lite blandade bilder från gårdagen♥

Tre sötisar Lova, Celina & ena tvillingen.


Hela barnaskaran i kyrkan♥


Ninja en söt liten tjej, sommar fin♥


Caroline eller Linnea, tvillingarna är så lika så jag vet inte vem det är♥


Lilla Melvin låg o sov så sött♥

Nu får jag sätta lite fart, så hörs vi senare.
Ha en bra dag ♥

Kram Aja♥

DOPET

JA som ni vet va vi ju på dop idag.

När vi kom hem började jag packa våran husvagn & shit va mycket får det egentligen plats i en husvagn?
Hållt på i flera dagar o blir aldrig färdig. Man får tänka på allt, även allt hemma som ska fixas innan.
Men jag tror jag är på slut spurten nu & det jag skulle glömma får jag väl köpa ute.
Ska bli så mysigt att komma ut i husvagnen o barnen längtar! Är ju inte som förr precis, husvagnarna idag är ju som en liten lägenhet med mordern inredning.

Tillbaka till dopet: Ett jätte fint dop med super god mat & tårta. Lilla Wanja va så söt liten tös i dag & det va en stor dag♥
Har ätit  så mycket mat dom här dagarna bland alla kalas så det känns som om man spricker.

Pratade med Nettan förut & skönt dom va äntligen hemma o allt hade gått bra. Det blev så fint där uppe i stugan sa hon.
Nu är det t.o.m sjöutsikt där uppe!



Mamma & Lova gör iordning sig för fullt♥



Min outfit Today, jag & Lova är redo för dop nu♥


Jag & min älskling utanför kyrkan♥



Lyckad dag för för den lilla familjen & här söta mamma Rebecka med Wanja♥


Valle i kyrkan med sin älskade farmor♥

Har massa fina bilder från dopet lägger in fler i morgon, ska försöka sova några timmar.
Natti Natti Kram Aja♥

LÖRDAG

Hej svejs!

Här har det varit en lugn fm. & barnen myser lite. "Snälla Dick" kom förbi med nybakade WINERBRÖD MUMS kan ju inte bli bättre. Så det blev min frukost idag, hur nyttigt är det??? Inte så men gott va det.

Många koppar kaffe har det blivit idag är ju bara så gott. Nu ska vi i familjen förbereda oss för ett dop.
Lilla VANJA ska döpas, dop är så fint. Alltid kul att gå på. Där blir det mat & kaffe o det känns som om det bara varit kalas i maj. Det som är bra är ju att jag slipper laga mat på dagarna, är ju propp mätt efter alla kalas ha ha!!

Nu ska jag leta fram dagens outfit, tror det blir klänning!


Min nyttiga frukost♥

HA en bra dag alla bloggvänner kram Aja♥

Hej & Hå

Skulle bara säga NATTI NATTI, har ej somnat.
Energin smittade av sig tillslut o jag har städat min garderob. Det va välbehövligt!!!!
Fick ihop en kasse som ska bort, skönt.

Men nu ska jag krypa ner i sängen bland alla mina älsklingar♥
kramizar aja♥


Fixat & Klart!

Idag har jag förbrukat varje timma. Fixat & dolat med allt möjligt!

Fick åka till stan å handla, även fixa en självgående gräsklippare. Våran åkbara är trasig men tyvärr kan jag inte vänta på den. Så det fick man bara fixa o det gick ju galant!
Hem o lagade lite lätt mat, sen på med finkläder. Va ju på ett förkovningskalas. Det största jag varit på, med grillning.
Det va jätte lyckat o önskar dom all lycka i framtiden♥

Nu är vi hemma, är propp mätt så det får bli en skön soffa för mig.


Torgny & Ylva lånade Lova, Valle idag. Dom hade picknick i regnet men barnen va super nöjda.


Redo för regnet här mina sötisar!


På kalaset va massa barn, så Lova o Valle trivdes. Här sitter dom med två söta tjejer Celina o Sandra.


Va tvungen att ta kort på den fina tårtan så gulligt bara♥


Min Outfit today kjol Veromoda, tröja o kofta Gina.

Spelar kort med Lova så det känns som om jag somnar snart. Tänk om man hade samma energi som barnen.
Då skulle man hinna ännu mer ha ha!!!!

Hörs i morgon alla bloggvänner.
SWEET DREAMS Aja♥

Fler timmar?

Om det ändå fanns fler timmar på dygnet ibland.

Bloggade inget mer igår, det va fullt upp hela tiden SORRY! Vi hade drop in fika hela dagen hos oss . Det va körning & hämtning o barnen lekte hela dagen.
I natt såg jag färdigt på WALLANDER, som jag typ har gjort tre kvällar nu. Men somnar ju alltid för att klockan blir så mycket. Men i natt blev jag klar & den är klart se värd. Inte den bästa av dom men inte den sämsta heller.

Pratade med Nettan nyss, som ni vet är i stugan i Orsa. Där var det full fart o dom hade i alla fall bättre väder än oss.
Det va ju tur eftersom dom blir ute hela dagen. Ha det nu mysigt uppe i stugan & hälsa alla kram Aja♥

Idag ska vi på kalas hela familjen, så det blir lite att fixa innan & en sväng till stan.




Valle beundrar blommorna & kosar med mamma♥


Lova & Corinne skulle på Maskeradkalas & dom va Madicken o Ida.
Så söta flickor♥


Efter kalaset va det lek hemma!


Coola girls & lillebror fick också vara med.

Kram Aja♥

TANKAR

Sitter här i stugan o har druckit kaffe. Bara Cornelia vaken av barnen. Känns skönt nu när vi är på plats och jag sov så bra i natt. Då gör det att man känner sig lite piggare. Har varit väldigt, väldigt trött en tid. Kanske kan va den här vårtröttheten som en del pratar om, ja ja vad vet jag???

Iaf om Cornelias läger så var det VÄLDIGT ovant för mig att hon skulle sova borta. Hon har aldrig sovit hos nån kompis heller förut utan bara hos nån av våra syskon eller far o morföräldrar. Men det var bara att hålla god min, vill ju att hon ska ha kul och hon såg med spänning fram emot att ligga i tält med alla kompisar.

Som mamma så orade jag mig för om hon äter, att hon  skulle gå till vattnet då ingen såg, att hon skulle frysa, att hon skulle känna sig ensam.... mm mm. Ja jag skulle kunna rabbla i evighet.  Så här ville jag ju inte va som mamma. Orolig och nojjig, också bara händer det, och jag kan inte stoppa det. Men försöker o inte visa barnen iaf. Kan ju hoppas att dom inte behöver känna utav mina pinsamma mamma fasoner. Alla vill ju ha självständiga, trygga små individer.

Men när jag ringer sen på morgonen på väg till jobbet så är det en pigg liten tjej som sovit hur bra som helst. Frös dock lite men det gick hur bra som helst utan mamma där som la sig i typ ALLT!!!!
Vilken otrolig upplevelse o ett äventyr för en sexåring. Hon växte nog inombords flera steg. Min lilla gullunge.

Ja sen åkte Clara & Håkan för att hämta lilla tjejen och då var hon väldigt glad över att se pappa o lillasyster igen. Och när jag på em kom hem var det några rejäla bamsekramar jag välkomnades med. Så härligt!!!

Här i Orsa har Håkan o Karl-Erik redan börjat o fälla granar , så ska nog ta o väcka barnen o få göra de i ordning så vi kan gå ut o hjälpa till.

Har i ett svagt ögonblick lovat att gå till Björnparken o se på Isbjörnarna. Var premiär för de nykomna björnarna i början av veckan. Och det var delvis därför jag orkade få med de stora barnen. Men det kan nog bli kul!!

Ha en bra dag alla.
Krameli Kram Nettan ♥

Fryksås.

Japp nu är vi på plats o resan upp gick jättebra. Har käkat lite kvällsmat o bäddat o suttit o pratat. Håkans mamma & pappa är med och ska hjälpa oss i morgon för att få ordning på gården. Så himla snällt av dem. Också är det ju jättekul för oss o barnen och ha med dem lite och hinna umgås.

Men nu ska det bli himla gott o krypa ner i sängen. Sitter här på kanten o täckningen är jättebra. Sist vi va här va det lite si o så beroende på vart i huset jag satt med datorn. Men nu funkar det fin fint här i sovrummet.

God natt & Kramar Nettan.

( Får berätta mer om Cornelias läger en annan gång och hur det gick under natten )

Sovmorgon♥

Skönt idag blev det sovmorgon, ingen skulle på något är bara för härligt.

Nu har jag fått i mig två stora koppkaffe o det är fullfart. Lova ska till kompis & Valle ska hälsa på farmor o sin lilla söta kusin Melvin. På morgonen har jag redan hunnit torkat skit, NEMO hade bajsat kom Valle o sa i morse.
Härligt med liv i stugan :)

Annars blir det nog lugnt idag är ju som en söndag, ska packa husvagnen lite. Meningen vi ska åka på söndag efter vi varit på alla kalas som är under helgen.

Nu tjatar Lova så bäst vi åker!

Bamse Kram Aja♥

God morgon!

Åhh tänk att det kan va så skönt att sova.

Tog lite kort från Cornelias läger igår.

Här inne hade Cornelia funnit en plats till sig.

Det var så jättevackert. Tänk att jag aldrig varit där trots att det är så nära. Vilken natur vi har alltså.
Cornelia o Emmy.

Cornelia & Clara på kanottur med fröken Carina.

Ja det ska bli spännande och höra hur de haft det i natt o nu på morgonen. Jag ska iväg o jobba så ser henne inte förränns i em. Längtar!

På jobbet gjorde vi om igår o det blev så bra. Kom även en massa snygga nyheter.

