Tillsammans

Ja det var en bra film !!! La oss i soffan o skulle se på Patrik 1,5 igår, men trötta som vi var kom vi bara en bit in i filmen. Sen fick vi stänga av o krypa till kojs. Smått frånvarande!

Men alla har haft en god natts sömn o barnen väckte oss kl 8,00. Då var det full fart o leken igång.

Åt en god o lugn frukost........... När vi plockat bort satte vi oss för att se färdigt på filmen från igår. Kan varmt rekommendera, den var görbra!!  Happy Ending!

Nu har vi gjort barnen i ordning o allt är frid o fröjd. Men så har det inte varit hela morgonen. Cornelia & Lova höll på o sminkade varann förut ( o det var väl helt ok ) men sen kom de ut från rummet med tusch i HELA ansiktet. Åhhh gissa hur glada vi blev då. Det skulle va skägg påstod de! Ja det var ju bara in i badrummet o gnugga för fulla muggar. Aj, aj aj tyckte de då och kommentarer som "vi skulle ju bara testa", "glömde bort att man inte får måla på sig med tusch" mm mm... Men fick iaf bort det mesta o ja, testat en massa har väl alla gjort o vi blir väl aldrig riktigt fullärda????

Nu ska vi iaf åka in till city o hoppas på en mys dag. trodde det skulle bli sol idag. Men icke!!  Ja men nu är vi väl bra tråkiga när vi pratar om vädret....Trodde vi skulle få världens brainstorm när vi var tillsammans o en massa att skriva om. Men vi pratar desto mer, skrattar och gråter......

Ha en bra dag
Stora kramizar Aja & Nettan  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tog några kort från morgonen....





Och de tre bustjejerna........

Kommentarer
Postat av: Madde

Hallå brudar!

Vilke mysig dag ni verkar ha haft,nåja om man bortser från tuschincidenten då förtås...Hahaha men lite roligt var det allt,tycker i alla fall jag som sitter och läser det;)Är inte Clara och Lova lite lika??Det tycker iaf jag att dom är,jättelika till och med på vissa bilder!

Var rädda om er nu!

Kramisar!

2009-02-25 @ 22:03:03
Postat av: Anonym

Det är du inte ensam om o tycka. I sättet med! Två busfrön med mycket kärlek o glimten i ögat!

2009-02-25 @ 22:08:04
Postat av: AJA,

Jo det händer ju lite roligt, det är ju så det ska va!!! Kul att du läser. Jo Clara o Lova har lite drag av varandra det är jätte många som tycker det. Har t.o.m frågat om de är tvillingar.

De är ju kusiner så kramiz

2009-02-25 @ 22:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0