överallt

Överallt ser man dessa bilder på stackars människor i Haiti. Det är så skrämmande fruktansvärt att det händer. Det gör ont att se dessa människor lida. Sen dessutom att det finns ligor som stjäl dessa små oskyldiga barn. En god & klok vän sa en gång " Det är inte rättvist " Så sant så sant. Och man ska ta vara på varann och vara glad för det man har!

Vi har ett fadderbarn genom Plan som heter Diego och är sju år gammal. Även om det inte är en stor summa i månaden så är det alltid något, och om alla skänker något så blir det så det räcker till väldigt många.

Vi blir inte fattigare för att ge med oss lite men mycket rikare för att känna att man gör något. Ser nu på Guldbaggegalan och där kan man också ringa in och samtidigt skänka en slant till de drabbabde i Haiti. Om ni inte ringer dit så finns det vägar överallt att skänka en liten, liten slant. Grabba nu er telefon och va med och bidra eller klicka på länken och skänk via Plan. Själv ska jag göra det  NU!!!


  

http://plansverige.org/?gclid=CPWS4OmnwJ8CFcg43godqBTPzw

Kram & Hej Nettan.


Kommentarer
Postat av: AJA =)

SANT SÅ SANT!!!!!



MIN KÄRA KLOKA VÄN , DU TOG ORDEN UR MIN MUN....

SJÄLV KLART SKA JAG MED BIDRA.....



VARMA KRAMAR AJA....-

2010-01-25 @ 21:39:26
Postat av: Micke

Vi har också ett fadderbarn. En liten tös som heter Adailza =) Liten och lite förresten. Hon har blivit 12 nu. Tiden går så fort. Det är en underbara känsla att läsa alla hennes brev. Där hon berättar vad hon gör, hur hon mår, hur tacksam hon är för vårt stöd. Det är en berikande glädje man får när man ser hur man hjälper henne och hennes familj. En underbar liten tjej med stor livsglädje. Och det är så sant Anette. EN kan inte göra ALLT, men ALLA kan göra lite. Det blir mycket i slutet =) Ha det bra! Kramiz Micke

2010-01-29 @ 11:57:47
URL: http://michaeledvardsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0