Ny snygg långklänning. Dock drunknade jag i en sån men för er som är lite längre är den kanonfin.


Våra populära leggings har även kommit i knickers. Underbara!!!

Nu ska jag snart iväg. Ha en bra dag.
Kramizar Nettan.

Läger!

Ja här har vi ätit en sen middag. Min kära man kom hem sent idag o var ganska hungrig. Men nu har vi fått i oss min favorit, kyckling fylld med pesto o mozzarella o sallad till detta.

Har på kvällen varit på Glaskogen o hälsat på Cornelia med fritids. Grillade o hade det mysigt. Barnen paddlade kanot o hade det jättekul. Men Clara var sååå himla ledsen att hon inte fick med Cornelia hem eller att hon kunde stanna också. Det är hårt o va lillasyster o inte göra allt som den större gör. Men nu har jag o Clara badat ( luktade inte så gott efter att ha suttit i en massa grillrök ). Nu ligger hon i sängen o ser på en film. Ja det är sent men hon sov i bilen förut, så hade filmen om en liten mus kommit nu som hon har pratat om. Så då passade det bra med lite tröst mys när syrran är borta.

Det är ju så kul för Cornelia men vad man känner sig tom när nån är borta, hon är ju så liten med. Lilla gumman! jag har bara ringt två gånger o nu har jag lovat mig själv att inte ringa förränns till morgonen. De låg nu i tältet o hon hade krypit ner i sovsäcken. Spännande.

Anton är hemma o har haft ett bra dygn hos Alex. Amanda har varit i Karlstad o shoppat. Fick tag på så fina skor o en massa annat kul. Hon hade varit så gullig o köpt present till Cornelia & Clara. Ett jättefint linne var. Tack för det gumman. Omtänksam storasyster ♥

Hoppas jag kan sova i natt när lilla Cornelia är på läger!

Men nu får jag röja bort disk o ska nog komma i säng. Efter jobbet i morgon drar vi till Orsa. Ska dit o röja bort en stor granhäck. Ja roligare kan man ju ha men detta är nu nödvändigt.

Godnatt kära vänner
Mazza kramar Nettan.

Inte kul!!!!

Är faktiskt inte så pigg ikväll, är så himla tätt av allt pollen som finns i luften. INTE KUL!
Så nu ska jag lägga mig & se klart Wallander, den va spännande som dom andra filmerna. Nu är ju älsklingen väl hemma också, känns alltid tryggare att se sådana filmer då :)

Hämtade ju Lova på dagis, hon gjorde sin sista dag :(. Har varit så bra där & fröknarna har varit toppen. Lova har stortrivs, det har aldrig varit någonting. Det känns så himla gött. Så det va faktiskt lite tråkigt att lämna dom, men dom fick en varsin bukett av Lova som ett stort tack!!
Alla kompisarna hade varit så gullig mot henne idag, med sig fick hon även ett halsband som det stod LOVA på.

Nej nu blir det soffan så får jag blogga mer i morgon.
Natti Natt kram Aja♥

SVAR till Nettan

Bara för gullig du!

Kommer du på eller får tips på recept med tid, så måste du tala om det för mig.
Känns som om det vore en bra lösning!
HA en bra dag vännen min♥ & MY BIG SIS!

Kram Aja♥

I LOVE PINK

God Morgon på er, jag sov inte alls skönt i natt som jag skrev igår att alla skulle göra. Men nu sitter jag här med en kaffe kopp innan barnen vaknar till. Tiden på morgonen är bäst, där kan man ladda all energi!

                                                










                                              

En serie av rosa, hur sommrigt är inte detta. Allt i från NORDLJUS♥
Har ju rosa i vår husvagn, så detta skulle bli perfekt.

Idag blir det full fart igen, alla verkar ha fullt upp på våren. Det ska grejas både inne & ute. Gräset växer ju för fullt så det ser snart ut som en hästhage hos oss. INTE KUL.
Men men så är våren det har jag lärt mig! Nu ska jag väcka mina sötnosar♥

Have a nice day.............
Kram Aja♥


Onsdag morgon.

Morning

Har käkat frukost & sett på vakna. Så skönt o få den där lilla tiden på morgonen för sig själv. Men nu har jag väckt mina små sessor.

Här är dom lediga idag så Amanda får ha sovmorgon o ska sen iväg på äventyr. Anton körde jag till Alex igår, de skulle lana. Så han får jag väl inte hem förränns sent ikväll. Cornelia ska iväg på läger med fritids, så spännande. Men hon ska inte sova över. Jag o Clara ska åka upp till dem i kvällingen o grilla sen följer nog vår lilla fröken med hem. Känns som hon är lite liten att sova borta i skogen o inga telefoner som funkar.

Lilla Clara får va på dagis o leka med kompisar.

Men nu ska vi snart iväg men ha en bra dag.

Till min allra käraste Aja vill jag säga att du är som en syster för mig och du ska veta att jag tycker såå mycket om dig. Men vi lever så med varann att det är lätt att glömma bort att säga såna saker o att jag ibland tar dig för givet. Du är verkligen en klippa o en stark tjej med skinn på näsan som alltid finns där. Puss & kram vännen ♥

Kramizar Nettan.

Bra recept på tid?

Hej svejs. Ja här är jag och inte kommit i säng ännu. Så nu undrar jag om någon i detta land har nått bra recept på hur man får tiden att räcka till??? Tacksam för svar.

Har gått från sex i morse och som alltid så lovar jag mig själv att nu ska jag komma något så när i tid i säng. Men det brukar balla ur sakta men säkert, hmmm

Min älskade Amanda fyllde år idag ( den 19, igår blir det nu ) Så väckte henne med presenter o skön allsång. Sen har det gått i ett. Dagis, jobb, dagis, handla, hem o fixa mat, baka pajer, kalas o fika. Men trevligt när jag har mina kära här.

Och lilla Melvin var här för första gången så han fick jag kosa o mysa med ett bra tag och då är det ju självklart man passar på. Efter vi bytt blöja ett par gånger o han hade fått mat av kära mamma Jennie så somnade han i mitt knä och jag ville inte lämna han ifrån mig. Han är bara så underbart Go! Så nu har jag njutit o saknar dem redan. Jennie sa det att du brukar inte längta så efter oss. Jorå eller??? Nej det är nog denna lilla guldklimp som drar.


Födelsedagsbarnet med minsta kusinen

Nej nu får jag ta mer i morgon. Hade inte tänkt alls o sätta mig vid datorn med var tvungen o få iväg en sak till jobbet så då var det kört och kunde lika gärna passa på att göra ett inlägg. Tror denna lilla sak har nån magisk dragningskraft. Den har gått runt bland gästern idag. Så kul har vi på våra kalas. ha ha ha ....

Nej då, alltid jättekul när vi träffas. Tusen Tack allihop.  Stora kramar till er.

Och till alla kära bloggvänner säger jag God natt & Kramar från Nettan.

Kalas igen!!

Stress i dag som vanligt, hade ju typ tusen saker att göra.

Så va det kalas igen, Amanda till Nettan blev ju 14 år. Helt otroligt hon som va så gla i Aja när hon va liten, även nu hoppas jag ha ha . Jag har ju följt henne sen hon va 1 år så det har blivit några födelsedagar!
Där bjöds det på goda frallor, massa  gott pålägg, potatissallad  o grönsaker.

Väl hemma fick man börja baka, kom ju på att Lova gör sista dagen på dagis i morgon. Till hösten blir det ju förskolan, herregud va stor hon blir. Så hon ska bjuda på KÄRLEKSMUMS.

Så här blev resultatet.

Jag & Anton hos Nettan,en riktig goding♥



Min Outfit Today, för smak på sommaren.

Nu står en tråkig disk o väntar på mig,sen blir det kanske den nya Wallander filmen.(Om jag törs när inte älsklingen är hemma)

Ha en skön natt sömn mina vänner!
Kram Aja♥

Summer

Nu har man kört, fixat & dolat på morgonen!

Passar på att blogga en snabbis medans jag har en 2 1/2 årig kille som är jätte arg brevid mig. Så detta blir
säkert jätte bra.
Idag har jag tusen saker som ska ordnas, hela maj har snart gått. Insåg att snart är sommaren här WOW.
Ska fixa presenter till dop, kalas, student mm. Så det känns att man lever härligt.

                     

                                       
Här fann jag lite sommar nyheter 2009 inte helt fel att ha. Allt från NELLY  .com
Men snart är det ju morsdag så kan ju hoppas att älsklingen läser♥ HA ha !!!!!
Ska ta ett till ryck  här hemma, så hörs vi senare.

Kram till alla bloggläsare Aja♥

Måndag kväll

Ja nu är det kvällen o idag ville inte minna barn somna. Tyvärr så sov dom i bilen hem.

Det blev ju ett besök till Torsby, där min kära mormor & morfar bor. Alltid trevligt att umgås.

Här får hon present från Kicks. Jag o min underbara mormor :) Ung & en piggelina.



En god kladdkaka tyckte Valle

Lite mer bilder från Paris trippen!



Inne i Notre Dame, va helt otroligt där inne & rogivande.



Nej nu ska jag vika rentvätt och sen blir det  duschen. I morgon blir det dagis igen & jag ska även leta  presenter.

NATTI NATTI KRAM AJA♥

Fortsättning Paris...

Ja då är jag, Nettan här igen. Har jobbat o haft fullt upp hela dan, det är så mycket snyggt som rullar in i butiken. Men nu har jag hämtat barnen o komit hem. Igår köpte vi en ny studsmatta så de håller sig väl sysselsatta på den nu.

Tänkte återgå till Paris o Fredagen.

Sov lika gott denna natt o hade satt klockan på ringning så vi skulle va vid La Tour Eiffel ( Eifeltornet ) i god tid. Jag gillar inte köer o väntetider så då passar det bättre o va där innan invasionen är som störst. Och tur hade vi nästan ingen kö alls, ja till trapporna iaf.

