Vilken helg...

Jo det är väl bara & tacka för den här underbara helgen. Började inte så bra med feber o värk men igår var det i stort sett helt bra, så snabbt har det gått över.
 
Lördag kvällen var bra o vi grillade o satt ute o pratade, tog några härliga sommardrinkar. Det var ju Bengtsfors festivalen o " nya " bandet Scotts spelade. En del av sällskapet tog sig en svängom dit för o se o höra på grabbarna. But Not for us. Neeej vi stannade kvar vid båten. De små hade somnat o jag hade ingen lust att knalla iväg trots att Erik erbjöd sig o va barnvakt.

Men Ove & Anette stannade också kvar så vi satt uppe ett litet tag innan vi sa God natt o tackade för oss. Dock kunde inte jag somna då Amanda inte alls hade lust att gå o lägga sig. ( och det får man ju förstå ) Så vid halv tre ringde jag henne. Då satt hon i båten brevid o spelade kort o pratade med några andra tjejer. Men snäll som hon är o gör mamma lugn så kom hon o la sig då. Så DÅ kunde jag sova!!!

Söndag drog vi efter frukost hemöver o stannade till för lite glass. Åkte till klubbholmen o fixade mat. Barnen badade & badade. " Vårat favoritställe " säger Cornelia & Clara. Vattentempen har stigit o det kanske snart blir riktigt skönt i vattnet. Särskilt om det fortsätter så här.
 
Här kommer lite utlovade kort o låter dom tala för sig själv...























Nu är det dags för jobbet igen. Måndag o mycket att göra. Ikväll ska vi dra till Arvika o hälsa på Melvin, Tjiiiihooooo...

Ha en bra dag kram kram Nettan

Kommentarer
Postat av: Aja

Ja det kan man se!! Vilken helg.

Va härligt för er att ni hade det så fint på båt turen. MISS YOU♥

2009-06-29 @ 10:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0