DISNEYLAND, mm................

Här är Aja igen♥

Ja nu är vi hemma o bloggandet är i full gång, känns ju som en evighet fast det bara är fem dagar sen.
Har tyvärr ej hunnit med tidigare idag, vardagen är redan i full fart. Med lek & spring.

Åter till resan: Den har varit toppen, vilka dagar. Allt har varit toppen, trevligt sällskap, heldag disneyland, hunnit med att sett mycket intressant. Det som kunde ha varit bättre va vädret. Sen får barnen ett stort plus, hur duktiga som helst o inte klagat mycket utan allt flöt på bra tackvare dom♥. Vi har gått & dagarna har varit hur långa som helst. Som Nettan skrev så undrar jag med hur långt vi gått????? DET NI!!
Skulle nog kunna skriva en hel upplaga av denna resa om allt kul vi gjort o alla upplevelser. Men det har i alla fall varit en riktigt underbar familjeresa. Speciellt för barnen. Sista dagen blev det tunnelbana,buss,flygplan o sist bilen hem det är inte dåligt det att hinna med så många resefordon på en dag. Valle va självklart jätte nöjd då.

Disneyland  va ju en riktig höjdare & barnen älska det, bara hur det är upp byggt helt otroligt. Har ju hört att en del tycker att barnen ska vara större, men CORNELIA, LOVA & CLARA va i en perfekt ålder. Visst fick dom inte åka allt men hann med hela parken o dom va hur nöjda som helst.
Dom fick ju träffa en massa figurer som showa o tog kort med dom. Många +++++++ till den dagen.

Som ni förstår tog jag ju en hel del bilder♥

DISNEYLAND


Barnen åkte dom stora fina hästarna.


Mamma & Lova redo för disneyland, det blev en heldag vill jag lova!


Lova träffar långben.


Även här en figur.


Valle kör bil för fullt♥


Lova & Bell♥


Familjen på Disneyland♥


Aja i Lovas öron som hon köpte på Disney.


Familjen Fredriksson in Paris 2009, har hur mycket kort som helst. Men klockan börjar ticka så det får bli fler i morgon. En super resa o minne för livet men nu är vi hemma o skönt det med. Ett stort tack till min älskling för den underbara tripp & Nettan o Håkan för ett trevligt sällskap, sist men inte minst våra underbara busungar!!!!!

GOD NATT & Många kramiZar från Aja♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0