Ska man ta hissen så får man köa lite längre. Men ska man upp så ska man gå tycker Jag. Mycket imponerad av barnen som knatade på och gick hela vägen till andra våningen. Dock var jag o Cornelia lite eller snarare mycket höjdrädda. Jag har varit uppe två gånger innan o inte tänkte jag vända denna gång. Så gick mest på stön. Men väl på andra våningen o man får vänja sig så brukar det släppa lite.

Men sen ifrån andra etage så går det inte att gå längre så då är det bara en hiss som gäller. Men ställde oss på nytt i kö för att ta oss ända upp. Hujeda mig va högt det va!!! Men Håkan o Clara bekymrade sig inte alls över att vi befann oss i ett torn 300 m över mark.

Efter att vi gått runt o kollat utsikten o plåtat lite åkte vi ner o ut på mark igen. Jooo hoo....

På väg till Eiffeltornet.



Det blåste en hel del där uppe.

Efter detta lilla äventyr begav vi oss till shoppingatan Champs  Ellyseé o mötte upp brodern o Aja. Gick o strosade där ett tag o var bla inne på Disney store o inhandlade lite kuliga saker. På en annan affär  köpte jag mig en väska. Men det var väldigt dyrt  i Paris o blev inte så mycket handlat.

I slutet på denna gata så ligger triumfbågen.

På em fick det bli det utlovade besöket på Notre Dame.


Satte oss ner o bara njöt av lugnet. Trött far o dotter.


Floden Seine som löper genom Paris.

Ja sen fick det bli middag på en medelhansrestaurang o ett glas rött.

Tack för trevligt sällskap o en underbar weekend.


Claras nya kompis " Lola " med på flyget hem.



Också på Lördag blev det flyget hem till Sverige igen o in i vanliga gängor men med en massa härliga minnen i bagaget. Har haft några helt underbara dagar.

Nu i morgon fyller min största dotter 14  år. Kan inte fatta vad fort det går. Min lilla gullunge Amanda. Så i morgon blir det lite kalas på kvällingen.

Ha en bra kväll.
Kramizar Nettan ♥

Torsby

                             
Ja nu sitter jag i Torsby o bloggar, grattar min mormor som fyllde 11/5. Satt och blädrade lite, fann lite kort sen sist vi va här. Det är bara 3 veckor sen men det är ju så mycket grönare nu.

Barnen leker & har sååå kul, jag är propp mätt efter all mat. Till efterätt blev det kladdkaka, grädde & glass.
Man blir alltid bortskämd hos mormor o allt va super gott.
Nu ska jag ta lite mer kaffe innan det bär av för hemfärd. Hemma väntar hundarna o sen behöver det nog städas lite.
Ni ska få receptet på kladdkakan den va toppen!!!!
Hörs sen alla bloggvänner♥
Kram Aja


090518

Måndag morgon jag o min man sitter lugnt & dricker morgon kaffet. Hör när regnet öser ner, för det gör det verkligen.

Somnade på några minuter igår. Det är ju faktiskt en hel del som ska göras när man kommer hem från resor.
Men nu är alla väskor tomma & tvätten borta.

Åter till Paris, det va en fin stad med mycket folk över allt.  Mysigt det med eftersom det är ganska lugnt här vi bor i lilla Arvika.
Både jag o Fredrik gillar när det är lite fart med gatustånd, musik mm.
På fredagen  va vi på den stora gatan Champs Elysées där triumfbågen ligger även Disney store, en stor affär med två våningar av bara disney saker. Man blev ju helt sjuk, tror vi ville ha mer än va barnen ville ha.
Även alla märkes affärer ligger på denna gatan men prisklassen passade ju inte riktigt oss ha ha ha.
Jag o Fredrik va inne på ett fik köpte två kaffe o två croissanter & en cola det blev 23 euro alltså gånger 11 ungefär.
Den kaffen drack jag verkligen upp o försökte njuta, det va nog den dyraste fikan vi ätit. Men men nu är det gjort också o det va väl kul att gå runt där o vara en i mängden.
Detta levde jag & Nettan på där nere dom är ju bara så goda när dom är varma o nybakade, Fredrik & Lova älskade dessa fast med choklad i. MUMSA!!!!!
                              
Utanför Disney store Lova jätte glad & en bild med bara High School saker.



Här är vi på fik ♥



Här Lova på restaurang♥


Håkan & Mimmi på Disney

   
Lova shoppade & tjejerna åt denna goda musse våffla!!


Hela familjen utanför Notre Dame en mäktig katedral.


Här äter vi sista kvällen på en medelhavs restaurang♥



Lite shopping blev det, jag & Lova köpte lika väskor.




Barnen fick ju köpa lite roliga saker som dom ville ha!!!!!!!!

Nu har ni sett en liten inblick i våran parisresa & vi alla är nöjda.

Barnen är vakna så det ska bli lite frukost. Ha en bra dag alla♥
Kram Aja


DISNEYLAND, mm................

Här är Aja igen♥

Ja nu är vi hemma o bloggandet är i full gång, känns ju som en evighet fast det bara är fem dagar sen.
Har tyvärr ej hunnit med tidigare idag, vardagen är redan i full fart. Med lek & spring.

Åter till resan: Den har varit toppen, vilka dagar. Allt har varit toppen, trevligt sällskap, heldag disneyland, hunnit med att sett mycket intressant. Det som kunde ha varit bättre va vädret. Sen får barnen ett stort plus, hur duktiga som helst o inte klagat mycket utan allt flöt på bra tackvare dom♥. Vi har gått & dagarna har varit hur långa som helst. Som Nettan skrev så undrar jag med hur långt vi gått????? DET NI!!
Skulle nog kunna skriva en hel upplaga av denna resa om allt kul vi gjort o alla upplevelser. Men det har i alla fall varit en riktigt underbar familjeresa. Speciellt för barnen. Sista dagen blev det tunnelbana,buss,flygplan o sist bilen hem det är inte dåligt det att hinna med så många resefordon på en dag. Valle va självklart jätte nöjd då.

Disneyland  va ju en riktig höjdare & barnen älska det, bara hur det är upp byggt helt otroligt. Har ju hört att en del tycker att barnen ska vara större, men CORNELIA, LOVA & CLARA va i en perfekt ålder. Visst fick dom inte åka allt men hann med hela parken o dom va hur nöjda som helst.
Dom fick ju träffa en massa figurer som showa o tog kort med dom. Många +++++++ till den dagen.

Som ni förstår tog jag ju en hel del bilder♥

DISNEYLAND


Barnen åkte dom stora fina hästarna.


Mamma & Lova redo för disneyland, det blev en heldag vill jag lova!


Lova träffar långben.


Även här en figur.


Valle kör bil för fullt♥


Lova & Bell♥


Familjen på Disneyland♥


Aja i Lovas öron som hon köpte på Disney.


Familjen Fredriksson in Paris 2009, har hur mycket kort som helst. Men klockan börjar ticka så det får bli fler i morgon. En super resa o minne för livet men nu är vi hemma o skönt det med. Ett stort tack till min älskling för den underbara tripp & Nettan o Håkan för ett trevligt sällskap, sist men inte minst våra underbara busungar!!!!!

GOD NATT & Många kramiZar från Aja♥

Paris resan!

Som sagt så är det lite att plocka med. Tyckte inte jag hade tagit med mig så mycket men väl hemma så är det helt plötsligt grejer överallt. Men nu har det gått några maskiner idag så skönt när allt är tvättat.

På väg till flyget & Räva är självklart med!


Onsdag morgon åkte vi till Nyköping, Skavsta. Där mötte vi Aja & brorsan som sovit på hotell. Sen bar det av med flyg ner till Paris. Det tog lite tid att ta sig till hotellet. Buss från flygplatsen in till själva kärnan o sen tunnelbana för att komma till rätt del av Paris. Hotellet var lite svårt att hitta, låg på en liten gata som ingen kände till kändes det som. Men till slut var vi iaf där. Pustade ut o lämnade alla väskor sen fortsatte vi o fick tag på en restaurang. Alla vrålhungriga!


Men det var inte alls gott. Köttet beställde vi välstekt o var blodigt o Håkan beställde medium o fick i stort sett rått. Inte så vidare men ändå visste vi att det gör ont i själen på Fransmän att " förstöra " köttet genom att steka det för länge. Men trodde inte det skulle bli sååå illa. Så där kostade det skjortan men inte så många mätta magar. Fredrik & Håkan åt i ren trots.

Själv tyckte jag det var ganska pinsamt när de dukade bort våra tallrikar o det var i stort sett orört. Det är ju inte så gott betyg för restaurangen.

Vatten & bröd blev det för Aja, mig o barnen....
 

Efter maten tog vi Metron till Latinkvarteren o gick och strosade lite. Tyvärr hade Notre Dame hunnit stänga så jag fick LOVA Cornelia att vi skulle åka tillbaka på Fredag. Hon ville absolut se inne i katedralen.



Den är så otroligt vacker o inne är det helt fantastiskt. Lugnt o behagligt!

Tog 200 år att bygga detta mästerverk o den är i bruk än idag.

Sedan blev det ett glas vin  för oss vuxna o glass för barnen på en av alla uteserveringar. J'aime!!

Ja sen blev det inte så mycket mer denna dag. Vi var helt slut när vi kom till hotellet o in på rummet. Tog inte lång stund förränn vi slocknade allesammans. Och gissa om vi sov....

Torsdag & Euro Disney

Vaknade av att klockan ringde vid sju o då var det upp o göra oss i ordning. Bestämde o ta en frukost på vägen så det blev kaffe o crossaint på väg till Euro disney. Mums!

