Kalastider!

Ja här har det gått i ett med barnkalas och släktkalas och även om det är sjukt mycket som ska hinnas med ppå väldigt kort tid så är det otroligt roligt o umgås. Älskar hela vår stora släkt.

Pappa har sovit över här hela helgen och det är inte för ofta han är här så det är mysigt och hinna prata o umgås. Fast igår stod jag mest i köket hela dan och stressade runt här. Och jag är inte för rolig kan jag erkänna. Känner hur irritationen ligger i luften och jag är en jäkla plåga emellanåt. Men tänk då att jag har turen som har en underbar pappa och min alltid stöttande man som känner mig och mitt kontrollbehov. Så de låter mig köra mitt race och hjälper till med det de kan och jag vill släppa. Så alla rosor till de som står ut med mig och för att inte glömma min lugna svägerska som är en ren och själslig terapi bara hon är i närheten.

Tack till er. Jag älskar er och glad att ni finns hos mig och älskar mig precis som ja är.

En glad och nöjd dotter var det som stod  här och tog emot gäster fredag och Lördag. Det var disco för barnen och lite lugnare tempo på Lördag.

Kusinerna Rebecka och Lova var här och lekte hela dan och de är små underbara gullungar allihopa. man blir varm av att se hur kul de har ihop.

Sen kom ju lilla Hilda också men hon går mest omkring med nån docka och leker. Hon ska snart få ett litet syskon och det väntar vi på allihop. Valle hade fullt upp med att springa runt och busa med Anton.

Måste berätta en kul sak:

På Fredag när barnkalaset var så kom Anton (som är väldigt poppis bland alla tjejerna ) på att han skulle ha godisregn för dom. Alla sprang och kastade sig efter varje grej och lilla Valle hade ingen chans att få tag på nått. Men då siktade Anton till mig ett par gånger som då hade Valle i famnen och till slut lyckades vi fånga en twix och jag sa här Valle nu fick du en. Men hade tyckte detta med att kasta verkade roligast och ställde sig upp och kastade med all sin styrka tillbaka den bland alla barn. Han är ju bara för go....

Nej nu är det dags att duka fram frukost till Papporna jag har här i huset. Det är ju deras dag idag och STORT GRATTIS TILL DEM.
 
Har lite kort att bjuda på men det lägger jag upp senare. ha en underbar dag söta ni.

Stor Kram Nettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0