Fortsättning Paris...

Ja då är jag, Nettan här igen. Har jobbat o haft fullt upp hela dan, det är så mycket snyggt som rullar in i butiken. Men nu har jag hämtat barnen o komit hem. Igår köpte vi en ny studsmatta så de håller sig väl sysselsatta på den nu.

Tänkte återgå till Paris o Fredagen.

Sov lika gott denna natt o hade satt klockan på ringning så vi skulle va vid La Tour Eiffel ( Eifeltornet ) i god tid. Jag gillar inte köer o väntetider så då passar det bättre o va där innan invasionen är som störst. Och tur hade vi nästan ingen kö alls, ja till trapporna iaf.

Ska man ta hissen så får man köa lite längre. Men ska man upp så ska man gå tycker Jag. Mycket imponerad av barnen som knatade på och gick hela vägen till andra våningen. Dock var jag o Cornelia lite eller snarare mycket höjdrädda. Jag har varit uppe två gånger innan o inte tänkte jag vända denna gång. Så gick mest på stön. Men väl på andra våningen o man får vänja sig så brukar det släppa lite.

Men sen ifrån andra etage så går det inte att gå längre så då är det bara en hiss som gäller. Men ställde oss på nytt i kö för att ta oss ända upp. Hujeda mig va högt det va!!! Men Håkan o Clara bekymrade sig inte alls över att vi befann oss i ett torn 300 m över mark.

Efter att vi gått runt o kollat utsikten o plåtat lite åkte vi ner o ut på mark igen. Jooo hoo....

På väg till Eiffeltornet.



Det blåste en hel del där uppe.

Efter detta lilla äventyr begav vi oss till shoppingatan Champs  Ellyseé o mötte upp brodern o Aja. Gick o strosade där ett tag o var bla inne på Disney store o inhandlade lite kuliga saker. På en annan affär  köpte jag mig en väska. Men det var väldigt dyrt  i Paris o blev inte så mycket handlat.

I slutet på denna gata så ligger triumfbågen.

På em fick det bli det utlovade besöket på Notre Dame.


Satte oss ner o bara njöt av lugnet. Trött far o dotter.


Floden Seine som löper genom Paris.

Ja sen fick det bli middag på en medelhansrestaurang o ett glas rött.

Tack för trevligt sällskap o en underbar weekend.


Claras nya kompis " Lola " med på flyget hem.



Också på Lördag blev det flyget hem till Sverige igen o in i vanliga gängor men med en massa härliga minnen i bagaget. Har haft några helt underbara dagar.

Nu i morgon fyller min största dotter 14  år. Kan inte fatta vad fort det går. Min lilla gullunge Amanda. Så i morgon blir det lite kalas på kvällingen.

Ha en bra kväll.
Kramizar Nettan ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0