Barnen har väntat så på detta så det var mycket nöjda barn o föräldrar som gick mot entren.

Dagen där inne var precis så underbar som väntat och vi hann med det mesta. Dock var inte vädret så bra, varmt men lite regnskurar då och då. Men det var helt okej med köer o väntan så på det viset var det ganska okej med vädret som kanske påverkade.

Det allra bästa var ju o träffa alla härliga figurer o se paradtågen.

Håkan & barnen på mainstreet!

Alla skyltfönster är bara så fina o gissa om man bli shopping sugen. Vill ha allt.....

Euro Disney är indelad i fyra olika världar o mitt av alltihop löper Main street med massor av butiker o cafeér. Här är porten in till Fantasyland med Törnrosas slott.




Ja som ni ser är det inte bara barnen som har kul. Här är Fredrik & Håkan med lilla Valle.
       




Så var det dags för lunch o det smakade jättebra. Nog den bästa maten på hela resan. Och jag fick va Mimmi Pigg!

     


Vi hade tur med paradtågen o hann o se två olika o även en dansuppvisning. Här är Mimmi & Musse tåg och de var verkligen så BRA!!!

Ja det var vår underbara dag på Euro Disney o det blev lite shopping på slutet o avslutade med kaffe, dricka o glass från Ben & jerry.


Nu ska jag krypa till kojs men fortsätter med Fredagen i morgon.

Nu är det back to work som gäller o känner att jag är riktigt trött så säger God natt.

Stora bamse kramar till våra bloggvänner från Nettan ♥


Bonjour!

Tjolahopp!

Nu är vi hemma igen och har haft en helt fantastisk weekend med massa kul. Men ingen vilosemester precis. Gått i ett från tidig morgon till sena kvällar, men vad gör väl det när man är i Paris. Vill ju utnyttja tiden o hinna med så mycket som möjligt. Allt har flytit på bra o barnen har varit kanonduktiga. Undrar hur mycket vi har gått dessa dar???

Kom hem sent igår kväll o hann o se slutet på melodifetsivalen. GRATTIS NORGE  shit vilken kille, så söt o duktig. Absolut rätt låt som vann o faktiskt så känns det lite som hemma när Norge vinner. Så vi njuter av seger lite här nära gränsen med....

Har en massa kort o massor att skriva om men har lite annat jag måste ta tag i här hemma först. Så ska ta mig mera tid till detta lite senare idag.

Ha en bra dag i solen, i Paris var det regnskurar om vart annat men det är bara att gilla läget.

so long... Nettan

Sent blir det!

Ja shit alltså vad tiden går o full fart från morgon till kväll. Aja stackaren fick sitta på sjukhus hela dan med lilla Valle som fått i sig nått olämpligt. Va han skrämde oss alla. Men som för allas lycka så var proverna bra o det var nog inget som kommit ner i magen. Men vilken dag för dom...

Fredrik kör hellre på kvällen eller natten rättare sagt så de är nu redan på väg till flygplatsen o ska sova på hotell. Kommer nog va lite avis i morgon när vi sitter i bilen redan vid fem o de redan är på plats o får god frukost. Ja, ja men så är det...

Här har det gått i ett hela dan men nu har jag packat färdigt, städat ihop o fått fixa allt ( hoppas o tror jag iaf ).

Nu sover alla så sött här hemma o jag ska kasta mig i duschen för att sedan hinna få några timmars sömn. Får väl försöka o vila efter vägen också. Jagade Håkan i säng så kanske han är piggare till morgonen när vi går upp.

Cornelia & Clara är fulla av väntan o självklart Lova också. Valle vet jag inte om han bryr sig så mycket om det är Paris eller Götet ( lisseberg ). Men det är klart att alla kommer ha det jättekul & äta en massa god mat o ett och annat glas rödvin får stå för oss vuxna.

Men ha det helt underbart alla våra söta bloggvänner o vi lovar att ha massor av kul att skriva om när vi kommer hem. Så Söndagen den 17 Maj är vi på plats igen ( kanske sent på Lör ).

För nu drar vi till Paris........

Au Revoir Nettan & Aja

Tisdag!

Ja det blev en tur till Arvika igår med, så jag var alldeles för trött för att blogga eller göra i stort sett nått när jag kom hem. Men det är ju klart att man åker till lillasyster när hon vill att man ska komma. Denna lilla söta prins som är hur NÖJD som helst. Så hon har inget att oroa sig för.

Vilken lyx att få gosa med en sån liten o få vara med på ett litet hörn. Mina barn tycker han är så underbar o Tackar heller inte Nej när vi ska dit. Så det blev rätt sent innan vi var hemma.

För först jobbet på dagen o sen iväg på utvecklingssamtal med Amanda o där blir man ju inte lite stolt. Det går så bra för min stora tjej. Hon pluggar o planerar. Hoppas det håller i sig bara.

Men nu är det dags igen att bege sig och sen blir det hem till att packa. Har även lovat barnen att idag ska det bli lax. De fullkomligt älskar det. Utom Clara då förstås som säger att hon inte äter fisk. Men det är lättare att säga vad hon äter. Den fröken är inte så lätt i maten.

Ha en bra dag så hörs vi senare ( lovar )

Kram kram Nettan.

Inte en topp.....

Dag kan man säga, Valle har inte varit pigg idag små gnällt hela fm. Så det blev ingen ÖF. för hos i dag. Lova va också trött .
Så vi var hemma & spelade lite spel istället.

Sen kom min huvudvärk, inte lust att göra något. SÅ det har inte varit min bästa dag. Men passat på att bara mysa med mina underbara barn. Det gör ju att man får energin tillbaka!!

Nu ska jag åka upp till svärmor, där lille Melvin är & Nettan + barnen hade kommit. Så jag får väl få mig lite kaffe,
aldrig fel det. Sen får barnen bada o lägga sig.

                                   
                                Valle vill inte längre vara med på bloggen ha ha♥

Mamma & Lova kramas♥


Lova hemma o gungar för fullt!!!!!


Mamma passar på att njuta i solen en stund.

Nu tjatar Lova så det är bäst vi åker.

Ha det så gott så länge♥
Kramizar Aja♥

090511

NY start på veckan  & mån morgon.

Vill bara tacka & säga till alla våra gulliga läsare, så kul att så många läser den. Vi hade rekord under helgen helt otroligt.
Många kramar till alla er där ute Nettan & Aja♥

Idag blir det ÖF. igen med lek & bus. Alltid så lika kul, bra start på veckan.
Sen vill jag gratta min underbara mormor som fyller år idag. ETT STORT GRATTIS♥ Kram från oss.
Igår va vi hos svärmor & där kosade vi med lille Melvin som kommit hem.


Lillprinsen Melvin


Lova så stolt när hon fick hålla sin nya kusin. Så söta.


Sen fick vi smaka på tårtan som ett firande att lilla Melvin kommit hem.


Jag med den underbara lilla Melvin, han är ju bara för go.

Nu ska jag väcka resten av familjen!
Ha en bra dag!

Kramisar ♥ Aja

Ny vecka.

Nu är det Måndag morgon och ny vecka och på Ons morgon åker vi till Paris, ska bli så kul. Men det blir ingen vilosemester precis då vi har planerat in en hel del på dessa dar. Men man vill ju se så mycket som möjligt och för barnens skull.

Igår ringde jag upp min lillasyster som precis blivit mamma o kollade formen. Hon var lite upp o ner men ville att vi skulle komma. Jag kommer så väl ihåg hur det känns när man kommer hem med sin lilla nyfödda bebis. Man är känslig o ledsen o Världens lyckligaste. Man gråter och vet inte varför och känner samtidigt inte igen sig själv. Det är en enda stor berg o dal bana. Inte så lätt alltid. Och de här beskyddar känslorna som väller fram över detta lilla liv och man är rädd för mycket.

Men hon har fått en helt underbar liten kille som ska heta Melvin o han är såååå SÖT!!

Men först fixade jag lite middag här hemma o det fick bli ris o kycklinggryta med mango chunky salsa. Clara & Cornelia  hade en liten pick nick här ute i regnet. Medans jag lagade mat. De hade jättekul!!

Sötisarna ska iväg på Pick-nick!


När vi var färdiga så tog vi oss en tur till Arvika och där hade mamma köpt tårta. Så det blev kaffe med fika. Gott!

Men den som fick allas vår uppmärksamhet var ju fröstås Melvin och han låg där i vagnen och sov så sött. Han är så nöjd o allt verkar funka bra.
   '

Clara med nya kusinen.

Cornelia & Melvin.




Sen bar det av hemåt o barnen hade lekt en hel del. Cornelia, Clara, Lova, Valle o lilla Hilda. Börjar bli lite kusiner nu. Amanda var med oss o Anton valde att stanna hemma.

Nu har Håkan åkt på jobb o vi ska iväg här till jobb o skola.

Ha en bra dag så hörs vi ikväll.

So long..... Nettan.


Söndag 10 Maj.

Nu har det gått ett helt dygn sen jag bloggade.

Igår hade vi kalas för Clara då hon hade bjudit hit sina vänner. Hon har väntat så på detta och allt gick bra och hon fick så mycket fina presenter. Clara hade bestämt mat och det bjöds på Pommes, korv, köttbullar o gul sås ( bearnaie ). Sen var det kladdkaka, glass o chokladsås. Amanda hade fixat skattjakt så alla barnen fick springa runt på äventyr lite innan de till slut hittade skatten som bestod av godispåsar.

Mina urgulliga vänner Ulrika & Aja stannade på kalaset och hjälpte till att serva barnen, torka upp saft, plocka o hålla koll på alla barnen. Hur skulle jag fixa ett barn kalas utan dessa två underbara vänner som alltid ställer upp. Tack till er!!

