Hej vänner.

Idag ska jag iväg på möte. Trött men är det inte värre än det ska man inte klaga.

Slalomskola igår och de tycker det är såå kul. Shit va fort barn lär sig, också är de inte rädda heller. Clara förstås vill åka fort hela tiden men det är ju just det som är vitsen med det hela att man ska bromsa Och svänga emellanåt. Efter allt åkande var de trötta och lite frusna så då var det varm oboy och goda mackor hemma som gällde. Tänk att man varje dag får va med sina kära skatter. Det är lyx det!

Ja det här med bloggandet då. Både jag & Aja har haft planer på att sluta. Har faktiskt hållt på i ett år den 5 Februari och det var grymt kul och gå tillbaka och läsa vad vi hade för oss då. Just nu är inte intresset lika stort och inte bara det utan vi har mycket annat som tar vår tid. Men visst  tycker vi ibland att det kan va kul. Har ju blivit lite av en vana också att få dela med oss lite av vår vardag  till er. Så nu har vi sagt så här.

Nej vi kommer inte sluta blogga, inte än. Men vi kommer inte att skriva så ofta utan det blir ett inlägg då och då. Ibland mer sällan och ibland lite oftare. Men vi hoppas självklart vi får behålla våra ( alltså Ni ) läsare iallafall.

Ha en underbar dag. KRAMIZ Nettan & Aja.

Kommentarer
Postat av: Sara

hade själv planer på att sluta ett tag men som ni skrev, man skulle sakna det så. Och jag skulle tycka det va väldigt tråkigt om ni slutade =(

kram

2010-02-09 @ 07:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0