Borlänge men utan bad?

Kom i väg i hyfsad tid och alla tyckte det skulle bli så kul o bada, åka kana o allt som nu fanns där. Barnen frågade x antal gånger om vi snart va där....

Men väl framme så står det skyltar överallt att äventyrsbadet är STÄNGT, What the #"=+=!"... kände jag då! Kylan hade förstört ventilationen och det är ju inte så mycket man kan göra åt det. Så det va bara o försöka få två små barn o inte bli ledsna utan hitta på nått annat ist. Så för vår del blev det kupolen o en lååång stund på leksaksaffären, mat på Macan ( som vi egentligen inte vill käka på, men där fanns rutschkanor o lekgrejer. ) Massa kul shopping och sen hade klockan sprungit iväg så vi styrde kosan hemåt mot stugan och ska nu ha Fredagsmys med bla Let´s dance.

Barnen leker o har kul trots allt, och det blev en lyckad dag.

De tyckte det var tråkigt för oss på badet också så vi fick inträdesbiljett som varar i ett år för hela familjen. Så snälla o Tusen Tack!!! Ingen kan ju rå för nått sånt här.

I morgon är det redan Lördag och vi ska åka hem, skönt o ha en dag hemma innan skolan o jobb drar igång. Men det ska vi inte tänka på nu.

Ha en skönis kväll alla söta bloggvänner det tänker vi ha.

KRAMIZ Nettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0