Emellan varven såg vi vuxna till att  få oss lite fika och det fick bli paj med vaniljvisp & kaffe såklart. Gott!!


Clara i väntan på att jag ska göra henne iordning inför kalaset.

Alla små söta flickor anlänt till kalaset o Clara i full färd med att öppna presenter. Så mycket fint!!

Alla samlade till mat..


Min söta sessa födelsedagsbarnet.

Ja må hon leva, ja må hon leva.....

Men allt gick bra o förhoppningsvis alla nöjda.

När klockan var sex var jag äntligen färdig med allt. Städat o all disk borta. Känns så skönt när allt är klart o jag tog även en storstädning av Claras rum. Det var behövligt ska jag erkänna.

Aja ringde o bjöd oss på mat men jag kände mig så trött att jag bara ville gå o lägga mig men hur kul är det klockan sex en Lördag kväll. Håkan sa han kunde köra så det blev en tur till Arvika. Och det var inga fel så här i efterhand, hade en jättetrevlig kväll med massa supergod mat. Tack för det!

När vi kom hem blev det sängen omedelbart, ja nästan. Borstade tänder o tvättade barn o fick de i säng o SEN oss själva. Somnade nog ganska snart.

Det var välbehövligt o vi hade en rejäl sovmorgon då ingen i huset vaknade förränn vid nio. Skönt!!

Men nu har vi käkat frukost o jag o Håkan är jättesociala o sitter vid en varsin dator här vid bordet. Klockan tickar på och vet inte riktigt vad det blir idag. Det har ju redan gått några timmar.  Helst skulla jag vilja åka o se lilla Melvin som idag kommer hem. Men tror mor o son behöver vila o ta det lugnt. Får slå en pling sedan o höra hur formen är och om de vill ha besök eller ej.

Ha en bra dag.

Mazza Kramizar Nettan.

SÖNDAG

God Morgon alla vänner !

Har  haft en en skön nattsömn, ovanligt gott. Det känns bra.
Som jag sa igår så blev det ju film rätt sent, vi såg 30 min sen sov vi båda två. Men det lilla jag såg så va den bra o vill absolut se klart den.

Svar till Stella om mina barn får se sådana filmer? Ja som jag sa igår va ju hon uppe sent så jag förstod att hon skulle somna. Det tog 5 min så sov hon. Sen så va det ju ingen skräckfilm, så det lilla hon såg va lite bilrace. Jag anser inte det är farligt. Finns nog t.o.m. värre barnfilmer.

Nu ska jag ta mig kaffe med min kära vän PUTTE. Ha en lugn förmiddag.

PUZZ & KRAM AJA♥

HA ha ha??

Det va filmen man skulle se det, nu ska vi sätta på den får se va många minuter vi hinner se innan vi somnar?
Plockat bort all disk & lite smått. Alltid skönt, hatar att ta sådant på morgonen. Så skönt att vakna o allt är bort plockat, för det är ju ingen som trollar under natten inte hos mig i alla fall.

Man hinner ju mer när barnen sover, fast här sover ju inte alla. LOVA är faktiskt vaken hon är ju så snäll men fattar inte att hon orkar??? Om man ändå hade samma ork som barna ha ha ha .......

                                
Filmen vi ska se hoppas den är bra!!!!!!

Nu ska det bli film, lämnar uppgifter i morgon.

Kram AJA♥ Natti, Natti

Besök???

Ja visst i kväll fick vi besök, så kul!!!!!
Nettan o Håkan med barnen kom, så jag bjöd på middag, lite små plock & blandat. Trevlig pratstund bland annat om PARIS RESAN, inte många dagar kvar YES.

På dagen idag va vi ju hos Clara på kalas o barnen hade det så kul. Där bjöds det på kladdkaka,glass, pommes,korv o köttbullar dom va så nöjda.
Jag fick såååå god paj hallon & blåbär, vaniljvisp en favorit!!!!

Skönt att bara vara hemma nu o ta det lugnt med min underbara familj, det betyder allt det. Så i kväll ska vi försöka se en film. Barnen är vakna så det är liv i stugan.
Men idag har i alla fall kameran varit med i väskan.

Här sitter det massa prinsessor & en prins

Vilken sötis,Clara som har barnklaset här sitter hon med Tingeling krona
              o örhängen som hon fick av Lova o Valle.


Jag hemma hos Nettan idag, Amanda va fotograf o ville inte som vanligt vara med på bild♥


Min outfit shorts JC & Topp vit VEROMODA.


Valle gillar leka med tjejerna♥


Nu är Lova the girl på väg hem från kalaset, tack för ett super kul kalas.


Mamma & Pappa passar på att mysa lite

Ha nu en trevlig fortsättning på denna Lördags kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram Aja♥


Lördag

God förmiddag alla sötisar. Sitter här o tar en kopp kaffe. Kunde inte låta bli att skratta när jag läste Ajas inlägg att vi båda vill ha den där lilla stunden med en kaffe på morgonen. Lika så!!

Men morgon o morgon är kanske fel, men inte blivit av ännu. Har bakat till kalaset o gjort frukost till min stora familj. Anton hade även en kompis som sov över här. Så nu har vi haft en trevlig mysstund på morgonen.

Håkan är ute o tvättar bilen. Amanda påpekade att vi är så noga med nya bilar o det stämmer nog rätt bra. Tyvärr så blir det sämra ju längre tid man haft den. Tråkigt Nog!! Men NU ska vi va noga hela tiden... ha ha...

Nej nu ska jag lämna över min rosa skatt till min kära dotter o fixa i ordning allt. Klockan tolv kommer det barn o då hoppas vi på full fart.

Ha en underbar dag
Massa KRAMAR Nettan ♥


090509

Lördag morgon, bara sitter här o tar det lugnt än så länge........

Sen blir det kalas hos Nettans Clara, hon ska barnkalas så själv klart vill Lova o Valle dit.
Vädret är ju kanon än så länge alltid kul på kalas det. Måste in till stan före o fixa en liten present.

Igår somnade jag till filmen jag o älsklingen såg,inte för att den va dålig utanför att jag va så trött.
Men det blev Tacos mys o sen godis,chips o dipp.

Alltid gott med TACOS hade även FAJITAS i går.


Sen blev det mys i soffan


Syskonen sitter o tittar på SPÖKHUSET. PUSS & KRAM

Nu ska jag o min käresta dricka kaffe o sen får jag slänga mig i duschen så att Aja hinner i tid.
Men Nettan är nog van hon är inte heller alltid i tid ha ha!!!!!!
HA en skön dag alla vänner.

Kram Aja♥

Kill kalas..

Idag har vi varit i Uddevalla o köpte en bil, Hyundai santa fe. Den har sju säten så tror den kommer bli perfekt för oss. Innan vi mötte säljaren tog vi en runda i centrum. Vilken mysig stad med flera roliga butiker. Så käkade vi lunch på en restaurang som hette " Köket " . För mig o Håkan blev det en god lunchbuffe som bestod av kyckling o currygratäng, chili con carne, bröd, sallad. Supergott!!! Cornelia o Clara åt pannkakor resp hamburgare.

Sen blev det Håkan som körde nya bilen hem. ( jag kommer ju ha den sen, så inte mer än rättvist  )

Väl hemma stack vi och handlade inför helgen o kalasen. Så nu har Anton ett gäng grabbar här och har videokväll. Clara har fjäskat in sig o får va med. Typ bästa kompis med dem nu, ha ha hon är ju för söt!!! Hon älskar o va med.


Ennis, Alex, Clara ( mitt bland grabbarna ) o Viktor Flink


Viktor Ling, Kalaskillen Anton, Markus och Dastan.

Nu har de käkat både mat & fika så nu blir det nog film med godis o Popcorn!

Jag & min käraste ska ta en tur med bilen jag har ju inte provat den än o det är klart jag vill. Så tar en liten kvällssväng!


Bye Bye Nettan.

Imorgon väntar barnkalas för Clara o en massa småtjejer!
Lilla prinsen Melvin mår bra o de ligger kvar i Karlstad, när de kommer från avd 11 ska vi åka o hälsa på igen.
Ha en bra kväll!!


Regn regn regn.

Fredag en helt vanlig fast med mycket regn.
Förmiddagen har gått & det har varit fullt upp, varit på utvecklingsamtal med Lova på dagis inför hösten då hon börjar på skolan. Men det va inga konstigheter, blir nog toppen det.

Sen va jag o Valle på banken, hämta Euro som vi ska ha till Paris Resan. Handlade lite mys inför helgen, hem o lagade mat . Det fick bli ugnstektfalukorv o mos. Efter det va det dags att hämta min älskade tjej på dagis.
Nu är alla hemma & det är fredag, ikväll blir det tacos kväll o talang om Lova får bestämma. Perfekt familjemys♥

Ska slå Nettan en signal o höra om det blev någon bil, dom är ju o tittar på en nu. Alltid kul med en ny bil!!
Surfa runt lite bland modesidor, det finns ju hur mycket som helst till barn.
                          
Se denna häftiga T shirt, som skulle passa perfekt till min lilla Emil = Valle. Sen ett snyggt linne till tjej båda från LINDEX på nätet.

                          
Fann även ett par fina capri & ljusa leggings till  tjej str. 122- 170

Men får vänta lite nu ska vi ju till Paris o får titta där♥
Nu dricker jag kaffe med min kära vän Patrik o han tycker jag är jätte social ha ha ha!!!! Bloggar för fullt o pratar i telefon, så allt är som vanligt.
Hörs i kväll Kram Aja♥


Underverk♥

Ja det kan man verkligen säga o nu har vi kommit hem i från Karlstad. Äntligen sett lille Melvin i verkligheten.
Han va såååå fiiin & söt. Riktiga puzz läppar hade han.
Skönt att allt gått så bra. Nu ska dom bara mysa med varandra o njuta av tiden, för det går fort. Jag lovar se mina barn som i år blir 3 & 6 år helt otroligt. Den känslan man har när ett barn blir fött går ej att beskriva.

