Hemma igen!

Ja då har vi haft några tevliga dar i kära Fryksås. Har varit så himla trött så det har tyvärr inte blivit tid över till att blogga. Men nu har jag sovit ut idag och har även sett på en film med barnen om katten Gustav. Ja den va bra!

I Fryksås blev det hur bra som helst o Karl-Erik o Lilian gjorde ett kanonjobb. Tusen tack till Världens bästa svärföräldrar för allt. Men det blev så bra och som Aja skrev så har vi  tom fått sjöutsikt. Inte illa.....

Dagen gick i ett, det var full fart och på kvällen åt vi en god middag o satt o pratade. Mysigt värre!

Nästa dag var det att gå upp tidigt igen. När vi hade fixat klart o städat i stugan så tog vi den utlovade turen i Björnparken. Det var kul, har sett det några gånger nu men alltid lika trevligt där. Så hade de fått två nya djur, två st mäktiga isbjörnar. Ja så stora va de faktiskt inte men kommer nog o bli. Det var en stor anläggning de fått iaf men de hade inte vågat o släppa ihop dem ännu. Så de gick på  var sin sida. Det är en process o de måste vänja sig vid varann.

Barnen har haft det jättekul o lekt ute hela dagarna, tror de större är rätt nöjda med!


Sparade en bit på första granen.  Den kommer nog bli fin!

I ena granen var det ett fågelbo som vi uttäckte när vi fällt men flyttade en del av trädet och fågelboet o la på en massa ris. Och till allas lycka hållde vi span på kvällen o såg att mamman hittat sina ungar. Hoppas det nu bara går vägen för de små liven.

Så bra det blev, dock är det dimmigt nere i Orsa.

Här leker tjejerna för fullt....

Ja det var allt för denna gång. Har lite kuliga bilder att visa upp från Björnparken men det får vänta tills nästa gång. Här är det full fart och vi har båt, trädgård och hus som behöver fixas på. Så nått får jag försöka fixa idag......

Ha det gött mina kära bloggvänner.
Kram Nettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0