Se på den lille va vacker, hans hud va ju så len o fin helt otroligt MELVIN.
                                   Man gråter av lycka.


Här en stolt Aja som får äran att hålla den lille, farligt man blir ju sjukt sugen själv.


Alla våra goa busungar idag på sjukhuset♥


Här sitter jag nu o bloggar för fullt samtidigt som jag pratar med min kära mor.
Det funkar ju det med :)

Nu ska jag ta mina barn som har energi till tusen, dom somnade i bilen hem. Väl hemma möttes jag av min älskade man som kommit hem.Skönt my lovely
Nu ska vi bara mysa lite!!!!!
PUZZ O KRAM AJA♥

Så underbart söt!

Nu har vi varit i Karlstad o tittat på lilla underverket. Det va två mycket stolta föräldrar som var  kvar på förlossningen. Så tyvärr fick inga barn under 8 år gå in där. Cornelia, Clara o Lova tyckte inte alls det var särskilt kul. De ville ju se sin lilla kusin. Men så är det ibland.

Men vi andra kunde kika på honom o jag fick kosa på det lilla knytet lite grann. Han var så otroligt fin!!! Mormor Erna ( min mamma ) var också en mycket stolt mormor. Men de var trötta o slitna efter bravaden. Så vi stannade bara en liten stund för att lämna dem att vila.

Tog en kaffe med mamma, Aja & barnen innan vi lämnade stan o for hemåt igen!

Moster med lilla Melvin. Åhh så go!!!

Här hemma hade darlingen anlänt o det var till att fixa middag o sen har vi bara varit. Håkan har kollat runt på försäkringar då vi ska åka o köpa en ny bil i morgon. Och det är ju en hel djungel med dessa försäkringar. Inte lätt o välja!

Men jag har inte sovit mycket de sista två nätterna så känner mig väldigt, väldigt trött. Så det blir en tidig kväll för mig idag. Kommer nog somna på stört.

Till morgonen åker vi som sagt till Uddevalla så hoppas vi att det blir nån bil.

Ha en görgo kväll till er som är pigga. Själv säger jag God Natt o sov gott...

Krameli KRAM Nettan ♥

Finaly!

Nu äntligen har den lilla prinsen Melvin kommit ut. Åhhh vad kul!!

Jennie ringde vid halv två o då hade vattnet gått o hon va lite orolig, men då gick de till förlossningen. Det är ju alltid tryggare o va på plats. Gick upp o klädde mig o övervägde om jag skulle åka. Men i samma veva kommer Clara upp och har feber. Kändes inte riktigt bra o lämna mina ensamma här trots att storasyster Amanda är superduktig.

Sen ringde jag mamma som var med henne o Alex så klart fanns vid hennes sida. Blev uppdaterad hela tiden o frampå morgonen började krystvärkarna och cirka två timmar senare kom den lille prinsen till Världen. Jag grät o Jennie grät.. Det är ju sån Lycka o så mycket känslor.

Mamma sa att det var en jättefin förlossning o Jennie var så duktig. Kul för mamma o va med på sin dotters förlossning. min tur blir det en annan gång. Nu känns allt bara så bra o alla mår bra, men nyblivna mor o far är nog trötta.

Se så underbart fin han är lille Prinsen. Och jag är stolt moster för första gången.

Själva har vi varit vakna sen tidig morgon och varit på BVC med Clara o kollat prickar. Men det var Mollusker o jag behövde inte va orolig. Puhh för det!!

Sen fick vi åka till jobbet o fixa lite o vänta in en tjej som skulle jobba ist för mig idag. Så nu är allt i sin ordning o vi ska åka till Karlstad o se det lilla underverket.

Stora Kramar Nettan

Bebis jippi

Ja nu har den lille Melvim kommit!♥
Har redan sett kort å gud såå söt han va, älskar ju bebisar o det är det vackraste man kan vara med om.
Jag har ju mina två älsklingar o det är ju ens liv♥
Nu åker vi en tur till Karlstad o får se på den nya lilla kusinen. Köpa lite fina blommor.

På morgonen har det bara blivit frukost sen har man gått här fram o tillbaka.
Håller med Nettan jag med, så himla kul att det ökar läsare o det är ju ni som gör att vi tycker det är kul. Go GO!!!

Här äter Valle lite frukost i morse.


Detta fick bli min frukost, inte den godaste men helt OKI!!!!!!!


Lova min sötis redo för en tur till nya kusinen.


¨Va tvungen bara att visa lunchen jag åt igår, Kyckling sallad med soltorkade tomater,fetaost mm.

Bye Bye Många Kramar Aja♥


Kommer aldrig i säng...

Ja här sitter jag fortfarande, vet inte vad det är med mig men pirrar i hela magen o jag har inte alls lust att gå o lägga mig. De håller på och undersöker syster yster nu och jag vill veta hur det hela ligger till.

Känns som det inte alls är meningen att jag ska få till det hela o komma iväg. Det är mycket som måste klaffa. Men men nu kan det ju tyckas som att inte det är det viktigaste om jag är med eller inte, det är bara det att jag så gärna vill va med. Tycker förlossningar är helt fantastiska o faschinerande.
 
Nu har jag ju genomgått fyra stycken själv och det var absolut det bästa i livet som hänt och det mest underbara som hänt mig och är fortfarande. Mina fyra älskade barn.

Men det blir en annan sak o va med o inte göra det själv. Då gjorde det ju så ?)=)(( ##¤  ONT!!!  Vill se det hela ur ett annat perspektiv o då passar väl det alldeles utmärkt o va med på lillasysters.

Men vi får väl se, bebis blir det iaf.

Nu tänkte jag svara på en fråga om min hårfärg.
Och tyvärr så vet jag inte nr. Det är min frisör Maja på " Mainstreet " som fixar detta. Hon har koll o jag litar helt på vad hon anser jag passar i. Men det är iaf nån varm brun ( ganska mörk ) med lite slingor i.
Men har tänkt att färga igen ( behövs ) o då kan jag ta reda på detta.
Så återkommer om info.

Tack alla som läser vår blogg. Vi tycker det är jättekul att dela detta med er o vi ökar hela tiden. Och det ger oss ännu mer entusiasm. fortsätt.....

God natt o sov gott
Kram kram Nettan.

Pirrigt!

Ja nu är jag hemma igen o det har varit en lång dag. Men otroligt bra o givande kurs. Dock va det på Danska o jag har liiite svårt att förstå men det funka iaf. Bra det!!


Några av kursmedlemmarna idag.

Kusin Christer som blev kvar i Göteborg.

Jag o Connie, butikschefen i Nordby.

Vår Danska kursledare.

Och när jag ändå var i stan så gick jag in på Vaga bond butiken o kollade om skorna fanns där som jag så gärna vill ha. Lucky ME!!! De fanns där rätt innanför dörren o nu gjorde jag INTE misstaget att avvakta. Så nu är de mina, hi hi...

Men nu sitter jag här pirrig o ingen bebis har det blivit av än. Men ska ta o ringa upp nu o höra hur det är fatt. Hoppas hoppas. Jag ska ju jobba till morgonen o vill inte missa. Men vi får väl se.

Ha en härlig kväll alla söta blogg vänner
Kramizar Nettan.

Väntar....

Ja vi väntar för fullt ingen bebis än, så vi planerade om lite. Jag åkte aldrig till Årjäng.Men nu hoppas jag det blir i morgon längtar efter den lille som trivs i mammas mage.

Annars har denna dag gott med, Lova,Corinne & Valle har lekt för fullt o varit ute hela dagen. Jag har gått här fram & tillbaka.
Nu är jag så godis sugen, tänkte t.o.m tanken att  åka  fram till OK o köpa mig en påse. Varför ska man vara så socker beroende??????

Fann denna mumsiga bild o får väl njuta av den så länge :(
Älskar små godis & Choklad som jag sagt förut, mat kan jag vara utan men det här är min största last.
Ja ja det är så det är.

Nu ska jag gå in o titta på Lindex via nätet, se på dom där flipp flopp jag såg för dom fanns tyvärr inte i butiken.
Ska ta mig ett bad också med min söta Lova som jag lovade henne.
Sen ska jag försöka sova lite fall om det blir en bebis♥

Ha en trevlig kväll!!!!
Kramizar Aja♥

Wow

Ja jag har faktiskt varit ute o gått. Kommit hem o plockat tvätt o disk. Det är wow för att vara mig.
Va mycket man hinner på morgonen o det va ju hur gott som helst att gå på morgonen.
Barnen låg ju hemma o sov såååå gott!!!!

Nu blir det körning till dagis o känner mig på strålande humör♥
Vi har inte hört nått mer om bebis, väntar o väntar.....

Kram Aja♥

Spännande..

Telefonen ringde kvart över fem och jag for upp som ett pistolskott. Trodde  det var kusin Christer som var på väg o snart va här. ( hans mamma körde hit honom, för vi ska vidare till Gtb ) Men nu var inte fallet så.

Det var Aja som ringde och sa att värkarna på Jennie har börjat, så roligt men så typiskt. Idag när jag ska iväg o mamma ska va barnvakt här. Men , men det ska bli så himla kul. Aja kommer sen ist o tar mina så följer mamma med Jennie till Karlstad. De är på väg nu iaf o får höra hur långt det är på gång i förlossningsskedet.... åhhh va jag tycker det ska bli KUL!!!


Hoppas jag hinner hem!!!


Nu ska jag hoppa in i duschen o vid sju åker vi till Götet. Så får vi se vilken tid det blir bebis idag och jag ska bli moster. Yiiiihoooo. Men stackars Jennie pratade med henne o hon hade så ONT!!!  Men det är ju något positivt o hon kommer ju få nått helt underbart ur detta onda.


Vi hörs senare KRAM Nettan.


VAKEN!!!

Ja tänk att jag är vaken redan, faktiskt pigg.

Men inte så konstigt, blev väckt på morgonen av telefonen det kanske blir bebis idag♥ Längtar så Fredriks lillasyster väntar sitt första barn, som vi skrivit om förut.
Nettan som ska på kurs i Göteborg såååå typiskt, men det blir jag som får ta barnen sen i Årjäng.
Det är ju det jag säger att man aldrig ska planera. Lova blir nog jätte glad att hon får komma till sina kusiner & det är alltid lika kul att träffa dom gulliga kusinerna.

Nu sitter jag med svärmor & tar en kopp kaffe, bara väntar o väntar........
Barnen sover så sött dom o sen blir det dagis för Lova. Själv funderar jag på om jag ska ta mig en prommis.
Väntar på att Vakna med The Voice ska börja.

Vi hörs under dagen lovar o ha en riktigt bra dag all my friends♥
(God morgon min älskling har skickat sms men du sover säkert än, barnen o jag längtar efter dig PUZZ)

Många Kramar Aja♥

Kurs i Göteborg!

Nu måste jag gå o lägga mig ska på kurs i morgon men det är ju massa att fixa o dola med. barnvakt är iaf ordnad. Min urgulliga mor kommer o ska passa dem o de tycker det ska bli alldeles toppen. Hon kommer nog hålla dom i full gång.

Hörde nått om att gå o fika, mysigt va! Sen beställde Cornelia hemgjorda köttbullar till middag. Mums, mormors är de bästa! ( min mamma alltså )

Men nu ska jag krypa till kojs o har hjärnan fullspäckad med saker jag inte får glömma. Så får se hur gott jag somnar, hmmm

Men försöker tänka en sak i taget.....Just det!!!

Blev sugen på flip flop som Aja lagt upp. Så fina!

God natt Stor Kram Nettan ♥
Till min underbara man, Älskar, saknar dig. Puss puss♥

Tisdag Kväll

fkdsghkdgkkgjlsdk, ja just det???? Så yr känner jag mig just nu. Fattar inte blir helt slutet efter passen på tisdagar.
Hon kör bara hårdare & hårdare usch, men är ju så härligt efteråt det tycker man ju alltid.
Nu har jag duschat o barnen sover o det blir snart sängen för mig med.

Sitter faktiskt o äter lättvanilj yoghurt med frysta hallon i, ett tips om man är sugen på nått!!!!!
Idag blev det ju middag hos svärmor va riktigt gott, super så slipper man laga mat. Tappar fantasin på det ibland o det blir lätt det samma o samma.

Mandelpotatis, ugnslax o en kall god sås.


Valle på middag hos sin älskade farmor♥


Å Lova såklart som älskar lax, åt två stora portioner.
Tack svärmor för en jätte god middag, det va super!!!!

Nu ska jag ta o ringa kära Nettan o ta kvällen sen. Ha det så bra så länge!!!!

Kramisar från Aja♥

090405

Ja dagarna rullar på. Nu är vi hemma allihopa,hämtat Lova från dagis o vi ska bara vara hemma så skönt.
På fm. fick Valle leka med sin kompis Einar & det blev smörgåsfika, lekparken lilla Hilda va också med.
Passade på att låna henne när Åsa jobbat natten.

Nu är barnen ute o leker igen o jag passar på att blogga lite. Satt o surfa lite i morse, fann en hel del kul i klädväg.
Kommer lite tips här!!!

En härlig klänning från den nya collectionen på HM som släpps idag tror jag. "Matthew Williamson"


       
Snygga vita flipp flopp, älskar att gå i det på sommaren & denna söta klänning båda från Lindex

   
En vit bikini , som jag gärna vill ha!!!! LINDEX det med.


Skor som är inne i vår verkar vara i alla färger, härligt.......

Mode är alltid kul o shoppa skulle man ju kunna göra varje dag, men det är ju inte riktigt så livet är då.
Tur det med kanske för man tröttna väl på det med ha ha ha !!!!
Ska bli kul nu när vi kommer till Paris o får se om vi finner något där.

Snart ska vi upp till svärmor som bjuder på Lax idag, inte helt fel. Sen blir det träning i kväll för mig i alla fall.
Kom världens regnskur här nu, ser nästan ut som om det blir åska.

Vi hörs i kväll nu ska jag titta i HM höst katalog jag fick idag, jag vet visst är det sjukt man har ju inte ens hunnit handla sommar kläder.

Många kramar Aja♥

Alldeles för trött!

ha ha Aja skrev jag skulle ut o gå, hmm det blev det inget av. Klockan ringde strax före sex o jag gick upp o kikade ut ( som alltid ). Men när jag såg att det regnade gick jag o la mig igen.

Mycket skönare o ligga o kramas lite med mina småtjejer. De kommer alltid på natten o då sover jag som bäst när de har krupit ner. Så härligt o ha dessa små varma armar runt sig. Ja så nån prommis blev det inte denna morgon men får väl kämpa mig ut ikväll ist.

Efter jobbet ska jag på utvecklinssamtal med Anton o hans fröken. Är alltid nått känns det som. Och i morgon blir en lååång dag då jag åker ner till Götet för kurs med kurt. Eller vad de nu kommer heta!! Ska bli väldigt kul iaf. Brukar va så BRA!!

Till helgen blir det kompis kalas för både Anton o Clara.

Men nu ska jag fläta håret på Clara o åka till dagis o work.

Ha det Gött, Kramizar Nettan.

Och nån bebis har det ännu inte blivit, datumet gick ut igår. Så det blir nog nu när som helst.  Ska bli så KUL!!! Tänk att få bli moster för första gången.

Power walk.....

Jepp idag blev det av, är ju sååå skönt efteråt o man rensar ju hjärnan.

Känns som det varit en lång dag, har hunnit med mycket. Så då ska man ju inte klaga.
Knäppt tyst här hemma o barnen sover nu, bara jag som bloggar. Som jag sa fick jag gjort mycket.

Fixat:
*Va på apoteket köpte allergi tabletter (jag känner av pollen)
*Hund mat på djuraffären
* Ärende på banken
*Handlade mat
*Lagade ris,ny grillad kyckling, sallad & sås
*Sist bakade jag en Hallon paj, igen som redan är slut,törs snart inte skriva varje gång jag bakar mums mums!!!
*Power Walkat
*Hämtat o lämnat barn

Känns skönt nu när kvällen är här. Prata med Nettan nyss, hon undrade om jag skulle ut o gå 06.00 till morgonen. Men nej där går gränsen det gör jag inte, då är jag ju halvdö ha ha !!! Det skulle hon göra i alla fall.
Ska slå en pling till min kära mor nu innan jag lägger mig.

Kram på er Natti Natti
AJA♥

Andreas Erkenfjord mitt kusinbarn. Shit vilka talanger


090504

Ja då sitter jag här igen. Jobbat hela dagen sen var det till att skynda till banken o hämta ut Euro innan stängning. Dagen har varit suverän o när min man ringde till jobbet ( jag lät väl ovanligt uppåt ) så fråga han om jag vunnit på Lotto? "Nope bättre upp jag har ju er ". Och va kan väl va bättre än sin familj o få va med alla dem man älskar. Nothing!!!!

Men nu ska också tilläggas att så här glad är jag absolut inte varje dag. Många dar är som o vandra kring i ett mörker men det skulle ju va himla tråkigt om jag skulle klaga om det. Så då gäller det till att ta vara på de dar som är så här.
ALLDELES TOPPEN!!

Nu har vi käkat middag. Fick bli pasta o kasslersås. Så nu är vi mätta o belåtna.

Hade lite kort jag inte lagt upp...

Min söta lilla Clara i nya jackan ( present av mormor )

Här kör mina sötisar fyrhjuling...

eller rättare sagt Cornelia kör o Clara sitter bakom. Så Nöjd!

Nu ska jag höra på Amanda som har prov i morgon om Rom.

Men ha en härlig kväll alla bloggvänner.
Mazza kramizar Nettan.

Svar på fråga.
Vi åker till Paris den 13 Maj. alltså redan nästa vecka. Längtar.....


KAFFE!!!

Kaffe måste va det bästa som finns på morgonen,sitter här nu med en stor kopp. Det bästa att börja dagen med.
Nettan va ju tydligen väldigt PIGG i dag hon t.o.m. gått på morgonen shit!!!
Ja det kan jag säga att inte jag va, vaknade med huvudvärk 07.30. Ska försöka gå i kväll i stället.

Måndag igen o vi ska självklart till ÖF. i Jössefors, alltid en bra start på veckan. Man kommer dit o barnen får en härlig sång stund. Sen blir det lek o fika, umgås med massa goa barn o trevliga människor.
Kollade i kylskåpet i morse o det va ganska tomt så får nog även inhandla lite.

Nej nu har jag druckit två koppar kaffe & börjar bli pigg. Barnen ska få lite frukost. Förresten kul att det finns dom som läser bloggen mitt i natten men riktigt så flashiga är inte jag o Nettan än, att det händer så mycket vid det klockslaget.
HA ha ha...... Men som Nettan sa du är att för go som läser den ändå!!!

Ha en super dag all my friends♥
Kram Aja♥

Måndag

Trot eller ej, men jag har varit ute o gått på morgonen. Helt otroligt för jag är nog en av världens morgontröttaste människor. Så kors i taket! Men va skönt det är nu då man blir pigg o på gott humör.

Sitter med en kopp kaffe o ska blogga lite innan jag väcker barn o det ska iväg till skola, dagis o jobb.

Håller med Aja o jag längtar också såååå mycket till Paris.

La tour Eiffel ska vi självklart besöka...

Och Notre Dame ska vi försöka hinna med. Den är bara så vacker...

Och självklart ska vi en tur på Champs Elyseés, här ligger också en Disneystore o där kommer nog att barnen älska att shoppa loss. Jag o Amanda var här när hon var 6 år och hon fullkomligt älskade den!

Och framför allt det viktigaste med hela resan " Euro Disney"
 Det är inte länge kvar nu o precis som Aja sa är vi som små barn allihip när vi ska iväg. Jihoo va kul vi ska ha. ( Stackars min bror bara som inte alls är lika förtjust, flygrädd o rädd för svininfluensan )
Men med ett glas vin eller två så är han nog botad, ha ha....

so long... Nettan.

Tja

Ja nu är kvällen här o barnen ska snart nattas.

Prata med Nettan nyss o nu är det ju inte länge tills Paris JIPPII, jag tycker nog det ska bli lika kul som barnen.
Ja min älskling åkte på jobb i kväll o fick ju så gulligt med. innan han åkte. Det värmer o det är alltid lika viktigt att uppmuntra varandra oavsett hur länge man varit tillsammans. Min man är allt o älskar dig puzz puzz♥

Idag har jag städat o plockat för fullt, fått bort en hel del gött.....
Förlåt mig Therese såg hon skrivit i bloggen, jag är så yr jämt o glömde totalt bort att vi hade pratat om att barnen skulle leka. Aja måste man påminna o jag gör ju det som faller mig in. Sällan jag planerar :)
Va även med barnen till Stadsparken idag är ju så mysigt, sen blev det en glass på torget.

I kväll ska jag bara njuta eftersom jag fått bort allt jag skulle göra idag, men det håller väl bara tills i morgon. Då blir det väl tusen andra saker att göra. Jag har ju lappar varje dag, annars glömmer jag bort va jag ska göra. Det har blivit en ful ovana o lapparna blir ju fulla!!!!


Valle  i Stadsparken.


Här matar farmor o Valle fåglarna.....

Sov gott Kram Aja♥


Söndag!

Som Aja sa så går dagarna väldigt fort. Idag är det dock lite kallare men det går mot vår härliga sommar.

Längtar tills det blir riktigt varmt o skönt o längtar tills vi ska lägga i båten. Tänk att man kan tycka så mycket om nått som man gör typ bara 2,5 - 3 månader om året. Sen resten av månaderna bara står den där. Men men alla vi i familjen älskar o va ute på sjön. Särskilt vid fint väder. Härligt!!

Som sagt jobbat idag o i morgon är det ny vecka o man börjar  om på nytt ( känns så ibland ) . Denna vecka på Ons ska jag på kurs i Götet. Jack & Jones gäller det o de brukar ha himla bra kurser så det ska bli spännande, så jag får lite nytt material o lärdommar. Förhoppningvis!

Kom hem här o mina tjejer är ute på åkern o kör fyrhjuling. shit!! va duktiga de är. Gäller för mig att hålla nerverna i kontroll bara så jag inte förstör det roliga.

Nu ska jag ta ett ryck här hemma sen ska vi gå o gratulera svärfar som fyller år.

Ha det gött mina bloggvänner.
Kramizar Nettan.

090503

En Söndag i maj. Som jag sagt förut tiden går så fort o såååå härligt att våren är här.
Va så trött igår kväll att jag tyvärr inte orkade blogga.

Men Lördagen gick den med o vi fick lite besök, så jag gjorde en god Hallon Paj. Den blev faktiskt super god.
Ni ska få receptet o enkel att göra:

Ett paket frusna hallon lägg dom i en smord form.
Degen: Vispa ett ägg o 2 1/2 dl socker
Blanda sen 2 1/2 dl mjöl, 1 tsk bakpulver,1/2 tsk salt
Sist 50gr smör
Jag tar elvispen o kör ihop allt till en deg. Jätte enkelt
Strö över jämt över pajen o sen in i ugnen på 200 grader, jag körde varmluftsugn i ca 20 min.

Klar o blir en god paj med en krispig yta MUMS!!!!


Lite bild bevis o en god vispad Kelda vaniljvisp.

Nu ska jag städa undan lite, passa på när barnen redan är ute o leker.

HA EN BRA DAG ALLA BLOGGLÄSARE
Kram Aja♥


Jobbat Heldag!!

Älskar verkligen mitt jobb men det är alltid skönt o komma hem efter en heldag. Skönt o komma hem o få kramas min mina sötisar....

Men det har varit full fart idag o vi har även fått gjort en massa och det känns ju himla bra. Gött!!!

Nyheter

Nya jeansleggings i 7/8 dels längd. Perfekt till sommaren. Pris 259,95 o finns även i vitt.
Toppen är kanon o passar till det mesta Pris 259,95. Allt från Vero Moda.

Clara har top från Lindex.
Cornelia top från polarn & pyret o jeans från HM.


Den här toppen gillade jag supermycket o den kom även i turkos o rosa. Pris 179,95.

Ja det var lite av godbitarna som kom....

Nu ska jag ta hand om rentvätt o sedan lägga barnen.  Sen ska Jag, Håkan, Anton o Erik  se på en film. " The day the earth stood still"

Ha en görgo kväll, Kram Nettan.

Ensam

Nu sitter man här ensam, ovanligt. Valle o Fredrik tog en tupplur o Lova på kalas.
Va knäpp jag är skulle ju passa på att vila men det gör jag ju ej!!! Blommor har jag köpt o dom är planterade.
Känner mig deppig, men är nog bara ovanan. Får väl lära sig att barnen blir äldre o äldre, så det är ju därför jag säger till er att man ska njuta när dom är små. Tids nog sitter vi där ensamma.......

Men här kommer lite härliga bilder från morgonen då solen va uppe!!

Lova vår älskade tjej, redo för 6 Års kalas i Karlstad.


Här mamma Aja redo att köra Lova. Kläderna som jag köpte i Karlstad sist:
Linne o rosa kofta Ginatricot, byxorna från Vero Moda fjolårets.


Valle vill också med o köra lillasyster♥

Nu ska jag ta mig en koppkaffe o naturgodis.
PuZZ & Kram Aja♥

090502

God Morgon alla vänner.

Ja i natt har jag sovit som en stock o känner mig utvilad & på gott humör, det ni!!!
Barnen är vakna o Lova är det fullsprång på, hon ska nämligen på kalas i Karlstad=LEKLANDET. Dom ska få åka en mini buss dit o hon är jätte nöjd. Jag o Fredrik är mindre nöjda som är så rädda för allt, är ju inte van att hon är borta så länge.
Min lilla tjej ska åka buss själv men men va ska man göra, får försöka släppa det.
Dom kommer säkert få det jätte SKOJ, tji hooo. Det är ju det viktigaste.

Jag o Valle kanske ska plantera lite pelagonier, det är alltid fint o livar upp lite i trädgården. 
 
                                                              

                                            SOMMAR TIPS FRÅN NORDLJUS........
                               
                                Söta muggar o skålar, passar perfekt till husvagnen
                





                   

Bara att  titta o njuta, en försmak av sommaren. Massa jag vill ha!!!♥

Nu ska jag fixa i ordning min lilla prinsessa i håret.
Ha en bra dag !!!
Många Kramar Aja♥
           
       

Britney Spears


Ja som ni säkert sett kommer hon till Sverige, GLOBEN Stockholm.
Vore ju skit häftigt att se, tycker jag i alla fall. Gillar henne go Britney!!!!!
Biljetterna släpps 11 Maj så först till kvarn blir det. Lycka Till♥

Kram Aja♥

Soligt.....

Vilken härlig dag det varit idag!!!!

Det är därför jag inte bloggat, sorry alla blogg läsare. Får ta igen det en annan dag.
Men har varit ute hela dagen i dag o det känns, är såååå trött i huvudet nu. Men man ska ju njuta av vädret vet ju aldrig när denna sol dyker upp.

Vi grillade även idag år ju så lätt när det är fint väder. Magnus, Åsa, Patrik o svärmor va här. Sen kom Jenny o Alex o det va lika gott idag. Sen blev det lite kaffe o choklad........
Barnen sover nu, nybadade o rena känns skönt. Ja vi har haft folk hela dagen som vanligt o i kväll spelade vi lite kort.

Lite härliga bilder från dagen som gott...

Valle på sin nya bil som han fick av Nettan & Håkan, han va såååå nöjd.


Hilda riktigt sommar fin.


Lova i dag med sina två kompisar,syskonen Ebba & Miranda som hade super skoj!!!


Även lill prinsen va med på ett hörn♥

Nu ska jag passa på att mysa lite med min man, ha det så gott.

Kram Aja♥

1:a Maj.

Idag är det första Maj och solen skiner redan. Här är det ingen Majning. Barnen sover och jag ska snart åka till jobbet. Men det blir nog full fart idag när de flesta är lediga o många har stängt. Men inte i Töcksfors på köpis...... ....

Själv satt jag o funderade på vad "majning " är för nått. Har bara hört att en del tar med sig kaffekorg ut i skogen för att maja. Men tänkte att det måste ju va nått mer????  ( så det tog jag reda på )

Maja

Att maja betyder att klä och dekorera med lövruskor, färsk grönska och även i vissa fall blomster. Majning är vanligt under vårhalvåret och tidigt under våren förutsätter den att man plocka in kvistarna så att de börjar grönska. Majning handlar om lövträd - barväxter och ris betraktas inte som majning.




Ha en super helg!!

För oss blir det nog en grillning ikväll.

So long Nettan.

RSS 2.0